-
Ο αστυνομικος ΦΥΣΙΚΑ και ειναι υποχρεωμενος να δωσει πληρη στοιχεια και μαλιστα να επιδειξει και ταυτοτητα οταν του ζητηθει. Αν καποιος σου λεει διαφορετικα πραγματα, ή δεν ξερει τι λεει ή ειναι ο ιδιος αστυνομικος και δεν τον συμφερει να λεει αλλιως...
Και οταν τα χωνουμε στους 'μπατσους', αναφερομαστε ακριβως σε αυτους τους δημοσιουπαλληλισκους που τους πληρωνουμε για να εχουν εξουσια και την αναλωνουν στην ψυχολογικη μεγενθυνση του φαλλου τους και την φοροεισπραξη, οχι για ολους. Και θα εχετε καταλαβει οτι μιλαμε κυριως για τροχαιους.
-
Μου ειπε η κορη μου οτι στην Κυμης αλλαξε λωριδα χωρις φλας και την εγραψαν!!!! ειναι δυνατον ?????. Της ειπα βεβαια οτι καλα τις εκαναν.... και ας μην ηταν κανενας πισω της οπως μου ειπε.... Παρολα αυτα εγω απορω γιατι δεν γραφουν και αυτους που περνανε κοκκινο??? Λετε να αρχισουν να γραφουν και πιο επικινδυνες παραβασεις εκτος απο ταχυτητα!!! Χα.. ΧΑ...
-
Την έγραψαν για αλλαγή λωρίδας χωρίς φλας; Πρέπει να είναι η πρώτη κλήση που δίνεται για τη συγκεκριμένη παράβαση!
Πάμε όλοι μαζί με το ρυθμό του τραγουδιού:
Οι μπάτσοι βγήηη- βγήκαν παγανιάαα... -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Την έγραψαν για αλλαγή λωρίδας χωρίς φλας; Πρέπει να είναι η πρώτη κλήση που δίνεται για τη συγκεκριμένη παράβαση!Πάμε όλοι μαζί με το ρυθμό του τραγουδιού:
Οι μπάτσοι βγήηη- βγήκαν παγανιάαα...Εχω κ εγω μια τετοια...
Πηγα να κοπανησω ανακριτικο στον Φλοισβο, οταν αυτο απο την μεσαια μπικε στην αριστερη, σε ελαχιστη αποσταση απο μενα.
Αφου δοκιμασα το ABS του gl-Astra και και μπηκα στη μεσαια χωρις να τους κοπανησω, βγηκα μισος απο το παραθυρο φωναζοντας ΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ
Οταν δε, μπικα παλι μεσα.... Συνηδιτοποιησα οτι ο συνοδιγος φορουσε φωσφοριζε γιλεκο και το βανακι κατι εγραφε στις πορτες.
Με σταματησαν λιγο ποιο μετα και με γραψαν για 'αλλαγη λωριδας ανευ χρισης φλας' ...την δικια τους παραβαση δηλ. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Την έγραψαν για αλλαγή λωρίδας χωρίς φλας; Πρέπει να είναι η πρώτη κλήση που δίνεται για τη συγκεκριμένη παράβαση!
Πάμε όλοι μαζί με το ρυθμό του τραγουδιού:
Οι μπάτσοι βγήηη- βγήκαν παγανιάαα...Εχω κ εγω μια τετοια...
Πηγα να κοπανησω ανακριτικο στον Φλοισβο, οταν αυτο απο την μεσαια μπικε στην αριστερη, σε ελαχιστη αποσταση απο μενα.
Αφου δοκιμασα το ABS του gl-Astra και και μπηκα στη μεσαια χωρις να τους κοπανησω, βγηκα μισος απο το παραθυρο φωναζοντας ΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ
Οταν δε, μπικα παλι μεσα.... Συνηδιτοποιησα οτι ο συνοδιγος φορουσε φωσφοριζε γιλεκο και το βανακι κατι εγραφε στις πορτες.
Με σταματησαν λιγο ποιο μετα και με γραψαν για 'αλλαγη λωριδας ανευ χρισης φλας' ...την δικια τους παραβαση δηλ.Αυτόοοοοοοο και αν είναι κομπλεξισμός...........
