-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σάμη πριν λίγες μέρες.
Στην έξοδο του λιμανιού χαμός.
Μπλοκαρισμένοι όλοι και ο λόγος ένας μλκς ταρίφας που έχει κλείσει το μισό δρόμο.
Λίγα μέτρα πιο πίσω λιμενόμπατσος (μπάτσοι είναι και αυτοί, άρα καλά το γράφω εδώ) το παίζει τροχονόμος, αγνοώντας ή 'αγνοώντας' οτι για το μπάχαλο που έχει μπροστά του φταίει ένα αμάξι μπροστά στα μάτια του, μόλις 10 βήματα μακριά του. Βέβαια, μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για ντόπιο αμάξι και μάλιστα επαγγελματία. Αν ήμουν εγώ πχ στη θέση του, είχα αρπάξει κλήση στο δευτερόλεπτο.
Τον έκραξα. Η αντίδραση? Έκανε τον κινέζο... 'ποιος ενοχλεί?'
Μου ήρθε να τονΒαρκόμπατσος παρακαλώ. Ο όρος έχει καταχωρηθεί προ 15ετίας τουλάχιστον.
-
Ενιοτε και γλαρομπατσος
-
'Ο μπαμπάς μου είναι νερόμπατσος', μου είχε πει κάποτε ένας μαθητής μου.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
'Ο μπαμπάς μου είναι νερόμπατσος', μου είχε πει κάποτε ένας μαθητής μου.Ή 'μπουρμπουλιθρομπατσος¨...
-
Όλοι σκατομπατσοι είναι!
-
Ε όχι και σκατόμπατσοι οι κωλόμπατσοι.
-
Η φαση μου θυμιζει το ανεκδοτο με τον πιτσιρικα που εφτιαχνε με λασπη και σκατα...σκατομπατσους...
-
θα σας άρεσε όλους εσάς να αποκαλούν τον κλάδο σας όπως χαρακτηρίζετε μερικοί απαράδεκτοι εδώ μέσα;
υπάρχουν κ κάποια όρια κύριοι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα σας άρεσε όλους εσάς να αποκαλούν τον κλάδο σας όπως χαρακτηρίζετε μερικοί απαράδεκτοι εδώ μέσα;υπάρχουν κ κάποια όρια κύριοι.
Aν και κάναμε πλάκα (εγώ το εννοώ κιόλας), αν ο κλάδος μου ήταν τόσο σάπιος όσο ο δικός τους δε θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
-
ΟΚ αλλά επειδή γράφουμε σε δημόσιο φόρουμ ας κρατήσουμε λίγο τα προσχήματα.
άποψη μου...δεν είναι ανάγκη να σας εκφράζει.
-
Eνταξει δε ρίξαμε και μπινελικια, κάποιες εκφράσεις που χρισιμοποιούνται κατα κόρον από όλους μας είπαμε, είναι σα να λες μην λέτε 'μαλακας'... μικρό το κακό κατα τη δική μου άποψη.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
θα σας άρεσε όλους εσάς να αποκαλούν τον κλάδο σας όπως χαρακτηρίζετε μερικοί απαράδεκτοι εδώ μέσα;
υπάρχουν κ κάποια όρια κύριοι.
Aν και κάναμε πλάκα (εγώ το εννοώ κιόλας), αν ο κλάδος μου ήταν τόσο σάπιος όσο ο δικός τους δε θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
+1
γύρισα και απο την πατρών και είδα να σταματάνε την 156 που ήταν μπροστά μου στο κλασικό κομμάτι του ξυλοκάστρου με το όριο των 60-70, παρόλο που λωρίδες γίνονται δύο και έχει και τοιχίο. Πηγαίναμε μαζί, προσπέρναγε με φλας εκεί που έπρεπε αλλά την πατησε. Ήμουν πίσω του, αλλά δεν ήξερα πως να τον ειδοποιήσω (πως; ).Ενώ έκοψε στα 90 αφού κόψαν οι προπορευόμενοι τελικά τον σταματήσανε
Το ρεκόρ πάντως το έχει ένας θείος που με 70, τον πιάσαν με 73 και τον γράψαν μετά τη Λειβαδιά Ήταν καθημερινή και προφανώς είχαν αναδουλειές...Πρόταση.
