-
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σήμερα στην autostrada προς αεροδρόμιο:Dacia Logan!
Can you beat this?
(α χθες είδα και ένα Dacia Sandero)
Και όχι οποιοδήποτε Logan αλλά το MCV, το οποίο χρίζει ιδιαίτερης προτίμησης εδώ τόσο ως ΙΧ όσο και ως ταξί. Το Sandero θα το φωτογραφίσω εγώ όταν μπορέσω, κάτω από το σπίτι μου παρκάρει.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Σήμερα στην autostrada προς αεροδρόμιο:
Dacia Logan!
Can you beat this?
(α χθες είδα και ένα Dacia Sandero)
Και όχι οποιοδήποτε Logan αλλά το MCV, το οποίο χρίζει ιδιαίτερης προτίμησης εδώ τόσο ως ΙΧ όσο και ως ταξί. Το Sandero θα το φωτογραφίσω εγώ όταν μπορέσω, κάτω από το σπίτι μου παρκάρει.
-
Carspotting a Milano, δυστυχώς χωρίς φωτογραφική μηχανή ούτε κινητό με κάμερα.
a. NSU Prinz L σε ΑΨΟΓΗ κατάσταση έξω από συνεργείο στη Via Carlo D' Adda.
b. Abarth Grande Punto λευκό στον ίδιο δρόμο λίγο πιο κάτω.
c. Bedford CF 250 Van πάλι στην Carlo D' Adda.
d. Toyota IQ λευκό και μαύρο, αμφότερα με μαύρα φυμέ τζάμια και γαλλικές πινακίδες, στην Piazza Duomo για λογαριασμό φωτογράφισης.
e. Abarth 500 στην Via Correnti.Εννοείται ότι θα επανορθώσω για την έλλειψη φωτογραφιών το συντομότερο δυνατόν. Άλλωστε χρωστάω κι ένα Sandero.
-
ALFA 156 Crosswagon Q4 (σαν αυτή δηλαδή) στην Καλλιθέα, με βολιώτικες πινακίδες !!
Πρώτη φορά είδα αυτήν την έκδοση 'ζωντανά' ... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
ALFA 156 Crosswagon Q4 (σαν αυτή δηλαδή) στην Καλλιθέα, με βολιώτικες πινακίδες !!
Πρώτη φορά είδα αυτήν την έκδοση 'ζωντανά' ...Xθες ηταν στη Θεσσαλονικη!
-
156 crosswagon έχω δεί στην επαρχία. Πχ υπάρχει μία που βόσκει στο λιμάνι της Στυλίδας. Έβγαινε μόνο ντίζελ οπότε δικαιολογημένη η σπανιότης στην Ελλάδα.
-
Τελευταία φορά που είδα τέτοιο αμάξι ήταν νοικιάρικο στο αεροδρόμιο του Μονάχου.
-
Porsche **959 **στην Εκάλη χθες απόγευμα.
Δεν εντόπισα κανένα σημείο μαϊμουδιάς, λογικά ήταν αυθεντική.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν εντόπισα κανένα σημείο μαϊμουδιάς, λογικά ήταν αυθεντική.ΑΜΑΝ !! Ήρθε κάτι τέτοιο στη μπανανία ;
Να το βάλεις στα σπάνια πουλιά (337 παρήχθησαν) !! -
Είχαν κυκλοφορήσει άπειρες μαϊμούδες, πάντως. Χλωμό το κόβω να ήταν αυθεντική.
-
-
Kαιρός ήταν.
-
Να υποθέσω ότι όποιο παλικάρι όργανο του Νόμου έχει τα cojones και δώσει κλήση στον τυπά/ίσσα θα εισπράξει την κλασσική απάντηση : Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε?
-
Σκοτιστηκεεεεεεεεεε!
-
Πως να δώσει κλήση από την στιγμή που το όχημα δεν φέρει πινακίδες;
Θα τσούξει μόνο αν του το μαζέψει ο γερανός, ή του βάλουν καμιά δαγκάνα. Το καλύτερο από όλα βέβαια, είναι να τον τσιμπήσει τροχαίος εν κινήσει και να τον στείλει αυτόφωρο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πως να δώσει κλήση από την στιγμή που το όχημα δεν φέρει πινακίδες;Θα τσούξει μόνο αν του το μαζέψει ο γερανός, ή του βάλουν καμιά δαγκάνα. Το καλύτερο από όλα βέβαια, είναι να τον τσιμπήσει τροχαίος εν κινήσει και να τον στείλει αυτόφωρο.
Άμα το τσιμπήσει γερανός, μπορεί να τσούξει τρελά αμα βρεί και πουθενά στο σήκωμα...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δεν εντόπισα κανένα σημείο μαϊμουδιάς, λογικά ήταν αυθεντική.ΑΜΑΝ !! Ήρθε κάτι τέτοιο στη μπανανία ;
Να το βάλεις στα σπάνια πουλιά (337 παρήχθησαν) !!Μια τετοια δεκαετιας 80 εχει ο Μπιλακος,μαλιστα αν δεν κανω λαθος ηταν και η συγκεκριμενη ηταν η αιτια να αλλλαξει καποιος νομος στην Αμερικη για να μπορει να την κυκλοφορει
-
Βασικα χεστηκε ο κατοχος αν του κολλησαν αυτοκολλητο...
Στα @@ του... -
Ως θέμα αρχής είμαι ενάντια σε αυτοδικίες οποιουδήποτε είδους και δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ ζημιά σε άνθρωπο όσο γαϊδουρινά και να συμπεριφέρεται. Παρόλα αυτά πρέπει να ομολογήσω ότι δεν με χάλαγε ιδιαίτερα αν μάθαινα ότι του το γρατσουνίσανε επειδή είχε κλείσει πεζοδρόμιο/ράμπα αναπήρων/στάση λεωφορείου.
Carspotting [#5]