-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Πριν απο καιρο φιλος μου γραφτηκε απο μπατσινα για ΚΤΕΟ, και αφου του εσκασε την 400αρου του ζητησε να βγουνε κιολας. Αυτο δεν ειναι Η αποθεωση του φασισμου; Ισα μωρη καμπια...Sexual harassement!*
Ήταν καλή τουλάχιστον; Γιατί έτσι θα έκανε πράξη έστω το όνειρο των αναρχικών (μαμώ τους μπάτσους κι έτσι)...
*: σοβαρά τώρα: αν οι ρόλοι ήταν ανάποδα (άντρας αστυνομικός, γυναίκα οδηγός) δεν θα έβγαινε η υπόθεση στα κανάλια; Ή το λιγότερο, θα διέδιδε αυτή στις φίλες της για το γουρούνι (είναι άντρας και αστυνομικός, άρα γουρούνι στο τετράγωνο!) που εκμεταλλεύτηκε την εξουσία του μόνο και μόνο για να της την πέσει κλπ;
-
Πως ητανε...ναι. Θα στο πω απλα: Αν της εβαζες μια εξωλεβια στον κ... θα πηγαινες διακοπες μαζι με το αυτοκινητο σου. Μετα τα 7 μποφορ μπορει να μην σε αφηνε το λιμεναρχειο να αποπλευσεις (η κοιλια ειναι 'ποταμισια' καρινα οποτε κουναει στα ανοικτα) αλλα ενταξει μωρε...
Κατα τα αλλα το θεμα δεν ειναι καθολου μα καθολου αστειο (ανεξαρτητως φυλου) και αν ημουν στην θεση του φιλου μου θα ειχε γινει της κακομοιρας.
-
Και βέβαια δεν είναι αστείο. Μου την δίνει αφάνταστα κάθε φορά που μου την πέφτουν κοπέλες που συνειδητοποίησαν ότι η καριέρα τους ως μοντέλα δεν είχε μέλλον και κατέληξαν αστυνομικίνες. Είμαι πολίτης, κοπέλα μου, όχι ένα κομμάτι κρέας!
-
Και μάλιστα σιτεμένες!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και βέβαια δεν είναι αστείο. Μου την δίνει αφάνταστα κάθε φορά που μου την πέφτουν κοπέλες που συνειδητοποίησαν ότι η καριέρα τους ως μοντέλα δεν είχε μέλλον και κατέληξαν αστυνομικίνες. Είμαι πολίτης, κοπέλα μου, όχι ένα κομμάτι κρέας!Έχεις μεγάλο πρόβλημα με τη γοητεία σου, βλέπω. Δεν σε αφήνει ήσυχο πουθενά
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και βέβαια δεν είναι αστείο. Μου την δίνει αφάνταστα κάθε φορά που μου την πέφτουν κοπέλες που συνειδητοποίησαν ότι η καριέρα τους ως μοντέλα δεν είχε μέλλον και κατέληξαν αστυνομικίνες. Είμαι πολίτης, κοπέλα μου, όχι ένα κομμάτι κρέας!
Έχεις μεγάλο πρόβλημα με τη γοητεία σου, βλέπω. Δεν σε αφήνει ήσυχο πουθενά
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχεις μεγάλο πρόβλημα με τη γοητεία σου, βλέπω. Δεν σε αφήνει ήσυχο πουθενάΕίναι κατάρα σ' λέω!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και βέβαια δεν είναι αστείο. Μου την δίνει αφάνταστα κάθε φορά που μου την πέφτουν κοπέλες που συνειδητοποίησαν ότι η καριέρα τους ως μοντέλα δεν είχε μέλλον και κατέληξαν αστυνομικίνες. Είμαι πολίτης, κοπέλα μου, όχι ένα κομμάτι κρέας!Εμενα γιατι δεν μου την πεφτουν οι μπατσινες;;;
Μια φορα την ειχα πεσει σε μια και μου εξηγησε πολυ ευγενικα οτι μπορει να μου κανει αγωγη για σεξουαλικη παρενοχληση αστυνομικου, εν ωρα υπηρεσειας.
'Δεσποινις.... Να βγουμε και μετα να μου κανετε αγωγη για οτι θελετε'
Παπ...ια... Ειδε οτι δεν παιρνω απο λογια κ εφυγε! -
Λοιπον ,,,μηχανη bmw gs επεσε πανω στην πορτα μου-οδηγου- παραβιαζοντας στοπ απο αριστερα .Ο οδηγος ειχε μηχανη φιλου του και δεν ειχε διπλωμα και ασφαλεια συν οτι χτυπησα στο κεφαλι.Αντιδραση τροχονομου ,,,,,ελα μωρε δεν ειναι τιποτα θα τα βρειτε ,,, Ειναι καλος ανθρωπος φιλε μου μου λεει απλως δεν προσεξε
Εκοψε κληση στον οδηγο κατεγραψε το συμβαν και ολα καλα.Ειχα νοσοκομειο 15 ωρες.
Τελικα ο οδηγος της μοτοσυκλετας εφυγε να παει να πεσει σε αλλο αμαξι και να προσφερει απλοχερα την φρικη του στον ανυποψιαστο πολιτη οδηγο και μη.
Δοξαζω τον θεο που δεν με αφησε επι τοπου .Αλλα μονο στην Ουγκαντα γινονται αυτα απο τροχονομους.Για να λυθει και η απορια ο οδηγος της μοτο ηταν μηχανικος στη Σιτροεν και εφτιαχνε τα αυτοκινητα του τμηματος.(Πρεβεζα).
