-
Δεν περιγράφω άλλο...
Υ.Γ. Δεν περίμενα ποτέ ο αδερφός μου που έχει κατηγορηθεί πολλάκις από φίλους του αλλά και στο φόρουμ δεξιός έως ακροδεξιός, μπατσόφιλος, κτλ να δεχτεί τα πυρά επειδή κατηγόρησε αστυνομικούς.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Με προτρέπεις δηλαδή να παρανομήσω και να κάνω τα στραβά μάτια για τη δική τους παρανομία;;; Και ποιος μου λέει ότι δε θα με σταματούσαν για παράνομη προσπέραση από δεξιά;
Έλεος πια με αυτό! Είπαμε, οδήγηση σε στοίχους!
Όσο για το σημερινό συμβάν:
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν περιγράφω άλλο...Υ.Γ. Δεν περίμενα ποτέ ο αδερφός μου που έχει κατηγορηθεί πολλάκις από φίλους του αλλά και στο φόρουμ δεξιός έως ακροδεξιός, μπατσόφιλος, κτλ να δεχτεί τα πυρά επειδή κατηγόρησε αστυνομικούς.
σόρρυ αλλά αν καταλάβατε αυτό, πάρτε το αλλιώς.
-
Γιατί, τι θα έπρεπε να καταλάβουμε; Αν δεν ήταν αστυνομικοί αλλά απλοί πολίτες θα λέγατε τα ίδια; Ζώα θα τους ανεβάζατε ζώα θα τους κατεβάζατε. Σε τι διαφέρουν οι συγκεκριμένοι ζητάδες; Είχαν καταλάβει παρανόμως την αριστερή λωρίδα για τουλάχιστον 1 λεπτό και 45 δευτερόλεπτα που είμαστε από πίσω τους και εκινούντο με 80 χλμ/ώρα σε ένα δρόμο με 4 λωρίδες ανά κατεύθυνση χωρίς κίνηση. Μέχρι και το Yugo τους πέρασε από δεξιά.
Ε εμείς δε θέλαμε απλά να περάσουμε από δεξιά γιατί δε βιαζόμασταν. Θέλαμε να προσπεράσουμε νόμιμα από αριστερά. Πού είναι το κακό σε αυτό; -
τι να σου πω ρε συ, αν εσυ θεωρεις οτι στο παρον φορουμ επικροτουμε πραξεις μπατσων και τους υπερισπαζομαστε, μαλλον κατι δεν παει καλα.
-
Μα με κανένα τρόπο δε θεωρώ ότι συμβαίνει αυτό γενικά. Ίσα ίσα που συμβαίνει το αντίθετο.
Συνήθως ο αδερφός μου είναι θετικά προκατειλημμένος προς την αστυνομία και οι περισσότεροι στο φόρουμ τη βλέπουν με κακό μάτι. Σήμερα όμως συνέβη ακριβώς το ανάποδο. Πρόκειται για μια χαοτική διαφορά στην οπτική γωνία που με εξέπληξε.
-
Χαλαρότης παιδιά!
Εγώ με το που είδα το βιντεάκι περίμενα άλλη κατάληξη! Θα μπορούσαν να σας σταματήσουν και να βρείτε το μπελά σας! Ανάγκη δεν είχατε να πάτε πιο γρήγορα και ο ρυθμός με τον οποίο παίζατε τα φώτα ήταν αρκετά προκλητικός! Και επειδή ακριβώς είναι 'μπάτσοι', να λέτε πάλι καλά που δε το πήραν χαμπάρι και δεν ασχολήθηκαν μαζί σας!Πολύ ντόρος για το τίποτα από το πρώτο κιόλας ποστ.
-
ε δεν ειμαστε καλά.
μιλατε σαν να φορουσαν τα πολιτικά τους κ κανανε βολτιτσα.ΗΤΑΝ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Η' ΟΧΙ???????
τα 'νομιζω', 'δε μου φανηκε', 'ναι μεν αλλά', καλύτερα να μην τα λένε νοημονες ανθρωποι.>Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
επειδη μαλλον δεν το διαβασες αυτο (η' δεν το 'διαβασες'? )
ειστε τοσο σιγουροι οτι δεν ειχαν λαβει κληση για να δουν-ελενξουν κάτι στο συγκεκριμενο κομματι του δρομου?