-
Αν σας πω ότι άναψα μια φορά τα φώτα σε αστυνομικό που έστριψε μπροστά μου, χωρίς φλας, με παράνομο τρόπο (από το στενό που βγήκε, απαγορευόταν να το κάνει αυτό), και αυτοί στη συνέχεια βγάλανε φλας και σήκωσαν το χέρι εν είδει συγγνώμης, θα με πιστέψετε;;
-
Μιας και εισαι νομικος φιλε μου θεωρεις δημοκρατικο το γεγονος οτι δεν εχεις δικαιωμα να αμφισβητησεις δικαστικα την κληση που δεχεσαι απο την τροχαια παρα μονο το να πας εντος 3ημηρου στο διοικητη; Kαι μη μου πεις οτι θα παρει τον πιο πανω και αυτος τον υπουργο για την περιπτωση σου γιατι θα βαλω τα γελια...
Οσο για τα χειροφρενα στα Λιμανακια αυτα ηταν once upon a time...
Επειδη εχουν ψιλοκοπει αυτα τωρα για να βγει το χρημα κυνηγαμε την μαριδα.
Θα συμφωνησω μαζι σου οτι το κωλοκρατος βγαζει το κομματι και τα 'οργανα' απλα το παιζουν. Ομως με τετοια προστιμα και τετοια ελευθερια -οχι δικαστηριο- ανετοτατα μπορει ο καθε τροχαιος να σου κοψει το κουστουμι της ζωης σου, επειδη απλα δεν του κανει η φατσα σου ή επειδη δεν ξυπνησε καλα. Μετα αντε βγαλε ακρη...Και οπως ο Ελληνας (πολιτης/εργαζομενος/γονιος κτλ) ειναι καλος και σωστος σε πολυ μικρο ποσοστο γιατι να μην ισχυει το ιδιο και για τον αστυνομικο; Ελληνας ειναι και αυτος. Μονο που ενας κακος αστυνομικος ειναι πολυ πιο επικινδυνος απο εναν κακο πολιτη...
-
'θεωρεις δημοκρατικο το γεγονος οτι δεν εχεις δικαιωμα να αμφισβητησεις δικαστικα την κληση που δεχεσαι απο την τροχαια παρα μονο το να πας εντος 3ημηρου στο διοικητη;'
Στο δικαστηριο θα πρεπε να εχεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Αν λοιπον πας σε οποιονδηποτε διοικητη με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και αμφισβητησεις την κληση θα στη σβησει. Κατα κυριο λογο ειναι νορμαλ ανθρωποι,δεν ειναι εξωγηινοι.Οσο για τα χειροφρενα στα Λιμανακια αυτα ηταν once upon a time...
Επειδη εχουν ψιλοκοπει αυτα τωρα για να βγει το χρημα κυνηγαμε την μαριδα.
Την ιστορια του αγγλου που γυρισε ολο τον κοσμο με ενα ποδηλατο και καταφερε να σκοτωθει στην εθνικη μας στο υψος της Βαρυμπομπης απο 106 rallye που εκανε κοντρες την ξερεις;
Αλλα αν μια μερα πριν το 106 ραλλυ ειχε φαει 700ευρω θα συζητουσαμε για την αλητεια της τροχαιας.
Οσο για το αν τα χειροφρενα ειναι 'once upon a time' για αντε μια βολτα τεταρτες-πεμπτες βραδια απο βουλιαγμενης-βουτα-Liddl και παει λεγοντας.μπορει ο καθε τροχαιος να σου κοψει το κουστουμι της ζωης σου, επειδη απλα δεν του κανει η φατσα σου
Εμενα με εχουν σταματησει πανω απο 100 φορες σε ολη τη ζωη μου και δε με εχουν γραψει ποτε. Και ειχα διαφορα αυτοκινητα ως τωρα. απο punto GT μεχρι Αudi turbατα. ή εχω τοσο ομορφη φατσα ή μαλλον αν εισαι ΝΟΜΙΜΟΣ δεν υπαρχει λογος να σε γραψουν.Μονο που ενας κακος αστυνομικος ειναι πολυ πιο επικινδυνος απο εναν κακο πολιτη...
