-
Ψάχνω φτηνό λάπτοπ που να μπορεί να παίξει και κανα παιχνίδι. Βρήκα το Toshiba Satellite A300D-16N στο Πλαίσιο για 899€. Υπάρχει κάπου φτηνότερα? Κάποιο εναλλακτικό να προτείνετε?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ψάχνω φτηνό λάπτοπ που να μπορεί να παίξει και κανα παιχνίδι. Βρήκα το Toshiba Satellite A300D-16N στο Πλαίσιο για 899€. Υπάρχει κάπου φτηνότερα? Κάποιο εναλλακτικό να προτείνετε?HP Pavilion DV7-1130EV - Core 2 Duo P7350 2.00 GHz - 17' TFT
Αν και προσωπικα θα πηγαινα σε Fujitsu Siemens -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ψάχνω φτηνό λάπτοπ που να μπορεί να παίξει και κανα παιχνίδι. Βρήκα το Toshiba Satellite A300D-16N στο Πλαίσιο για 899€. Υπάρχει κάπου φτηνότερα? Κάποιο εναλλακτικό να προτείνετε?Αν κοιτάς και για 17άρι μονόδρομος είναι αυτό: http://www.skroutz.gr/s/70087/HP-8710w-KE192EA.html
-
http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=16092
καλοριζικο
-
Κάτι το πολύ στα 800€ και κατα προτίμηση σε 15' ? Αν και το HP φαίνεται πολύ καλό.
-
Εχει σχεση το λειτουργικο για το αν συνδεθει ενα router ;
Με τα xp δεν μπορω και στα ubuntu συνδεεται κατευθειαν
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εχει σχεση το λειτουργικο για το αν συνδεθει ενα router ;Με τα xp δεν μπορω και στα ubuntu συνδεεται κατευθειαν
ΝΑΙ.
Ανάβει το λαμπάκι της κάρτας δικτύου στο ρούτερ;
Το λίνουξ μπορεί να το ανάβει αλλά τα ΧΡ όχι (είναι θέμα ρύθμισης στο ΒΙΟΣ του πισί) -
Για ασύρματο συζητάς?
Αν ναι, στα λάπτοπ παίζει πολλές φορές κόνφλικτ με το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η εκάστοτε εταρία για το wireless -
leonp, δεν βγαζω ακρη με τα λαμπακια , αναβουν κανα δυο.
rx8 , οχι, για ενσυρματο router ελεγα .
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
leonp, δεν βγαζω ακρη με τα λαμπακια , αναβουν κανα δυο.rx8 , οχι, για ενσυρματο router ελεγα .
Πώς παίρνει IP η κάρτα δικτύου στα XP, αυτόματα ή έχεις βάλει κάποια συγκεκριμένη? Αν το έχεις στο αυτόματο πρέπει να ρυθμίσεις το ρούτερ να λειτουργεί σαν DHCP server.
Ειδάλλως η πιό απλή λύση είναι να δώσεις μια IP στο μηχάνημα που να είναι στο ίδιο class με του ρούτερ. Πχ αν το ρούτερ έχει IP 192.168.1.1 βάζεις το ίδιο και στο PC αλλάζοντας μόνο το νούμερο μετά την τελευταία τελεία με κάτι απο 2 εώς 255.
Εδώ γράφει αναλυτικά πώς να αλλάξεις IP στα XP: http://www.noobwars.gr/forum/index.php?act=Print&client=printer&f=575&t=1041139459
Εκεί που λέει gateway και DNS βάζεις το IP του router. -
Το θεμα στα xp μπορει να ειναι και της γραμμης οπως ειχε αναφερει ο dirty oulios
γιατι την μια συνδεεται και την αλλη οχι . Η δευτερη περιπτωση συνανταται συχνοτερα.Τωρα που δοκιμαζω με τα ubuntu , συνδεεται καθε φορα
-
έχω μία ταινία σε .avi και τους υπότιτλους σε .sub. Με ποιο πρόγραμμα θα ενσωματώσω τους υπότιτλους?
