-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
... και ηλίθια τοποθέτηση πλήκτρων εκατέρωθεν του touchpad, σαν το Acer One. Ρε μπας και η HP έκανε καμία συνεργασία με την Acer;Δεν ξέρω για σας, εγώ την καταβολεύτηκα αυτή τη διάταξη.
-
http://reviews.cnet.com/laptops/hp-mini-1000/4505-3121_7-33351192.html' target='_blank
Για πειτε...
Τον Απρίλιο στην Ελλάδα μαζί με το Vivianne Tam edition.
Τιμή δε γνωρίζω ακόμα. Το είδα χθες, είναι ΤΕΛΕΙΟ μαζί και με τα νέα laptop του 2009. Είπα και κάτι χθες...touch
Εκτός από το HP Mini 1000 κυκλοφορεί και το Compaq Mini 700, o κλώνος του HP. Είναι ήδη διαθέσιμο στην Ιταλία στην, εξωφρενική σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του, τιμή των 399 ευρώ. Σιγά την τελειότητα βασικά ρε Νίκο, σχεδιασμός που παραπέμπει στο Acer One, glossy οθόνη και ηλίθια τοποθέτηση πλήκτρων εκατέρωθεν του touchpad, σαν το Acer One. Ρε μπας και η HP έκανε καμία συνεργασία με την Acer;
Η σειρά Compaq είναι ένα επίπεδο κάτω από τα ΗΡ. Επιλέγεις και παίρνεις. Καμιά συνεργασία δεν έχουμε με την Acer...είναι ο νούμερο 1 ανταγωνιστής μας βέβαια, από μερίδια στην Ελλάδα πρώτοι είμαστε και ακολουθεί η Acer.
Όσο για το touch, πλανήτες μας τά 'κανες. Για το TouchSmart λες; Κυκλοφορεί ήδη στις ΗΠΑ, αν δεν κάνω λάθος.
Σε laptop όμως
-
Σιγά την τελειότητα βασικά ρε Νίκο, σχεδιασμός που παραπέμπει στο Acer One, glossy οθόνη και ηλίθια τοποθέτηση πλήκτρων εκατέρωθεν του touchpad, σαν το Acer One. Ρε μπας και η HP έκανε καμία συνεργασία με την Acer;Και τα αμαξια εχουν ολα 4 ροδες και τζαμια και πορτες... δεν ειναι ολα το ιδιο ομως. Σχετικα με την ατυχη συγκριση που εκανες του Aspire One με το Mini 1000 το μονο που μπορω να πω: OMG & 3χLOL η και &
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σιγά την τελειότητα βασικά ρε Νίκο, σχεδιασμός που παραπέμπει στο Acer One, glossy οθόνη και ηλίθια τοποθέτηση πλήκτρων εκατέρωθεν του touchpad, σαν το Acer One. Ρε μπας και η HP έκανε καμία συνεργασία με την Acer;
Και τα αμαξια εχουν ολα 4 ροδες και τζαμια και πορτες... δεν ειναι ολα το ιδιο ομως. Σχετικα με την ατυχη συγκριση που εκανες του Aspire One με το Mini 1000 το μονο που μπορω να πω: OMG & 3χLOL η και &
Να φανταστώ ότι τα έχεις περιεργαστεί, ή έστω δει από κοντά, και τα δύο (ΟΚ, ίσως όχι το HP αλλά τον κλώνο του, το Compaq) και έχεις σχηματίσει ιδία άποψη, έτσι;
-
Σιγά την τελειότητα βασικά ρε Νίκο, σχεδιασμός που παραπέμπει στο Acer One, glossy οθόνη και ηλίθια τοποθέτηση πλήκτρων εκατέρωθεν του touchpad, σαν το Acer One. Ρε μπας και η HP έκανε καμία συνεργασία με την Acer;
Και τα αμαξια εχουν ολα 4 ροδες και τζαμια και πορτες... δεν ειναι ολα το ιδιο ομως. Σχετικα με την ατυχη συγκριση που εκανες του Aspire One με το Mini 1000 το μονο που μπορω να πω: OMG & 3χLOL η και &