Δε διαφωνω καθολου. Κακοι ανθρωποι υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα, ειτε χασαπηδες ,ειτε περιπτεραδες,ειτε δικηγοροι ειτε και αστυνομικοι.Απολυτα φυσιολογικο. -
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
Την ιστορια του αγγλου που γυρισε ολο τον κοσμο με ενα ποδηλατο και καταφερε να σκοτωθει στην εθνικη μας στο υψος της Βαρυμπομπης απο 106 rallye που εκανε κοντρες την ξερεις;
Αλλα αν μια μερα πριν το 106 ραλλυ ειχε φαει 700ευρω θα συζητουσαμε για την αλητεια της τροχαιας.Επιτρεπεται το ποδηλατο στην εθνικη οδο;
-
Όσο επιτρέπεται η οδήγηση στην ΛΕΑ και η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.
-
Στο παράδειγμα όμως, δεν είναι αυτό το θέμα...
-
Στο παράδειγμα το θέμα είναι ότι κάποιος που οδηγούσε με επικίνδυνο τρόπο σκότωσε κάποιον που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί.
-
Στο παράδειγμα το θέμα είναι ότι κάποιος πέρασε από όλο τον κόσμο, οδηγώντας και σε εθνικές, αλλά σκοτώθηκε στην Ελλάδα...
-
'θεωρεις δημοκρατικο το γεγονος οτι δεν εχεις δικαιωμα να αμφισβητησεις δικαστικα την κληση που δεχεσαι απο την τροχαια παρα μονο το να πας εντος 3ημηρου στο διοικητη;'
Στο δικαστηριο θα πρεπε να εχεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Αν λοιπον πας σε οποιονδηποτε διοικητη με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και αμφισβητησεις την κληση θα στη σβησει. Κατα κυριο λογο ειναι νορμαλ ανθρωποι,δεν ειναι εξωγηινοι.Ξέρω πολλές περιπτώσεις που τα δικαστήρια αθώωσαν ενώ οι διοικητές μόνο ειρωνεύτηκαν.
Ο ισχυρισμός σου πως επειδή κατα κύριο λόγο είναι νορμαλ άνθρωποι οι διοικητές δεν χρειάζονται τα δικαστήρια στην περίπτωση που κάποιος πιστεύει πως αδικήθηκε είναι κατά τη γνώμη μου λάθος και δεν τον περίμενα από κάποιον που είναι νομικός!Όποιος έχει πάει στον διοικητή της Γλυφάδας μπορεί και να του μπουν ιδέες για το αν είναι γήινος (αν είναι ο ίδιος με πριν 5 χρόνια)
-
Το ποδηλατο στην εθνικη οδο απαγορευεται.
1 μηνα πριν σκοτωθει ο αγγλος ποδηλατος στην εθνικη απτον ελληναρα γκαζιαρη ειχανε γραψει οι τροχαιοι της Λαμιας μια ομαδα ποδηλατων στην εθνικη και γραφανε στην εφημεριδα το οτι ειναι γελοια η τροχαια γιατι ασχολειται με το να γραφει ποδηλατες στην εθνικη. Να που 1 μηνα μετα ομως δικααιωθηκε η τροχαια.Φιλε Billlll, μαλλον ατυχησες γιατι τον δικοικητη της Γλυφαδας τον γνωριζω προσωπικα γιατι η γυναικα του ειναι δευτερη ξαδερφη της δικιας μου γυναικας. Σε πληροφορω οτι ειναι απτους καλυτερους και πιο φιλοτιμους ανθρωπους που εχω γνωρισει.
-
Όποιος έχει πάει στον διοικητή της Γλυφάδας μπορεί και να του μπουν ιδέες για το αν είναι γήινος (αν είναι ο ίδιος με πριν 5 χρόνια)
Φιλε Billlll, μαλλον ατυχησες γιατι τον δικοικητη της Γλυφαδας τον γνωριζω προσωπικα γιατι η γυναικα του ειναι δευτερη ξαδερφη της δικιας μου γυναικας. Σε πληροφορω οτι ειναι απτους καλυτερους και πιο φιλοτιμους ανθρωπους που εχω γνωρισει.
