-
'Οpelιτιδα' και στο νέο QQ 1,2 DiG που στην πλειοψηφία του αν όχι όλα θα πουληθούν με 18αρες ή 19αρες!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Ναι αλλα για να φαινεται αυτο καλα , χαντακωνουν το 90% των αλλων της Κατηγοριας που φορανε τις 16αρες......ιδιοι θολοι απο 15 εως 20 ιντσες.....πόσο δίκιο έχεις ...
-
Συνεχίζοντας λοιπόν για το Seat, έχω να πω ότι εντυπωσιάστηκα από την ανάρτησή του οπότε μπορώ να φανταστώ τι θα κάνει το αμάξι με τα μοτέρ βενζίνης (ειδικά το 2.0Tfsi!!). Πραγματικά καλό αυτοκίνητο, αλλά τα ντίζελ μοτέρ, έστω και αυτό το δίλτρο με τα 180+ άλογα, δεν είναι για 'petrolheads'.. Πολλή ροπή και εκεί που έχεις πορωθεί, ψοφάει (4300 περίπου).
Σήμερα οδήγησα ξανά την 166 μου (2.0 TS FLμε ρότρεξ, το Σάββατο μάλιστα της έβαλα και τα δύο τελικά κομμάτια εξάτμισης από V6 Turbo, 62 χιλιοστά διάμετρος σωλήνας έναντι... 48)) και αν και είμαι σίγουρος ότι το ΛΕόν λόγω ροπής μοιάζει πιο γρήγορο και σε πολλές περιπτώσεις είναι κιόλας, η ψήφος μου ξαναπάει στην 166... ΠΡαγματικά δεν τη χορταίνω ακόμη και σήμερα.
(αν και έχει λάθος ελαστικά, 235/40/18, με 225/45/18 θα ήταν καλύτερη...) -
Συντομη βολτα με το νεο Nissan Qashqai 1.5 dci 110ps 4X2, στην εκδοση Accenta.
Aπο κοντα καταρχας, αν και σε -ομορφο χρωμα imo, που μαζευει στο ματι καποιες φορες το μεγεθος, αλλα αφηνει εμφανεις τις γραμμες- γκρι σκουρο, εδειχνε λιγο πιο φουσκωμενο-ογκωδες σε σχεση με τον προκατοχο. Το μπροστινο του μου φανηκε αρκετα ομορφο, το προφιλ οκ, ουτε κρυο-ουτε ζεστη, το πισω εχει μεγαλυτερα φωτιστικα σωματα, και ξενιζει λιγο αρχικα, παντα σε συγκριση με το απερχομενο μοντελο. Σε συνολικο μηκος παντως δεν εχει ξεφυγει πολυ, ειναι στα 4,37 μετρα.
Το εσωτερικο του εδειχνε αρκετα προσεγμενο, και ευρυχωρο (ακομα και πισω απο την θεση του οδηγου ρυθμισμενη για εμενα, καθισα σχετικα ανετα, δηλαδη δεν εβρισκε οριακα το κεφαλι και γονατα σε οροφη και εμπρος καθισμα αντιστοιχα...) με καλα στην υφη και ματι υλικα στο ταμπλω, τουλαχιστον απο την μεση και πανω. Σκουρωχρωμη η γενικοτερη εικονα με καποιες πινελιες απο ασημι πλαστικα, το βρηκα αρκετα εξευρωπαισμενο, με απλες καθαρες γραμμες - το ταμπλω συγκεκριμενα- χωρις πολλες γωνιες, εξογκωματα.
Επισης η συγκεκριμενη εκδοση ειχε στανταρ μια ικανοποιητικη σε μεγεθος και ευκρινεια κεντρικη οθονη, με την οποια ομως δεν ειχα το χρονο να ασχοληθω.Η θεση οδηγησης βρεθηκε ευκολα/γρηγορα και την θεωρησα καλη για τα δεδομενα των Crossover/SUV, εχοντας αμεση προσβαση σε ολα τα χειριστηρια και καθε λογης κουμπακια. Η ψηλοτερη θεση οδηγησης σε σχεση με τα συμβατικα επιβατικα, δινει το κλασσικο ψυχολογικο -και οχι μονο- προβαδισμα σε οτι αφορα την ευκολια μετακινησης κυριως στην πολη, και συντομα ξεπερνιεται
μια πρωτη μικρη αισθηση φοβου ως προς το που 'τελειωνουν' καπω-φτερα με την ελαφρως κυματοειδη/ογκωδεστερη σχεδιαση.
