-
Δηλ. κάτω από κάθε plan δεν βγάζει την επιλογή 'change plan settings' ?
-
Αυτό το βγάζει. Την μπάρα ρυθμίσεων φωτεινότητας δεν βγάζει.
Και όταν μπαίνω στο advanced, πάλι δεν έχει ρύθμιση φωτεινότητας.
Ούτε στις Ιδιότητες της οθόνης μπορώ να το βρω! -
Την ίδια ηλιθιότητα είχα κι εγώ στο λάπτοπ και δεν κατάφερα να το λύσω
Με τέρμα την φωτεινότητα, υψηλή αποδοση κλπ κλπ, πάλι μόλις το έβαζα στο ρεύμα ανέβαινε -
Δοκίμασε από command prompt να τρέξεις την εντολή 'powercfg'. Ίσως να μπορείς να επηρεάσεις από εκεί την φωτεινότητα.
-
Πως μπαίνω στο command prompt στα Vista?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πως μπαίνω στο command prompt στα Vista?Χμμμ. Έλα ντε
Το αντίστοιχο του Start->Run των XP ξέρεις που βρίσκεται; Αν ναι, δοκίμασε στο Run να γράψεις 'cmd'.
-
Δεν υπάρχει Run!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν υπάρχει Run!Το μόνο που μπορώ να πω είναι: 'Πού βαδίζει ο κόσμος;'. Λειτουργικό χωρίς γραμμή εντολών είναι μακαρονάδα χωρίς τυρί/σάλτσα
-
-
Δεν αναγνωρίζει την εντολή!!!
-
Mήπως πατώντας το Change advanced power settings βγαίνει κάποια σχετική ρύθμιση για το Display;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν αναγνωρίζει την εντολή!!!Το Powercfg;
One of the new command tools introduced in Windows Vista was powercfg. Essentially it’s a command line tool that enables users to control power settings. There are a lot of very granular setting that can be configured. To get an idea of what you can do with it just run the following command from the command line:
powercfg –Help | more
Από εδώ...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Mήπως πατώντας το Change advanced power settings βγαίνει κάποια σχετική ρύθμιση για το Display;Οχι, Μάνο. Πρέπει να είναι κάτι integrated στην μηχανή!
Ούτε το powercfg αναγνωρίζει!!!Thanks παίδες!
-
Κάνε μια αναζήτηση στον υπολογιστή για αρχεία powercfg.*
Αν δε βρει τίποτα και είσαι διατεθειμένος να το ψάξεις παραπάνω, δοκίμασε να κατεβάσεις το powercfg.exe (π.χ. από εδώ) και να το βάλεις στο system32 φάκελο (ελπίζω να έχουν από αυτό τα vista )Disclaimer: Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί στον φορητό σου
-
cmd στην εναρξη αναζητησης και σε βγαζει σε dos εκει πατας το 'powercfg /? ' και βγαζει ολες τις παραμετρους που δεχεται.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
cmd στην εναρξη αναζητησης και σε βγαζει σε dos εκει πατας το 'powercfg /? ' και βγαζει ολες τις παραμετρους που δεχεται.Το πρόβλημα του kouk είναι ότι ο υπολογιστής του δεν αναγνωρίζει την εντολή powercfg. Γεγονός περίεργο αφού στο διαδίκτυο διάβασα ότι είναι default εφαρμογή των vista
-
Μπήκα τελικά. Και μου έβγαλε και τις επιλογές. Ποιά είναι τωρα αυτή που ορίζει να μην κάνει dim η οθόνη?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπήκα τελικά. Και μου έβγαλε και τις επιλογές. Ποιά είναι τωρα αυτή που ορίζει να μην κάνει dim η οθόνη?Βάλε ένα-δυο screenshots να δούμε τις επιλογές μήπως έχουμε καμιά ιδέα. Στα XP δεν υπάρχει γενικότερα τέτοια επιλογή οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω από το δικό μου σύστημα.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μπήκα τελικά. Και μου έβγαλε και τις επιλογές. Ποιά είναι τωρα αυτή που ορίζει να μην κάνει dim η οθόνη?
Βάλε ένα-δυο screenshots να δούμε τις επιλογές μήπως έχουμε καμιά ιδέα. Στα XP δεν υπάρχει γενικότερα τέτοια επιλογή οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω από το δικό μου σύστημα.
Κι εγω XP έχω. Της κόρης μου το laptop προσπαθώ να φτιάξω. Και όπως καταλαβαίνεις, my time is up! Το πήρε γιατί έχει δουλειές λέει!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κι εγω XP έχω. **Της κόρης μου **το laptop προσπαθώ να φτιάξω. Και όπως καταλαβαίνεις, my time is up! Το πήρε γιατί έχει δουλειές λέει!
Ένα ένα μας τα λές και στην αρχή με την επίκληση για χριστιανούς πήγες να μας πετάξεις στάχτη στα μάτια
Αλλά βλέπω κάποιοι κάτι ήξεραν και δεν μάσησαν
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]