-
Χρόνια πολλά Πάσχο! Καλό πτυχίο ρε φίλε!
-
Χρονια πολλα σε ολους παιδια.
Στον πασχο ευχομαι χρονια πολλα και επιτελους με ενα κια προσιντ 1600 να εχει και γκαζι...και καγκουρεμα!
-
Χρόνια Πολλά στον Πάσχο, με την Alfa των ονείρων του...
-
ΠΑΣΚΟΥΑΛΕ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
-
Χρόνια Πολλά Πασχάλη!!!!!!
Αν και ξέρω ότι είσαι κρυφοκορεάτης, ωστόσο θα σου ευχηθώ να αποκτήσεις ένα Rallye να καγκουρέψεις εκείνο και όχι κάποιο αυτοκίνητο άλλης μάρκας
Ότι επιθυμείς ρε!
-
Χρονια πολλα βρε Πασχαλη!!!
Βρε αυτος ειναι πιτσι!!!Ακου 22 χρονων!!!!
-
Χρονια πολλα Πασχο!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βρε αυτος ειναι πιτσι!!!Ακου 22 χρονων!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!!
εγώ όταν τον ρωτούσα δεν μου έλεγε ηλικία... ντρεπόταν λέει γιατί είναι σχεδόν συνομήλικος με το kid
-
Ετεροχρονισμένα στην Άννα χρόνια πολλά και ότι επιθυμεί.
Στον Πασχάλη τι να πω ..., καλά μυαλά ρε και με ένα αξιόπιστο Κορεάτικο πράσινο station wagon.
-
Χρόνια πολλά κι από μένα!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ετεροχρονισμένα στην Άννα χρόνια πολλά και ότι επιθυμεί.Στον Πασχάλη τι να πω ..., καλά μυαλά ρε και με ένα αξιόπιστο Κορεάτικο πράσινο station wagon.
Χρόνια πολλά στην Άννα και στον Πάσχο.
-
Αν και τελευταίος και καταϊδρωμένος Χρόνια πολλά να τα χιλιάστε στον Admin τον στον velissarios στην anna1976gr και στον Πασχάλη.
-
Χρόνια Πολλά
-
Σας ευΚαριστω πολυ πολυ ολους !!!! Και στα δικα σας..
-
Χρόνια πολλά Πάσχο
-
Άντε βρε Πάσχο χρόνια σου πολλα ρε φίλε!!! Πολυχρονος και ότι επιθυμης. Ανυπομονω να αρχίσει το πρωτάθλημα να μπορουμε να μιλαμε σαν καλα ξαδερφάκια που ειμαστε. ΟΦΗ εγω, ΠΑΟ εσυ, καταλαβαινεις ε;
-
Χρόνια πολλά σε όλους τους Πέτρους και τους Παύλους του φόρουμ! (και στις Πετρούλες και τις Παυλίνες, αν έχετε)
-
Χρόνια πολλά, Πέτροι και Παύλοι! Παύλο 23, τις ιδιαίτερες ευχές μου φίλε.
-
Χρόνια Πολλά στον Παύλο23 και σε όλους που γιορτάζουν!
-
Και στο Παυλο - Michael Jordan - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#4]