Στα μειον του, η περιορισμενη ορατοτητα πισω, εξαιτιας του μικρου πισω τζαμιου.Η αισθηση τιμονιου, ειναι αρκετα ελαφρια σε χαμηλες ταχυτητες, βοηθωντας αρκετα στην ανεση, και σταδιακα αποκτα μεγαλυτερο βαρος οταν τα χλμ ανεβαινουν. Αυτη η μεταβαση βαρους μου φανηκε αρκετα συνθετικη στην αρχη, αλλα ειναι κατι που συνηθιζεται, και στην συνεχεια σχεδον το ξεχνας, εκτιμωντας τουλαχιστον την ικανοποιητικη ακριβεια του για αυτην ενος SUV, αλλα οχι και την ιδιαιτερη πληροφορηση , κατι που πλεον ισχυει για τα περισσοτερα ηλεκτρικα τιμονια.
Αρκετα μαλακα και ευκολα στη χρηση και τα υπολοιπα χειριστηρια, δηλαδη κιβωτιο, συμπλεκτης και τα υπολοιπα πενταλ.Κατα την μετακινηση, παρα την υπαρξη πετρελαιοκινητηρα, η ηχομονωση στην καμπινα μου φανηκε να βρισκεται σε αρκετα υψηλα επιπεδα, με πληρη απουσια τριγμων και λοιπων κραδασμων.
Σχετικα σφιχτη η αναρτηση με τις στανταρ 17αρες αλουμινιου στην εκδοση δοκιμης (Accenta), αλλα οχι ξερη, με απουσια αισθητων κλισεων, εδινε γενικοτερα μια αρκετα στιβαρη αισθηση. Η πισω αναρτηση απ' οσο διαβασα, στις 'μικρες' εκδοσεις δεν ειναι με πολλ/λους συνδεσμους, παρολα αυτα δεν παρατηρησα τασεις για αναπηδησεις του πισω μερους, κατι που ενδεχομενως να οφειλεται στα νεα αμορτισερ διπλου, αντι μονου εμβολου των κοινων που γνωριζουμε.Ο κινητηρας απο την αρχη δειχνει να κλεβει την παρασταση, καταρχας με την απροσμενη...ηρεμια του -για diesel- τουλαχιστον μεχρι τις σχεδον 1,500σαλ. Απο εκει και περα, ακολουθει ενα δυνατο 'κυμα' ροπης μεχρι και τις σχεδον 4,000σαλ, ικανο να κανει το 'μικρο' Qashqai να ξεπερασει ευκολα σχεδον οτι βρει μπροστα του σε συνθηκες χαλαρης κινησης.
Τα καλα νεα στα του κινητηρα ομως δεν σταματουν εδω. Ξεκινοντας την συντομη διαδρομη κυριως στην Λ. Κηφησιας απο το υψος του Υγεια μεχρι και σχεδον την Κηφησια και επιστροφη, ειχα μηδενισει στον υπολογιστη ταξιδιου την ενδειξη μεσης καταναλωσης, για να διαπιστωσω στο τελος της σχετικα βιαστικης βολτας, οτι ειχα μεση καταναλωση μολις 6,4l/100km.
Πολυ καλη επιδοση αν σκεφτει κανεις οτι δεν οδηγουσα με γνωμονα την μεγιστη οικονομια, αλλα κινουμενος λιγο πιο γρηγορα απο τον μεσο ορο στην συγκεκριμενη αυτη διαδρομη.
