-
Χθες με έγραψαν για υπερβολική (?) ταχύτητα έξω από την Λάρισα στην νέα Εθνική Οδό, με 141 χάω αντί για 120. Κατωφέρια και απόλυτα ευθύς σε εκείνο το σημείο ο δρόμος και καθόλα εισπρακτικό το μπλόκο παρά ουσιαστικό.
Μέχρι να μου κόψουν την κλήση (3-4 λεπτά) είχαν σταματήσει άλλους δύο και ενώ έφευγα σταμάτησαν άλλον έναν. Μόνο οι νταλίκες την γλίτωναν γιατί και καρυδότσουφλο να έχεις σε εκείνο το σημείο, πάλι θα υπερβείς το όριο.
Δεν με πόνεσαν τα 20€ που έδωσα αλλά η πουστιά ενός κράτους που και καλά κόπτεται για την ασφάλειά μας, αλλά επιτηρεί σημεία που είναι φύσει αδύνατο να γίνει ατύχημα.Τρελός τζίρος πάντως. Με τέσσερα αυτοκίνητα το 5λεπτό, από 20€ έκαστο, κλείνει καλά η μέρα στο ταμείο.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Χθες με έγραψαν για υπερβολική (?) ταχύτητα έξω από την Λάρισα στην νέα Εθνική Οδό, με 141 χάω αντί για 120. Κατωφέρια και απόλυτα ευθύς σε εκείνο το σημείο ο δρόμος και καθόλα εισπρακτικό το μπλόκο παρά ουσιαστικό.
Μέχρι να μου κόψουν την κλήση (3-4 λεπτά) είχαν σταματήσει άλλους δύο και ενώ έφευγα σταμάτησαν άλλον έναν. Μόνο οι νταλίκες την γλίτωναν γιατί και καρυδότσουφλο να έχεις σε εκείνο το σημείο, πάλι θα υπερβείς το όριο.
Δεν με πόνεσαν τα 20€ που έδωσα αλλά η πουστιά ενός κράτους που και καλά κόπτεται για την ασφάλειά μας, αλλά επιτηρεί σημεία που είναι φύσει αδύνατο να γίνει ατύχημα.Τρελός τζίρος πάντως. Με τέσσερα αυτοκίνητα το 5λεπτό, από 20€ έκαστο, κλείνει καλά η μέρα στο ταμείο.
μια φορα που μιλουσα με ενα τροχονομο για τα σημεια που στηνουν μπλοκα τον ρωτουσα γιατι τα στηνετε σε χαζα σημεια(ευθειες) που ουτε επικινδυνο ειναι να τρεχεις και ειναι σχεδον αδυνατο να μεινεις στο οριο(πχ ευθεια βαρκιζας με οριο 50!!!! )
μου λεει:κοιτα μας στελνουν και μας λενε να φερουμε 200 κλησεις,αφου αυτος ειναι ο στοχος καλυτερα να παμε να τα στησουμε τουλαχιστον σε σημεια που μπορει ο αλλος να σταματησει με ασφαλεια και δεν κινδυνευει κανεις...
μου φανηκε λογικο..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εσύ λοιπόν φίλε προτιμάς μάλλον Αστυνομικό τύπου Αγγλίας , ή Αυστρίας ή Καραμπινιέρι.Για να ήσουν στην αντίστοιχη Βούτα της Ιταλίας να δω τι θα λεγες όταν θα σε έπιαναν για κόντρες....
Ποιες οι εμπειριες σου απο αστυνομικους της Αγγλιας; Εμενα παντως οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες. Δεν θα ξεχασω 3 περιστατικα που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο
-
Καναμε παρτυ στο σπιτι και δυο τυποι κατεληξαν να μαλωνουν στο δρομο, ερχεται ενα περιπολικο και τους μαζευει (χωρις ξυλο εννοειται!!). Μετα μας χτυπαει τη πορτα μια αστυνομικος και μας ζηταει συγνωμη για την ενοχληση αλλα ηθελε εαν της επιτρεπουμε και εαν δεν παραβιαζει το privacy να μπει στο σπιτι να δει αν ειναι ολα ενταξει.
