-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τι μπιλιες ρε σκατογερε, πριν 300 χρονια ηταν εκει οι μπιλιες, εδω μεχρι και ο Λάππας παιζει να μην τις προλαβε -
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι μπιλιες ρε σκατογερε, πριν 300 χρονια ηταν εκει οι μπιλιες, εδω μεχρι και ο Λάππας παιζει να μην τις προλαβε
[Patrinos mode on] [/Patrinos mode off]
-
-
πρεπει να αρχιζω να ζηταω πνευματικα δικαιωματα για την χρηση των gif μου
-
Παλιά το λέγαμε σαν ανέκδοτο, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει:'Πως δημιουργείς χάος σε μια διασταύρωση όπου τα φανάρια λειτουργούν τέλεια; Στέλνεις ένα τροχονόμο.'
Παλια???
Ποσο παλια???
Εγω και σημερα οταν βλεπω κινηση σε κεντρικο δρομο, ξερω οτι εχει τροχονομο ποιο κατω -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω και σημερα οταν βλεπω κινηση σε κεντρικο δρομο, ξερω οτι εχει τροχονομο ποιο κατωΕ κάτσε ρε συ, μπορεί να έχει κίνηση για άλλους λόγους και να έστειλαν τον τροχονόμο να τη διευθετήσει. Δεν έχει άμεση σχέση causality!
-
Στο εξωτερικο υπαρχει η δυνατοτητα να παει ο τροχονομος στο κουτι που ελεγχει τα φαναρια και μανουαλυ!!! να αλλαζει τους χρονους των φασεων οπως νομιζει.... ετσι τουλαχιστον ολοι βλεπουν τα φαναρια και δεν μπλεκουν τα μπουτια τους..... Εδω δεν ξερω αν τα αντιστοιχα κουτια δινουν αυτη τη δυνατοτητα....
-
Μπα η διαχείριση των φάσεων γίνεται μονο απο ειδικά συνεργεία της Siemens πλέον (παλαιότερα αν θυμαμαι καλα τα διαχειριζόταν ιταλικια εταιρία εδω σαλονικη)
-
Πλεον ομως δεν αλλαζουν ουτε τις λαμπες που καιγονται
-
και ομως! Εχω πετυχει πριν καμια βδομαδα συνεργειο της misens να αλλαζει καμενες λαμπες ! (και μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση μαλιστα)
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
και ομως! Εχω πετυχει πριν καμια βδομαδα συνεργειο της misens να αλλαζει καμενες λαμπες ! (και μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση μαλιστα)Κ εγω πετυχα ενα στη Νεα Σμυρνη και ειπα χαρακτηριστικα 'μπα; κουκουλωσε και το σκανδαλο της Misens ο Κωστακης'
BTW... Το post αυτο γραφετε σε υπολογιστη Fujitsu-Misens 'Amilo M3438G'
-
εγω ειδα 2 που την ειχαν πεσει σε ενα μαλλια με ΜΧ5. Δεν πρεπει να τους αρεσε ο συνδυασμος μακρυ μαλλι και ΜΧ5 γιατι ψαχνανε και τον χωρο αποσκευων και πισω απο τα καθισματα κτλ.
-
Μπάτσος ανάπηρος
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μπάτσος ανάπηροςWhat are you gonna do punk, call the cops? They're here already!
-
κ στόκος, ας του πει κάποιος οτι οι προσφορές ηταν στο άλλο μεντια μαρκτ
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μπάτσος ανάπηροςΕγκεφαλικώς...
-
Αυτό κανονικά πρέπει να σταλεί με e-mail στο αρμόδιο Υπουργείο και μετά στις εφημερίδες.
-
Αυτό κανονικά πρέπει να σταλεί με e-mail στο αρμόδιο Υπουργείο και μετά στις εφημερίδες.Και όχι μόνο για το παρκάρισμα αλλά και για πιο λόγω ήταν παρκαρισμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο σε παρκινγκ καταστήματος ηλεκτρικών ειδών. Για υπηρεσιακους λόγους ή για να πάρει καινούριο πιστολάκι για τα μαλλιά για την κυρά του ...
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μπάτσος ανάπηροςΕπιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!