Θεωρω λοιπον οτι μια καταναλωση στα 6λιτρα ισως και λιγο χαμηλοτερα ειναι απολυτως εφικτη στις εντος πολεως μετακινησεις.Κατα το στριψιμο τωρα, περα απο την αρχικα υψηλου επιπεδου αισθηση ασφαλειας και στιβαρου πατηματος στο δρομο, μεχρι και σε βιαστικη μετακινηση, δεν υπηρχε η δυνατοτητα για περαιτερω 'ανησυχιες' (τυπου offbalance ) ωστε να εβγαιναν τυχον συμπερασματα και για το στανταρ ηλεκτρομπλοκε που φορουν ολες οι εκδοσεις του νεου Qashqai.
Στα του ταμειου, η τιμη του συγκεκριμενου μοντελου στην δευτερη εξοπλιστικα εκδοση, απο την οποια δεν λειπει σχεδον τιποτα, ειναι (με αποσυρση-προσφορα) στα 22κ ευρω, μαζι με μεταλλικο χρωμα, και προσωπικα πιστευω οτι προκειται για μια ιδιαιτερα αξιολογη προταση, οχι μονο για την Crossover κατηγορια, αλλα και γενικοτερα ως ενα (και μοναδικο) συγχρονο μεσο μετακινησης ενος οικογενειαρχη, στην μικρομεσαια-μεσαια κατηγορια, για τα Ελληνικα δεδομενα.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Συντομη βολτα με το νεο Nissan Qashqai 1.5 dci 110ps 4X2, στην εκδοση Accenta.Η θεση οδηγησης βρεθηκε ευκολα/γρηγορα και την θεωρησα καλη για τα δεδομενα των Crossover/SUV, εχοντας αμεση προσβαση σε ολα τα χειριστηρια και καθε λογης κουμπακια. Η ψηλοτερη θεση οδηγησης σε σχεση με τα συμβατικα επιβατικα, δινει το κλασσικο ψυχολογικο -και οχι μονο- προβαδισμα σε οτι αφορα την ευκολια μετακινησης κυριως στην πολη, και συντομα ξεπερνιεται
μια πρωτη μικρη αισθηση φοβου ως προς το που 'τελειωνουν' καπω-φτερα με την ελαφρως κυματοειδη/ογκωδεστερη σχεδιαση.
Στα μειον του, η περιορισμενη ορατοτητα πισω, εξαιτιας του μικρου πισω τζαμιου.Η αισθηση τιμονιου, ειναι αρκετα ελαφρια σε χαμηλες ταχυτητες, βοηθωντας αρκετα στην ανεση, και σταδιακα αποκτα μεγαλυτερο βαρος οταν τα χλμ ανεβαινουν. Α**υτη η μεταβαση βαρους μου φανηκε αρκετα συνθετικη στην αρχη, **αλλα ειναι κατι που συνηθιζεται, και στην συνεχεια σχεδον το ξεχνας, εκτιμωντας τουλαχιστον την ικανοποιητικη ακριβεια του για αυτην ενος SUV, αλλα οχι και την ιδιαιτερη πληροφορηση , κατι που πλεον ισχυει για τα περισσοτερα ηλεκτρικα τιμονια.
Αρκετα μαλακα και ευκολα στη χρηση και τα υπολοιπα χειριστηρια, δηλαδη κιβωτιο, συμπλεκτης και τα υπολοιπα πενταλ.Κατα την μετακινηση, παρα την υπαρξη πετρελαιοκινητηρα, η** ηχομονωση στην καμπινα μου φανηκε να βρισκεται σε αρκετα υψηλα επιπεδα**, με πληρη απουσια τριγμων και λοιπων κραδασμων.
