-
Ο τροχονομος εκοψε κληση για διπλωμα και ασφαλεια και του ειπε του φιλου του φυσικα οτι ,,,,φερε μου την ασφαλεια και δεν θα πληρωσεις προστιμο μην ανυσηχεις,,,,
Εμενα μου ειπε στο κρεβατι του πονου οτι θα μου κανει δηλωση εκ των υστερων αφου ειχε ασφαλεια αλλα οχι μαζι του,,,,τριχες δηλ.!!!,,,,οπως αποδειχτηκε αργοτερα.Ο τροχονομος ελεγε,,,ναι,ναι φιλε μου θα σου φερει ασφαλεια μην ανυσηχεις θα σου κανει δηλ .ειναι γνωστος εδω και ειναι ενταξει παλι τριχες δηλ.Καθολου μεροληψια δηλ απο την τροχαια ,εγω σε αλλο κοσμο ,το παιδι και η γυναικα να ειναι σε σοκ και αυτος να προσπαθει να φτιαξει τον μαγκα ,,τον ψυχακια που ειπε οτι ειχε κατι προβληματα και αποσυντονιστηκε,,,,,ημαρτον και βγηκε με τις πιζαμες να ψωνισει με την ανασφαλιστη μηχανη του φιλου του που δεν ξερω και αν ηταν και νομιμα αγορασμενη.
Ο τροχονομος κατεγραψε στο ροζ φυλλο οτι δεν ειχε διπλωμα και ασφαλεια ,ευτυχως δηλ γιατι το αμαξι μου ηταν ασφαλισμενο για ατυχημα απο ανασφαλιστο,ομως το αυτοφωρο το γλυτωσε λογο γνωριμιας και δεν ξερω και εγω τι αλλο αφου ακομα και στο νοσοκομειο με εψαχνε -ο τροχονομος -σαν 'πτωμα' κυριολεκτικα λες και δεν εγινε τιποτα και αντε να φυγουμε ρε παιδια .
Το καλο ειναι οτι για καποιο λογο ο μαγκας οδηγος ειχε νοσυλευτει σε ψυχιατρειο γι'αυτο δεν του εδιναν διπλωμα για μηχανη -δηλωση ιδιου-και βγεικε με δανεικη μηχανη να αγορασει σουβλακια για το σπιτι
Λοιπον τι λετε ,,,,ειμαστε Ουγκαντα η οχι?ΥΓ Παντος ηρθε πανικοβλητος απο την Πρεβεζα στο Αγρινιο και μου εδωσε το ποσον της ζημιας αφου πρωτα μιλησε με τον δικηγορο του και τα βρηκε σκουρα.Αμφιβαλω αν καταλαβε τι εγινε αφου οντος ηταν 'εκτος' πραγματικοτητας.
Φυλαχτειτε!!!!!!!!!!!!!!!,,,,,Κυκλοφορει και οπλοφορει!!!!!!,,,,με μηχανη!!! -
Φιλε καταρχην περαστικα σου και σιδερενιος.Τελικα σου πληρωσε την ζημια απο την τσεπη του;Ακομα και να εφτιαξε ασφαλεια εκεινη την ωρα το οτι δεν εχει διπλωμα σημαινει οτι παει δικαστηριο ή κανω λαθος;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φιλε καταρχην περαστικα σου και σιδερενιος.Τελικα σου πληρωσε την ζημια απο την τσεπη του;Ακομα και να εφτιαξε ασφαλεια εκεινη την ωρα το οτι δεν εχει διπλωμα σημαινει οτι παει δικαστηριο ή κανω λαθος;Δεν κανεις λαθος.Μετα που πηγε η γυναικα μου στην τροχαια και ρωτησε απορημενη τις ειπαν ---ακουσον,ακουσον---οτι ειναι στην κριση του τροχονομου,της τροχαιας να περασει αφτοφορο.
Παιρνει μετα τηλ στην τροχαια Αγρινιου και της λενε οτι ναι επρεπε να περασει αυτοφορο βαση διαταξης που υπαρχει.Ουγκαντα,,,,,,και τι ηθελαν δηλ,για να τον μαζεψουν ,διπλωμα ,ασφαλεια ,ψυχιατρειο,δεν φτανουν?Αφου φαινονταν ο ανθρωπος οτι δεν καταλαβε τι εγινε.
Δεν ξερω αν ηταν απο την τσεπη του παντος μου εδωσε το ποσον της ζημιας!,,,και πραγματικα φοβηθηκα και εγω μην εχω και αλλα προβληματα ,,,,,,μαφιοζικα!. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Φιλε καταρχην περαστικα σου και σιδερενιος.Τελικα σου πληρωσε την ζημια απο την τσεπη του;Ακομα και να εφτιαξε ασφαλεια εκεινη την ωρα το οτι δεν εχει διπλωμα σημαινει οτι παει δικαστηριο ή κανω λαθος;
Δεν κανεις λαθος.Μετα που πηγε η γυναικα μου στην τροχαια και ρωτησε απορημενη τις ειπαν ---ακουσον,ακουσον---οτι ειναι στην κριση του τροχονομου,της τροχαιας να περασει αφτοφορο.