'Ζουν ανάμεσά μας'
-
το οτι ειμαστε νο1 στην ευρωπη σε παραβασεις και τροχαια(θανατηφορα) δεν μας πειραζει;
Αλλα ειμαστε ελληναρες... να τραβαμε τα χειροφρενα στα λιμανακια δεν μας πειραζει...
αν μας δουνε οι ζηταδες ομως και μας κοψουν μια 700αρα κληση τοτε θα βριζουμε τους ζηταδες και την αστυνομια.
ΓΙαυτο μας λενε ουγκαντα και εχουνε δικιο...
απο κριτικη τιποτα...
απο ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ομως...κανεις...εκει κανουμε τον ΑΛεκο.Τους ζηταδες τους βριζω γιατι δεν εχω ελπιδα να την κοπανησω απο το μπλοκο, με τα αλλα τα κομπλεξικα μεσα στα κουτακια την βγαζω καθαρη μιας και δνε σταματαω, εκτος αν οι συνθηκες δεν μου το επιτρεπουν!
Θα μου πεις στα @@ σου, δικιο εχεις, απλα σκεψου οτι τα βιωματα του καθενα μας δεν παει να πει οτι ειναι και νομος. Εσενα δεν σε εχουν γραψει ποτε λοιπον....οταν σε σταματανε σε μπλοκο τους λες οτι εισαι δικηγορος? Αν ναι, δοκιμασε την επομενη φορα να μην τους το πεις.
Bill εσυ πρεπει να λες τον προηγουμενο δκτη της τροχαιας γλυφαδας (πρεπει να αλλαξε πριν 1-2 χρονια) ο οποιος τωρα ειναι στην Καισαριανη αν δεν κανω λαθος. Ο τυπος ειναι λιγο ασυνενοητος, αλλα ενταξει στον συγκεκριμενο δεν θα ελεγα τπτ, γιατι θα εχει 'δει' πολλα στραβα και πολλα παιδακια να σκοτωνονται στην περιοχη του, ακομα και καθε μερα να βλεπεις τετοια πραγματα, σε κανει πολυ σκληρο κατι τετοιο.
Εγω το εχω πει 1.000 φορες δεν με νοιαζει να με γραψουν, να πανε με το γραμμα του νομου και να μου ριξουν μια κληση σεντονι, για οτι παραβαση εκανα (να την εχω κανει αληθεια ομως!!!! ) αυτο που με τσαντιζει ειναι η συμπεριφορα τους. Για αυτο δεν σταματαω πια, αν με πιασουν με πιασανε!
-
Στο δικαστηριο θα πρεπε να εχεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Αν λοιπον πας σε οποιονδηποτε διοικητη με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και αμφισβητησεις την κληση θα στη σβησει. Κατα κυριο λογο ειναι νορμαλ ανθρωποι,δεν ειναι εξωγηινοι.
A θα πρεπει να εχω καμερωμενο το αυτοκινητο μου με τη λογικη σου...Την ιστορια του αγγλου που γυρισε ολο τον κοσμο με ενα ποδηλατο και καταφερε να σκοτωθει στην εθνικη μας στο υψος της Βαρυμπομπης απο 106 rallye που εκανε κοντρες την ξερεις;
Αλλα αν μια μερα πριν το 106 ραλλυ ειχε φαει 700ευρω θα συζητουσαμε για την αλητεια της τροχαιας.
Οσο για το αν τα χειροφρενα ειναι 'once upon a time' για αντε μια βολτα τεταρτες-πεμπτες βραδια απο βουλιαγμενης-βουτα-Liddl και παει λεγοντας.
'Χειροφρενα στα Λιμανακια';;; Πολυ σχετικο σε βρισκω. Δεν νομιζω να θελει χειροφρενο καμμια στροφη των Λιμανακιων, εκτος και αν εχεις τελειωσει τα ΙΕΚ Γκουμας/Αυτιας -no offence-Εμενα με εχουν σταματησει πανω απο 100 φορες σε ολη τη ζωη μου και δε με εχουν γραψει ποτε. Και ειχα διαφορα αυτοκινητα ως τωρα. απο punto GT μεχρι Αudi turbατα. ή εχω τοσο ομορφη φατσα ή μαλλον αν εισαι ΝΟΜΙΜΟΣ δεν υπαρχει λογος να σε γραψουν.