ενδεχομένως να πηγαιναν να πιούνε καφεδάκι,ενδεχομένως να ειχανε μολις βγει απο κανενα μπουρδέλο,ισως ισως να ειχανε φάει κ ντολμαδάκια κ να τους πειράξανε,αλλά εσεις πώς ησασταν τοσο σίγουροι οτι κατι δεν έπαιζε άλλο (σοβαρό?)
- Δεν είχαν αναμμένο φάρο κάτι που επιβάλλεται εφόσον βρίσκονται σε 'αποστολή' που τους αναγκάζει να παρανομήσουν/αγνοήσουν τον ΚΟΚ. Όσες φορές έχω δει περιπολικό/ζητά σε οποιαδήποτε λωρίδα να πηγαίνει πολύ αργά για κάποιον εμφανή λόγο (π.χ. συνοδεία μεγάλου οχήματος, προσέγγιση σημείου ατυχήματος, κτλ), είχε ανοιχτό τον φάρο.
- Αν είχαν οδηγίες για να ελέγξουν κάτι, η λογική λέει ότι θα ήταν πιο συγκεκριμένες ως προς την τοποθεσία, π.χ. 'στην Ποσειδώνος μετά το ΣΕΦ' ή 'στην υπόγεια που ενώνει το ΣΕΦ με τη Συγγρού', όχι και στα δύο. Αυτοί έμειναν στην αριστερή λωρίδα για περισσότερα από 2km.
- Αν με είχαν δει να περιμένω από πίσω τους και είχαν κάποιο λόγο που πήγαιναν με αυτήν την ταχύτητα, μπορούσαν απλά να μου κάνουν ένα νόημα να τους περάσω από δεξιά. Μου έχει τύχει (φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους).
- Δε θυμάμαι να έστριψαν ποτέ το κεφάλι τους έστω και λίγο αριστερά (σε περίπτωση που έψαχναν κάτι στο διαχωριστικό χώρο).
αστεία μου φαινονται κ τα 4.ειλικρινα.
δλδ πες οτι δεχτηκαν μια κληση απο καποιον που ειδε μια αγελη απο λυκους να κυκλοφορουν στην ποσειδωνος,τι παει να πει οτι πρεπει μοναχα σε ενα σημειο κλπ??
το ακομα χειροτερο ειναι πως λετε οτι πηγαιναν ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. 80 και 100 κοντεράκα στη μεση της αθηνας ειναι πολυ αργα? μερα μεσημερι??
δεν ξερω πως τους βλεπετε εσεις του μπατσους,αλλά εγω (κ οι περισσοτεροι οπως καταλαβα) τους βλεπω σαν οποιοδηποτε υπάλληλο που κανει λα8ος τη δουλειά του.κ ναι ειναι πολλες φορες κανουν τη δουλεια τους λα8ος,που κανουν καταχρηση στα παντα κλπ
αλλά το να δικαζετε ετσι αυθαιρετα ο,τι δε σας αρεσει ειναι σαν να λέτε 'δικηγορος εισαι? καλός καριολης θα εισαι και του λογου σου'
φτάσαμε να βλεπουμε 2 ζηταδες να πηγαινουν στην αριστερη λωριδα με 100 χλμ/ω στη μεση της αθηνας για 2 ολοκληρα χιλιομετρα κ να τους βγαζουμε στο youtube επειδη....παρενοχλησαν την κυκλοφορία.
απαραδεκτοι εχουμε γινει.
-
πραγματικα δλδ ετσι και τελικά σας σταματουσαν για τα φωτα που τους παιζατε κ σας έκοβαν τα κακαλα,τι θα βγαινατε να πειτε??
το απολυτο σενάριο: μας μαστιγωσαν επειδή καναμε σινιάλο σε 2 ζηταδες που πηγαιναν μοναχα με 100 στην ποσειδωνος
θα δειχνατε την αγωνιστικη λισάνς κ θα λυνοταν επι τοπου το θεμα.
-
Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω...
