-
Δυο μερες που το οδηγουσα (1.6 Sport) δεν το ειχα συνηθισει.
Μπερδευομουν ακομα και στο χειρισμο του radio-cd-mp3.
Βεβαια δεν το 'εψαξα' και πολυ...
Εδωσα βαρος σε αλλα, πιο ουσιαστικα πραματα. -
Το Micra, αν εξαιρέσουμε τον 'γκομενίστικο' (sic) σχεδιασμό και τις απότομες αντιδράσεις του όταν σπάσει το όριο της πρόσφυσης (είναι νευρικό κάπως, αν και σχεδόν όλα τα μικρά της προ-supermini εποχής έτσι είναι) είναι εξαιρετικά συμπαθητικό ως όχημα. Ωραίο εσωτερικό, καλοί χώροι, καλός και αξιόπιστος κινητήρας, όχι ιδιαίτερα θορυβώδες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Κι εγώ το συμπαθώ πολύ (όταν δεν το βλέπω απ'έξω)
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δυο μερες που το οδηγουσα (1.6 Sport) δεν το ειχα συνηθισει.
Μπερδευομουν ακομα και στο χειρισμο του radio-cd-mp3.
Βεβαια δεν το 'εψαξα' και πολυ...
Εδωσα βαρος σε αλλα, πιο ουσιαστικα πραματα.Έλα μωρε,επιλέγεις την λειτουργία δια αφής απο το αριστερό μενού κ τα υπόλοιπα
το τιμόνι. Γίνεται το ίδιο και μέσω φωνητικής εντολής.Ουσιαστικά να υποθέσω οτι στρίψαμε κ λίγο εε?
-
ειναι ο ορισμος του playstation
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το Micra, αν εξαιρέσουμε τον 'γκομενίστικο' (sic) σχεδιασμό και τις απότομες αντιδράσεις του όταν σπάσει το όριο της πρόσφυσης (είναι νευρικό κάπως, αν και σχεδόν όλα τα μικρά της προ-supermini εποχής έτσι είναι) είναι εξαιρετικά συμπαθητικό ως όχημα. Ωραίο εσωτερικό, καλοί χώροι, καλός και αξιόπιστος κινητήρας, όχι ιδιαίτερα θορυβώδες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Κι εγώ το συμπαθώ πολύ (όταν δεν το βλέπω απ'έξω)Γιατι αμα το δεις απεξω αστο καλυτερα!!!!!
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Ουσιαστικά να υποθέσω οτι στρίψαμε κ λίγο εε?
Λιγο απο ολα, και στριψαμε λιγακι, και προσπερασαμε και βολταραμε.
Πολυ καλο σα συνολο, παραπεμπει σε μια κατηγορια πανω, καλη ηχομονοση και κυλιση, ευκολοδηγητο, γρηγορο,παιχνιδιαρικο, ομορφο.
Το τιμονι ειναι λιγο...ηλεκτρικο, αλλα μια χαρα μου φανηκε.
Εχω την εντυπωση ομως οτι to 1.4 θα δυσκολευεται λιγακι, μαλλον το 1.6 με 1500€ παραπανω αξιζει περισσοτερο.(Αρκετη προοδος σχετικα με τη προηγουμενη γενια, που επισης μου αρεσε πολυ)
-
ΕΕΕΕ Ειναι και μοντελο 2008 αυτο τωρα βγηκε πρεπει να τα ειχε αυτα αμα θελει να κρατησει μεχρι 2012-2013.
-
Λιγο απο ολα, και στριψαμε λιγακι, και προσπερασαμε και βολταραμε.
Πολυ καλο σα συνολο, παραπεμπει σε μια κατηγορια πανω, καλη ηχομονοση και κυλιση, ευκολοδηγητο, γρηγορο,παιχνιδιαρικο, ομορφο.
Το τιμονι ειναι λιγο...ηλεκτρικο, αλλα μια χαρα μου φανηκε.
Εχω την εντυπωση ομως οτι to 1.4 θα δυσκολευεται λιγακι, μαλλον το 1.6 με 1500€ παραπανω αξιζει περισσοτερο.(Αρκετη προοδος σχετικα με τη προηγουμενη γενια, που επισης μου αρεσε πολυ)
Λίγο πολύ,έτσι είναι όπως τα περιγράφεις.
