-
κουκε, θεωρω δυσκολο να βρεις μητρικη που να υποστηριζει τον επεξεργαστη, τη μνημη και το δισκο σου.. καρτα γραφικων δε την υπολογιζω, γιατι μπορει να βρεις με ενσωματωμενη...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θυμάστε που είχα ένα θεματάκι με τον σταθερό που εκεί που δουλεύω μπαίνει στην αναμονή η οθόνη και επανέρχεται μόνο με ριστάρτ; Ε, λοιπόν συνεχίζει ακόμα να το κάνει. Αραιά αλλά το κάνει. Διαπίστωσα ότι δεν αφορά την οθόνη αλλά όλο το πισι μιας και την ώρα εκείνη τυχαίνει να ακούω νετ ραδιο και όποτε παγώνει ...παγώνει όλο το desktop.τι γίνεται ρε φούστη μου; ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕ;
θερμοκρασίες που έχω τώρα 41συστημα - 47cpu - 47nvidia - 38hdd.
παραθέτω στον εαυτό μου και δηλώνω ότι θα το σπάσω! ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ γαμώ τα κωλόκουτα τα σταθερά...
χτες μου το έκανε ξανά 2 φορές κ σήμερα αλλες 6-7....παρατήρησα όμως ότι όλες έγιναν στην αρχή που ήταν κρύο. Μετά μόλις πήρε τα πάνω του δούλεψε. Πάγωμα=Καρτα γραφικών; Μνήμες ΔΕΝ είναι με 9 pass στο memtest.
Ρε Νίκο (kouk) μου κόλλησες το σύστημα με την γκαντεμιά του δικού σου;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
:lol:
Δεν βιάζομαι. Προετοιμάζομαι!
Γρηγόρη, οι μνήμες θα μας χαιρετήσουν. Θα ήθελα, αν μπορούσα, να κρατήσω τον δικό μου επεξεργαστή (P IV - 3.0)
Socket?
775 η 478?Για PIII λογικά θα είναι 478
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
:lol:
Δεν βιάζομαι. Προετοιμάζομαι!
Γρηγόρη, οι μνήμες θα μας χαιρετήσουν. Θα ήθελα, αν μπορούσα, να κρατήσω τον δικό μου επεξεργαστή (P IV - 3.0)
Socket?
775 η 478?Για PIII λογικά θα είναι 478
sorry ΙV ήθελα να πω
-
μέτρησα το κινητό με ένα παχύμετρο έτσι για να δω πόσο είναι και έδειξε 21,5mm. Ψιλοχοντρό είναι.Δε θέλω σχόλια.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
κουκε, θεωρω δυσκολο να βρεις μητρικη που να υποστηριζει τον επεξεργαστη, τη μνημη και το δισκο σου.. καρτα γραφικων δε την υπολογιζω, γιατι μπορει να βρεις με ενσωματωμενη...Γιατι να μην υποστηρίζει τον δισκο;
Αμαν βρε Νικο με τις θερμοκρασιες!!!!!!
Την τρομπα βενζινης την κοιταξες;
-
μέτρησα το κινητό με ένα παχύμετρο έτσι για να δω πόσο είναι και έδειξε 21,5mm. Ψιλοχοντρό είναι.Δε θέλω σχόλια.No comment!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μέτρησα το κινητό με ένα παχύμετρο έτσι για να δω πόσο είναι και έδειξε 21,5mm. Ψιλοχοντρό είναι.Δε θέλω σχόλια.
No comment!!!
ΑΚΥΡΟΣ
-
No comment!!!
ΑΚΥΡΟΣ
την θερμοκρασία την κοίταξες;
-
Το πλάτος (ή το μήκος) δεν ενοχλεί;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
κουκε, θεωρω δυσκολο να βρεις μητρικη που να υποστηριζει τον επεξεργαστη, τη μνημη και το δισκο σου.. καρτα γραφικων δε την υπολογιζω, γιατι μπορει να βρεις με ενσωματωμενη...
Γιατι να μην υποστηρίζει τον δισκο;
μπορει να κανω λαθος, αλλα οι μητρικες - πλεον - δεν ερχονται με SATA controller?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Γιατι να μην υποστηρίζει τον δισκο;
μπορει να κανω λαθος, αλλα οι μητρικες - πλεον - δεν ερχονται με SATA controller?
Τελος το PATA;Την κατσαμε την βαρκα
Ελεγα να αναβαθμιστω λιγο κατα το φθινόπωρο γμτ. -
Εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν πολλές μητρικές με έναν ΡΑΤΑ, όπου μπορείς να βάλεις δύο συσκευές, ένα master, ένα slave.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε! Μην παίρνετε φορα!!! Προφανώς αναφέρεσαι σε πλήθος ακίδων επαφής? Δεν έχω ιδέα!!! Που το γράφει?
Δεν το γραφει πουθενα... τις μετρας μια-μια
Πριν ξηλωσεις ολο το μηχανημα....
Πατας Alt+Ctrl+Del ανοιγεις το Task Manager και πας στη καρτελα Διεργασειες.
Πατας CPU και βλεπεις αν κατι χτυπαει κατοσταρες.
Πατες Χρηση Μνημης και κοιτας αν καποια εφορμογη χρησιμοποιει πολυ μνημη.
