-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο Ρούφ είναι κάπως διαφορετική περίπτωση. Οι υπόλοιποι που αναφέρεις, φυσικά και είναι κάγκουρες.o TTP κάγκουρας??? Και Φυσικά κιολας???
-
-
Ωραίο το λευκό. Δείχνει ότι ο ιδιοκτήτης έχει εκλεπτυσμένο γούστο.
-
Καλα η murcielago ακομα εκει ειναι????
-
Εκείνη με τα ξεφούσκωτα λάστιχα και όλο σκόνη είναι?
-
X6 μαύρο dieselάκι στην Εθνικής Αντιστάσεως με πινακίδες Αλβανίας.
Μου άρεσε πανάθεμά το. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μου άρεσε πανάθεμά το.Τώρα που το ανέφερες, είδα πριν καμμιά βδομάδα ένα Crossfire Convertible με αλβανικές επίσης πινακίδες ( ) να ανεβαίνει με πλήρη επιτάχυνση τη γέφυρα πάνω από το σταθμό του ηλεκτρικού της Καλλιθέας.
Δεν θυμάμαι να το 'χα ξαναδεί στην 'ανοιχτή' του έκδοση ... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μου άρεσε πανάθεμά το.Τώρα που το ανέφερες, είδα πριν καμμιά βδομάδα ένα Crossfire Convertible με αλβανικές επίσης πινακίδες ( ) να ανεβαίνει με πλήρη επιτάχυνση τη γέφυρα πάνω από το σταθμό του ηλεκτρικού της Καλλιθέας.
Δεν θυμάμαι να το 'χα ξαναδεί στην 'ανοιχτή' του έκδοση ...Αυτό το Chrysler convertible με αλβανική πινακίδα το έχω δει κι εγώ (ε δεν μπορεί, το ίδιο θα είναι), κυκλοφορεί από το καλοκαίρι στην Αθήνα και πάντα σε γλήγορους ρυθμούς.
-
-
-
Λευκή SLK 55 AMG χθές.
-
Καινούρια Laguna Turbo, στο πάρκινγκ του ΤΕΙ Αθήνας προχθές. Πρώτη φορά την είδα εκτός 'εκθεσιακού' περιβάλλοντος ...
-
Jaguar XF σήμερα στη Θεσσαλονίκη...
σαν ford έμοιαζε...
-
Πριν απο λιγο στην Παπανδρεου μαυρη CL AMG αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν 63 η 65,στα πλαγια εγραφε V12 biTurbo.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πριν απο λιγο στην Παπανδρεου μαυρη CL AMG αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν 63 η 65,στα πλαγια εγραφε V12 biTurbo.Σαν αυτη που ποσταρα παραπανω??εννοω αυτη τη γενια?αν εγραφε v12 biturbo ηταν 65αρα 612 αλογα
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Πριν απο λιγο στην Παπανδρεου μαυρη CL AMG αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν 63 η 65,στα πλαγια εγραφε V12 biTurbo.
Σαν αυτη που ποσταρα παραπανω??εννοω αυτη τη γενια?αν εγραφε v12 biturbo ηταν 65αρα 612 αλογα
Ναι τελευταιας γενιας,μαυρη με τελιως φιμε και βουλγαρικες πινακιδες.
-
Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι με όπλα εκεί γύρω, που κυκλοφορούν τα βράδια...μετά φταίει ο ελληνικός στρατός για 'δήθεν' αυτοκτονίες...
-
Λευκή δεξιοτίμονη Porsche 928S2 σήμερα στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο, με ελληνικές πινακίδες. Κάποτε ήταν η 'μεγάλη'...
-
-
Λευκή Μ3 σήμερα την είδα 2 φορές να ψάχνει απεγνωσμένα πάρκινγκ!
Carspotting [#5]