-
QsisVTS ο άλλος πώς σου έδωσε κλήση ρε συ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
QsisVTS ο άλλος πώς σου έδωσε κλήση ρε συ;και οι δυο παραπανω δημοσιευσεις μου ειναι η ιδια ιστορια(το στοπ και μετα στο τμημα).
Το θεωρησα πολυ αδικο γιατι δεν υπηρχε ο κινδυνος οτι πηγε να πεσει πανω μου,παρα μονο οταν ξαφνικα επιταγχυνε(και ουτε καν τοτε)
Οταν ειδε πως δεν ενδιαφερθηκα να κοψω(οπως μαλλον κανουν οι περισσοτεροι οταν διασταυρωνονται μαζι του) και μαλιστα τον κοιταξα καπως ειρωνικα,αυτος μου αναψε το φαρο για να μου δειξει ποιος ειναι το αφεντικο...εχω φαει σιγουρα πολλες κλησεις και εχω κανει αρκετες μαλακιες και ποτε δεν διαμαρτυρηθηκα,ομως στην προκειμενη περιπτωση δεν ειχα κανει τιποτα!!!!παντως οταν ο διοικητης μου εδειξε οτι καταλαβε πως ο,τι εγινε ηταν αδικο και παρολα αυτα δε δεχτηκε να μου σβησει τη κληση με εκανε να πιστεψω ακομα περισσοτερο οτι ολα αυτα γινονται για να εισπραξει χρηματα η Μπανανια,η οποια ας τα εισπραξει δε λεω,να φτιαξει τουλαχιστον κανα δρομο της προκοπης που να μη βουλιαζει με τη πρωτη ψιχαλα και να 'ναι τσαμπα(οχι πχ αττικη οδος)...
-
Αρα καταληγουμε και παλι στο 'μη σου τυχει' αφου μην εχοντας (πρακτικα) τη δυνατοτητα αντιλογου τρως την κληση χωρις περιθωρια. Η πιθανοτητα να την γλιτωσεις μεσω της νεας διαδικασιας που αντικαθιστα τα δικαστηρια (πας εντος 3ημερου στο διοικητη για ενσταση) ειναι παρα πολυ μικρη αφου πλεον ολες οι εισπρακτικες υπηρεσιες εχουν εντολη να φερουν λεφτα γιατι το 'ταμειο ειναι πολυ μειον'. Αυτα δεν ειναι απο το μυαλο μου, μιας και θα σας πω ενδεικτικα οτι στη Χαλκιδα πχ η τουριστικη αστυνομια εσχατως 'θερισε' τα ουζερι και τα στρουμφ εμπαιναν μεσα λεγοντας στους ιδιοκτητες λιγο-πολυ οτι 'ηρθαμε να σας γραψουμε' (!!!) και απλα αναλογα με τον μαγαζατορα (και προφανως ποσο θα τους γλυψει) εγραφαν ο,τι πιο light.
Φιλος (αν θελει το γραφει), φορτωθηκε ενα πακετο παραβασεων (τις εκανε δεν εξεταζουμε αυτο) απο συμβατικο Octavia (ωραιο κολπο αυτο). Αυτο που θελω να πω ειναι πως βαζουμε ενα μπλοκακι (και τον καταλληλο...CSI Miami) σε ενα συμβατικο κεραταδικο και τον ξαμολαμε να γραψει ο,τι του γουσταρει. Τι προβλημα μπορει να προκυψει:
Ο ΚΟΚ γραφει πως σταματαμε σε σημα ενστολων. Εγω θεωρητικα μπορω λοιπον να ταυλιασω το γκαζι στο 'ιου' του συμβατικου κεραταδικου γιατι πολυ απλα δεν ξερω τι παιζει. Μπορω και εγω να βαλω μια σειρηνα στο Octavia turbo/Xsara που (υποθετικα εχω) και να τρομαζω τον κοσμακη για χαβαλε. Με πιανει λοιπον παρακατω (φαναρια/κινηση): Τι γινεται;;; Μου φορτωνει μεχρι και το προπατορικο αμαρτημα και δεν εχω αντιλογο. Μονη σωτηρια να παω στο διοικητη. Και αμα ειναι ο αριστουχος των 'ΙΕΚ Αυτια';;; (Πανταζοπουλος). Πρεπει να μην υπαρχει αυτο το νομικο κενο.