Το τιμόνι θέλει λίγη συνήθεια αλλά είναι καλό
κρίνοντας απο τα άλλα μικρά που οδήγησα καθώς όλα έχουν ένα θεματάκι στην γρήγορη
επαναφορά.(το Swift Sport αν θυμάμαι καλά ήταν πολύ καλό).
Όλα τα παραπάνω κρίνοντας με τα παλαιόθεν καλά υδραυλικά.Το 1.6 αξίζει περισσότερο (στα δικά μου μάτια τουλαχιστον) καθώς μπορείς να είσαι πιο
οικονομικός σε κατανάλωση αλλά κι όταν φορτωθεί το αμάξι να είναι πιο ανεκτά τα πράγματα.
Κατα τα άλλα,καλός είναι κι ο 1.4 -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Εξαρταται παντα απο το τι οδηγουσες πριν...
Και εμενα καλο μου φανηκε. -
To παναλαφρο τιμόνι εμένα μου άρεσε πάντως!
Έχοντας κολήσει σε μη υποβοιηθούμενα, μου φάνηκε τέλειο (για την πόλη..., για γρήγορη οδήγηση δεν θα το έλεγα).Το 1.4 πιστεύω είνια πιο decent από το 1.6 για αποκλειστική χρήση πόλης. Εάν πάς περισσότερα ταξιδάκια από 3 φορές τον χρόνο, τότε 1.6
Το Sport είναι απίστευτα όμορφο, τι να κάνουμε που ο αγοραστής επέλεξε 5θυρό όμως...
Η ποιότητα μου φάνηκε πάντως αρκετά καλή, αλλά οκ, το έχω δεί μόνο νύχτα και ίσως δεν το έχω περιεργαστεί σωστά! Ανακάλυψα όμως ότι το περίβλημα των οργάνων είναι λίγο τραγικά εύκαμπτο
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Το 1.4 πιστεύω είνια πιο decent από το 1.6 για αποκλειστική χρήση πόλης.
Για 1500€ νομιζω το 1.6 ειναι πιο decent.
Για αποκλειστικη χρηση εντος πολης, θα παρεις κατι αλλο, πιο μικρο. -
Και 1.25 αμα παρεις ειναι καλο.Επισης γιατι να μην κανεις ενα ταξιδακι??Μια χαρα ανετα πας.Εδω περα πανε με yaris 1.3 με 87 αλογα τοσοι ειναι εξω στον δρομο.Το fiesta πιστευω με 1.4 πηγαινει μια χαρα!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Για πέντε μέρες στην Μύκονο είχα ένα Nissan Micra 1.2 Motiva.Μιά χαρά αυτοκινητάκι είναι.Δεν βρήκα κάτι που να με ενόχλησε....Μήπως το ότι δεν ήταν αυτόματο ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το 3θυρο σπορ σε λευκό είναι το ομορφότερο μικρό ΜΑΚΡΑΝ!
+~1.
Στο top3 σιγουρα. Πολυ ομορφο και εντυπωσιακο.
-
Εξαρταται παντα απο το τι οδηγουσες πριν...
Και εμενα καλο μου φανηκε.Ε,δεν θα έλεγα οτι είχα στα χέρια μου και τα λαμπρότερα δείγματα
'πηδαλίων',αλλά 1-2 αυτοκίνητα μπορούν να σου δώσουν μια καλύτερη αίσθηση
για το πως θα μπορούσε να είναι κάτι καλό.Όπως είπα όμως,η σύγκριση έγινε με τα υπόλοιπα μικρά της κατηγορίας.
Το Yaris για παράδειγμα,μετά απο το Ford μου φαίνεται πραγματικά περίεργο σε αίσθηση και
επαναφορά (πολύ απότομη,σαν η κρεμαγιέρα να διστάζει λίγο κι να επανέρχεται βιαστικά.)Τα παραπάνω σε λίγο πιο , εχμ , αντικοινωνικούς τρόπους οδήγησης.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
το 3θυρο σπορ σε λευκό είναι το ομορφότερο μικρό ΜΑΚΡΑΝ!
+~1.
Στο top3 σιγουρα. Πολυ ομορφο και εντυπωσιακο.
+1000
-
απο το blog του καβαθα.