Να βάλουμε τους μπάτσους στο ρεκόρ γκίνες ως τον κλάδο που ποτέ κανείς τους δεν έχει πάρει κλίση -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
[
Πρόταση.
Να βάλουμε τους μπάτσους στο ρεκόρ γκίνες ως τον κλάδο που ποτέ κανείς τους δεν έχει πάρει κλίσηΓιατι;Αυτοι δεν γέρνουν;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
[
Πρόταση.
Να βάλουμε τους μπάτσους στο ρεκόρ γκίνες ως τον κλάδο που ποτέ κανείς τους δεν έχει πάρει κλίσηΓιατι;Αυτοι δεν γέρνουν;
κληση
καλά με τα greeklish που χρησιμοποιώ αναγκαστικά αλλού ρεζιλεύομαι ακόμα και όταν γράφω στη δουλειά πια -
Τα στερεότυπα είναι άδικα για τους σωστούς ανθρώπους ενός κλάδου, ακόμα και αν αυτοί αποτελούν μειοψηφία. Οι προσβολές φαίνονται πάντα ασήμαντες όταν δεν είσαι αυτός που τις εισπράττει. Αν δυσκολεύεστε να το κατανοήσετε αυτό, σκεφτείτε πως θα αντιδρούσατε αν κάποιος έγραφε για σκατοταρίφες, σκατοεργολάβους, σκατοδικηγόρους, σκατογιατρούς, σκατομηχανικούς, σκατοδημόσιους υπαλλήλους κλπ.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
[
Πρόταση.
κληση
καλά με τα greeklish που χρησιμοποιώ αναγκαστικά αλλού ρεζιλεύομαι ακόμα και όταν γράφω στη δουλειά πιαΒρε πλακα εκανα,δεν τιθεται θεμα ρεζιλεματος,συγνωμη αν φανηκε ετσι
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
σκατοταρίφες, σκατοεργολάβους, σκατοδικηγόρους, σκατογιατρούς, σκατομηχανικούς, σκατοδημόσιους υπαλλήλους κλπ.συμφωνώ και με αυτά!
-
ok
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
σκατοταρίφες, σκατοεργολάβους, σκατοδικηγόρους, σκατογιατρούς, σκατομηχανικούς, σκατοδημόσιους υπαλλήλους κλπ.
συμφωνώ και με αυτά!
+1! Και λιγα λες!
Ερωτηση κρισεως: Αν εισαι απο τους καλους ταριφες, τη μειοψηφια δηλαδη, και συμφωνεις με το γενικο 'σκατοταριφες', τοτε δικαιουσαι να βριζεις τον κλαδο σου και να χρησιμοποιεις αυτον τον ορο; 'Η το political-μη-χεσω-correctness ισχυει μονο για τους μη ταριφες;
Ερωτηση κρισεως 2: Αν εισαι μπατσος που τον εχουν χωσει να γραφει αυτον που παει στην ευθεια με 73, οπως στο προαναφερθεν σεναριο, τοτε δικαιουσαι να παραπονιεσαι για χαρακτηρισμους του στυλ 'σκατομπατσος', εστω και αν ακολουθεις αναγκαστικα εντολες απο πανω και πρεπει να γεμισεις ενα μπλοκακι;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ερωτηση κρισεως: Αν εισαι απο τους καλους ταριφες, τη μειοψηφια δηλαδη, και συμφωνεις με το γενικο 'σκατοταριφες', τοτε δικαιουσαι να βριζεις τον κλαδο σου και να χρησιμοποιεις αυτον τον ορο; 'Η το political-μη-χεσω-correctness ισχυει μονο για τους μη ταριφες;
Έχω ακούσει ταξιτζή να λέει για τον κλάδο του (αυτολεξεί) 'πού_τηδες ταξιτζήδες, καταραμένη φάρα!' καθώς διαπληκτιζόταν με συνάδερφο του. Εγώ καθόμουν στο πίσω κάθισμα και είχα δαγκώσει τη γλώσσα μου για να μην ξεραθώ στα γέλια...
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!