Αν δεις κατι υποπτο.... Ψαχνουμε για λυση -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θυμάστε που είχα ένα θεματάκι με τον σταθερό που εκεί που δουλεύω μπαίνει στην αναμονή η οθόνη και επανέρχεται μόνο με ριστάρτ; Ε, λοιπόν συνεχίζει ακόμα να το κάνει. Αραιά αλλά το κάνει. Διαπίστωσα ότι δεν αφορά την οθόνη αλλά όλο το πισι μιας και την ώρα εκείνη τυχαίνει να ακούω νετ ραδιο και όποτε παγώνει ...παγώνει όλο το desktop.
τι γίνεται ρε φούστη μου; ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕ;
θερμοκρασίες που έχω τώρα 41συστημα - 47cpu - 47nvidia - 38hdd.
παραθέτω στον εαυτό μου και δηλώνω ότι θα το σπάσω! ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ γαμώ τα κωλόκουτα τα σταθερά...
χτες μου το έκανε ξανά 2 φορές κ σήμερα αλλες 6-7....παρατήρησα όμως ότι όλες έγιναν στην αρχή που ήταν κρύο. Μετά μόλις πήρε τα πάνω του δούλεψε. Πάγωμα=Καρτα γραφικών; Μνήμες ΔΕΝ είναι με 9 pass στο memtest.
καλα να παθεις, σου ειπα να παρεις ιδιο με το δικο μου......
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
χτες μου το έκανε ξανά 2 φορές κ σήμερα αλλες 6-7....παρατήρησα όμως ότι όλες έγιναν στην αρχή που ήταν κρύο. Μετά μόλις πήρε τα πάνω του δούλεψε. Πάγωμα=Καρτα γραφικών;
Μήπως φταίνε οι επιδόσεις σου στα προκαταρτικά;
Αν δεν είναι ούτε αυτά, είναι γνωστό ότι οι οδηγοί της nvidia πολλές φορές δημιουργούν τέτοιου είδους προβλήματα. Αν δεν βαριέσε, ακολούθησε τη συμβουλή της προηγούμενης απάντησής μου, που έχει έτσι και αλλοιώς γενική αξία, και δοκίμασε να εγκαταστήσεις διαφορετικές εκδόσεις των οδηγών.
Αν δεν είναι ούτε αυτό, η λειτουργία του όταν πιά έχει ζεσταθεί μπορεί να παραπέμπει σε ελαττωματικές επαφές οποιουδήποτε τύπου. Τότε το παιγνίδι βάζω βγάζω και μαθαίνω είναι επιβεβλημένο αλλά το αποτέλεσμα εξίσου αβέβαιο γιατί μπορεί να οφείλεται μέχρι και σε κάποια κόλληση που αποφάσισε ξαφνικά να αυτονομηθεί.
Εναλλακτικά, βρες μια άλλη κάρτα οθόνης, κατα προτίμηση ΑΤΙ και δες αν θα πάθεις τα ίδια.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε! Μην παίρνετε φορα!!! Προφανώς αναφέρεσαι σε πλήθος ακίδων επαφής? Δεν έχω ιδέα!!! Που το γράφει?
CPUz ( http://www.cpuid.com/cpuz.php' target='_blank )
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
CPUz ( http://www.cpuid.com/cpuz.php' target='_blank' target='_blank )
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλα να παθεις, σου ειπα να παρεις ιδιο με το δικο μου......
τι το θελα κ σε ακουσα....στο αμάξι θα πάρεις τα φρύδια μου!
χτες μου το έκανε ξανά 2 φορές κ σήμερα αλλες 6-7....παρατήρησα όμως ότι όλες έγιναν στην αρχή που ήταν κρύο. Μετά μόλις πήρε τα πάνω του δούλεψε. Πάγωμα=Καρτα γραφικών;
Μήπως φταίνε οι επιδόσεις σου στα προκαταρτικά;
Αν δεν είναι ούτε αυτά, είναι γνωστό ότι οι οδηγοί της nvidia πολλές φορές δημιουργούν τέτοιου είδους προβλήματα. Αν δεν βαριέσε, ακολούθησε τη συμβουλή της προηγούμενης απάντησής μου, που έχει έτσι και αλλοιώς γενική αξία, και δοκίμασε να εγκαταστήσεις διαφορετικές εκδόσεις των οδηγών.
Αν δεν είναι ούτε αυτό, η λειτουργία του όταν πιά έχει ζεσταθεί μπορεί να παραπέμπει σε ελαττωματικές επαφές οποιουδήποτε τύπου. Τότε το παιγνίδι βάζω βγάζω και μαθαίνω είναι επιβεβλημένο αλλά το αποτέλεσμα εξίσου αβέβαιο γιατί μπορεί να οφείλεται μέχρι και σε κάποια κόλληση που αποφάσισε ξαφνικά να αυτονομηθεί.
Εναλλακτικά, βρες μια άλλη κάρτα οθόνης, κατα προτίμηση ΑΤΙ και δες αν θα πάθεις τα ίδια.
με μία φράση....πιάστο αυγό κ κούρευτο!
λίγα είναι τα ψωμιά του πάντως....
-
Μάλλον ήρθε και η ώρα για την αγορά ενός UPS...
1η ερώτηση.... τα W του UPS πρέπει να είναι περισσότερα από αυτά του τροφοδοτικού σίγουρα?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]