-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πληροφοριακα και μονο...η Seagate απο αρχες Ιανουαριου μειωνει τις εγγυησεις της απο 5 σε 3 χρονια για το μεγαλυτερο μερος της γκαμας της.Ουπς...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Πληροφοριακα και μονο...η Seagate απο αρχες Ιανουαριου μειωνει τις εγγυησεις της απο 5 σε 3 χρονια για το μεγαλυτερο μερος της γκαμας της.
Ουπς...
μπα δεν με νοιάζουν οι εγγυήσεις με τέτοιες χαμηλές τιμές. Πιο πολύ σε πονάει η τυχόν απώλεια πολύτιμων δεδομένων σου. Κι εγώ τον δεύτερο σκληρό τον προορίζω για αποθήκευση. 1 terra σκέφτομαι να πάρω. Εχω ήδη 2 χρόνια ένα 320αρη Seagate xωρίς πρόβλημα οπότε κοιτώ μάλλον σε Seagate.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Θέλω να συνδέσω το λάπτοπ μου με αυτό του αδερφού μου. Πήρα από ένα συνάδελφο ένα καλώδιο ethernet cross και τα σύνδεσα. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ή γίνεται αυτομάτως η σύνδεση; Υπ' όψιν το δικό μου είναι ένα συνηθισμένο HP ενώ της ψωνάρ ... εεε ... του αδερφού μου είναι ένα mac book pro; Ευχαριστώ!Εσυ τιποτα, αλλα για το mac book pro πρεπει να κατευασεις το τελευταιο iTunes, να βρεις το σωστο patch που να υποστηριζει τη συγκεκριμενη μορφη συνδεσης, μεσω του συγκεκριμενου καλωδιου, να κανεις update στη καρτα δικτυου, να ρυθμησεις τα TCP/IP, username, password, να δωσεις ακριβες μηκος καλωδιου, τη χιμηκη συσταση του συρματος που χρισημοποιησαν για την κατασκευη του καλωδιου και να κανεις την προσευχη σου, να μπορεσει να επικοινωνησει ο Big Mc με το ΗΡ
....
-
http://forums.mactalk.com.au/20/42765-h ... vista.html
Το είχα κάνει παλιότερα με έναν Vaio (Vista) και το Macbookάκι, αλλά δε θυμάμαι και πολλά!
Αν ακολουθήσεις τον οδηγό βήμα βήμα πιστεύω θα τη βρείτε την άκρη! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Seagate ή WD και γιατί;
WD=ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ=Velociraptor=16MB Cashe+10000 rpm
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΦΦ 3,0,5?Καθε εβδομαδα καινουργια εκδοση;Μηπως λογω του:
Επείγουσα ενημέρωση για την κρίσιμη ατέλεια του Internet Exporer
Το τελευταίο σοβαρό κενό ασφάλειας στον Internet Explorer, που εκθέτει εκατομμύρια χρήστες στον κίνδυνο επιθέσεων, θα διορθωθεί με επείγουσα ενημέρωση που πρόκειται να διαθέσει η Microsoft την Τετάρτη.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252 -
Oxι αυτό είναι μόνο για τον IE.
-
To ξερω οτι ειναι μονο για τον ΙΕ αλλα λεω μηπως ειχε και ο ΦΦ προβλημα και το διορθωσαν στα μουλωχτα.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εσυ τιποτα, αλλα για το mac book pro πρεπει να κατευασεις το τελευταιο iTunes, να βρεις το σωστο patch που να υποστηριζει τη συγκεκριμενη μορφη συνδεσης, μεσω του συγκεκριμενου καλωδιου, να κανεις update στη καρτα δικτυου, να ρυθμησεις τα TCP/IP, username, password, να δωσεις ακριβες μηκος καλωδιου, τη χιμηκη συσταση του συρματος που χρισημοποιησαν για την κατασκευη του καλωδιου και να κανεις την προσευχη σου, να μπορεσει να επικοινωνησει ο Big Mc με το ΗΡ
....
. Thanks όχι τόσο για τη λύση όσο για το ότι συνέβαλες και εσύ στο θάψιμο της επιλογής του bro.
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
http://forums.mactalk.com.au/20/42765-how-share-files-between-mac-os-x-leopard-vista.html' target='_blankΤο είχα κάνει παλιότερα με έναν Vaio (Vista) και το Macbookάκι, αλλά δε θυμάμαι και πολλά!
Αν ακολουθήσεις τον οδηγό βήμα βήμα πιστεύω θα τη βρείτε την άκρη!ευχαριστώ αδερφέ για το κόπο σου. Μόλις τελειώσω με το μέτρημα του καλωδίου θα ψάξω και στο link που παραθέτεις πιο πάνω.