Τ’ αυτοκίνητα που οδήγησα
Έτσι για το καλό. Για χάρη της παλιάς εποχής. Όχι για ’μένα… Για την φουκαριάρα την μανούλα μου οδήγησα την Alfa Romeo Mito 1.4TB , την Lancia Delta1.4, και το Golf Gti. Παραλίγο να οδηγούσα και το νέο BMW Z4 αλλά, δεν πρόκανα γιατί το είχαμε δώσει στον φίλο (και συνεργάτη) τον Κώστα Μακεδόνα. Η Mi.to δεν φάνηκε κακή αλλά, δεν έχασα και τον ύπνο μου. Κάτι λείπει απ’ αυτή τη γραμμή παραγωγής του Gruppo που, εδώ και χρόνια, επιχειρεί μία δύσκολη άσκηση ισορροπίας προσπαθώντας να διατηρήσει στη ζωή δύο θρύλους: την Alfa Romeo και την Lancia. Το καταφέρνει με τον πρώτο και αποτυγχάνει με τον δεύτερο. Όταν επιλέγεις Alfa έχεις (ακόμα) την αίσθηση της συνέχεις και της ιστορίας οτιδήποτε κι’ αν σημαίνει στις μέρες μας. Με τον κινητήρα των 1.400 κ.εκ., που αποδίδει 150 ίππους και 23,4 χλγμ. στις 3.000 σ.α.λ. σε λειτουργία overboost (όταν επιλέξεις το πρόγραμμα D (Dynamic) στα ηλεκτρονικά, κάνεις 0-100 χλμ σε 8 με 9 δλ.πράγμα που σημαίνει ότι προσπερνάς με ασφάλεια. Τα αεριζόμενα δισκόφρενα, διαμέτρου 305 χλστ. με 4πίστονες δαγκάνες εμπρός, επιβραδύνουν θετικά και όλα δείχνουν Άλφα Ρομέο αλλά, κάτι συμβαίνει με το σύστημα διεύθυνσης που δεν είναι τόσο ακριβές στην ευθεία. Κάπου γράφουμε ότι μοιάζει με «μεγάλο» Punto Abarth και δεν έχουμε και πολύ άδικο! Δεν συμβαίνει το ίδιο με την Lancia 1.4 Delta που οδήγησα για πολύ λίγο γιατί, δεν αισθάνθηκα ότι, το αυτοκίνητο μου έλεγε κάτι. Όντας παλιός ιδιοκτήτης της μάρκας (μία 2λιτρη Beta Coupe και μία Fulvia 1,3S) δεν μπόρεσα να συλλάβω το υπονοούμενο. Ο 1.400άρης τούρμπο με τους 150 ίππους με καλή ροπή από χαμηλά (πριν τις 2.000 σ.α.λ) είναι πλέον γνωστός στο Γκρούπο και, όπως λέει η νεότερη γενιά των 4Τ «δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τα παραπλήσια τούρμπο του γκρουπ της VW (σ.σ.: εκτός από τις μετρήσεις κατανάλωσης), χτυπώντας στα ίσια μέχρι και τον πολύ καλό γερμανικό 1.800άρη των 160 ίππων». Όλα σωστά αλλά κάτι λείπει, τουλάχιστον για ’μένα που έζησα τις παλιές Lancia. Χρειάζεται βιβλίο για να εξηγήσω αυτό που θέλω να πω και, φοβάμαι πως θα απογοητεύσω όσους περιμένουν να το κάνω. Οι εποχές μου πέρασαν, το ίδιο φαίνεται κι’ εγώ και, άντε να εξηγήσεις σήμερα τι σημαίνει Lancia Stratos και HF.Επόμενο και καθοριστικό για τα (σπασμένα) μου νεύρα το 8ης η 9ης ή 10ης τι σημασία έχει αδέλφια, VW GTi. Σημασία έχει ότι το αυτοκίνητο είναι το όνειρο (ή ακόμα και η …ονείρωξη) του κάθε «εραστή». Καταπληκτικό σε όλα. Παρ’ ότι ανέθεσα στο χειρότερό μου εαυτό να βρει κάποιο μειονέκτημα το μόνο που ανακάλυψα ήταν οι …φριχτής αισθητικής ζάντες! Όλα τα υπόλοιπα είναι ο Παράδεισος της αυτοκίνησης και μπράβο στους γερμαναράδες που επιμένουν... Αν μπορούσα ή ήθελα να πάρω αυτοκίνητο αυτό θα ψώνιζα… -
Μηπως το εχει γραψει και σε τευχος ; Σαν να μου θυμιζει κατι.
-
δεν ξερω.
-
dont post
Οδήγησα....