-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Επειδή έχω το 15άρι MBP μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα φορητότητας. Και στην δουλειά το παίρνω και στον καφέ το καλοκαίρι στην πλατεία του χωριού (απολαμβάνοντας την ησυχία) και στις συναντήσεις του συλλόγου τα βράδια της Τετάρτης και στον κήπο και στην Γλυφάδα όταν θέλω να δείξω βιντεάκια και φωτογραφίες σε φίλους.Σίγουρα πάντως το MacBook είναι ακόμα πιο εύκολο στο κουβάλημα και το καινούργιο είναι και πολύ εντυπωσιακό.
Δεν αμφεβαλλα ποτε οτι musculatos και μπορεις να κουβαλήσεις και 3 κιλά φορητο αλλα... οπως ειπες και συ... 13'' is easier. Αμα θες και 19αρι κουβαλαμε... το θεμα ειναι ποιο ειναι ποιο πρακτικο για χρηση ως -φορητο-. Προσωπικα θεωρω πως τα 13αρια ειναι ιδανικη περιπτωση για mobile+desk use. Ισσοροπουν ιδανικα imho.
Οτιδηποτε πανω απο 13αρι, το θεωρω αυτοματος προβληματικο σε μεταφορα λογο footprint και βαρους.
-
ειναι οντως ομως δυσκολη επιλογη...
ναι το macbook Pro ειναι το 'παλιο'......
το νεο ειναι νεο αλλα το αλλο ειναι μηχανημα....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
το νεο ειναι νεο αλλα το αλλο ειναι μηχανημα....
Tα παραπανω που εχει το 'μηχανημα' σε ενδιαφερουν? Εγω ως office oriented user (office suite, λογιστικο προγραμμα, Photoshop, Dreamweaver κλπ) τα βρισκω ως overkill! Να φανταστεις πως την δουλεια μου την κανει ακομα και ενας Celeron με 1GB Ram. Οποτε... εσυ τι θες!
Για να στο χαλασω παντως λιγο... το 'εργαλειο' φοραει απο αυτες τις προβληματικες GPU τις nVidia I think, οπότε ισως θα ηταν καλύτερα να το αποφυγεις εκτος και αμα εχεις ορεξη να δοκιμαζεις το Apple (we don't) Care.
-
φιλτατε δεν ειναι για μενα το μηχανημα εγω περιμενω το νεο Macbook 2.4 Aluminium next week!
θα το ειχα πιο γρηγορα αλλα με το back to school +250GB αργησαμε...αυτο που λες δεν εχεις αδικο και μαλλον το ενδεχομενο προβληματος στην GPU να ειναι καθοριστικο...
δεν παυει ομως να αποτελει ενα πολυ καλο μηχανημα...και εγω παντως στο παιδι θα του πω για το μικρο...
και εγω προτιμω πχ Γκολφ νεο του κουτιου παρα ΒΜW παλια...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Με γαργαλάνε τα δάχτυλα μου να πατήσω το 'προσθέστε στο καλάθι'. Δύο πράγματα με σταματούν.
- Αναρωτιέμαι αν πραγματικά αξίζουν σχεδόν €100 περισσότερο από τα κορυφαία shure.
- Σκέφτομαι μήπως θα άξιζε τον κόπο να ψάξω να τα βρω στην version για iPhone (στην πολύ μακρινή και απίθανη περίπτωση που τελικά το πάρω).
Κοίτα Χρήστο, αν δεν δώσεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000 ευρουλίνια για ακουστικούλια, δεν λέει....
Η γνώμη μου είναι να ψάξεις να βρεις κάτι ακριβότερο, με 400 γιούργια δεν κάνεις τίποτε, είναι πολύ φτηνά...
+1. Γυφτιες θα κανουμε τωρα?
Ρε, εχετε τρελαθει τελειως?
-
Μια γρηγόρη ερώτηση παιδιά, σε μια ιστόσελίδα (πλήρης) αποθηκευμένη πως μπορώ να δω το λινκ της καθότι εμένα μου δείχνει την διαδρομή στο δίσκο..
Οποίος γνωρίζει, τα φώτα του..
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μια γρηγόρη ερώτηση παιδιά, σε μια ιστόσελίδα (πλήρης) αποθηκευμένη πως μπορώ να δω το λινκ της καθότι εμένα μου δείχνει την διαδρομή στο δίσκο..Οποίος γνωρίζει, τα φώτα του..
Σώσε την σε έναν φάκελο (edit μλκια είπα σωσμένη την έχεις ήδη )και άνοιξε το html με έναν κειμενογράφο. Ψάξε μέσα για http://
Αν δεν βρείς τπτ, copy paste κείμενο και gooogle it -
Η σελίδα απαιτεί vpn για να ανοίξει αποτε δε μπορώ από γουγλε (κινητού)..Ιντερνετ σπίτι δεν εχω οπότε ελπίζω να βρω κάτι με το πρώτο που γράφεις ..
Ευχαριστώ -
Σκεφτομαι να παρω ενα netbook προσαναλοτιζομαι σε αυτο
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... 1000000422Ποια γνωμη εχετε?
-
Το πήρε η αδερφή μου πριν καμιά 15αριά μέρες και προς το παρόν είναι ικανοποιημένη. Μην φανταστείς καμία τρελή χρήση, videos && surfing.
-
Βασικα το θελω για το uni εργασιες και ιντερνετ να εχω.
ειναι και μικρο και χωραει στη τσαντα!
Εσυ πως το ειδες καλο? -
Όποιο netrbook και αν πάρεις, αν είσαι συνειδητοποιημένος και ξέρεις τι αγοράζεις, θα είσαι ευχαριστημένος.