Επισης με σταματαει (με αφορμη μια παραβαση) και επειδη με βρισκει...μποσικο μου πουλαει μαγκια και αρχιζει να φορτωνει το μπλοκ γιατι δεν του αρεσει η φατσα μου η το αμαξι μου (εχει...ζαντες). Εγω πως βρισκω το δικιο μου;Υπερβολικες καταστασεις; Μπαααα. Οταν δινεις στον αλλο την ελευθερια μπορουν να γινουν. Και αν γινουν μετα κλαφτα. Με ενα καλο συνδιασμο παραβασεων χανεις για πλακα το διπλωμα. Και καλα αν τα εκανες. Το θεμα ειναι να σου δινεται η δυνατοτητα του αντιλογου. Εδω ανθρωπο σκοτωνεις και ισχυει ο 'πρωτερος εντιμος βιος'. Και επειδη δεν πανε καλα τα οικονομικα απαξ και σε σταματησουν δυσκολα τα πραγματα. Και δεν ειναι το θεμα τα λεφτα. Ειναι το υπολοιπο πακετο (πινακιδες κυριως), το 'υφακι' (αναλογα με τον ανθρωπο) κτλ. Αυτα ειναι τα 'καρκινωματα της δημοκρατιας' κ. Μπερλουσκονι...
-
-
*'... Ο δράστης διέφυγε με περιπολικό, χωρίς να έχει γνωστό πως κατάφερε να ξεφύγει από το μπλόκο ...
*'Έλα ρε συνάδελφος είμαι άσε με να περάσω ... '
-
Τον πιάσανε, τον πιάσανε τον συνάδ... κακούργο!
-
Πριν από λίγη ώρα (13:10 περίπου) επέστρεφα με τον αδελφό μου σπίτι. Κινούμασταν επί της Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Συγγρού. Από το ύψος της Ποσειδώνος που ενώνεται η έξοδος από τον Κηφισό μέχρι και που μπήκαμε στη Συγγρού μας πήγαιναν σημειωτόν δύο Ζητάδες οι οποίοι είχαν καταλάβει την αριστερή λωρίδα και πήγαιναν με το πάσο τους. Πιστέψτε με, δεν έχω παίξει σε άλλο όχημα τόσο πολλά φώτα για να μου ανοίξει το δρόμο. Αλλά επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και ένα video αποτελείται από πολλές εικόνες, δείτε το παρακάτω
Υ.Γ.1: Ένα τακ-τακ που ακούγεται κάθε τόσο είναι οι προβολείς που τους 'έπαιζα'.
Υ.Γ.2: Σε περίπτωση που δεν φαίνονται καλά και ενδιαφέρεται κάποιος, οι πινακίδες είναι οι ΕΑ5345 κ' ΕΑ5465.
Υ.Γ.3: Είχε περάσει τουλάχιστον μισό λεπτό μέχρι που σκέφτηκα να τους τραβήξουμε video. -
Mηπως υπερβαλλεις λιγακι φιλε lokatzi?
Τουλαχιστον στο video, φαινεται να κινουνται με μια αρκετα λογικη ταχυτητα... -
Kαι εγώ αυτήν την εντύπωση έχω. Με πόσα πήγαιναν, καμιά 80-90;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πριν από λίγη ώρα (13:10 περίπου) επέστρεφα με τον αδελφό μου σπίτι. Κινούμασταν επί της Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Συγγρού. Από το ύψος της Ποσειδώνος που ενώνεται η έξοδος από τον Κηφισό μέχρι και που μπήκαμε στη Συγγρού μας πήγαιναν σημειωτόν δύο Ζητάδες οι οποίοι είχαν καταλάβει την αριστερή λωρίδα και πήγαιναν με το πάσο τους. Πιστέψτε με, δεν έχω παίξει σε άλλο όχημα τόσο πολλά φώτα για να μου ανοίξει το δρόμο. Αλλά επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και ένα video αποτελείται από πολλές εικόνες, δείτε το παρακάτωhttp://www.youtube.com/watch?v=CO7N8xegSKY' target='_blank' target='_blank
Υ.Γ.1: Ένα τακ-τακ που ακούγεται κάθε τόσο είναι οι προβολείς που τους 'έπαιζα'.
