-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μια Gallardo σαν τη συγκεκριμένη (μπορεί και η συγκεκριμένη) ήταν σήμερα όλο το μεσημέρι παρκαρισμένη μέσα στην πιάτσα των ταξί στη Μητροπόλεως με Αριστοτέλους. Υπεράνω του νόμου, φυσικά.Πιθανότατα είναι αυτή που πάρκαρε χωρίς πινακίδες κάθε μέρα στη διάβαση στη Μητρόπολη.
(Αυτό μάλλον είναι για τα ζώα)
Μακάρι να ήταν μόνο αυτή το πρόβλημα. Θα την άφηνα, για καθαρά τουριστικούς λόγους. Αλλά, αν διπλοπαρκάρει και της κουτσομαρίας η κόρη, τότε πρέπει να φάει και αυτή το πρόστιμο...και το πρόστιμο δεν είναι ούτε λεφτά ούτε να της πάρεις τις πινακίδες...
...αλλά να την ανεβάσουν άσχετοι πάνω σε γερανό! Θέλω να δω μούτρα ιδιοκτήτη!
-
-
-
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Google street view Astra στο Χαλανδρι. Θα βαλω φωτογραφια συντομα.
http://www.theregister.co.uk/2009/03/24 ... back_loop/
-
'Aσπρη murcielago με Ελληνικές πινακίδες σε μεζεδοπωλείο στο Ιλιον.
Φωτογραφία δεν έβγαλα γιατί την χάζευα,σκέτο κτήνος. -
-
-
Και στο google earth δουλεύει.
-
Toyota FJ Cruiser στην παραλιακή, έξω από το Interni.
Μπορεί να είναι ακόμα εκεί. -
Ο χρήστης dk14 έγραψε:
'Aσπρη murcielago με Ελληνικές πινακίδες σε μεζεδοπωλείο στο Ιλιον.
Φωτογραφία δεν έβγαλα γιατί την χάζευα,σκέτο κτήνος.Που ακριβώς γείτονα;
-
sl 65(νομίζω) Amg... Biturbo έγραφε στα πλάγια V12!
Βουλγάρικες πινακίδες στο δρόμο που πηγαίνει στο cosmos από ΙΚΕΑ... Προσπάθησα φιλότιμα να το φωτογραφήσω, αλλά μέχρι να ανοίξει η φωτογραφική του κινητού μου, είχε εξαφανιστεί... -
Σαν αυτό?
-
-
Ασπρο TTS cabrio ακολουθούμενο από ασπρη M6 ακολουθούμενη από μαυρη C63 στο υψος του Πλαταμώνα.
-
Χθες το μεσημέρι στην Πειραιώς SL55 AMG η οποία καβάλησε το διαχωριστικό πεζούλι και άλλαξε κατεύθυνση Ο μπροστινός της προφυλακτήρας έφερε πάντως σημάδια τα οποία υπεδείκνυαν συχνή αντισυμβατική χρήση του αυτοκινήτου.
-
Σήμερα το μεσημέρι ένα Audi RS2 το οποίο είχε και πωλητήριο και ένα RS6.
-
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μια Gallardo σαν τη συγκεκριμένη (μπορεί και η συγκεκριμένη) ήταν σήμερα όλο το μεσημέρι παρκαρισμένη μέσα στην πιάτσα των ταξί στη Μητροπόλεως με Αριστοτέλους. Υπεράνω του νόμου, φυσικά.Πιθανότατα είναι αυτή που πάρκαρε χωρίς πινακίδες κάθε μέρα στη διάβαση στη Μητρόπολη.
(Αυτό μάλλον είναι για τα ζώα)
την απο πανω λες...
-
Νομίζω ο ast εννοεί Μητροπόλεως με Αριστοτέλους Θεσαλονίκη....
Carspotting [#5]