-
Ημουν με ενα φιλο σε ενα κλιο με ελληνικες πινακιδες και πηρε μια στροφη μεσα στη πολη με πολλα με αποτελεσμα να του φυγει λιγο και δυστυχως αμεσως μετα τη στροφη ηταν 2 πεζοι αστυνομικοι. Μας σταματησαν, ηρθαν απο το παραθυρο του συνοδηγου (γιατι νομιζαν οτι ηταν δεξιοτιμονο ) και απλα του εκαναν παρατηρηση σε πολυ ηρεμο τονο.
-
Ειμαι σε ενα εστιατοριο και απεναντι σε μια pub βλεπουν μπαλα, με τα πολλα γινεται σαματας. Και οταν λεμε σαματας οχι αδερφιστικα οπως εδω, κλωτσιες μπουνιες φευγανε τραπεζια μαρμαρινα κτλ και καταληγουν εκτος μαγαζιου γυρω στα 20 ατομα να αναστατωνουν ολο το κεντρο της πολης. Μεσα σε 5 λεπτα ειχε ερθει μια κλουβα και οποιον εβρισκαν την συνελαβαν με ενα τροπο ρε παιδια που δεν μπορω να περιγραψω πραγματικα... μονο συγγνωμη δεν τους ζητουσαν!! Πολυ ηρεμα τους εβαλαν στη κλουβα και γεια σας.
Φυσικα αναριθμητες συλληψεις εχω δει εξω απο νυχτερινα κεντρα παλι ομως πολυ χαλαρα.
Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν συγκρινεται ο Αγγλος αστυνομικος με τον Ελληνα, σε καμια απολυτως.
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μου λεει:κοιτα μας στελνουν και** μας λενε να φερουμε 200 κλησεις**,αφου αυτος ειναι ο στοχος καλυτερα να παμε να τα στησουμε τουλαχιστον σε σημεια που μπορει ο αλλος να σταματησει με ασφαλεια και δεν κινδυνευει κανεις...
μου φανηκε λογικο..
Μόνο που αυτό δεν είναι λογικό!
- Ημουν με ενα φιλο σε ενα κλιο με ελληνικες πινακιδες και πηρε μια στροφη μεσα στη πολη με πολλα με αποτελεσμα να του φυγει λιγο και δυστυχως αμεσως μετα τη στροφη ηταν 2 πεζοι αστυνομικοι. Μας σταματησαν, ηρθαν απο το παραθυρο του συνοδηγου (γιατι νομιζαν οτι ηταν δεξιοτιμονο
και είπαν 'No wonder you can't take a corner properly mate, you don't have a steering wheel!'
-
εμενα που με σταματησαν κατι γερμαναραδες γιατι νομιζαν οτι δεν φοραω ζωνη με πρηξαν με ερωτησεις για την καταγωγη, το επωνυμο και αν εχω συγγενεια με τον συνονοματο....
Βεβαιως-βεβαιως, ζιτησαν συγνωμη για την ενωχληση οταν ειδαν οτι η ζωνη και η μπλουζα ειχαν την ιδια περιπου αποχρωση και δεν φαινοταν οτι την εχω κουμπωσει -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
μου λεει:κοιτα μας στελνουν και** μας λενε να φερουμε 200 κλησεις**,αφου αυτος ειναι ο στοχος καλυτερα να παμε να τα στησουμε τουλαχιστον σε σημεια που μπορει ο αλλος να σταματησει με ασφαλεια και δεν κινδυνευει κανεις...
μου φανηκε λογικο..
Μόνο που αυτό δεν είναι λογικό!
Πράγματι. Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ σε αυτήν την παράνοια με τους ημερήσιους , μηνιαίους και ετήσιους 'στόχους', που το θεωρούμε πια δεδομένο...
Οπότε μία πιο σωστή αντίδραση θα ήταν: 'Ποιος σού το είπε αυτό; Πες μου το όνομά του και τη θέση του, να κάνω ένα παράπονο / διαμαρτυρία / εξώδικο / ...'
