-
Δε χρειάζεται κάτι άλλο Νάσο. Αν βγάζει την ανάλυση που θες στην έξοδο που θες [HDMI], τέλος όσον αφορά την εικόνα.
-
OK ευχαριστώ!
(VGA δεν παίζει επειδή ο προβολέας (projector) θα είναι σε άλλο σημείο του δωματίου και θα έχω περάσει προς τα εκεί ένα HDMI από τον ενισχυτή home cinema) -
και αυτο σωστο!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το γράφει στη status bar, κάτω δεξιά.Ευχαριστω
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μια φίλη έφαγε τρομερή φρίκη την περασμένη βδομάδα με το laptop της. Ειχε πάρει κάποιο Toshiba Satelite για να μεταφέρει τα δεδομένα της από τον παλιό desktop υπολογιστή της μέσω ενός εξωτερικού σκληρού. Πώς τα κατάφερε και μαζί με τα δεδομένα πέρασε ένας ιός από το desktop στο laptop (το ένα είχε NOD32 και το άλλο McAfee, btw - ιδέα δεν έχω πόσο up-to-date) και άρχισαν, λεει, την 1η Δεκεμβρίου να εξαφανίζονται ένα-ένα τα εικονίδια από την οθόνη της, μέχρι που δεν έμεινε τίποτα, και κανένα΄από τα δυο PC δε μπούταρε! Το laptop το εκανε recover από το partition που είχε τα αρχεία εγκατάστασης των Vista που δεν είχε πειραχτεί (πήρε τηλέφωνο την Toshiba και της έδωσαν οδηγίες) και το desktop αναγκάστηκε να το στήσει από την αρχή (φορματ, κλπ).To χειρότερο ποιο είναι: Τον εξωτερικό USB σκληρό, που είχε μέσα όλη τη δουλειά της των τελευταίων 10 ετών (ως backup του desktop) δε μπορεί πλέον να τον διαβάσει. Πήγα να δω μήπως ήταν κάτι απλό, αλλά δυστυχώς... Τον συνδέεις και δεν εμφανίζεται στο MyComputer. Στο Disk Management στα Administrative Tools φαίνεται, αλλά φαίνεται λες και δεν είναι φορμαρισμένος (unknown partition ή κάτι τέτοιο). Υποπτεύομαι ότι της έχει καταστρέψει το partition table χωρίς να πειράξει τα ίδια τα αρχεία. Κανένα προγραμματάκι που σκανάρει το δίσκο και ξαναγράφει το partition table ή ό,τι είναι (αν είναι κάτι τέτοιο) παίζει? Έτοιμη να τον πάει σε εταιρία που κάνει data recovery είναι...
να τον πάει σε εταιρία που κάνει data recovery
-
Ερώτηση για windows guru.
Έχω ένα μηχάνημα με 2 δίσκους, dual boot. Ένας ανεμιστήρας δεν δούλευε καλά εδώ και μέρες και τον επιδιόρθωσα. Όταν ξαναξεκίνησε ο ένας από τους 2 δύο δίσκους δεν είχε καλώδιο και δεν ξεκίνησαν τα windows. Έβαλα το καλώδιο αλλά τώρα μου βγάζει το μήνυμα ότι λείπει το hal.dll
Ο δίσκος (στην ουσία είναι 2 δίσκοι σε raid - συνολικά 3 δίσκοι στο μηχάνημα) δουλεύει κανονικά, τα αρχεία όλα φαίνονται κανονικά, ξαναέφτιαξα το array (χωρίς φυσικά να καταστρέψω τα δεδομένα), αλλά τίποτε - λείπει το hal.dll.
Έφτιαξα το MBR, τίποτα - τα ίδια.Ξεκίνησα recovery console και στο bootcfg /rebuild μου βγάζει μόνο μια εγκατάσταση των windows. Την άλλη εγκατάσταση windows (στο array) δεν την εμφανίζει. Τον δίσκο (array) τον δείχνει κανονικά, dir όλα τα αρχεία, chkdsk OK.
Γιατί δεν εμφανίζει την εγκατάσταση;
-
http://pcsupport.about.com/od/fixthepro ... haldll.htm
http://www.troublefixers.com/how-to-fix ... n-windows/
δοκίμασε το expand... -
οι SDHC κάρτες δεν αναγνωρίζονται από SD card readers ή θέλει να ναι πιο καινούριας τεχνολογίας το reader?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
οι SDHC κάρτες δεν αναγνωρίζονται από SD card readers ή θέλει να ναι πιο καινούριας τεχνολογίας το reader?Μάλλον θέμα driver είναι και όχι reader καθαυτού.