θέλω να το κάψω σε DVD. -
Εγω ειχα δοκιμασει την ενσωμάτωση με το Pocketdivx.Δεν το μετετρεψα μετα σε dvd αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ρολο.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
έχω μία ταινία σε .avi και τους υπότιτλους σε .sub. Με ποιο πρόγραμμα θα ενσωματώσω τους υπότιτλους?
θέλω να το κάψω σε DVD.http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/download-convertxtodvd.php
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
θέλω να το κάψω σε DVD.vso convertXtoDvd
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
θέλω να το κάψω σε DVD.Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ το [b]AviAddxSubs (που αναφέρει ότι υποστηρίζει .srt (ANSI text) και idx/sub)...
Τα .divx αρχεία που παράγει τα παίζει ο δωρεάν DiVx player και οποιοδήποτε επιτραπέζιο dvd divx player (ίσως και ο media player classic, στο windows media player δεν μπορώ να δω τους υπότιτλους)_
_
-
υπάρχει δημοσιογραφικό κασσετοφωνάκι που να συνδέεται παράλληλα με το τηλέφωνο ώστε να καταγράφεται μια τηλεφωνική συνέντευξη?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υπάρχει δημοσιογραφικό κασσετοφωνάκι που να συνδέεται παράλληλα με το τηλέφωνο ώστε να καταγράφεται μια τηλεφωνική συνέντευξη?Υποθετω θα επρεπε να υπαρχει σχετικη υποδοχη στο τηλεφωνο,ισως εαν υπαρχει υποδοχη για ακουστικα να γινεται αλλιως δεν βλεπω πως.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υπάρχει δημοσιογραφικό κασσετοφωνάκι που να συνδέεται παράλληλα με το τηλέφωνο ώστε να καταγράφεται μια τηλεφωνική συνέντευξη?Τα περισσότερα ψηφιακά που έχουν είσοδο ήχου το κάνουν.
Ειδικά αυτά που καταγράφουν μόνο όταν υπάρχει ήχος μπορούν να καταγράψουν πάρα πολλές ώρες, έως και εβδομάδες συνομιλιών, αρκεί η τροφοδοσία να είναι σταθερή... (μπορείς να βρεις μετασχηματιστή και να κολλήσεις τα καλώδιά του στα σημεία που κάνουν επαφή οι μπαταρίες]
Αυτό που χρειάζεται πέραν του καταγραφέα είναι μία συσκευή που θα στείλει το ακουστικό σήμα στον καταγραφέα και πωλείται ξεχωριστά.
Δες για παράδειγμα:
**Αν είναι για συνομιλίες δικές σου και θέλεις να κρατήσεις αρχείο καλώς, αν είναι άλλων οι συνομιλίες να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις πολλές δυσκολίες στις σχέσεις σου με αυτούς που καταγράφεις...
**_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
υπάρχει δημοσιογραφικό κασσετοφωνάκι που να συνδέεται παράλληλα με το τηλέφωνο ώστε να καταγράφεται μια τηλεφωνική συνέντευξη?
Τα περισσότερα ψηφιακά που έχουν είσοδο ήχου το κάνουν.
Ειδικά αυτά που καταγράφουν μόνο όταν υπάρχει ήχος μπορούν να καταγράψουν πάρα πολλές ώρες, έως και εβδομάδες συνομιλιών, αρκεί η τροφοδοσία να είναι σταθερή... (μπορείς να βρεις μετασχηματιστή και να κολλήσεις τα καλώδιά του στα σημεία που κάνουν επαφή οι μπαταρίες]
Αυτό που χρειάζεται πέραν του καταγραφέα είναι μία συσκευή που θα στείλει το ακουστικό σήμα στον καταγραφέα και πωλείται ξεχωριστά.
Δες για παράδειγμα:
**Αν είναι για συνομιλίες δικές σου και θέλεις να κρατήσεις αρχείο καλώς, αν είναι άλλων οι συνομιλίες να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις πολλές δυσκολίες στις σχέσεις σου με αυτούς που καταγράφεις...
**_
ok tnx
υποθέτω θα έχουν σε καταστήματα ηλεκτρονικών
όχι, δεν πρόκειται για παράνομη καταγραφή συνομιλιών
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]