Να φανταστώ ότι τα έχεις περιεργαστεί, ή έστω δει από κοντά, και τα δύο (ΟΚ, ίσως όχι το HP αλλά τον κλώνο του, το Compaq) και έχεις σχηματίσει ιδία άποψη, έτσι;
Το Acer το ξερω... το Mini 1000 δεν το εχω δει απο κοντα. Δεν χρειαζεται καν να το δω! Το Acer ειναι ενα el cheapo Netbook... πουλαει χτυπωντας με την τιμη κατα κυριο λογο. Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι 1 κλασση κατω απο Asus και κανα 2-3 απο HP (εχοντας στο νου την υπαρχουσα υλοποιηση). Γενικα στο Aspire One κανανε cost cutting απο οπου εβρισκαν και το δειχνει... επιπροσθετα εχει και μια μαλλον τραγικη ελειψη για netbook.... το Bluetooth. Η HP ΔΕΝ κανει εκπτωσεις ουτε στην ποιοτητα των σασι, ουτε στα υλικα, ουτε στις επιλογες... και το αυτο ισχυει και για το Mini 1000 (οποιο review και να διαβασεις θα σε πεισει) Το Mini εχει πληθωρα επιλογων στα specs, η κατασκευη του ειναι απο τις κορυφαιες (μαλιστα φορα ακριβως το ιδιο keyb με το Mininote, το οποιο ειναι οτι καλυτερο) και size wise κραταει πολυ καλα και το μεγεθος και το βαρος σε αντιθεση με αλλα που ξεφυγαν.
Και τα 2 θα σου κανουν την δουλεια αν με ρωτησεις... απλα το Mini ως γνησιο τεκνο HP κραταει καποιες προδιαγραφες.
Οποιαδηποτε συγκριση HP με Acer ετσι οπως εχουν την σημερον ημερα τα πραγματα τεινει στα ορια της ιεροσυλιας...
Η υλοποιηση του compaq 700 ειναι ατυχης ως προς τις τεχνικες επιλογες... για μενα ειναι σαν να μην υπαρχει...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το Acer το ξερω... το Mini 1000 δεν το εχω δει απο κοντα. Δεν χρειαζεται καν να το δω! Το Acer ειναι ενα el cheapo Netbook... πουλαει χτυπωντας με την τιμη κατα κυριο λογο. Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι 1 κλασση κατω απο Asus και κανα 2-3 απο HP (εχοντας στο νου την υπαρχουσα υλοποιηση). Γενικα στο Aspire One κανανε cost cutting απο οπου εβρισκαν και το δειχνει... επιπροσθετα εχει και μια μαλλον τραγικη ελειψη για netbook.... το Bluetooth. Η HP ΔΕΝ κανει εκπτωσεις ουτε στην ποιοτητα των σασι, ουτε στα υλικα, ουτε στις επιλογες... και το αυτο ισχυει και για το Mini 1000 (οποιο review και να διαβασεις θα σε πεισει) Το Mini εχει πληθωρα επιλογων στα specs, η κατασκευη του ειναι απο τις κορυφαιες (μαλιστα φορα ακριβως το ιδιο keyb με το Mininote, το οποιο ειναι οτι καλυτερο) και size wise κραταει πολυ καλα και το μεγεθος και το βαρος σε αντιθεση με αλλα που ξεφυγαν.Και τα 2 θα σου κανουν την δουλεια αν με ρωτησεις... απλα το Mini ως γνησιο τεκνο HP κραταει καποιες προδιαγραφες.
Οποιαδηποτε συγκριση HP με Acer ετσι οπως εχουν την σημερον ημερα τα πραγματα τεινει στα ορια της ιεροσυλιας...
Η υλοποιηση του compaq 700 ειναι ατυχης ως προς τις τεχνικες επιλογες... για μενα ειναι σαν να μην υπαρχει...