2 φορες εχουν αποπειρανθει να με γραψουν με το 'ετσι θελω' και αν δεν ημουν ΝΟΜΙΜΟΣ και κυριως ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΟΣ ακομα θα πληρωναΜονο που ενας κακος αστυνομικος ειναι πολυ πιο επικινδυνος απο εναν κακο πολιτη...
Δε διαφωνω καθολου. Κακοι ανθρωποι υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα, ειτε χασαπηδες ,ειτε περιπτεραδες,ειτε δικηγοροι ειτε και αστυνομικοι.Απολυτα φυσιολογικο.**Και η πλακα ειναι οτι αυτα που βλεπεις στα γραφει ενας ανθρωπος που τρεχει σε αγωνες -και αρα δεν 'κανει χειροφρενα στα Λιμανακια' και φυσικα καθολα νομοταγης οπως και εσυ. Οι καιροι ομως ειναι δυσκολοι και το 'ταμειον πολυ μειον' οποτε στο ονομα του ενος με το Rallye που σκοτωσε τον καημενο το γερακο (κατα τα αλλα πρωταθλητης ποδηλασιας εφαγε κληση επειδη εκανε ποδηλατο στην εθνικη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) μπορει κανεις να παθει πολλα αν βρεθει στο λαθος μερος την λαθος ωρα. Τωρα εσυ που ξερεις τους διοικηταδες δεν σε πιανουν αυτα προφανως... **
ΥΓ: Α, ενω εχει βγει υπουργικη αποφαση για την ρυμουλκυση αγων. αυτοκινητων με τρεϊλερ (κατ εξαιρεσιν) τα φιλαρακια σου κανουν οτι δεν το ξερουν και αμα πεσουν στον καταλληλο (μη ενημερωμενο) αγωνιζομενο του χρεωνουν 5500Ε και αμα δεν προλαβει να βρει βυσμα...εχασε.
Και κατι τελευταιο φιλε Ηamurabi: Οι υπηκοοι σου (Βαβυλωνα) εχουν βγαλει το εξης τραγουδι, που δεν με εκφραζει απολυτα, απλα τα βαζω για λογοπαιγνιο:
Youtube Video -
ratanplan, φιλε μου.....
οχι ποτε δεν λεω οτι ειμαι δικηγορος οπως δε μου αρεσει και ο αλλος αν ειναι οτιδηποτε να το παρουσιαζει λες και ειναι ο γ@μ@ω!
Λες οτι βριζεις τους ζηταδες γιατι μπορουν να σε σταματησουν ανα πασα στιγμη. Ειναι σοβαρος λογος αυτος; συγνωμη αλλα δε μπορω να το δεχτω.ΦΙλε johnDelta, το 'χειροφρενο στα λιμανακια' ετσι τοπα,δε νομιζω οτι ειναι εκει το νοημα. Δε ξερω αν τραβανε χειροφρενα ή οχι στα λιμανακια γιατι δεν την εβρισκα ποτε ετσι,προτιμουσα τη μυρωδια μιας γυναικας παρα του καμενου λαστιχου.
Το τραγουδι των βαβυλωνα το ξερω απο την πρωτη μερα που βγηκε μιας και ενα μελος τους ηταν αδερφικος μου φιλος,κριμα που δεν ειναι ποια εν ζωη.
Οσο για το οτι ξερω διοικηταδες και δε με ποιανουν αυτα , εχω φροντισει να μεγαλωνω τα παιδια μου οπως μεγαλωσα καιγω,κανοντας τα παντα με την αξια μου και ποτε γλυφοντας και παρακαλοντας.
Οποτε προτιμησε να λες για οσα ξερεις σιγουρα και οχι με οσα φανταζεσαι.Φιλικα
-
Το τραγουδι των βαβυλωνα το ξερω απο την πρωτη μερα που βγηκε μιας και ενα μελος τους ηταν αδερφικος μου φιλος,κριμα που δεν ειναι ποια εν ζωη.Απο κεί προκύπτει και το nickname σου?
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!