-
Κοιτα αυτα που ηθελα να ειναι καλα δλδ μνημη σκληρο δισκο και επεξεργαστη τα εχει πολυ καλα
Οποτε λεω να το χτυπησω -
Με γαργαλάνε τα δάχτυλα μου να πατήσω το 'προσθέστε στο καλάθι'. Δύο πράγματα με σταματούν.- Αναρωτιέμαι αν πραγματικά αξίζουν σχεδόν €100 περισσότερο από τα κορυφαία shure.
- Σκέφτομαι μήπως θα άξιζε τον κόπο να ψάξω να τα βρω στην version για iPhone (στην πολύ μακρινή και απίθανη περίπτωση που τελικά το πάρω).
Αν πιστευεις πως εχεις παρει σοβαρα την υποθεση μουσικη και το επιτρεπουν τα οικονομικα σου αρχιζοντας απο τα 100 ευρω αργα ή γρηγορα-δλδ το πολυ μεχρι τα 30 θα πρεπει να χεις δωσει 400-500 ευρω για ακουστικα.Τωρα αμα εισαι πανω απο 30 μην το σκεφτεσαι καθολου(εχεις αργησει ηδη!)
Προσοχη ομως!Οπως ειπα θα πρεπει να χεις παρει σοβαρα την υποθεση μουσικη.Δλδ να δωσεις 500 ευρω για να ακους mp3(αντι για FLAC/apple lossless κτλ τουλαχιστον)απο το headphone stage ενος iphone(διχως να παρεμβαλλεται ενας καλος φορητος ενισχυτης-αν και το iphone δεν πρεπει να χει line out,ετσι δεν ειναι?) ειναι σαν να βαζεις λαστιχα απ'το Lidl σε F430.Γενικα οπως τα παντα ετσι και το hifi ειναι θεμα παιδειας + χρηματων κι αν δεν υπαρχει παιδεια τοτε προκυπτουν νεοπλουτοι επιδειξιες.
-
Θάνο δεν το χω δει καθόλου, δεν έχω κατέβει Αθήνα από τότε που το πήρε..
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Με γαργαλάνε τα δάχτυλα μου να πατήσω το 'προσθέστε στο καλάθι'. Δύο πράγματα με σταματούν.
- Αναρωτιέμαι αν πραγματικά αξίζουν σχεδόν €100 περισσότερο από τα κορυφαία shure.
Αν πιστευεις πως εχεις παρει σοβαρα την υποθεση μουσικη και το επιτρεπουν τα οικονομικα σου αρχιζοντας απο τα 100 ευρω αργα ή γρηγορα-δλδ το πολυ μεχρι τα 30 θα πρεπει να χεις δωσει 400-500 ευρω για ακουστικα.Τωρα αμα εισαι πανω απο 30 μην το σκεφτεσαι καθολου(εχεις αργησει ηδη!)
Προσοχη ομως!Οπως ειπα θα πρεπει να χεις παρει σοβαρα την υποθεση μουσικη.Δλδ να δωσεις 500 ευρω για να ακους mp3(αντι για FLAC/apple lossless κτλ τουλαχιστον)απο το headphone stage ενος iphone(διχως να παρεμβαλλεται ενας καλος φορητος ενισχυτης-αν και το iphone δεν πρεπει να χει line out,ετσι δεν ειναι?) ειναι σαν να βαζεις λαστιχα απ'το Lidl σε F430.Γενικα οπως τα παντα ετσι και το hifi ειναι θεμα παιδειας + χρηματων κι αν δεν υπαρχει παιδεια τοτε προκυπτουν νεοπλουτοι επιδειξιες.
Επίδειξη και μάλιστα νεοπλουτισμού με ακουστικά ψείρες;
-
Έλα τώρα, έχεις Apple + BMW, τι άλλο δείγμα θες ότι είσαι νεόπλουτος?
-
Απόψε 'έπαιξα' για λίγο με ένα Mac Air.
Μικρούλι, λεπτούλι, ελαφρούλι. Καλή οθόνη, σασί άπιαστο σε ακαμψία όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, καλή αυτονομία (ήταν το ακριβό με τον SSD 64GB).
Ας μη μιλήσω όμως για την τιμή, τα shortcuts ή γενικά το λειτουργικό σύστημα...
-
Επίδειξη και μάλιστα νεοπλουτισμού με ακουστικά ψείρες;
ξεκολλα,δεν απευθυνομουν σε σενα
απλα υπαρχουν παντα ορισμενοι που αγοραζουν με βαση την υψηλη τιμη,χωρις να μπορουν να εκμεταλλευτουν το προιον που αγορασαν στο 100%,κι ακομα συχνοτερα χωρις να το χρειαζονται.Ειδικα για ακουστικα ψειρες το χω δει παμπολες φορες ακομα και με κατι Vmoda(σιγα τα ωα).Και στα ακουστικα οπως και στα αυτοκινητα ισχυουν οι ιδιες αρχες της νεοπλουτιστικης νοοτροπιας
-
Καλημέρα
Άλλη μια ερώτηση για το μπακ απ..καταρχάς δε ξέρω τίποτα σχετικά μ'αυτό γιατί δεν εχω ασχοληθεί πότε, κακώς βέβαια .
Εχω τον υπολογιστή και έναν εξωτερικό σκληρό. Θέλω να κρατούνται μπακ απ στον σκληρό για τα δεδομένα του υπολογιστή και κάθε φορά που ξανάκάνω μπακ απ να παίρνει τα καινουρια αρχεία και όχι ολοκληρωτικό μπακ απ από την αρχή. Δε γνωρίζω κι αν αυτός είναι ο βασικός τρόπος λειτουργίας του.
Οπότε πιο πρόγραμμα να προτιμήσω γι'αυτόν τον σκοπό ?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]