Οι Ζάδες είναι 100% λάθος βάσει ΚΟΚ. Όλα τα υπόλοιπα είναι κουραφέξαλα.-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το όριο εκεί ποιό είναι και με πόσα τσουλούσες εσύ;
Καταρχήν πηγαίναμε με 80 κοντερίσια.
Γενικότερα την παλεύετε;
αυτό θα σε ρωτούσα και γω
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Mηπως υπερβαλλεις λιγακι φιλε lokatzi?
Τουλαχιστον στο video, φαινεται να κινουνται με μια αρκετα λογικη ταχυτητα...Μηπως ξεχασαμε 2 πραγματακια;;;;
Ο ΚΟΚ απαγορευει ρητα να κινουντε 2 μηχανες παραλληλα στην ιδια λωριδα;;;
Και... η αριστερη ειναι ΜΟΝΟ για προσπεραση.....
...α... μαλλον εγω ξεχασα οτι μιλαμε για μπατσους... αυτοι μπορουν να κανουν οτι θελουν -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μηπως ξεχασαμε 2 πραγματακια;;;;
...α... μαλλον εγω ξεχασα οτι μιλαμε για μπατσους... αυτοι μπορουν να κανουν οτι θελουνΜα η ιστορία ΔΕΝ είναι τα στρουμφάκια (που φυσικά και ΔΕΝ οδηγούν σύφωνα με τον ΚΟΚ ως όφειλαν...).
Αλλά εδώ το θέμα είναι ότι τα 2 αδελφά μας 'τάϊσαν' ένα κείμενο όπου μαινόμενοι περιέγραφαν μία κατάσταση που τελικά ΔΕΝ υφίσταται (σα να σε περνάνε για ηλίθιο ένα πράγμα...).
Μου θυμίζουν τις περιγραφές κάποιων τσοντο-link που περιμένεις μες στα σάλια να δεις ΤΗΝ θεο-γκομενάρα και τελικά 'καμαρώνεις' την Σαπφώ Νοταρά σκημένη από πίσω να μαζεύει χόρτα απ' τον κήπο...)Αγαπητά μου αδελφάκια: τα 80 χλμ. ΔΕΝ είναι σημειωτόν...(δεν μιλάμε δα για ΑΟ ή ΕΟ)
Αν σας αρέσουν οι υπερβολές, τουλάχιστών ΜΗΝ βάζετε βίντεο, γιατί....καρφώνεστε...Βέβαια απ' ότι κατάλαβα τελικά σας αρέσει το 'πετάει ο γάϊδαρος', οπότε (και μιας και δεν θέλετε να καταλάβετε γιατί αντιδράσαμε οι περισσότεροι έτσι αρνητικά για το βιντεάκι σας)...πετάει...πετάει...
-
Για να ελαφρυνουμε λιγο την ατμοσφαιρα, πριν 2 εβδομαδες εχω βγαλει το 106 εξω για...ξεσκουριασμα. Να τονισω οτι ξεσκουριασμα σημαινει απλη κινηση του αυτοκινητου μια φορα/20ημερο, χωρις καμια απολυτως μαγκια,μακρυα απο πολυσυχναστους δρομους, σαν να πηγαινατε μια καθημερινη διαδρομη με το ΙΧ σας (το 106 ειναι αγωνιστικο οποτε υπαρχει μια...βαβουρα).
Στην εισοδο του χωριου μου εχουν στηθει 2 ζηταδες (κοιτα κατι πραγματα): Με το που περναω απο μπροστα τους ξεκινουν και κολλανε απο πισω, ο ενας διπλα στον αλλο. Εδω ομως συνεβη το αναποδο κυριες και κυριοι: ΕΓΩ καθυστερουσα τους ζηταδες κινουμενος με την warp speed των 40 (τεσσαρακοντα) km/h!!! Τοσο λεει το οριο και δεν το τηρει ουτε το αστικο του χωριου ακομα και αν ειναι γεματο επιβατες. Απο πισω τα...παιδια, ειδαν και αποειδαν οποτε μετα απο σχεδον 1km με προσπερασαν κοιτωντας με με ενα βλεμμα εκπληξης αλλα σιγουρα και στεναχωριας που δεν τους εδωσα την παραμικρη αφορμη -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Mηπως υπερβαλλεις λιγακι φιλε lokatzi?
