-
To HP έχει εξαντληθεί (λέει).
Το ένα έχει Vista Home Premium και το άλλο τα Vista Home BASIC (που είναι πολύ τσίπικα).
Θα προτιμούσα το Bell κι ας έχει μικρότερη οθόνη. Έχει καλύτερη κάρτα γραφικών, επεξεργαστή, κάμερα, μεγαλύτερο σκληρό, διπλάσια εγγύηση (πολύ σημαντική σε φορητούς). Αν δεν έχεις ανάγκη τη 17άρα οθόνη, δαγκωτό. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To HP έχει εξαντληθεί (λέει).
Το ένα έχει Vista Home Premium και το άλλο τα Vista Home BASIC (που είναι πολύ τσίπικα).
Θα προτιμούσα το Bell κι ας έχει μικρότερη οθόνη. Έχει καλύτερη κάρτα γραφικών, επεξεργαστή, κάμερα, μεγαλύτερο σκληρό, διπλάσια εγγύηση (πολύ σημαντική σε φορητούς). Αν δεν έχεις ανάγκη τη 17άρα οθόνη, δαγκωτό.sorry, ειχα βαλει λαθος link..
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εχουμε ψιλοκαταλήξει στα 2:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907208' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900388' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Ποιο λετε? Μια γνώμη και fast γιατι αύριο έχει αγορά το μενού...
Λες και ειπα το αντιθετο...
-
Δηλαδή τώρα το διόρθωσες;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εχουμε ψιλοκαταλήξει στα 2:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907208' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900388' target='_blank' target='_blank
Ποιο λετε? Μια γνώμη και fast γιατι αύριο έχει αγορά το μενού...
edit link...
πάρε το dv5-1030ev
-
Μηπως εχει δοκιμασει κανεις καποιον απο τους καινουργιους ssd να μου πει εντυπωσεις? Αξιζουν τελικα τα λεφτα τους? Εχω βρει δυο velociraptors σε αρκετα καλη τιμη,αλλα το σκεφτομαι και για ssd.
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Μηπως εχει δοκιμασει κανεις καποιον απο τους καινουργιους ssd να μου πει εντυπωσεις? Αξιζουν τελικα τα λεφτα τους? Εχω βρει δυο velociraptors σε αρκετα καλη τιμη,αλλα το σκεφτομαι και για ssd.Θα προτεινα να περιμενεις να πεσουν και αλλο οι τιμες...
Η τεχνολογια εν'τω μεταξυ θα εχει αναπτυχθει και αλλο, και θα εχουν αντιμετωπιστει τα οποια προβληματα. (αργο write, αντοχη κτλ) -
Θα συμφωνήσω για τους SSD. Νομίζω ότι η τεχνολογία είναι ακόμα απαράδεκτα ακριβή για τα οφέλη που προσφέρει. Σε ένα χρόνο αυτό θα αλλάξει ριζικά.
Στο μεταξύ, έχω αρχίσει να ψήνομαι για αυτό. Είναι αρκετά ακριβό, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ότι καλύτερο σε μικρά ακουστικά. Και τώρα επιτέλους υπάρχουν καταστήματα που φέρνουν Shure και στην Ελλάδα.
-
βλεπω οτι ειναι πολυ της μοδας αυτα τα kingston mini slim http://www.pestaola.gr/kingston-datatra ... -slim-8gb/' target='_blank
και σκεφτομαι να παρω ενα.Βασικα ειναι σχεδον τζαμπα και δεν θα πρεπε να το σκεφτομαι,αλλα αξιζει σαν κατασκευη/ανθεκτικοτητα?Εχει κανεις απο δω μεσα?Το θελω για μεταφορες ψιλο heavy-duty σε σχολη,νετκαφε,απ'το pc προς το homecinema κτλ.Θα ανταπεξελθει?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στο μεταξύ, έχω αρχίσει να ψήνομαι για αυτό. Είναι αρκετά ακριβό, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ότι καλύτερο σε μικρά ακουστικά. Και τώρα επιτέλους υπάρχουν καταστήματα που φέρνουν Shure και στην Ελλάδα.400 ευρώ για ακουστικά ψείρες?
Προσωπικά τα ακουστικά τα θεωρώ αναλώσιμα. Τα χρησιμοποιώ πολύ στο τρέξιμο και απο τον ιδρώτα πέφτει πολύ γρήγορα η ποιότητα του ήχου και η ένταση. Ακόμα και να μήν πέσει η απόδοση, αργά ή γρήγορα θα τσακίσουν κάπου τα καλώδια και θα κάνουν διακοπές ή δέν θα δουλεύουν καθόλου. Γι αυτό τα αλλάζω πολύ συχνα και δέν δίνω πάνω απο 15-20 ευρώ για ένα ζευγάρι.
Αν τελικά αποφασίσεις να τα πάρεις δοκίμασέ τα οπωσδήποτε πρίν τα αγοράσεις. Μήν αρκεστείς στο οτι είναι φίρμα και είναι ακριβά άρα θα είναι καλά. Έχω ένα συρτάρι γεμάτο ακριβά ακουστικά τα οποία δέν χρησιμοποίησα καθόλου είτε γιατι είχαν κακή εφαρμογή στο αυτί είτε γιατί δέν με ικανοποίησε ο ήχος ή η ένταση.
-
Στο μεταξύ, έχω αρχίσει να ψήνομαι για αυτό. Είναι αρκετά ακριβό, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ότι καλύτερο σε μικρά ακουστικά. Και τώρα επιτέλους υπάρχουν καταστήματα που φέρνουν Shure και στην Ελλάδα.