-
Έχει κάποιος το Samsung i8510; Αν ναι υπάρχει κάποιο 'ελάττωμα' που βρήκε με τη χρήση του και το οποίο θα έπρεπε να γνωρίζω; Ρωτάω γιατί αύριο θα παραγγελθεί...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχω πρόβλημα με τα αρχεία mkv. Σταμάτησαν να παίζουν ξαφνικά σε winXP, πήρα έτσι την απόφαση και πέρασα (media PC) σε vista ultimate (extreme τα λένε, αλλά τέλος πάντων ).
Δυστυχώς πάλι τα ίδια. Να φταίει κάποιος οδηγός συσκευής; Να φταίει κάποια νέα έκδοση των codecs (χρησιμοποιώ το klite codec pack);
Τι μπορώ να κάνω;κατεβαζεις kmplayer
+1, και πες μας αν παιζει.
Παίζει! Ευχαριστώ.
Όμως ακόμα έχω ένα πρόβλημα.
Καλός ο kmplayer, αλλά θέλω να μπορώ να παίζω τα mkv βίντεο με κάθε πρόγραμμα. Αφού είναι δυνατόν να παίξουν, δεν τίθεται θέμα οδηγών ή hardware, όπως φοβόμουν. Απλώς πρέπει να βρω τρόπο να 'πάρει' τα matroska codecs το σύστημα. -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Εσυ τιποτα, αλλα για το mac book pro πρεπει να κατευασεις το τελευταιο iTunes, να βρεις το σωστο patch που να υποστηριζει τη συγκεκριμενη μορφη συνδεσης, μεσω του συγκεκριμενου καλωδιου, να κανεις update στη καρτα δικτυου, να ρυθμησεις τα TCP/IP, username, password, να δωσεις ακριβες μηκος καλωδιου, τη χιμηκη συσταση του συρματος που χρισημοποιησαν για την κατασκευη του καλωδιου και να κανεις την προσευχη σου, να μπορεσει να επικοινωνησει ο Big Mc με το ΗΡ
....
. Thanks όχι τόσο για τη λύση όσο για το ότι συνέβαλες και εσύ στο θάψιμο της επιλογής του bro.
Κατσε ρε φιλε.... Ενα iPod εχω κ εγω.... Οτι μπορω κανω...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ο 1000H έχει 2x512 ή 1x1gb μνήμη?1X1GB έχει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ο 1000H έχει 2x512 ή 1x1gb μνήμη?
δεν υπάρχει κανά netbook με optical drive???Τι σοι netbook θα ηταν αμα ειχε? Βασικα... τι να το κανεις?
Τα οπτικα μεσα αποθηκευσης ειναι ψιλοξεπερασμενη λυση...Μακαρι ολα τα notebooks να ειχαν εξωτερικο usb drive και να σωζανε ετσι λιγο απο βαρος η να δινανε μεγαλυτερη αυτονομια.
ε γιατί δε παίρνετε pocket pc τότε
πες ότι είσαι κάπου που δεν έχει internet και θες να πάρεις μια ταινία απ'το videoclub τι θα κάνεις?
επίσης, γιατί δε βάζουν 1000 ethernet ? -
[...]επίσης, γιατί δε βάζουν 1000 ethernet ?Φοβάσαι μήπως σου κόβει ταχύτητα;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[...]επίσης, γιατί δε βάζουν 1000 ethernet ?
Φοβάσαι μήπως σου κόβει ταχύτητα;
για γρήρορες μεταφορές μεγάλων αρχείων over LAN
-
θα φορεθεί καθόλου ο Atom dual core (330) ? αν πάρω netbook μπορώ να τον βάλω στη συνέχεια?
-
Sorry για το ελαφρώς off-topic, έχω μια 29 philips, μάλλον την 29PT9416/12.
μου σβήνει (ακόμα και μετά από 10 λεπτά) και μετά αναβοσβήνει κόκκινο λαμπάκι στην θέση του κουμπιού που πατάμε για να ανοίξει.
κάποια ιδέα τι σημαίνει αυτό; -
ε γιατί δε παίρνετε pocket pc τότε
πες ότι είσαι κάπου που δεν έχει internet και θες να πάρεις μια ταινία απ'το videoclub τι θα κάνεις?
επίσης, γιατί δε βάζουν 1000 ethernet ?Γιατι δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο...
Τωρα ναι... την χιλιαρα τι την θες? Που νομιζεις οτι θα πας ποιο γρηγορα? Χρησιμοποιεις ακομα καλωδιο???!!!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]