Τουλαχιστον στο video, φαινεται να κινουνται με μια αρκετα λογικη ταχυτητα...Μηπως ξεχασαμε 2 πραγματακια;;;;
...α... μαλλον εγω ξεχασα οτι μιλαμε για μπατσους... αυτοι μπορουν να κανουν οτι θελουνΣτην προκειμενη, τα παιδια μπορουσαν να προσπερασουν απο δεξια αν ηθελαν.
Δε λεω οτι εχουν αδικο, απλα οτι υπερβαλλουν λιγακι.
Επισης, η αριστερη σε τετοιο δρομο νομιζω μπορει να χρησιμοποιηθει κανονικα, και οχι μονο για προσπεραση.Οσο για τους μπατσους, αν και κανονικα και τυπικα θα επρεπε να κινουνται παραδειγματικα με το γραμμα του νομου, ολοι ξερουμε πως εκμεταλλευονται την ιδιοτητα τους ...
Γιάυτο και ειναι... μπατσοι. -
Καλά έχω εκπλαγεί από πολλούς εδώ μέσα
Είναι ή δεν είναι παράνομο να κινούνται με 80 χλμ στην αριστερή λωρίδα χωρίς να προσπερνάνε; Έπρεπε ή δεν έπρεπε να κάνουν δεξιά; Ο ΚΟΚ δε λέει ότι η αριστερή λωρίδα είναι μόνο για προσπέραση; Δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σημασία το ότι ήταν αστυνομικοί, ΚΑΜΙΑ!!! Ο ΚΟΚ ισχύει απόλυτα και γι' αυτούς και ίσα ίσα που θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που τον τηρούν.
Αντίστοιχα, το με πόσα πηγαίνανε δεν έχει επίσης ΚΑΜΙΑ σημασία, ακόμα και να είχε όμως τα 80 είναι 80 σε ένα δρόμο με 4 λωρίδες και όχι στο κέντρο της Αθήνας. Ούτε τρέχαμε, ούτε αγώνα κάναμε.
Πόσο είναι το τυπικό όριο στην Ποσειδώνος; 90; 100; Ε εμείς με τόσα πηγαίναμε πριν. Είχαμε ή δεν είχαμε το δικαίωμα να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε με τόσα και να μη μας κόβουν παρανόμως οι ζητάδες που ήταν κολλημένοι στην αριστερή.Αν είχε κίνηση ο δρόμος και με 30 θα πηγαίναμε χωρίς να διαμαρτυρηθούμε, εν προκειμένω όμως ΔΕΝ είχε. Στο μισό λεπτό πριν ξεκινήσω να τραβάω βίντεο ήταν ΜΟΝΟΙ τους στην αριστερή με κενή τη δεξιά λωρίδα τους. Δε μου ήρθε έμπνευση έτσι ξαφνικά να τραβήξω το βίντεο.Όχι δε θέλαμε να προσπεράσουμε από δεξιά γιατί είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Καθίσαμε σε απόσταση ασφαλείας, αρχικά βγάλαμε φλας και μετά για 1η φορά όσο οδηγεί ο αδερφός μου έπαιξε τόσο πολλά φώτα για να μας πάρουν είδηση.
Όσον αφορά το ότι θα μπορούσαν να μας είχαν σταματήσει ας μας σταματούσαν και ας μας έγραφαν αν ήθελαν για παράνομη χρήση φώτων. Τους αριθμούς των πινακίδων τους τις είχαμε, το βίντεο το είχαμε, καλό δικηγόρο έχουμε, θα βλέπαμε ποιός θα το πλήρωνε ακριβότερα στο τέλος. Εμείς άντε να πληρώναμε μια κλήση, αυτοί θα το πλήρωναν κατ' ελάχιστο με δυσμενή καταγραφή στο μητρώο τους.
Δεν έχω κάτι με την αστυνομία όταν κάνει καλά τη δουλειά της, όταν όμως η συμπεριφορά της δεν είναι η πρέπουσα δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα να το σχολιάσω και να το κυνηγήσω. Ξέρω τα δικαιώματά μου, ξέρω πού με παίρνει να το διεκδικήσω και το κάνω.Υ.Γ. Κολλήσατε όλοι στο σημειωτόν, ίσως ήταν λάθος έκφραση. Πώς θέλατε να το πούμε; Τρενάκι; Το γεγονός είναι ότι είχαν κολλήσει παρανόμως στην αριστερή λωρίδα χωρίς να προσπερνάνε με αποτέλεσμα να τους περάσει μέχρι και το Yugo από δεξιά.