Αν είναι τόσο καλά, πιστεύω ότι αξίζει η ποιότητα στον ήχο.
Προσωπικά θα προτιμούσα B&O. -
Η εφαρμογή είναι όντως σημαντικό θέμα καθώς τα Denon που έχω τώρα δεν με βόλεψαν και πολύ στο αυτί, (ούτε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα η απόδοση τους), αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να τα δοκιμάσω καθώς στην Ελλάδα μάλλον δεν τα έχει κανείς. Κατά τα άλλα, τα reviews που έχω διαβάσει γράφουν ελεγείες για την Shure και ούτως ή άλλως η χρήση που θα τους κάνω είναι κυρίως στο σπίτι για να ακούω μουσική από τον υπολογιστή, οπότε λογικά δεν τίθεται θέμα φθορών.
-
Χρήστο σήμερα έτυχε και ασχολήθηκα με τα ακουστικά, ιδίως τα οικιακά.
Βρήκα 5-6 μοντέλα καταπληκτικά. Είχε ένα sony, 150 ευρώ, και ήταν ασύρματο, όχι ψείρες. Κατά τη γνώμη μου αυτά είναι καλύτερα απο τις ψείρες, ως προς τον ήχο, εφόσον θα είσαι και στο σπίτι.
Βέβαια εδώ στη Γερμανία τα καταστήματα έχουν και καλό service, όπως επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για αντικατάσταση. Είχε και philips και άλλα τέτοια γύρω στα 200 ευρώ περίπου όλα. Βέβαια αν ήταν για σπίτι, θα αγόραζα B&O. -
To Paging or not Paging σε ένα Eee με 2 GB RAM ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To Paging or not Paging σε ένα Eee με 2 GB RAM ?Mερικες εφαρμογες το απαιτουν...
-
πόσο να βάλω;
Γιατί default μου πιάνει 2 γίγα σε 4αρι δίσκο...έλεος! -
Η εφαρμογή είναι όντως σημαντικό θέμα καθώς τα Denon που έχω τώρα δεν με βόλεψαν και πολύ στο αυτί, (ούτε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα η απόδοση τους), αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να τα δοκιμάσω καθώς στην Ελλάδα μάλλον δεν τα έχει κανείς. Κατά τα άλλα, τα reviews που έχω διαβάσει γράφουν ελεγείες για την Shure και ούτως ή άλλως η χρήση που θα τους κάνω είναι κυρίως στο σπίτι για να ακούω μουσική από τον υπολογιστή, οπότε λογικά δεν τίθεται θέμα φθορών.Θες να δώσεις 400€ για ν'ακούς μουσική από τον υπολογιστή;
Αν τα έχεις σε ΜΡ3 , είμαι σχεδόν σίγουρος πως γενικά θα πετάξεις τα λεφτά σου, αφού μπορείς και με κάτι οικονομικότερο να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα.
Θα πρότεινα να μην εμπιστευτείς τα reviews και να πας σε κάποιο ειδικευμένο κατάστημα και ν'ακούσεις με προσοχή κάποια μοντέλα και ΟΧΙ σε υπολογιστή, αλλά σε ένα καλό όσο γίνεται cd-player που θα έχουν λογικά εκεί.
Μετά αποφασίζεις...
Πολύ πρακτικά τα ασύρματα, αλλά είναι μόνον για το σπίτι και έχουν μεγαλύτερο βάρος.Δεν χρησιμοποιώ ακουστικά, προτιμώ να ενοχλώ τους γείτονες.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η εφαρμογή είναι όντως σημαντικό θέμα καθώς τα Denon που έχω τώρα δεν με βόλεψαν και πολύ στο αυτί, (ούτε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα η απόδοση τους), αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να τα δοκιμάσω καθώς στην Ελλάδα μάλλον δεν τα έχει κανείς. Κατά τα άλλα, τα reviews που έχω διαβάσει γράφουν ελεγείες για την Shure και ούτως ή άλλως η χρήση που θα τους κάνω είναι κυρίως στο σπίτι για να ακούω μουσική από τον υπολογιστή, οπότε λογικά δεν τίθεται θέμα φθορών.
Θες να δώσεις 400€ για ν'ακούς μουσική από τον υπολογιστή;
Στον Χρήστο Καπιταλόπουλο μιλάς...
-
τα ασύρματα είναι κορυφαία!
έχουν μερικά όμως μειονεκτήματα...
έχουν μπαταρίες, μειώνεται η διάρκεια, και δεν ξέρω τί παίζει με την ακτινοβολία. επίσης μες το σπίτι πιστεύω πως είναι υπερβολικό να προκαλείς την τυμπανική μεμβράνη από 1 cm απόσταση. Εκτός και αν υπάρχουν λόγοι, όπως διάβασμα, οπότε παω πάσω.
Εμένα πάντως μου άρεσαν το sony... καλό αποτέλεσμα για την τιμή τους. και ασύρματα. τα σκέφτομαι και εγώ. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στον Χρήστο Καπιταλόπουλο μιλάς...Εδώ πηγαίνετε και σκάτε 600άρια σε κάτι μπακατέλες που αγωνίζονται να τρέξουν OS μιας γενιάς πίσω, τα €399 μας μάραναν; Άσε που τα δίνεις μια φορά και τα έχεις για πάντα. Δεν κολλάνε ιούς, δεν χρειάζονται αναβάθμιση, δεν απαιτούν πατέντες για να τα κάνεις να δουλέψουν όπως θέλεις....
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]