-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στον Χρήστο Καπιταλόπουλο μιλάς...
Εδώ πηγαίνετε και σκάτε 600άρια σε κάτι μπακατέλες που αγωνίζονται να τρέξουν OS μιας γενιάς πίσω, τα €399 μας μάραναν; Άσε που τα δίνεις μια φορά και τα έχεις για πάντα. Δεν κολλάνε ιούς, δεν χρειάζονται αναβάθμιση, δεν απαιτούν πατέντες για να τα κάνεις να δουλέψουν όπως θέλεις....
Καλά...
Αν εσένα σου φαίνεται ΟΚ η τιμή για αυτά τ'ακουστικά, έπρεπε να το περιμένω. Τυχαίο είναι πως έδωσες τα καλά σου λεφτουδάκια για να πάρεις ένα Mac; -
Εχμμμ...πάνω που λέγαμε για πέταμα χρημάτων, με τρώει η τσέπη μου για το παρακάτω:
Gigabyte M912M Tablet Win XPΌχι πως το θέλω άμεσα, αλλά εδώ και πολύ καιρό ψάχνω ΦΤΗΝΟ (το τονίζω! ) υποφορητό (για να είναι ελαφρύς και να μην χρειάζομαι ειδική τσάντα να το κουβαλάω, θέλω να το πετάω στην δικιά μου και να το έχω μαζί μου παντού) , να γίνεται Tablet και να έχει TouchScreen.
Έπεσα τελευταία πάνω στο Gigabyte Και έχει ό,τι ζητάω (θα το προτιμούσα με Linux για να μην πληρώσω λειτουργικό και μετά βλέπουμε... )
-
Στον Χρήστο Καπιταλόπουλο μιλάς...
Εδώ πηγαίνετε και σκάτε 600άρια σε κάτι μπακατέλες που αγωνίζονται να τρέξουν OS μιας γενιάς πίσω, τα €399 μας μάραναν; Άσε που τα δίνεις μια φορά και τα έχεις για πάντα. Δεν κολλάνε ιούς, δεν χρειάζονται αναβάθμιση, δεν απαιτούν πατέντες για να τα κάνεις να δουλέψουν όπως θέλεις....
σε ποιες μπακατέλες αναφέρεστε μονσιούρ; (για λέγε να σε τυλίξω σε μία κόλλα... )
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Θες να δώσεις 400€ για ν'ακούς μουσική από τον υπολογιστή;Σωστό και αυτό. Ο ήχος του υπολογιστή είναι τίγκα στους παρασιτικούς ήχους απο δίσκους, ανεμιστήρες κτλ. Οπότε όσο καλά ηχεία και να βάλεις πάλι θα έχεις αυτούς τους θορύβους.
Πάντως μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση το πόσο καθαρό ήχο είχε το Asus eee. Μηδέν παράσιτα, βέβαια όλο κι όλο ένα μικρό ανεμιστηράκι είχε το οποίο δέν δούλευε και συνεχόμενα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Θες να δώσεις 400€ για ν'ακούς μουσική από τον υπολογιστή;
Σωστό και αυτό. Ο ήχος του υπολογιστή είναι τίγκα στους παρασιτικούς ήχους απο δίσκους, ανεμιστήρες κτλ. Οπότε όσο καλά ηχεία και να βάλεις πάλι θα έχεις αυτούς τους θορύβους.
Σε δικαιολογώ γιατί κρίνεις από τα windows που έχεις.
-
Σωστό και αυτό. Ο ήχος του υπολογιστή είναι τίγκα στους παρασιτικούς ήχους απο δίσκους, ανεμιστήρες κτλ. Οπότε όσο καλά ηχεία και να βάλεις πάλι θα έχεις αυτούς τους θορύβους.
τo MacOS σε τι bitrate βγαίνει; 320kbps;
-
Εχμμμ...πάνω που λέγαμε για πέταμα χρημάτων, με τρώει η τσέπη μου για το παρακάτω:
Gigabyte M912M Tablet Win XPΌχι πως το θέλω άμεσα, αλλά εδώ και πολύ καιρό ψάχνω ΦΤΗΝΟ (το τονίζω! ) υποφορητό (για να είναι ελαφρύς και να μην χρειάζομαι ειδική τσάντα να το κουβαλάω, θέλω να το πετάω στην δικιά μου και να το έχω μαζί μου παντού) , να γίνεται Tablet και να έχει TouchScreen.
Έπεσα τελευταία πάνω στο Gigabyte Και έχει ό,τι ζητάω (θα το προτιμούσα με Linux για να μην πληρώσω λειτουργικό και μετά βλέπουμε... )
Πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλά κοίτα τριγύρω γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτοί εκεί στο pda4u χρεώνουν ότι τους λείπει και όχι όσο κάνει..
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλά κοίτα τριγύρω γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτοί εκεί στο pda4u χρεώνουν ότι τους λείπει και όχι όσο κάνει..
Μπα, δεν πρόκειται λογικά να το πάρω από Ελλαδιστάν...
Αν έχεις εμπειρία από κάποιο αξιόπιστο κατάστημα του εξωτερικού, ένα link θα μου ήταν εξαιρετικά χρήσιμο...Α , και μην το ξεχάσουμε, φτηνό ε;
-
Τί σχέση έχει το λειτουργικό με το θόρυβο? Και το asus eee windows xp είχε.
Πάω να παίξω λίγο Far Cry 2 και ας έχει χάλια ήχο. Τί παιχνιδια είπαμε έχει το Mac?