Αν είχαν κληθεί να εξετάσουν κάτι στο δρόμο όφειλαν να ανάψουν τους φάρους. Αφού δεν το είχαν κάνει όφειλαν να τηρούν τον ΚΟΚ, τελεία και παύλα. -
Όχι δε θέλαμε να προσπεράσουμε από δεξιά γιατί είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Σε δρομο με 4 λωριδες δεν ειναι...
-
Στην Ποσειδώνος και σε κάθε τέτοιο δρόμο δεν υπάρχει η λεγόμενη αριστερή λωρίδα. Δεν είναι αυτοκινητόδρομος. Προσωπικά κι εγώ όταν κινούμαι αριστερά και κάποιος μου ανάβει τα φώτα επειδή είναι 'γλήγορος' τον γειώνω κανονικά... Μπορεί να περάσει από δίπλα, ΝΟΜΙΜΩΣ και χωρίς κανένα πρόβλημα.
Επίσης, το να πηγαίνεις με 80, σε δρόμο με όριο τα 90, δεν μπορείς να πεις πως είναι αργά και πως σε καθυστερεί! Ειλικρινά πάντως, μάλλον οι αστυνομικοί ήταν πολύ ψύχραιμοι άνθρωποι και είχαν τα κέφια τους ή δεν ήθελαν ν'ασχοληθούν, αφού κάλιστα θα μπορούσαν να σας σταματήσουν για ένα απλό έλεγχο και να σας γράψουν για κάτι άσχετο και άντε μετά εσύ να αποδείξεις πως το έκαναν από...εκδικητικότητα!'Γιατί στο φαρμακείο σας έχει λήξει το...ιώδιο , κύριε;', τσακ η κλησούλα!
Τελευταία Smart που με ακολουθούσε στην Δοϊράνης της Καλλιθέας μου άναβε φώτα γιατί δεν πήγαινα αρκετά γρήγορα... Πρέπει να πήγαινα με 30-40, γιατί φοβάμαι σε πηγμένο δρόμο με διπλοπαρκαρισμένα να τρέχω. Οταν ο τύπος είδε πως δεν...υπάκουα, μου άναψε την μεγάλη σκάλα σταθερά και δεν έβλεπα την τύφλα μου. Ε, τσιμπάω φρένα λίγο, τίποτε, σκάλα ανοιχτή, τι να κάνω φρενάρω και σταματάω σιγά σιγά, κάθομαι και περιμένω... Κορνα κολλημένη ο τύπος, αλλά τα φώτα ανοιχτα στη μεγάλη σκάλα. Τίποτε εγώ ακίνητος... Βγαίνει έξω, ρωσοπόντιος ή άλβανος , δεν έχει σημασία:
-'Γκιατί κάνεις μαλ@κίες; Γκιατί ντεν φεύγκεις;'
-'Κλείσε τα φώτα και έφυγα'
-'Είσαι μ@λακας;Ξεγκίνα λέω!'
-'Αφού κλείσεις τα φώτα'
Σηκώνει χέρι και πάει να με χτυπήσει γιατί είχα ανοιχτό το παράθυρο...
-'Μην κάνεις κάνα αστείο και απλώσεις χέρι...', χωρίς να κουνηθώ καθόλου από τη θέση μου.
