-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Windows 7 Pre Beta multiple reviews...
http://www.engadget.com/2008/10/28/wind ... ilds-medi/' target='_blank
Για pre-beta φαινονται σε πολυ πολυ καλο επίπεδο και με νεα features... ουσιαστικά αυτο που θα επρεπε να είναι τα Vista. Αντε να έρχονται γιατι οι απαιτησεις των Vista σε hardware ειναι παραλογες.To GUI μου φαίνεται πήρε μπόλικα δάνεια από Kubuntu και ολίγα από MacOS. Κυρίως βέβαια μοιάζει με τα Vista (που σε όλο το φόρουμ μόνον εγώ τα χρησιμοποιώ και είμαι και ευχαριστημένος κιόλας ε; ).
-
Το ήξερα ότι δεν είναι φυσιολογικός...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κυρίως βέβαια μοιάζει με τα Vista (που σε όλο το φόρουμ μόνον εγώ τα χρησιμοποιώ και είμαι και ευχαριστημένος κιόλας ε; ).Βάλε και μένα στους ανώμ... έ, στους ευχαριστημένους ήθελα να πώ!
Άν δέν είχαν και κανα δυό εντελώς κουλά θεματάκια (πχ βγάλανε το folder up button απο το explorer και στην προεπισκόπιση φαξ σου γυρίζει αυτόματα τη σελίδα σε landscape).
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το ήξερα ότι δεν είναι φυσιολογικός...+1000000
-
Πολύ ενδιαφέροντα αυτά τα triple five. Ξέρουμε κανένα κατάστημα/e-shop που να μπορεί να τα στείλει στην Ελλάδα;Εγω απο amazon.uk ειχα παρει τα δικα μου,αλλα για τωρα δεν ειναι σιγουρο οτι στελνουν μιας αλλαζουν και τα shipping rates τους συνεχεια
απο οτι βλεπω στο Skroutz στελνει και η pixmania με refund και 2ετη εγγυηση
-
Με γαργαλάνε τα δάχτυλα μου να πατήσω το 'προσθέστε στο καλάθι'. Δύο πράγματα με σταματούν.
- Αναρωτιέμαι αν πραγματικά αξίζουν σχεδόν €100 περισσότερο από τα κορυφαία shure.
- Σκέφτομαι μήπως θα άξιζε τον κόπο να ψάξω να τα βρω στην version για iPhone (στην πολύ μακρινή και απίθανη περίπτωση που τελικά το πάρω).
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Κυρίως βέβαια μοιάζει με τα Vista (που σε όλο το φόρουμ μόνον εγώ τα χρησιμοποιώ και είμαι και ευχαριστημένος κιόλας ε; ).
Βάλε και μένα στους ανώμ... έ, στους ευχαριστημένους ήθελα να πώ!
Άν δέν είχαν και κανα δυό εντελώς κουλά θεματάκια (πχ βγάλανε το folder up button απο το explorer και στην προεπισκόπιση φαξ σου γυρίζει αυτόματα τη σελίδα σε landscape).
Για το φαξ δεν ξέρω, έχω το πολυμηχάνημα για τέτοιες δουλειές, αλλά για το Folder up θα συμφωνήσω απολύτως! Εντελώς ηλίθια αλλαγή, έκανα καιρό να το συνηθίσω!
Το ήξερα ότι δεν είναι φυσιολογικός...
+1000000
-
Με γαργαλάνε τα δάχτυλα μου να πατήσω το 'προσθέστε στο καλάθι'. Δύο πράγματα με σταματούν.- Αναρωτιέμαι αν πραγματικά αξίζουν σχεδόν €100 περισσότερο από τα κορυφαία shure.
- Σκέφτομαι μήπως θα άξιζε τον κόπο να ψάξω να τα βρω στην version για iPhone (στην πολύ μακρινή και απίθανη περίπτωση που τελικά το πάρω).
Κοίτα Χρήστο, αν δεν δώσεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000 ευρουλίνια για ακουστικούλια, δεν λέει....
Η γνώμη μου είναι να ψάξεις να βρεις κάτι ακριβότερο, με 400 γιούργια δεν κάνεις τίποτε, είναι πολύ φτηνά...
-
Μόλις γίνω DJ για τίποτα πιπινο-party, θα ασχοληθώ και με ακουστικά του χιλιάρικου, για την ώρα κοιτάμε τις φτηνιάρικες λύσεις.
-
Μόλις γίνω DJ για τίποτα πιπινο-party, θα ασχοληθώ και με ακουστικά του χιλιάρικου, για την ώρα κοιτάμε τις φτηνιάρικες λύσεις.Δεν φτάνει η Μπέμπα λες για τα πιπίνια;
Τόσο άπληστα έχουν γίνει στις μέρες μας; -
Φτάνει, φτάνει...
Δεν ξέρω, εμένα με ενδιαφέρουν μόνο μεγάλες και σοβαρές γυναίκες.
-
Φτάνει, φτάνει...Δεν ξέρω, εμένα με ενδιαφέρουν μόνο μεγάλες και σοβαρές γυναίκες.
Εδώ τα κατάφερα εγώ πεζός με την μαθήτρια, δεν θα τα κατάφερνες εσύ ;
Κι εγώ πλέον έχω αλλάξει γούστα και κοιτάζω τις μεγάλες γυναίκες, πως θα μπορούσα αλλιώς άλλωστε, η καλή μου έχει μεγαλώσει πλέον, είναι ΗΔΗ 25! -
Μια κ εχω παρομοια ακουστικα της Sony, μου χει δημιουργηθει η εξης απορια.