-
Εγώ το πήρα πριν κανα δυο βδομάδες απο εδώ: http://myworld.ebay.com/misbworkshop. Το είχα παραγγείλει απο τέλη Αυγούστου αλλά καθυστέρησε και ο πωλητής μου έδωσε επιλογή είτε να μου στείλει τα χρήματα πίσω, είτε να μου κάνει μια καλή έκπτωση σε κάποιο άλλο laptop είτε να μου στείλει το M912 με καθυστέρηση αλλά με 2GB μνήμη. Επέλεξα το τελευταίο.
Το μόνο παράπονο που έχω είναι οτι η οθόνη αφής δέν πιάνει καλά στις άκρες, κάτι που μάλλον είναι γενικευμένο πρόβλημα σε αυτού του είδους τα μηχανήματα. Πχ, δέν θα μπορείς να πατήσεις εύκολα το Χ που κλείνει το παράθυρο πάνω δεξιά ή να σύρεις τη μπάρα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πάω να παίξω λίγο Far Cry 2 και ας έχει χάλια ήχο. Τί παιχνιδια είπαμε έχει το Mac?Είμαστε σοβαροί άνθρωποι εμείς λέμε! Με παιχνίδια θα ασχολούμαστε;
-
Εχω ενα SanDisk Cruzer Titanium 4GB με U3 και ειναι password protected.
Περιεχει πολυ σημαντικα για μενα αρχεια.
Απο χθες δεν το αναγνωριζει το συστημα.
Το βλεπει σαν RAW/unformated File system.
Τι μπορω να κανω;;; -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εγώ το πήρα πριν κανα δυο βδομάδες απο εδώ: http://myworld.ebay.com/misbworkshop. Το είχα παραγγείλει απο τέλη Αυγούστου αλλά καθυστέρησε και ο πωλητής μου έδωσε επιλογή είτε να μου στείλει τα χρήματα πίσω, είτε να μου κάνει μια καλή έκπτωση σε κάποιο άλλο laptop είτε να μου στείλει το M912 με καθυστέρηση αλλά με 2GB μνήμη. Επέλεξα το τελευταίο.
Το μόνο παράπονο που έχω είναι οτι η οθόνη αφής δέν πιάνει καλά στις άκρες, κάτι που μάλλον είναι γενικευμένο πρόβλημα σε αυτού του είδους τα μηχανήματα. Πχ, δέν θα μπορείς να πατήσεις εύκολα το Χ που κλείνει το παράθυρο πάνω δεξιά ή να σύρεις τη μπάρα.
Μπα, δεν το έχει πλέον ο συγκεκριμένος και γενικά δεν βλέπω και πολλή προσφορά!
Τι γίνεται; Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εχω ενα SanDisk Cruzer Titanium 4GB με U3 και ειναι password protected.
Περιεχει πολυ σημαντικα για μενα αρχεια.
Απο χθες δεν το αναγνωριζει το συστημα.
Το βλεπει σαν RAW/unformated File system.
Τι μπορω να κανω;;;ωχ...κάτι τέτοια είδα κι εγώ και τα χασα τα αρχεία μου.
-
Μπα, δεν το έχει πλέον ο συγκεκριμένος και γενικά δεν βλέπω και πολλή προσφορά!
Τι γίνεται; Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα;Ότνως, έχεις δίκιο
Πλέον μόνο αυτό υπάρχει στο ebay. Λές να γίνει συλλεκτικό?
-
Η εφαρμογή είναι όντως σημαντικό θέμα καθώς τα Denon που έχω τώρα δεν με βόλεψαν και πολύ στο αυτί, (ούτε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα η απόδοση τους), αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να τα δοκιμάσω καθώς στην Ελλάδα μάλλον δεν τα έχει κανείς. Κατά τα άλλα, τα reviews που έχω διαβάσει γράφουν ελεγείες για την Shure και ούτως ή άλλως η χρήση που θα τους κάνω είναι κυρίως στο σπίτι για να ακούω μουσική από τον υπολογιστή, οπότε λογικά δεν τίθεται θέμα φθορών.Στην αναζητηση απλα των καλυτερων ενδωτιων,θα κατεληγες μαλλον στα UE 11 pro με custom earplugs και δε συμμαζευεται,και θα γινοσουν κανα χιλιαρικο δολαριο φτωχοτερος
http://www.ultimateears.com/_ultimateea ... iption.php' target='_blankΠαρολ'αυτα εγω θα σου προτεινα να αρχισεις αρκετα χαμηλοτερα αναζητωντας κατι αναμεσα στη super fi range
http://www.ultimateears.com/_ultimateea ... /index.php' target='_blank
η εστω στα triple fi που ειναι πιο κοντα στα λεφτα που διαθετεις
http://www.ultimateears.com/_ultimateea ... /index.php' target='_blankεγω εχω παρει τα super fi 5 και με καλυψαν στα περισσοτερα ειδη μουσικης που ακουω
επισης μιας και τα προοριζεις για οικιακη χρηση θα προτεινα να εψαχνες καλυτερα για circumaural ακουστικα+ενισχυτη.
τελος μη στηριζεσαι τοσο στα reviews οταν μιλαμε για τετοια δαπανη
-
Πολύ ενδιαφέροντα αυτά τα triple fi. Ξέρουμε κανένα κατάστημα/e-shop που να μπορεί να τα στείλει στην Ελλάδα;
-
-
Windows 7 Pre Beta multiple reviews...
http://www.engadget.com/2008/10/28/wind ... ilds-medi/
Για pre-beta φαινονται σε πολυ πολυ καλο επίπεδο και με νεα features... ουσιαστικά αυτο που θα επρεπε να είναι τα Vista. Αντε να έρχονται γιατι οι απαιτησεις των Vista σε hardware ειναι παραλογες. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
για οσους εχουμε Machttp://down.codeweavers.com/' target='_blank
τι ειναι αυτο.
http://www.geek.com/articles/news/codew ... -20081028/' target='_blank
και για τους linux-άδες παίζει
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]