Υ.Γ.2: Σε περίπτωση που δεν φαίνονται καλά και ενδιαφέρεται κάποιος, οι πινακίδες είναι οι ΕΑ5345 κ' ΕΑ5465.
Υ.Γ.3: Είχε περάσει τουλάχιστον μισό λεπτό μέχρι που σκέφτηκα να τους τραβήξουμε video.Σημειωτόν; Δε μοιάζει να πήγαιναν έτσι, αν υπολογίσουμε και τα όρια ταχύτητος στους δρόμους αυτούς. Στη παρατεταμένη αριστερή πριν την ευθεία της Λ. Συγγρού υπήρχε αυτοκίνητο λίγα μέτρα μπροστά τους.
-
Απ' ότι φαίνεται κινείστε με 80 έως 100 χάω. Με πόσα ήθελες να πας ; Εκτός εάν μπερδεύει το κινητό που τράβαγε. Με πόσα πηγαίνατε ;
-
Καταρχήν πηγαίναμε με 80 κοντερίσια.
Κατά δεύτερον δεν έχει σημασία η ταχύτητα. Τόσο καιρό στα ζώα βρίζουμε κόσμο που κατασκηνώνει στην αριστερή με 120, τώρα τι αλλάζει;Στο μισό λεπτό που προηγήθηκε ήταν μόνοι τους κολλημένοι στην αριστερή λωρίδα με τη δεξιά τους άδεια.
Υπήρχαν πολλά σημεία πάντως που μπορούσαν άνετα να κάνουν δεξιά και στο βίντεο. Αν υπερβάλαμε να είστε σίγουροι ότι θα μας είχαν σταματήσει για τα περαιτέρω... -
Μαζί σου για τα άλλα. Για το σημειωτών εγώ τουλάχιστον είπα. Δεν είναι και σημειωτών 80 χλμ. Για τα άλλα....χίλια δίκαια.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Μαζί σου για τα άλλα. Για το σημειωτών εγώ τουλάχιστον είπα. Δεν είναι και σημειωτών 80 χλμ. Για τα άλλα....χίλια δίκαια.Για κάθε δρόμο το σημειωτών αντιστοιχεί σε άλλα χιλιόμετρα. Σε μια σχεδόν άδεια Ποσειδώνος με 4 λωρίδες τα 80 χλμ/ώρα στην αριστερή λωρίδα είναι ΑΡΓΑ και ενοχλητικά.
-
Κάτσε βρε λοκατζή...
Έτσι που τα γράφεις στο κείμενο. νομίζει κανείς ότι πήγαιναν με τα 20...
Στο βίντεο -εκτός από τα φώτα- το πατούσες το γκαζάκι...Μήπως είσαι 'λιγάκι' υπερβολικός;
Το όριο εκεί ποιό είναι και με πόσα τσουλούσες εσύ; -
Χτες σε κατοικημενη περιοχή, κινούμενος με ~60km/h πετάγεται κάποιος μπρος μου και αντι να κοψω και να περιμένω να επιταχύνω παρέα του, τον προσπέρασα ομαλα, πατωντας ομως διπλή γραμμη...
Σε 200 μέτρα είχε στρουμφακια τα οποια και δεν διέκρινα.
Δεξια, αλαρμ, έγγραφα, κατεβαίνω απο το αμάξι... για διπλή γραμμη 400€ και αφαίρεση διπλώματος για 10 μέρες...Εν τέλη με γράψανε στα μισά ευρώ για 'κίνηση στο αντίθετο ρεύμα'.
Οταν τους είπα 'δεν είδατε αυτόν που πετάχτηκε σαν πουτσ@ μπρος μου' και αναγκάστηκα να προσπεράσω, δεν το πρόσεξαν., ήταν απασχολημένη.