Το ακουστικο μπαινει μεσα στ αυτι και κλεινει το αυτι 'αεροστεγως', αρα με τον παραμικρο ηχο -ακομα και ηχος που η συχνοτητα του δεν μας ειναι αντιλυπτη- εξαναγκαζει το τυμπανο να παλλεται.
Ποσο καλο ειναι αυτο για τα αυτια και την ακοη μας;;;Εγω παρατηρω οτι οταν τα βγαζω απο τα αυτια μου, η ακου μου επανερχεται στα φυσιολογικα επιπεδα μετα απο αρκετη ωρα (20 με 35 λεπτα)
-
-
παιδες αναλογως το πιπινι....
εδω τα ιταλιδακια δεν εχουν πολλες απαιτησεις...
αντρα θελουν και οχι αδελφαρες.... και εδω εχει πολλες αδελφαρες...Εμιλια Ρομανια...
τελος το ΟΤ.Χρηστο εγω στην θεση σου θα επαιρνα αυτα με τα 400 μια χαρα ειναι απλα καλυτερα να μπορουσες να τα δοκιμασεις κι ολας...
καλα στον εικονοσακο ποιος εβαλε τετεια φωτο....
και μια ερωτησουλα εγκυκλοπεδικου ενδιαφεροντος μια που εγω εχω ηδη αγορασει και τελικα λογω Buld To Order mods μου φτανει next week...
εχω ψησει ΚΑΙ τον κολλητο μου και θελει Mac.... (corsair εσυ εμεινες....)
επιλογες 2.
1.Macbook Aluminum 2.0GHz/160GB/Nvidia 9400M/2GB RAM/13 inches 1280x800 glossy/no firewire καινουριο στο κουτι του απο Apple store Roma 1080E2.Macbook Pro 4.1 Penryn 2.4GHz/200GB/4GB RAM/NVIDIA GeForce 8600M GT 256MB/2 Firewire/15 inches 1440x800 matte/ σε ΑΡΙΣΤΗ/ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ apple care για ακομα 2,5 χρονια 1200Ε
τι λετε?
εγω δεν ξερω τι να του προτεινω....
θα ειναι ο μοναδικος του υπολογιστης και θα τον κρατησει τουλαχιστον 3 χρονια.
-
Επειδή το χέρι μου συνεχίζει να με τρώει και το Gigabyte M912 μου έχει κλέψει την...καρδιά προς το παρόν, έχω μια ερώτηση:
Υπάρχουν δύο μοντέλα, το ένα Μ912Μ, με ανάλυση 1024χ600 και LED backlight οθόνη. Το άλλο είναι ακριβότερο κατά 50€ και έχει μεγαλύτερη ανάλυση 1280χ768, αλλά με CCFL backlighting. Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα για το πρώτο, πέραν της τιμής του (και μάλλον της διάρκειας της μπαταρίας...);Πάντως, δεν υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα προς το παρόν, αν και έχω βρει ένα κατάστημα στην Ουγγαρία που λέει πως θα έχει αρκετά διαθέσιμα από 30 Οκτωβρίου και έπειτα.
Δεν βιάζομαι, αλλά καλό είναι να ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο σιγά σιγά, να δω τελικά πόσο θα πάει το μαλλί, γιατί βλέπω να καταλήγει σχεδόν 40% ακριβότερο από τα κλασικά eee και Wind...
Σαφώς πάντως, το Tablet και το Touchscreen, είναι τεράστιο δέλεαρ!
-
εχω την εντυπωση οτι τα Led/displays εχουν πολυ φωτεινοτερη οθονη...
πχ σε συγκριση μεταξυ παλιου.νεου Macbook το νεο εχει Λεντ και η οθονη ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ καλυτερη.... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
1.Macbook Aluminum 2.0GHz/160GB/Nvidia 9400M/2GB RAM/13 inches 1280x800 glossy/no firewire καινουριο στο κουτι του απο Apple store Roma 1080E
2.Macbook Pro 4.1 Penryn 2.4GHz/200GB/4GB RAM/NVIDIA GeForce 8600M GT 256MB/2 Firewire/15 inches 1440x800 matte/ σε ΑΡΙΣΤΗ/ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ apple care για ακομα 2,5 χρονια 1200Ε
Το MacBook είναι το καινούργιο σασί και το Macbook Pro το παλιό; Δύσκολη επιλογή.
-
1.Macbook Aluminum 2.0GHz/160GB/Nvidia 9400M/2GB RAM/13 inches 1280x800 glossy/no firewire καινουριο στο κουτι του απο Apple store Roma 1080E
2.Macbook Pro 4.1 Penryn 2.4GHz/200GB/4GB RAM/NVIDIA GeForce 8600M GT 256MB/2 Firewire/15 inches 1440x800 matte/ σε ΑΡΙΣΤΗ/ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ apple care για ακομα 2,5 χρονια 1200Ε
Το MacBook είναι το καινούργιο σασί και το Macbook Pro το παλιό; Δύσκολη επιλογή.
Καθόλου δύσκολη! Το ενα είναι φορητό, το άλλο Α-φόρητο... Αυτονόητα το νέο 13αρι...
-
Επειδή έχω το 15άρι MBP μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα φορητότητας. Και στην δουλειά το παίρνω και στον καφέ το καλοκαίρι στην πλατεία του χωριού (απολαμβάνοντας την ησυχία) και στις συναντήσεις του συλλόγου τα βράδια της Τετάρτης και στον κήπο και στην Γλυφάδα όταν θέλω να δείξω βιντεάκια και φωτογραφίες σε φίλους.
Σίγουρα πάντως το MacBook είναι ακόμα πιο εύκολο στο κουβάλημα και το καινούργιο είναι και πολύ εντυπωσιακό.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]