-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
άντε φτάνει με τα μελάνια τόσες σελίδεςπείτε κάνα gadgetάκι για δωράκι στον εαυτό μας! Αγιες μέρες είναι
http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=180_370&products_id=2410
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
:yesiibb:Εγώ πήρα ένα Wii + Mario Kart για μένα
Από πού, πόσο; Σκέφτομαι το Wii Sports+Fit.
-
Από το Jumbo τα πήρα εγώ γιατί ήμουν ήδη εκεί και δεν είχα όρεξη να τρέχω τριγύρω, 360 το Wii Sports pack + Mario Kart + 2ο χειριστήριο με το Wii Play. Στο Multirama βγαίνει κανένα 40ρι φθηνότερα πάντως (όλο το πακέτο). Και ίσως λίγο ακόμα πιο φθηνά στο e-shop.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τα ml είναι συχνά misleading γιατί δεν βγάζουν στάνταρ ίδιες σελίδες, εξαρτάται από τη χρήση που κάνει το μελάνι επάνω στο χαρτί, αλλά και ο ίδιος ο εκτυπωτής. ΜΗ κοιτάς τα ml, κοίτα πόσες σελίδες βγάζει και δες πόσο σου κοστίζει η κάθε σελίδα σε ευρώ-λεπτά. Το page yield είναι μέσα, μην ανησυχείς.
Eπιμενω παντως πως τα ml καθοριζουν το page yield:
HP 6410:
350 Black 13,95€ 210 σελιδες
351 Color 16,95€ 155 σελιδεςCanon MX700:
PGI 5 Black 12,49€ 505 σελ
CLI 8 Cyan 10,95€ 910 σελ.
CLI 8 Yellow 10,95€ 685 σελ.
CLI 8M Magenta 10,95€ 665σελΣυνεπως:
0,066€ /σελ κειμενου ο 6410 (0,040€ αν χρησιμοποιεις high capacity cartridge)
0,024€ /σελ κειμενου ο MX700Δεν ειναι συμπτωση λοιπον που το cartridge της Canon εχει και περισσοτερα ml...
Ναι ρε συ, δε διαφωνούμε, κοίτα πόσα χρήματα ξόδεψες όμως για 4 μελάνια και κοίτα πόσα ξόδεψες για 2 παραπάνω.
Σου είπα όμως τι παίζει με τα ml...μη τα κοιτάς, κοίτα το page yield.
-
μαν-γκες αναζητειται σουπερ συστημα wifi modem-router με εισαγωγη για σκληρο η και με σκληρο απο τη μανα του που να κανει κατεβασιες με κλειστο τον υπολογιστη...
εχει κανεις καμια γνωση πανω στο θεμα? προς το παρον εχει ανιχνευθει ενα της asus..
-
Φιλαράκο, σου το προτείνω ανεπιφύλακτα για δώρο στον αδερφό σου. Και με έναν εξωτερικό σκληρό (με USB τροφοδοσία) στα 320GB της Lacie θα είναι κουτί...
Προσοχή λίγο στο πώς θα το τυλίξεις, μην το διαλύσει ο σκύλος χάσκι που ίσως έχεις κοντά στο δέντρο.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μαν-γκες αναζητειται σουπερ συστημα wifi modem-router με εισαγωγη για σκληρο η και με σκληρο απο τη μανα του που να κανει κατεβασιες με κλειστο τον υπολογιστη...εχει κανεις καμια γνωση πανω στο θεμα? προς το παρον εχει ανιχνευθει ενα της asus..
ξανα με τη μ@λ@κια που εφαγε συγκεκριμενο μελος του φορουμ που εχει ακομα παρα πολλες μερες μπροστα του...
-
Το ασους και εγώ το έχω μπαν-ίσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω τις επιφυλάξεις μου για το πόσο δουλεύει τελικά. Αν υπάρχει καμιά εμπειρία, καλοδεχούμενη θα είναι.
-
Έχουμε εμπειρία στο χέρι από airlive αντιστοίχων προδιαγραφών, το οποίο τα σπάει.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Φιλαράκο, σου το προτείνω ανεπιφύλακτα για δώρο στον αδερφό σου. Και με έναν εξωτερικό σκληρό (με USB τροφοδοσία) στα 320GB της Lacie θα είναι κουτί...Προσοχή λίγο στο πώς θα το τυλίξεις, μην το διαλύσει ο σκύλος χάσκι που ίσως έχεις κοντά στο δέντρο.
-
θέλω βοήθεια. Προσπαθώ να ανοιξω μια σελίδα (όχι τσόντα) και μου την μπλοκάρει ο Κασπέρσκης.
Kaspersky Internet Security 7.0
The requested URL http://thepiratebay.org/ is forbidden
Πως την κάνω allow?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φιλαράκο, σου το προτείνω ανεπιφύλακτα για δώρο στον αδερφό σου. Και με έναν εξωτερικό σκληρό (με USB τροφοδοσία) στα 320GB της Lacie θα είναι κουτί...
Προσοχή λίγο στο πώς θα το τυλίξεις, μην το διαλύσει ο σκύλος χάσκι που ίσως έχεις κοντά στο δέντρο.
ρε σταματα να γελας και πες τπτ..και οι υπολοιποι..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
θέλω βοήθεια. Προσπαθώ να ανοιξω μια σελίδα (όχι τσόντα)Έλα ρε! Υπάρχουν και τέτοιες σελίδες;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
θέλω βοήθεια. Προσπαθώ να ανοιξω μια σελίδα (όχι τσόντα)
Έλα ρε! Υπάρχουν και τέτοιες σελίδες;
-
Φαντάζομαι στο Kaspersky θα είναι ενσωματωμένο και firewall το οποίο θα έχει by default μπαναρισμένο το εν λόγο site. Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του firewall , κάπου θα έχει τις default 'παράνομες' διευθύνσεις και να το σβήσεις από τη λίστα.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Φαντάζομαι στο Kaspersky θα είναι ενσωματωμένο και firewall το οποίο θα έχει by default μπαναρισμένο το εν λόγο site. Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του firewall , κάπου θα έχει τις default 'παράνομες' διευθύνσεις και να το σβήσεις από τη λίστα.Aυτό σκεφτηκα και εγώ αλλά κάτι δεν κάνω καλά η γκαβομάρα μου φταίει και δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ πάντως.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
θέλω βοήθεια. Προσπαθώ να ανοιξω μια σελίδα (όχι τσόντα) και μου την μπλοκάρει ο Κασπέρσκης.Kaspersky Internet Security 7.0
The requested URL http://thepiratebay.org/' target='_blank is forbidden
Πως την κάνω allow?
Απενεργοποίησε προσωρινά τον Κ και δοκίμασε. Αν δεν ανοίγει μπορεί να την μπλοκάρει ο ISP σου (για να μη κατεβάζεις τορρεντς).
-
Καλησπερα σε ολους και Χρονια Πολλα! Βοηθηστε με λιγο σε κατι αν θελετε. Ποσα ειναι μια καλη τιμη για να αγορασω ενα Λαπτοπ 2 ετιας, τον Αcer Αspire 5684 WLMi ; Η μπαταρια θελει αλλαγμα ..
-
petrolheads (ιταλάκιδες κατα προτίμηση)
τι apple designνιές μας γράφετε εδω.
Για έναν γνήσιο petrolhead που σέβεται τον εαυτό του ένα είναι το pc... -
.. αμαν αυτο το κοκκινο start engine..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]