-
Μια 6άρα Cabrio είχε...5άρα πήρε?
Τέσπα...το θέμα είναι ότι έπρεπε να τον σκίσουν! Εάν όντως ισχύουν αυτά που ακούστηκαν, δε μπορείς να περνάς έτσι κόκκινα επειδή...ακούς μουσική! Και εν πάση περιπτώσει, τον είχαν σταματήσει και έφυγε!!
Αλλά εντάξει...ευκαιρία βρίσκουν και τα media να καλύπτουν τέτοια γεγονότα και να τα φουσκώνουν λίγο.
-
μου κανει εντυπωση παντως οτι σχεδον ολοι δεχονται την εκδοχη των αστυνομικων και οχι του Καρβελα
-
Ποιά εκδοχή των αστυνομικών ρε φίλε?
Μόνος του ο Καρβέλας είπε ότι πέρασε κόκκινο και ότι δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών γιατί κάτι λέει κοιτόυσε τα cd του... -
στη συνεντευξη του που ακουσα αρνηθηκε οτι περασε με κοκκινο
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Καταδικάστηκαν ο Ν. Καρβέλας και η Α. Πάνια
Σε 14 μήνες μήνες φυλακή, με εξαγορά προς 10 ευρώ την ημέρα και σε 10 μήνες με τριετή αναστολή , καταδικάστηκαν σήμερα από το αυτόφωρο μονομελές πρωτοδικείο, ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια αντίστοιχα.
Ο μουσικοσυνθέτης και η παρουσιάστρια απαλλάχθηκαν από το αδίκημα της απειλής, άσκησαν έφεση και περιμένουν να οριστεί τακτική δικάσιμος.
Εάν ισχύσει η ποινή και στο Εφετείο τότε θα αφαιρεθεί από τον Νίκο Καρβέλα το δίπλωμα οδήγησης για ένα μήνα.
...
Μόνο ενός μήνα αφαίρεση διπλώματος προβλέπεται για το σκηνικό που έγινε; Μια χαρά την έβγαλε η 'γριά', με 4200ευρώ καθάρισε...
14 μήνες με 10 ευρώ την μέρα είναι -γκλιγκ γκλογκ- 51.000 ευρουλάκια!! Πω πω έτσουξε ακόμα και τον λεφτά Καρβέλα...τόσο που η Πάνια παραληρεί τώρα στο δελτίο του καναλιού της.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μου κανει εντυπωση παντως οτι σχεδον ολοι δεχονται την εκδοχη των αστυνομικων και οχι του ΚαρβελαΤο τι δέχονται 'όλοι' δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Αυτό που μετράει είναι το τι δέχεται το δικαστήριο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε 14 μήνες μήνες φυλακή, με εξαγορά προς 10 ευρώ την ημέρα και σε 10 μήνες με τριετή αναστολή , καταδικάστηκαν σήμερα από το αυτόφωρο μονομελές πρωτοδικείο, ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια αντίστοιχα.
Ο μουσικοσυνθέτης και η παρουσιάστρια απαλλάχθηκαν από το αδίκημα της απειλής, άσκησαν έφεση και περιμένουν να οριστεί τακτική δικάσιμος.
Εάν ισχύσει η ποινή και στο Εφετείο τότε θα αφαιρεθεί από τον Νίκο Καρβέλα το δίπλωμα οδήγησης για ένα μήνα.
...
Μόνο ενός μήνα αφαίρεση διπλώματος προβλέπεται για το σκηνικό που έγινε; Μια χαρά την έβγαλε η 'γριά', με 4200ευρώ καθάρισε...
14 μήνες με 10 ευρώ την μέρα είναι -γκλιγκ γκλογκ- 51.000 ευρουλάκια!! Πω πω έτσουξε ακόμα και τον λεφτά Καρβέλα...τόσο που η Πάνια παραληρεί τώρα στο δελτίο του καναλιού της.
Το γκλινγ γλονγκ σου εχει χαλασει 14μηνες30ημερες=420 ημερες10 € =4200€ =ψιχουλα!
-
Έκανε τον υπολογισμό με το calculator των Vista. Καταλαβαίνεις...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...
Το γκλινγ γλονγκ σου εχει χαλασει 14μηνες30ημερες=420 ημερες10 € =4200€ =ψιχουλα!
όχι ρε πούστη μου....14Χ365 έβαλα ... ...τον καταδίκασα σε 14 χρόνια εγώ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τον καταδίκασα σε 14 χρόνια εγώ
Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όχι ρε πούστη μου....14Χ365 έβαλα ... ...τον καταδίκασα σε 14 χρόνια εγώ
....και λιγα εβαλες!
-
7άρα ήταν πάντως...και όχι 5άρα...είδα ειδήσεις στο ΣΤΑΡ.
Κάπως προκλητικό πάντως δεν είναι που ενώ του έχουν πάρει το δίπλωμα οδηγάει μπροστά στις κάμερες?
Πάντως και λίγα έφαγε...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κάπως προκλητικό πάντως δεν είναι που ενώ του έχουν πάρει το δίπλωμα οδηγάει μπροστά στις κάμερες?WHAT?!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Κάπως προκλητικό πάντως δεν είναι που ενώ του έχουν πάρει το δίπλωμα οδηγάει μπροστά στις κάμερες?
WHAT?!!!
Στο TV Weekend το μεσημέρι στο ALTER τον έδειξαν να έρχεται με μια 7άρα. Εκτός αν δε του έχουν πάρει ακόμα...
-
...Στο TV Weekend το μεσημέρι στο ALTER τον έδειξαν να έρχεται με μια 7άρα. Εκτός αν δε του έχουν πάρει ακόμα...
...
-
-
7άρα ήταν πάντως...και όχι 5άρα...είδα ειδήσεις στο ΣΤΑΡ.Κάπως προκλητικό πάντως δεν είναι που ενώ του έχουν πάρει το δίπλωμα οδηγάει μπροστά στις κάμερες?
Πάντως και λίγα έφαγε...
7αρα ηταν ;
-
Η 7άρα μπορεί να μην θέλει διπλωμα οδηγησης, αλλα σχολή εμποροπλοιάρχων
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Η 7άρα μπορεί να μην θέλει διπλωμα οδηγησης, αλλα σχολή εμποροπλοιάρχων -
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Η 7άρα μπορεί να μην θέλει διπλωμα οδηγησης, αλλα σχολή εμποροπλοιάρχων
...ε τότε έτσι εξηγείται!
By the way...με την 7άρα έφτασε στον Alter, μετά τη δίκη.
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!