-
Άνδρας το οδηγούσε, η γυαλοφορούσα τύπισσα ήταν συνοδηγός.
-
Έχει θέα... γενικά εκεί στην Κρήνη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
4 φορουμάδες να έχουν κ@υλώσει στην θέα -και τον ήχο - του GTR στην Κρήνη.να ναι καλά η Βουλγαρία που βλέπουμε τέτοια αμάξια....
-
Εδώ Κοζάνη εδώ και 4-5 μέρες κυκλοφορεί η γνωστή 360 Spider που ανέβασα σε φωτογραφία προχθές και ο τύπος όπου βρει πάει με το πλάι!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
4 φορουμάδες να έχουν κ@υλώσει στην θέα -και τον ήχο - του GTR στην Κρήνη.οχι εγω δε κουλωσα!
-
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Από άλλο forum!Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι καποιου απο δω μεσα????
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άνδρας το οδηγούσε, η γυαλοφορούσα τύπισσα ήταν συνοδηγός.Εγώ πέτυχα το ανάποδο
Anyway, σας έχω όλους, όχι μόνο την είδα στο δρόμο αλλά ήταν παρκαρισμένη ακριβώς δίπλα μου! +3000€ μεταπωλητική αξία το Avensis!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
4 φορουμάδες να έχουν κ@υλώσει στην θέα -και τον ήχο - του GTR στην Κρήνη.
οχι εγω δε κουλωσα!
Oι forumάδες θα είχαν καυλωσει ακόμα πιο πολύ αν ήταν κατά τις 1 το βράδυ απόψε στην παραλιακή και έβλέπαν το GT-R μαζί με S5 και Carrera GT (ναι, Carrera GT) να κάνουν σφήνες τρελές παίζοντας μεταξύ τους...
Ο ήχος της GT ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.Υ.Γ Βουλγάρικες πινακίδες όλα....
-
Mε τέτοιες μαλακίες μόνο εμετός θα με έπιανε... :Αλλά εγώ είμαι ξενέρωτος.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
οχι εγω δε κουλωσα!
Oι forumάδες θα είχαν καυλωσει ακόμα πιο πολύ αν ήταν κατά τις 1 το βράδυ απόψε στην παραλιακή και έβλέπαν το GT-R μαζί με S5 και Carrera GT (ναι, Carrera GT) να κάνουν σφήνες τρελές παίζοντας μεταξύ τους...
Η Carrera GT ηταν κοκκινη?? Ειχα δει το καλοκαιρι μια στο Σανι με βουλγαρικες πινακιδες!
-
Οχι,
η κόκκινη που λες στην Χαλκιδική έκανε μετά και μια βόλτα Θεσσαλονίκη μαζί με την 'κολλητή της' , μια ασημί SLR και αν θυμάμαι καλά είχε σηκώσει photos ο sv2.Αυτή σήμερα ήταν ασημί.
-
Την ασημή gt την είχα πετύχει πέρυσι καλοκαίρι στην μαρίνα του εοτ στην Κρήνη δίπλα σε ένα Α8 6λιτρο με βουλγάρικες και αυτό. Οι ιδιοκτήτες τους καθόντουσαν σε παρακείμενο κότερο sunseeker και έπιναν φραπέ
Την είχα ανεβάσει την φωτό αλλά δεν θυμάμαι σελίδα -
Cayenne GTS του κουτιού χτες το πρωϊ στη μαρίνα Φλοίσβου...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
οχι εγω δε κουλωσα!
Καλα για σφηνες κλπ δεν ειναι αυτατα αμαξια, αρκετα βραδυα πετυχαινω πορσε τουρμπο, φεραρι, Μ3 κλπ, να ξεσκιζονται στις φαναριες, ξερω ξερω θα κραξετε, αλλα στα @@ μου
Εγω παταω απο πισω να τα ακουσω απο οσο πιο κοντα γινεται να σκυλιαζουν, στο φιναλε 4-5 αμαξια ειμαστε σε ολοκληρη λεωφορο
Το αποκορυφωμα θα ειναι να ειναι κανα κολαδικο εκει και να σταματησει εμενα (τους αλλους μονο να τους δει θα προλαβει) και να με γραψει για αυτοσχεδιους αγωνες
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το αποκορυφωμα θα ειναι να ειναι κανα κολαδικο εκει και να σταματησει εμενα (τους αλλους μονο να τους δει θα προλαβει) και να με γραψει για αυτοσχεδιους αγωνεςΕμένα πάντως ΑΝ ποτέ με σταματήσει για τους αυτοσχέδιους αγώνες (χωρίς να σταματήσει και τον άλλο ), εγώ θα του το πω και δε θα ντραπώ και καθόλου:
μόνος μου τους έκανα?Γιατί εγώ βλέπω μόνο εμένα σταματήσατε...το αναγνωρίζω ότι είναι καφρίλα, αλλά πραγματικά πώς γίνεται να κάνω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ αυτοσχέδιους αγώνες?
ΥΓ:Ξέρω-ξέρω...'σταματάμε δειγματοληπτικά'.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Το αποκορυφωμα θα ειναι να ειναι κανα κολαδικο εκει και να σταματησει εμενα (τους αλλους μονο να τους δει θα προλαβει) και να με γραψει για αυτοσχεδιους αγωνες
Εμένα πάντως ΑΝ ποτέ με σταματήσει για τους αυτοσχέδιους αγώνες (χωρίς να σταματήσει και τον άλλο ), εγώ θα του το πω και δε θα ντραπώ και καθόλου:
μόνος μου τους έκανα?Γιατί εγώ βλέπω μόνο εμένα σταματήσατε...το αναγνωρίζω ότι είναι καφρίλα, αλλά πραγματικά πώς γίνεται να κάνω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ αυτοσχέδιους αγώνες?
για αυτοσχεδιους σταματανε συνηθως και τους 2.
πχ ειχαν σταματησει εναν φιλο μου με s2k και το evo με το οποιο ετρεχε@rantanplan
δεν αποκλειεται ομως το σαξοραλο να τη πληρωσει στο τελος..
οι μπατσοι εχουν ως κοκκινο πανι καποια αυτοκινητα ΚΑΙ ολα τα παπια που δε μπορουν να τους ξεφυγουν.βλεπω συνεχεια να γραφουν παπια!!!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Εμένα πάντως ΑΝ ποτέ με σταματήσει για τους αυτοσχέδιους αγώνες (χωρίς να σταματήσει και τον άλλο ), εγώ θα του το πω και δε θα ντραπώ και καθόλου:
Κάποτε...με είχαν σταματήσει στην παραλιακή...στο ύψος του παλαιού αεροδρομίου... και λέω του μπάτσου... 'καλά...εμένα σταμάτησες με το 1000ρακι; (είχα το Uno τότε)... το ταξί που με προσπέρασε με 140 δεν το είδες;;; Και η απάντηση... με υφάκι 'ε...τί να κάνουμε...δεν μπορούμε να τους σταματάμε όλους!' ...και σταμάτησε εμένα που πήγαινα με 70 (έχει όριο 60)!!!Και μου την είπε πως έκανα 'επικύνδυνο' ελιγμό...μα ο ελιγμός μου ήταν για να αποφύγω τον ταρίφα που ερχόταν πίσω μου με τα 1000 και δεν έβλεπε εμπρός του... τέλος πάντων...μην τα θυμάμαι γιατί τσατίζομαι!
-
Google street view Astra στο Χαλανδρι. Θα βαλω φωτογραφια συντομα.
Carspotting [#5]