Δε με ενδιαφέρουν τα reviews, με ενδιαφέρει η αποκόμιση προσωπικών εντυπώσεων. Σου λέω λοιπόν ότι το Compaq Mini 700 και το Acer One έχουν την ίδια στιβαρότητα. Και μην αρχίσεις πάλι την καραμέλα «μα η HP έχει καλύτερα υλικά κατασκευής» διότι και το Compaq ΕΙΝΑΙ ΗΡ και έχει το ΙΔΙΟ σασί με το HP. Η μόνη διαφορά με το HP είναι πως το Compaq πωλείται φτηνότερα από την εκτιμώμενη τιμή του Mini 1000 (όπως θα έχεις διαβάσει στα reviews που με προτρέπεις να διαβάσω), παραμένει πάντως αδικαιολογήτως υψηλή ως τιμή με όποιον ανταγωνιστή και να συγκριθεί. Εύκολα συμπεραίνεται λοιπόν ότι και το Mini 1000 θα είναι αδικαιολόγητα, έως προκλητικά, ακριβό σε σχέση με το τι προσφέρει αυτό και τι ο ανταγωνισμός του. Φυσικά τα παραπάνω αναφέρονται σε σχέση με όλον τον κόσμο, όχι μόνο σε σχέση με την ψωροκώσταινα όπου οι μαγαζάτορες ζητάνε ό,τι τους λείπει από τα ταμεία...
Όσο για την τάση... ιεροσυλίας στη σύγκριση HP με Acer, σου θυμίζω ότι εγώ συγκρίνω τα συγκεκριμένα netbooks, όχι τις εταιρείες ως σύνολο.
Τέλος, πες μου πού υπερτερεί το Mini 1000 σε σχέση με το Mini 700, διότι εγώ έχω κάθε λόγο να πιστεύω το αντίθετο από αυτό που πιστεύεις εσυ: το HP δεν έχει λόγο ύπαρξης στην αγορά αφού το ΙΔΙΟ Compaq πωλείται φτηνότερα.
-
Ποτε βγαινει Vaio netbook εχετε πληροφορια?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ποτε βγαινει Vaio netbook εχετε πληροφορια?http://www.techradar.com/news/computing ... ils-491126
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.techradar.com/news/computing ... ils-491126' target='_blank
Thanks
Αντε να μπει και ο 3ος Vaio σπιτι ...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
http://www.techradar.com/news/computing ... ils-491126' target='_blank' target='_blank
Thanks
Απετυχες
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
http://www.techradar.com/news/computing ... ils-491126' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Thanks
Απετυχες
dont think so mate...
-
...Οταν με το καλο ερθει το 1000αρι... βαλτα κατω και συγκρινε τα. Εγω ειμαι πολυ σιγουρος γι αυτα που γραφω...
-
από περιέργεια βλέπω τους vaio και βλέπω ότι είναι πολύ φθηνοι τελικά...
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=21
ίδια χρήματα, ίσως και λιγότερα από αντίστοιχα μοντέλα αλλων εταιριών...
ίσως και εγώ να τον επέλεγα...
-
Oντως η τιμη ειναι αρκετα δελεαστικη για... Vaio.
Eπαρκες για να καλυψει τις περισσοτερες αναγκες του μεσου χρηστη, αλλα σχετικα αδυναμη καρτα γραφικων -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
από περιέργεια βλέπω τους vaio και βλέπω ότι είναι πολύ φθηνοι τελικά...http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=21' target='_blank
ίδια χρήματα, ίσως και λιγότερα από αντίστοιχα μοντέλα αλλων εταιριών...
ίσως και εγώ να τον επέλεγα...
Ειναι γιατι η Sony ετοιμασε νεο μοντελο, το οποιο θα το ρηξει συντομα στην αγορα και το παλιο το δινει με εκπτωση, για να φυγει.
Τα πολυκαταστηματα χαμηλωνουν τις τιμες για να ειναι ανταγωνιστικα και για να μην ξεμεινουν με το στοκ οταν βγει το νεο μοντελο -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ειναι γιατι η Sony ετοιμασε νεο μοντελο, το οποιο θα το ρηξει συντομα στην αγορα και το παλιο το δινει με εκπτωση, για να φυγει.