Αυτη ειναι η ελληνικη Αστυνομια κυριοι -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Λοιπον ,,,μηχανη bmw gs επεσε πανω στην πορτα μου-οδηγου- παραβιαζοντας στοπ απο αριστερα .Ο οδηγος ειχε μηχανη φιλου του και δεν ειχε διπλωμα και ασφαλεια συν οτι χτυπησα στο κεφαλι.Αντιδραση τροχονομου ,,,,,ελα μωρε δεν ειναι τιποτα θα τα βρειτε ,,, Ειναι καλος ανθρωπος φιλε μου μου λεει απλως δεν προσεξεπρόκληση ατυχήματος χωρίς δίπλωμα --> αυτόφωρο!
-
Για το θέμα της συμπεριφοράς των τροχονόμων, διαβάστε εδώ: http://drivinganarchy.blogspot.com/2008 ... st_02.html
-
Συγνώμη, αλλά χωρίς ασφάλεια (που σηκώνει από μόνο του χοντρό πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδας) πώς θα αποζημιωθείς για τη ζημιά; Ή ούτε αυτό απασχόλησε το όργανο;
-
Ο χρήστης erou έγραψε:
Για το θέμα της συμπεριφοράς των τροχονόμων, διαβάστε εδώ: http://drivinganarchy.blogspot.com/2008 ... st_02.html' target='_blankΤι θα διαβάσουμε εκεί ακριβώς?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Συγνώμη, αλλά χωρίς ασφάλεια (που σηκώνει από μόνο του χοντρό πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδας) πώς θα αποζημιωθείς για τη ζημιά; Ή ούτε αυτό απασχόλησε το όργανο;Τι εννοείς; Εφόσον κατέγραψε το συμβάν ο τροχονόμος, τι άλλο μπορούσε να κάνει για να εξασφαλίσει ότι θα αποζημιωθεί ο συμφορουμίτης από τον άνευ ασφάλειας οδηγό; Αυτό δεν είναι θέμα δικαστηρίων;
-
Το κατέγραψε τελικά όμως; Το 'δεν είναι τίποτα μωρέ, θα τα βρείτε' τί σήμαινε; Αφού το κατέγραψε, ήταν υποχρεωμένος να βεβαιώσει στο έντυπο ότι οι εμπλεκόμενοι ήταν ασφαλισμένοι κανονικά και είχαν δίπλωμα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το κατέγραψε τελικά όμως; Το 'δεν είναι τίποτα μωρέ, θα τα βρείτε' τί σήμαινε; Αφού το κατέγραψε, ήταν υποχρεωμένος να βεβαιώσει στο έντυπο ότι οι εμπλεκόμενοι ήταν ασφαλισμένοι κανονικά και είχαν δίπλωμα...@manosk: Με μπερδεύεις Τι εννοείς υποχρεωμένος; Αν δεν ήταν ασφαλισμένος πώς θα το βεβαιώσει;
...
Εκοψε κληση στον οδηγο κατεγραψε το συμβαν και ολα καλα.Ειχα νοσοκομειο 15 ωρες.
...@coupeas: Κλήση για ποια παράβαση του έκοψε; Για την απουσία ασφάλειας και διπλώματος;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το κατέγραψε τελικά όμως; Το 'δεν είναι τίποτα μωρέ, θα τα βρείτε' τί σήμαινε; Αφού το κατέγραψε, ήταν υποχρεωμένος να βεβαιώσει στο έντυπο ότι οι εμπλεκόμενοι ήταν ασφαλισμένοι κανονικά και είχαν δίπλωμα...
@manosk: Με μπερδεύεις Τι εννοείς υποχρεωμένος; Αν δεν ήταν ασφαλισμένος πώς θα το βεβαιώσει;
...
...@coupeas: Κλήση για ποια παράβαση του έκοψε; Για την απουσία ασφάλειας και διπλώματος;
παραβιαζοντας στοπ απο αριστερα
?
-
Εννοώ ότι συμπληρώνοντας το έντυπο για ατύχημα, ο τροχονόμος οφείλει να σημειώσει αν οι εμπλεκόμενοι είχαν ασφάλεια και δίπλωμα. Αν δεν είχαν, είναι υποχρεωμένος να τους ρίξει πρόστιμο και να πάρει πινακίδες. Δεν μπορεί να 'αφήσει το καλό παιδί' να φύγει χωρίς κυρώσεις για την ασφάλεια και το δίπλωμα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
@manosk: Με μπερδεύεις Τι εννοείς υποχρεωμένος; Αν δεν ήταν ασφαλισμένος πώς θα το βεβαιώσει;
...
παραβιαζοντας στοπ απο αριστερα
?
Μπορεί να κόψει εκ των υστέρων κλήση για παράβαση στην οποία δεν ήταν παρών; Υποτίθεται ότι είναι θέμα ασφαλιστικών εταιρειών και δικαστηρίων (αν οι πρώτες δε συμφωνήσουν) η διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εννοώ ότι συμπληρώνοντας το έντυπο για ατύχημα, ο τροχονόμος οφείλει να σημειώσει αν οι εμπλεκόμενοι είχαν ασφάλεια και δίπλωμα. Αν δεν είχαν, είναι υποχρεωμένος να τους ρίξει πρόστιμο και να πάρει πινακίδες. Δεν μπορεί να 'αφήσει το καλό παιδί' να φύγει χωρίς κυρώσεις για την ασφάλεια και το δίπλωμα.Ok!
Ψιλο-νυστάζω με αποτέλεσμα να υποθέτω ότι εννοούσες το παραπάνω αλλά να θέλω κι επιβεβαίωση
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!