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για την ταμπακιερα, οτι δεν εγραψαν δλδ τον δικο τους που δεν φοραγε ζωνη δεν ακουσα να λες κατι!Δεν έγραψα διότι αφ’ ενός μεν εστίασα αλλού την προσοχή μου αφ’ετέρου δε μου ζητάς να γράψω για το αυτονόητο. Αλλά να μην σου χαλάσω χατήρι φιλάρα.
Αυτές οι εξαιρέσεις στην εφαρμογή του νόμου υπάρχουν και φυσικά πρόκειται περί αλητείας. Δεν μπορεί ο εκπρόσωπος του νόμου να μην σέβεται το νόμο. Οι αστυνομικοί είναι υπηρέτες του νόμου, όχι ο ίδιος ο νόμος.Αλλά να σου πω και το άλλο. Το να μην του κόψουν κλήση για ζώνη, δεν με απασχολεί. Τη ζώνη δεν τη φοράς για να μην σε γράψουν. Τη φοράς ώστε σε περίπτωση σύγκρουσης να μην φύγεις από το παρμπρίζ. Δεν θέλει ο αστυνομικός να βάλει ζώνη; Στα παλιά μου τα παπούτσια.
Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο; Ότι τέτοιες εξαιρέσεις γίνονται ακόμα και σε μπλόκα με αλκοτέστ. Μόλις ο εν υπηρεσία αστυνομικός διαπιστώσει ότι ο οδηγός είναι συνάδελφος τον αφήνει να φύγει. Έχει τύχει να φυσήξει ο εν υπηρεσία αστυνομικός αντί για τον οδηγό στο μηχάνημα.
Με κάτι τέτοια βλέπεις ότι η βλάβη στο μυαλό τους είναι αγιάτρευτη. Ξέρεις τι τους εύχομαι; Να δουν το χάρο με τα μάτια τους. Δεν εύχομαι να χτυπηθούν, να τραυματιστούν. Ούτε καν να γρατζουνιστούν. Αλλά να δουν το χάρο με τα μάτια τους. Να δω μετά τι θα λένε στο συνάδελφο. Θα εξακολουθούν να λένε εντάξει συνάδελφε, μπορείς να πηγαίνεις; Ή θα αλλάξει το τροπάριο; Άντε $#@#@%$ ρε που θα μου πεις ότι είσαι συνάδελφος. Φύσα ρε μη σου %$@$#%$#@%@
-
Ορίστε συμπεριφορές αστυνομικών..
Λάθος η Σωστές;
http://www.tvxs.gr/v2972 -
Τη γιαγιά ρε; τη γιαγιά;
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Τη γιαγιά ρε; τη γιαγιά;Τα ΜΑΤ εχουν ξαναδειξει την ευαισθησια τους για την τριτη ηληκια, τοτε που διαδηλωναν οι συνταξιουχοι, για τις συνταξεις της πεινας.....
Πρεπει να φαγαν καλα τα γεροντακια τοτε....Αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι πηγαν εκει τα ΜΑΤ;;;
Τι τους φταιγαν τα πτωχα, πλην τιμια δικηγορακια;;; -
Σκατομπατσοι!!!
-
Μη τσουβαλιάζουμε.
Μη τσουβαλιάζουμε!
Είμαι αισόδοξος οτι ανάμεσα στους δεκάδες αγροφύλακες/αστυνομικούς των ΜΑΤ υπάρχει τουλάχιστον ένας ο οποίος είναι σωστός αστυνομικός. Απλά θα'ναι μεμονωμένος περιστασιακός.
Και σίγουρα θα αναφέρει όλους τους συναδέλφους του και θα τιμωρηθούν. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Μη τσουβαλιάζουμε.
Μη τσουβαλιάζουμε!
Είμαι αισόδοξος οτι ανάμεσα στους δεκάδες αγροφύλακες/αστυνομικούς των ΜΑΤ υπάρχει τουλάχιστον ένας ο οποίος είναι σωστός αστυνομικός. Απλά θα'ναι μεμονωμένος περιστασιακός.
Και σίγουρα θα **αναφερθεί από **όλους τους συναδέλφους του και θα τιμωρηθεί. -
Ταιριάζει κι εδώ: viewtopic.php?f=13&t=34390
-
Σήμερα είδα στη Βόννη μπλόκο αστυνομίας μέσα στην πόλη...