Τα πολυκαταστηματα χαμηλωνουν τις τιμες για να ειναι ανταγωνιστικα και για να μην ξεμεινουν με το στοκ οταν βγει το νεο μοντελοΑκόμα στοκ έχουνε; Νόμιζα ότι με τα των τελευταίων ημερών θα είχαν ξεστοκάρει για τα καλά Το πλαίσιο στα εξάρχεια ας πούμε δεν νομίζω να χρειάζεται να ξεστοκάρει τπτ πλέον
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ο πατέρας μου αναζητά κάποιο πολυτηλέφωνο που να κάνει τα πάντα... ομιλία, φωτογραφική μηχανή με καλή ποιότητα φωτογραφιών (αν γίνεται και με δυνατό φλας), δέκτη gps, και από κει και πέρα αν μπορεί να στείλει και e-mail, να διαβάσει κανα pdf αρχείο ή ακόμα καλύτερα να έχει και windows mobile λογισμικό για να τρέχει word αρχεία, κτλ ακόμα καλύτερα.Έχει κάποιος κάποια άποψη για συσκευές όπως οι:
- Samsung i8510
- Samsung i900 Omnia (8GB)
- Nokia N96
- LG Renoir KC910
Οι δύο πρώτες μου φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αλλά έχω μηδενική εμπειρία από Samsung...
(Η αγορά θα γίνει από την εταιρία που εργάζεται ο πατέρας μου, οπότε η παράμετρος κόστος μπαίνει σε 2η μοίρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει καθόλου σημασία)
Ν82, Ν71
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
To http://www.xs.to/' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank σας ανοιγει;Λεει οτι 'Η διεύθυνση (URL) δεν αντιστοιχεί σε κάποια γνωστή σελίδα και δεν μπορεί να φορτωθεί'
Πρώτο θύμα της πιστωτικής κρίσης?
Πρώτο δεν είναι, έχουν γίνει πάρα πολλά layoffs και μάλιστα κάποιες startups έχουν κλείσει.
Και έχει να γίνει ακόμα. Θα 'πονέσει' ο ΙΤ sector και θα επιβιώσει η πιο άρτια οργανωμένη εταιρία. Η IDC προέβλεπε άνοδο 6% το '09 πριν αρκετούς μήνες...τώρα απλά δε μπορεί να προβλέψει τίποτα.
Οι startups δεν είναι IT. Οι startups πλήττονται πολύ λιγότερο από την οικονομική κρίση. Οι VC ακόμα χώνουνε λεφτά, ιδέες ακόμα υπάρχουν, οπότε no worries. Οι περισσότερες απολύσεις που έγιναν, έγιναν με σκοπό καθαρά την σίγουρη επιβίωση και όχι επειδή υπήρχε πραγματικό πρόβλημα.
Δε ξέρεις όμως αν υπάρχει πιστωτικό πρόβλημα από σπόνσορες κλπ που τους στήριζαν ή από τους ίδιους. Τους έκοψαν τα δάνεια...they drank it
Μπα, όλες οι VC έχουν λεφτά και ψοφάνε να τα χώσουνε αυτή την στιγμή με το πρόσχημα της κρίσης. Η Accel μόλις πήρε 1 δις δολλάρια για να το επενδύσει.. Χρήμα στην web2.0 αγορά υπάρχει αλλά πρέπει να αποδείξεις ότι το αξίζεις για να το πάρεις (και να χεις τις κατάλληλες πλάτες).
Σημερα ανοιγει το xs.to
-
τελικά να το πάρω το tv tuner για το Asus Eee 7' ή θα κλαίω τα λεφτά μου; Το λέω γιατί πρόσφατα φίλος έδωσε 80 γιούργια για ένα παρόμοιο της Toshiba και ακούγονταν μόνο ο ήχος. Δεν είχε εικόνα ούτε στο 15αρι λαπτοπ του ούτε στον σταθερό του.
-
πάρε αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516133
ή αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808061 για να χτυπάς λιγότερο το κεφάλι σου άμα δεν δουλέψει.
εγώ έχω το 2ο και στο 1000Η δουλεύει μεν, αλλά μόνο ραδιόφωνο και ψηφιακή πιάνω εδώ που είμαι. αναλογική πολύυυυς θόρυβος στα 3-4 κανάλια που πιάνει. θέλει σύνδεση με εξωτερική κεραία=άκυρο.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]