Παιρνει μετα τηλ στην τροχαια Αγρινιου και της λενε οτι ναι επρεπε να περασει αυτοφορο βαση διαταξης που υπαρχει.Ουγκαντα,,,,,,και τι ηθελαν δηλ,για να τον μαζεψουν ,διπλωμα ,ασφαλεια ,ψυχιατρειο,δεν φτανουν?Αφου φαινονταν ο ανθρωπος οτι δεν καταλαβε τι εγινε.
Δεν ξερω αν ηταν απο την τσεπη του παντος μου εδωσε το ποσον της ζημιας!,,,και πραγματικα φοβηθηκα και εγω μην εχω και αλλα προβληματα ,,,,,,μαφιοζικα!.Εχει μεγαλο 'δοντι' ο κυριος αυτος απο οτι φαινεται.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ακομα και να εφτιαξε ασφαλεια εκεινη την ωρα το οτι δεν εχει διπλωμα σημαινει οτι παει δικαστηριο ή κανω λαθος;Αφενός μεν καμία εταιρία δεν ασφαλίζει ...αναδρομικά (δεν είναι κορόιδα!), αφετέρου δε, και να ήταν ασφαλισμένη η μηχανή από τον ιδιοκτήτη της (το πιο πιθανό), δεν ισχύει σε περίπτωση που την οδηγεί μη 'διπλωματούχος'.
Αυτόφωρο.-
-
Δεν ασφαλίζουν αναδρομικά, όμως αν σου πάρουν (ως οφείλουν, πράγμα που δεν έπραξαν στη συγκεκριμένη περίπτωση) τις πινακίδες λόγω ανασφάλιστου οχήματος, δεν σου τις επιστρέφουν πριν προσκομίσεις ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ακομα και να εφτιαξε ασφαλεια εκεινη την ωρα το οτι δεν εχει διπλωμα σημαινει οτι παει δικαστηριο ή κανω λαθος;
Αφενός μεν καμία εταιρία δεν ασφαλίζει ...αναδρομικά (δεν είναι κορόιδα!), αφετέρου δε, και να ήταν ασφαλισμένη η μηχανή από τον ιδιοκτήτη της (το πιο πιθανό), δεν ισχύει σε περίπτωση που την οδηγεί μη 'διπλωματούχος'.
Αυτόφωρο.-
Μπορει να το εχει ασφαλισει την ιδια μερα
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δεν κανεις λαθος.Μετα που πηγε η γυναικα μου στην τροχαια και ρωτησε απορημενη τις ειπαν ---ακουσον,ακουσον---οτι ειναι στην κριση του τροχονομου,της τροχαιας να περασει αφτοφορο.
Δεν ξερω αν ηταν απο την τσεπη του παντος μου εδωσε το ποσον της ζημιας!,,,και πραγματικα φοβηθηκα και εγω μην εχω και αλλα προβληματα ,,,,,,μαφιοζικα!.Βρες το όνομα του οργάνου που στο έπαιξε μάγκας και δεν έκανε σωστά τη δουλειά του και κάν' του αναφορά στην υπηρεσία του ή ακόμα και μήνυση για κατάχρηση εξουσίας. Καν' του ένα τέτοιο χουνέρι να περάσει ΕΔΕ να μπει σε περιπέτειες, να δεις πως σοβαρεύεται μετά.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπορει να το εχει ασφαλισει την ιδια μεραΗ ισχύς του συμβολαίου ξεκινάει από τις 12 το μεσημέρι, της ίδιας ημέρας αν προλάβεις και κάνεις την πρόταση το πρωί, της επόμενης μέρας αν περάσει το μεσημέρι.
Βρες το όνομα του οργάνου που στο έπαιξε μάγκας και δεν έκανε σωστά τη δουλειά του και κάν' του αναφορά στην υπηρεσία του ή ακόμα και μήνυση για κατάχρηση εξουσίας. Καν' του ένα τέτοιο χουνέρι να περάσει ΕΔΕ να μπει σε περιπέτειες, να δεις πως σοβαρεύεται μετά.
+100 οκτάνια...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Πριν απο καιρο φιλος μου γραφτηκε απο μπατσινα για ΚΤΕΟ, και αφου του εσκασε την 400αρου του ζητησε να βγουνε κιολας. Αυτο δεν ειναι Η αποθεωση του φασισμου; Ισα μωρη καμπια...Λίγο καθυστερημένη απάντηση, αλλά...