Αυτό το λέω κρίνοντας από πολλά κινητά που μαμίσια δεν διαβάζουν SDHC αλλά με patchaki τα καταφέρνουν. -
Μια φίλη έφαγε τρομερή φρίκη την περασμένη βδομάδα με το laptop της. Ειχε πάρει κάποιο Toshiba Satelite για να μεταφέρει τα δεδομένα της από τον παλιό desktop υπολογιστή της μέσω ενός εξωτερικού σκληρού. Πώς τα κατάφερε και μαζί με τα δεδομένα πέρασε ένας ιός από το desktop στο laptop (το ένα είχε NOD32 και το άλλο McAfee, btw - ιδέα δεν έχω πόσο up-to-date) και άρχισαν, λεει, την 1η Δεκεμβρίου να εξαφανίζονται ένα-ένα τα εικονίδια από την οθόνη της, μέχρι που δεν έμεινε τίποτα, και κανένα΄από τα δυο PC δε μπούταρε! Το laptop το εκανε recover από το partition που είχε τα αρχεία εγκατάστασης των Vista που δεν είχε πειραχτεί (πήρε τηλέφωνο την Toshiba και της έδωσαν οδηγίες) και το desktop αναγκάστηκε να το στήσει από την αρχή (φορματ, κλπ).To χειρότερο ποιο είναι: Τον εξωτερικό USB σκληρό, που είχε μέσα όλη τη δουλειά της των τελευταίων 10 ετών (ως backup του desktop) δε μπορεί πλέον να τον διαβάσει. Πήγα να δω μήπως ήταν κάτι απλό, αλλά δυστυχώς... Τον συνδέεις και δεν εμφανίζεται στο MyComputer. Στο Disk Management στα Administrative Tools φαίνεται, αλλά φαίνεται λες και δεν είναι φορμαρισμένος (unknown partition ή κάτι τέτοιο). Υποπτεύομαι ότι της έχει καταστρέψει το partition table χωρίς να πειράξει τα ίδια τα αρχεία. Κανένα προγραμματάκι που σκανάρει το δίσκο και ξαναγράφει το partition table ή ό,τι είναι (αν είναι κάτι τέτοιο) παίζει? Έτοιμη να τον πάει σε εταιρία που κάνει data recovery είναι...
R-Studio. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο δουλεύει και για εξωτερικούς σκληρούς. Αν δεν κάνει γι' αυτήν τη δουλειά, χτύπα στο Google 'recover external hard drive', σίγουρα κάτι θα βρεις. Μπορεί το GetDataBack να σου κάνει επίσης: (http://www.runtime.org/data-recovery-software.htm)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γιατί δεν εμφανίζει την εγκατάσταση;Το μηχάνημα ξεκίνησε τελικά. Άλλαξε η σειρά των δίσκων στο ΒΙΟΣ.
Δεν κατάλαβα γιατί δεν μου εμφάνιζε την δεύτερη εγκατάσταση, ίσως αν είναι σε λάθος όνομα δίσκου δεν την εμφανίζει (ακόμα κι αν προσπαθήσει, δεν θα ξεκινήσει κανονικά).
-
Κ γω ειχα σβησει καταλαθος το partition του εξωτερικου σκληρου μου
αλλα ειχα βρει ενα προγραμματακι που τα επανεφερε ολα με την προυποθεση να μην εχεις γραψει τιποτα πανω του.Νομιζω λεγοταν EasyRecovery.
Αν δεν μπορεσεις να το βρεις πες μου να στο στειλω με pm. -
-
Κάνε λογκιν και πάρτα όλα με τη σειρά.
Να ενεργοποιήσεις NAT, Firewall (θα σε σκίσουν αλλιώς).
Σημαντικό:
Αν θέλεις να συνδεθείς, το VPI/VCI να γράφει κάτι σαν 8/35 ή ότι σου είπαν αυτοί που έχεις συνδρομή ιντερνετ.Όλα φαίνονται χάλια, μην απορείς που δεν συνδέεσαι.
-
Για το ρουτερ θα το δω μετα οταν ειμαι σπιτι .
Εκεινο που ψαχνει πολυ ωρα λεει 6/33 και κατι τετοια και οταν τελειωνει εμφανιζει το screenshot που εβαλα πιο πανω. Δεν μπορω να βρω τις ρυθμισεις που μου λεει το μανουαλ !Μια αλλη ερωτηση :
Στα site που φιλοξενουν wikis , πως ελεγχεται η ορθοτητα των οσων γραφονται ;
Μονο απο τα μελη ή υπαρχει καποια ομαδα ή μηχανισμοι που τα ελεγχουν ; -
στην Ελλάδα ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται το 8/35. 'Αλλαξέ τα μπας και συνδεθείς
-
Ρε σεις τι κακό είναι αυτά τα νέα ads της γ^*#google?
κοιτάξτε ενδεικτικά μορφές αυτών:
και δεν μπορεί να τα πιάσει το adlbock του firefox!!
To χειρότερο είναι ότι αν παίξεις το παιχνιδάκι στην πρώτη φωτό και κάνεις το λάθος να δώσεις το κινητό τηλέφωνο σου (προσοχή μην το κάνετε) θα έχεις καθημερινά χωρίς την θέληση σου 20-30 sms χρέωσης 1 ευρώ το ένα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! γ*^#$google
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
στην Ελλάδα ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται το 8/35. 'Αλλαξέ τα μπας και συνδεθείςΘα το ψαξω ..
Τους κωδικους μου που να τους εισαγω ομως ;+1 για το σχολιο του elteo !
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε σεις τι κακό είναι αυτά τα νέα ads της γ^*#google?κοιτάξτε ενδεικτικά μορφές αυτών:
και δεν μπορεί να τα πιάσει το adlbock του firefox!!
To χειρότερο είναι ότι αν παίξεις το παιχνιδάκι στην πρώτη φωτό και κάνεις το λάθος να δώσεις το κινητό τηλέφωνο σου (προσοχή μην το κάνετε) θα έχεις καθημερινά χωρίς την θέληση σου 20-30 sms χρέωσης 1 ευρώ το ένα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! γ*^#$google
Η πρώτη δεν είναι της Google
-
Δεν παίζει ρόλο ποιανού είναι...και ούτε με νοιάζει! Πάντως τώρα τελευταία το adblock σαν να μπάζει...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]