Φεύγει πάει πάλι στο Smart , κι αρχίζει να ξανακορνάρει με τα φώτα ανοιχτά! Όταν είδε πως ΔΕΝ έφευγα, έκλεισε τα φώτα και ξεκίνησα...Ζώο εγώ που καθυστέρησα τους πάντες; Ζώο, αλλά δεν μπορούσα να οδηγήσω έτσι επειδή αυτός ήταν κάφρος. Αν ενοχλήθηκαν οι τύποι από εμένα που σταμάτησα και κόρναραν, ήθελα να δω τι θα έκαναν στη θέση μου, επειδή ο τυπάς με το Smart ήταν 'γλήγορος' και τον καθυστερούσα.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά τα δύο περιστατικά μου φαίνεται πως έχουν κάποια κοινά σημεία.. Ειλικρινά, αν κάποιος πήγαινε με 80 στην Ποσειδώνος, θα έλεγα πως πάει μια χαρά! Ούτε θα σκεφτόμουν ποτέ να του κορνάρω ή να του παίξω φώτα! Δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν στο όριο και τα 80 χλμ ΔΕΝ είναι το λεγόμενο 'καροτσάκι'! Μου έχει τύχει περίπτωση με Corolla που με πήγαινε καροτσάκι με 15 χλμ/ώρα για κάνα χιλιόμετρο. Ούτε σκέφτηκα να κορνάρω ή ν'ανάψω φώτα: σε στενάκια στην πόλη ήμασταν εξάλλου...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Όχι δε θέλαμε να προσπεράσουμε από δεξιά γιατί είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Σε δρομο με 4 λωριδες δεν ειναι...
φαντάσου οντως να
Όσον αφορά το ότι θα μπορούσαν να μας είχαν σταματήσει ας μας σταματούσαν και ας μας έγραφαν αν ήθελαν για παράνομη χρήση φώτων. Τους αριθμούς των πινακίδων τους τις είχαμε, το βίντεο το είχαμε, καλό δικηγόρο έχουμε, θα βλέπαμε ποιός θα το πλήρωνε ακριβότερα στο τέλος. Εμείς άντε να πληρώναμε μια κλήση, αυτοί θα το πλήρωναν κατ' ελάχιστο με δυσμενή καταγραφή στο μητρώο τους.
και ω τι έκπληξη!! στο δικαστηριο να μαθαιναν οτι δεν ειναι παράνομο
Δεν έχω κάτι με την αστυνομία όταν κάνει καλά τη δουλειά της, όταν όμως η συμπεριφορά της δεν είναι η πρέπουσα δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα να το σχολιάσω και να το κυνηγήσω. Ξέρω τα δικαιώματά μου, ξέρω πού με παίρνει να το διεκδικήσω και το κάνω.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...Τελευταία Smart που με ακολουθούσε στην Δοϊράνης της Καλλιθέας μου άναβε φώτα γιατί δεν πήγαινα αρκετά γρήγορα... Πρέπει να πήγαινα με 30-40, γιατί φοβάμαι σε πηγμένο δρόμο με διπλοπαρκαρισμένα να τρέχω.Έχουν αυξηθεί τελευταία οι κάτοικοι αυτής της μπανανίας που -αφού έσκασαν 15 χιλιάρικα για να πάρουν 'κούρσα'- νομίζουν πως αγόρασαν και τον δρόμο που κυκλοφορούν...
Έτσι όποιος άτυχος έχει την 'χαρά' να βρεθεί μπροστά τους και να οδηγάει νορμάλ (ζητάς ή όχι) είναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ να εξανεμιστεί ώστε να περάσει ανενόχλητη η αυτού μεγαλειότης με το ι.χ. της...
Εχτές σε βόλτα έτυχε (πάλι) να ανακατεύεται η μικρή μου κόρη...(όχι ΔΕΝ φταίει η οδήγησή μου ).
Μιας και ήταν σε σημείο με πολλές στροφές χωρίς δυνατότητα να σταματήσω δεξιά, αναγκάστηκα να κόψω λίγο ταχύτητα για να μην μετατραπεί το εσωτερικό της μαούνας μου σε Τσερνομπίλ.Ε, υπήρχαν κάποια τσογλάνια που ενοχλήθηκαν, ΠΑΡ' ΟΛΟ που μπροστά μου υπήρχε ΚΤΕΛ που ούτως η άλλως ΔΕΝ θα μπορούσαν να προσπεράσουν. σ΄αυτόν τον δρόμο...
Αφού ρε τσουτσούνια είστε όλοι ΤΟΣΟ μάγκες, γιατί δεν πάτε στην Φόρμουλα 1 να σας καμαρώνουμε κιόλας να φέρνετε νίκες στην χώρα μας, έ;;;
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!