μήπως ήταν αυτή?
http://www.youtube.com/watch?v=11p61dJf ... re=related' target='_blank
-
29 Ιουλίου 2008, 16:34
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Ξυλόκαστρου, λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στο χώρο στάθμευσης του πάρκου. Είχε μείνει μόνο μία θέση την οποία διεκδικούσαν ένας 47χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στην Τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κιάτου κι ένας 35χρονος πολίτης.
Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα για τη θέση, ενώ παρενέβησαν και οι σύζυγοί τους. Τότε, ο αστυνομικός τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 35χρονο στο στήθος, ευτυχώς ελαφρά. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και την επόμενη ημέρα πήρε εξιτήριο.
Ο αστυνομικός συνελήφθη και την Κυριακή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική έρευνα και τον άφησε ελεύθερο. Την ίδια ώρα, ο αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση, χωρίς ωστόσο να θέσει σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό, ο οποίος εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά στην υπηρεσία του.
-
Συγνώμη, αλλά αν ο δράστης ήταν υπάλληλος της εφορίας, θα αναφερόταν σε θέμα με τίτλο 'Εφοριολογική και εφοριοσυμπεριφορά';
Ο καθίκης (που θα τρέχει τώρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας ή (στην καλύτερη) για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης), ήταν εκτός υπηρεσίας. Το ότι ακόμα δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα είναι αποτέλεσμα γραφειοκρατίας, λογικά κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. -
Nαι ναι... πάντα τιμωρούνται οι μπάτσοι όταν κάνουν ότι παρανομία γουστάρουν...
-
Το οτι ο αστυνομικος διεθυντης της περιοχης δεν τον εχει στηλει σπιτι του μεχρι να γινουν τα απαιτουμενα ειναι το τραγικοτερο ολων. Το οτι οι μπατσοι ειναι γλιτσες, τραμπουκοι, μουνοπανα, βαπορακια κλπ το ξεραμε. Ευτυχως που αναμεσα τους υπαρχουν και 1-2 σε καθε νομό που κανουν αυτο που πρεπει, αλλιως θα μιλουσαμε καθε μερα για κλοπες περιπολικων, υπηρεσιακων οπλων, για ζαρντινιερες κλπ....η μηπως αυτο κανουμε?
-
Σας διαφεύγει ότι συχνότατα ο δημ. τομέας λειτουργεί ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ ή με ρυθμούς εξωφρενικά αργούς όταν πρόκειται να αποδώσει ευθύνες σε δημ. λειτουργούς.
Όπως και να έχει, ο αστυνομικός διευθυντής μπορεί να θέσει αμέσως σε διαθεσιμότητα κάποιον αστυνομικό για ποινικό παράπτωμα εκτός υπηρεσίας; Πολύ αμφιβάλλω. Πρώτα πρέπει να ειδοποιηθεί η αστυνομία από την εισαγγελία, να γίνει πειθαρχικό συμβούλιο και να ληφθεί σχετική απόφαση. Αυτά απαιτούν κάποιο χρόνο. -
Παρ' όλ' αυτά είναι τραγικό ο δημόσιος λειτουργός υπεύθυνος για την τήρηση της τάξης και πιθανότατα αυτός που θα καλούσες εάν στο Κιάτο τσακωνόσουν με κάποιον , να παρουσιάζει τέτοια έλλειψη ψυχραιμίας και αυτοκυριαρχίας και επιπλέον να προβαίνει σε εγκληματική ενέργεια.
Δεν τους κάνουν τίποτα test εκεί ;
-
Η τελευταία πρόταση γράφτηκε ως αστείο;
-
Το άκουγα χτες στις ειδήσεις, περιμένοντας να ακούσω τις μαγικές λεξούλες 'διαθεσιμότητα' και πιθανώς 'με το ερώτημα της αποπομπής'. Τραγικό, τραγικότατο να είναι ακόμα στην υπηρεσία του αστυνομικός που φέρεται έτσι για μια θέση παρκαρίσματος...
-
Από άλλη πηγή:
...
Ο αστυνομικός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος αρχικά δεν του άσκησε δίωξη, διότι δεν είχε ιατροδικαστική έκθεση. Η έκθεση παραδόθηκε τελικά το απόγευμα της Τρίτης και επειδή περιέγραφε ότι το τραύμα ήταν επιπόλαιο, δεν ασκήθηκε δίωξη στον αστυνομικό(!), ενώ ο διοικητής της υπηρεσίας του διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση, χωρίς όμως να τον θέσει σε διαθεσιμότητα.
......
Σύμφωνα με την υπηρεσία του αστυνομικού, 'το κομμάτι της λάμας δεν προκάλεσε σοβαρό ή θανάσιμο τραυματισμό και άρα δεν υπάρχει λόγος να τεθεί ο αστυνομικός σε διαθεσιμότητα'.
...Είναι αυτό που λέμε: 'Το αποτέλεσμα μετράει'. Αφού δεν πέθανε, no problem
-
Το σημάδι του Ζορό.
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!