φυσικά δεν έβγαλα φωτογραφία, γιατί θα σας έγραφα μετά από κανένα μήνα από το τμήμα και αν
5 κολωνάκια κόκκινα καμιά 10ριά μέτρα πριν το μπλόκο, 1 ανακριτικό, 3 περιπολικά, 4-5 μηχανές... κολωνάκια είχε και μετά το μπλόκο, για να βγαίνουν τα αυτοκίνητα ομαλά στην κυκλοφορία. ανοίγανε μέχρι και τα καπώ του κινητήρα οι αστυνομικοί. πολύ πέσιμο. γύρω στους 10-12 αστυνομικούς είχε. μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. -
Κολωνάκια, ε; Χα!
Εδώ ο άλλος βγαίνει, χωρίς ανακλαστικό ή φως, πεζός μέσα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, και κάνει νόημα με τα χέρια!
-
Εδώ ο άλλος έχει βγει στη δεύτερη λωρίδα (εγώ ήμουν στην 1η αριστερά με 140-145) για να με σταματήσει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εδώ ο άλλος έχει βγει στη δεύτερη λωρίδα (εγώ ήμουν στην 1η αριστερά με 140-145) για να με σταματήσει.Εμενα με μετρησε με 187 και καθοταν στη λωριδα μου χωρις ανακλαστικα...
Αν δεν ειχα τα 8πίστονα, ακομα θα συναρμολογουσαν το παζλ.....
που τσιμπησα και ανοιξα με το Λεον... Αλλα κ ο τσεος που καθοταν κ εβλεπε κοτζαμ Ε200Κ να ρχεται με τοσα κατα πανω... -
Αστυνομικός 'τύφλωνε' ποδοσφαιριστές με λέιζερ στο ΟΑΚΑ
'Τον αποτροπιασμό των αξιωματικών της αστυνομίας προκάλεσε η σύλληψη νεαρού αστυφύλακα που παρενοχλούσε με ακτίνες λέιζερ τους ποδοσφαιριστές του Αρη, στον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης, συνελήφθη από συναδέλφους του, γιατί «τύφλωνε» τους ποδοσφαιριστές της «κίτρινης» ομάδας.
(...)
Οταν τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ, διαπίστωσαν ότι δεν είναι ένας απλός φίλαθλος, αλλά νεαρός αστυνομικός που μόλις έχει βγει από τη σχολή της αστυνομίας και υπηρετεί στην ΥΜΕΤ.'Προφανώς και δεν φταίει η αστυνομία ως θεσμός για ότιδήποτε κάνουν τα μέλη της, είναι όμως εντυπωσιακή η νοοτροπία ενός νέου ανθρώπου...
-
Εχθές το απόγευμα περιοχή Ιλιον,στην διασταύρωση του Λακιώτη στη Θηβών,κατεύθυνση από Ιλιον προς Περιστέρι.Έχει μπλόκο με ένα περιπολικό και δύο αστυνομικούς.Η θηβών σε εκείνο το σημείο έχει (νοητά γιατι δεν υπάρχουν διαγραμίσσεις) 4 λωρίδες.Η δεξιά έχει παρκαρισμένα αυτοκίνητα ή φορτηγά συνήθως για τον Λακιώτη.Η αριστερή είναι για τα (κορόιδα) αυτοκίνητα που θα στρίψουν αριστερά.Στην δεύτερη από αριστερά πηγαίνουν οι έξυπνοι για να στρίψουν και αυτοί αριστερά.Οπότε ολόκληρη Θηβών έχει ουσιαστικά μόνο μια!!! λωρίδα για ευθεία και δεξιά προς Πετρούπολη.Ε από αυτήν την λωρίδα ταξιτζής ακριβώς μπροστά μου και μπροστά στο μπλόκο, τους κόβει όλους και πάει και κάθεται αριστερά μπροστά από τα φανάρια και στην μέση της διασταύρωσης.Κοιτάζω τους αστυνομικούς.Αντίδραση καμία.Εξακολουθούσαν να κοιτάνε στο βάθος μπροστά ίσως για κανέναν ξεκράνοτο.
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!