Δεν έχω κάτι με τους μπάτσους μιας και αυτή τη δουλειά τους κάνουν... κάνουν και εκπτώσεις μιας και καταλαβαίνουν τι 'παίζει' με τα υπέρογκα ποσά που μόνο στη μείωση ατυχημάτων δεν συντελούν. Ίσως μόνο στη μείωση των παραβάσεων... αλλά και ο δήμος καλά τα 'κονομάει'!! -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Το όριο εκεί ποιό είναι και με πόσα τσουλούσες εσύ;Καταρχήν πηγαίναμε με 80 κοντερίσια.
Γενικότερα την παλεύετε;
Όλοι κάθεστε και γράφετε στα ζώα αντίστοιχες περιπτώσεις για άτομα που πάνε με 120 στην αριστερή και τώρα πηγαίναμε με 80 στην άδεια Ποσειδώνος.
Το Yugo στο βίντεο το προσπεράσαμε μερικά δευτερόλεπτα πριν φτάσουμε στους ζητάδες ενώ πηγαίναμε με ~100. Όπως βλέπετε όταν μένουμε πίσω από τους ζητάδες το Yugo τους προσπερνάει χωρίς να επιταχύνει. Δηλαδή τι άλλο θα έπρεπε να κάνουν για να θεωρηθούν ζώα;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το όριο εκεί ποιό είναι και με πόσα τσουλούσες εσύ;
Καταρχήν πηγαίναμε με 80 κοντερίσια.
Γενικότερα την παλεύετε;
Όλοι κάθεστε και γράφετε στα ζώα αντίστοιχες περιπτώσεις για άτομα που πάνε με 120 στην αριστερή και τώρα πηγαίναμε με 80 στην άδεια Ποσειδώνος.
Το Yugo στο βίντεο το προσπεράσαμε μερικά δευτερόλεπτα πριν φτάσουμε στους ζητάδες ενώ πηγαίναμε με ~100. Όπως βλέπετε όταν μένουμε πίσω από τους ζητάδες το Yugo τους προσπερνάει χωρίς να επιταχύνει. Δηλαδή τι άλλο θα έπρεπε να κάνουν για να θεωρηθούν ζώα;
Ναι την παλεύουμε και ναι οι μπάτσοι είναι ζώα ( εάν αυτό σε ικανοποιεί ) αλλά και εσείς , έστω και σε άδειους δρόμους , ΤΡΕ-ΧΑ-ΤΕ...ΟΚ ;
Και οι δρόμοι είναι σαν τα όπλα.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Οταν τους είπα 'δεν είδατε αυτόν που πετάχτηκε σαν πουτσ@ μπρος μου' και αναγκάστηκα να προσπεράσω, δεν το πρόσεξαν., ήταν απασχολημένη.Οχι ρε συ, τι λες τώρα. Παλιο- ...
Εμένα πάλι μου την είχε χαρίσει τελείως ο βλαχο- στο μπλόκο των , που με είχε σταματήσει λίγο μετά από το Αντίρριο για τον ίδιο ακριβώς λόγο: κάποιος πετάχτηκε μπροστά μου και πάτησα διπλή διαχωριστική...
Κάποιες φορές με εξοργίζουν πολύ οι
-λογική και -συμπεριφορά.
Αντε, στην υγειά μας, και οι μακριά μας.
Αυτά.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Οταν τους είπα 'δεν είδατε αυτόν που πετάχτηκε σαν πουτσ@ μπρος μου' και αναγκάστηκα να προσπεράσω, δεν το πρόσεξαν., ήταν απασχολημένη.
Οχι ρε συ, τι λες τώρα. Παλιο- ...
Εμένα πάλι μου την είχε χαρίσει τελείως ο βλαχο- στο μπλόκο των , που με είχε σταματήσει λίγο μετά από το Αντίρριο για τον ίδιο ακριβώς λόγο: κάποιος πετάχτηκε μπροστά μου και πάτησα διπλή διαχωριστική...
Κάποιες φορές με εξοργίζουν πολύ οι
-λογική και -συμπεριφορά.
Αντε, στην υγειά μας, και οι μακριά μας.
Αυτά.
Tι να πει κανεις...
..κιες....
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!