-
Αρετσού; Αποκλείεται! Μηπως ήταν στην κοσμοπολιτικη μαρίνα στα Μουδανιά;
-
Σήμερα το πρωϊ ήμουν Μουδανιά έψαχνα δεξιά - αριστερά μπας και δω τον Λεωνίδα αλλά τίποτα λολ
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Προχθες στην μαρίνα στην Αρετσου μια φτωχοgt και ενα Α8 6λιτρο νομίζω με βουλγάρικες πινακίδες και οι ιδιοκτήτες τους καθόταν στο κότερο που βλέπετε πίσω από την gt και πίναν φραπέ. Έμαθαν και οι βούλγαροι την φραπεδιά .Θα μπορούσε να είναι Έλληνες επιχειρηματίες με επιχειρήσεις στη Βουλγαρία, που έχουν αγοράσει τα αυτ/τα στο όνομα της εταιρίας (ειδικά αν είναι σημαντική η διαφορά τιμής μεταξύ Ελλάδος - Βουλγαρίας)
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Σήμερα το πρωϊ ήμουν Μουδανιά έψαχνα δεξιά - αριστερά μπας και δω τον Λεωνίδα αλλά τίποτα λολΉταν στο κότερο μαζί με τους Βούλγαρους, στην Αρετσού.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Προχθες στην μαρίνα στην Αρετσου μια φτωχοgt και ενα Α8 6λιτρο νομίζω με βουλγάρικες πινακίδες και οι ιδιοκτήτες τους καθόταν στο κότερο που βλέπετε πίσω από την gt και πίναν φραπέ. Έμαθαν και οι βούλγαροι την φραπεδιά .
Θα μπορούσε να είναι Έλληνες επιχειρηματίες με επιχειρήσεις στη Βουλγαρία, που έχουν αγοράσει τα αυτ/τα στο όνομα της εταιρίας (ειδικά αν είναι σημαντική η διαφορά τιμής μεταξύ Ελλάδος - Βουλγαρίας)
Ναι θα μπορούσε να ήταν και αυτό. Βούλγαροι ήταν αυτοί πέρασα από δίπλα και μιλούσαν βουλγάρικα.
@Χρήστος Λάππας
-
Ο μόνος λόγος που τα δέχομαι είναι ότι πρόκειται να αρχίσετε το snowboard του χρόνου. Μάλιστα άκουσα ότι αλλάζετε τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σας και θα ντύνεστε σνοουμπορντάδικα.
-
Εγω εγκατέλειψα Λεωνίδα. Μόνο για καφέ στα σαλέ. Θα σας τρώω τις γυναίκες πλέον....λολλλλ
-
-
-
-
Ίσως το πιο άσχημο Μάστανγκ έβερ.
-
τι κουφο αμαξι... ...η ζαντα μοιαζει με του focus st...
-
Σαν καγκουρεμενο Εσκορτ ειναι.
-
X6 να παράρεται πριν από λίγο στην βιτρίνα αντιπροσωπείας
-
X6 σε μπορντω κοκκινο στη γλυφαδα χτες... πολυ πιο ομορφο σε αυτο το χρωμα!! ανεβαζει τις μετοχες του στην εκτιμηση μου!
-
Κίτρινο καλοδιατηρημένο Peugeot 205 Cabriolet κάπου από Σπάρτη προς Μονεμβασιά. Και με οδηγό με πολύ καλή συμπεριφορά στους δρόμους!
-
ASTON MARTIN DB9 μαυρο με ελληνικες πινακιδες σημερα το πρωι στο κεντρο (Εγνατια).
-
χθες στην αγιου Νικολαου στη Πατρα επι της αγ. Ανδρεου περδικαλι LP640!!! τουμπανο!!!!!!
-
Μαυρη Aston Martin Vantage V8 Volante στη Βουλιαγμενη, τι ήχος...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
ASTON MARTIN DB9 μαυρο με ελληνικες πινακιδες σημερα το πρωι στο κεντρο (Εγνατια).Την πέτυχα στην Τσιμισκή
Carspotting [#5]