Σχετικα σφιχτη η αναρτηση με τις στανταρ 17αρες αλουμινιου στην εκδοση δοκιμης (Accenta), αλλα οχι ξερη, με απουσια αισθητων κλισεων, εδινε γενικοτερα μια αρκετα στιβαρη αισθηση. Η πισω αναρτηση απ' οσο διαβασα, στις 'μικρες' εκδοσεις δεν ειναι με πολλ/λους συνδεσμους, παρολα αυτα δεν παρατηρησα τασεις για αναπηδησεις του πισω μερους, κατι που ενδεχομενως να οφειλεται στα νεα αμορτισερ διπλου, αντι μονου εμβολου των κοινων που γνωριζουμε.Ο κινητηρας απο την αρχη δειχνει να κλεβει την παρασταση, καταρχας με την απροσμενη...ηρεμια του -για diesel- τουλαχιστον μεχρι τις σχεδον 1,500σαλ. Απο εκει και περα, ακολουθει ενα δυνατο 'κυμα' ροπης μεχρι και τις σχεδον 4,000σαλ, ικανο να κανει το 'μικρο' Qashqai να ξεπερασει ευκολα σχεδον οτι βρει μπροστα του σε συνθηκες χαλαρης κινησης.
Τα καλα νεα στα του κινητηρα ομως δεν σταματουν εδω. Ξεκινοντας την συντομη διαδρομη κυριως στην Λ. Κηφησιας απο το υψος του Υγεια μεχρι και σχεδον την Κηφησια και επιστροφη, ειχα μηδενισει στον υπολογιστη ταξιδιου την ενδειξη μεσης καταναλωσης, για να διαπιστωσω στο τελος της σχετικα βιαστικης βολτας, οτι ειχα μεση καταναλωση μολις 6,4l/100km.
Πολυ καλη επιδοση αν σκεφτει κανεις οτι δεν οδηγουσα με γνωμονα την μεγιστη οικονομια, αλλα κινουμενος λιγο πιο γρηγορα απο τον μεσο ορο στην συγκεκριμενη αυτη διαδρομη.
Θεωρω λοιπον οτι μια καταναλωση στα 6λιτρα ισως και λιγο χαμηλοτερα ειναι απολυτως εφικτη στις εντος πολεως μετακινησεις.Κατα το στριψιμο τωρα, περα απο την αρχικα υψηλου επιπεδου αισθηση ασφαλειας και στιβαρου πατηματος στο δρομο, μεχρι και σε βιαστικη μετακινηση, δεν υπηρχε η δυνατοτητα για περαιτερω 'ανησυχιες' (τυπου offbalance ) ωστε να εβγαιναν τυχον συμπερασματα και για το στανταρ ηλεκτρομπλοκε που φορουν ολες οι εκδοσεις του νεου Qashqai.
Στα του ταμειου, η τιμη του συγκεκριμενου μοντελου στην δευτερη εξοπλιστικα εκδοση, απο την οποια δεν λειπει σχεδον τιποτα, ειναι (με αποσυρση-προσφορα) στα 22κ ευρω, μαζι με μεταλλικο χρωμα, και προσωπικα πιστευω οτι προκειται για μια ιδιαιτερα αξιολογη προταση, οχι μονο για την Crossover κατηγορια, αλλα και γενικοτερα ως ενα (και μοναδικο) συγχρονο μεσο μετακινησης ενος οικογενειαρχη, στην μικρομεσαια-μεσαια κατηγορια, για τα Ελληνικα δεδομενα.
Σημείωσα τα σημαντικοτερα για κάποιον που θέλει μια περίληψη.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Σημείωσα τα σημαντικοτερα για κάποιον που θέλει μια περίληψη.
αν μη τι αλλο εισαι εξαιρετικος περιλήπτης Πήρα το ρεζουμέ της υποθεσης σε 10 δεύτερα... Να σε κάνουμε μονιμο ρε παιδι μου
-
Corsair θα το αγοραζες μετα απο αυτο το review;
-
μετά το βαρετό review για το QQ (ποιος ασχολείται με περίπτερα....), δυο λόγια για δυο αυτοκίνητα που πέρασαν από τα χέρια μου.
mazda nbfl sporty 1.8
πείτε με κουλομαρια, πείτε με υπερβολικό, πείτε με βλάκα, πείτε με ότι θέλετε. το αυτοκίνητο ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ. νόμιζα ότι θα περάσω καλά μαζί του άλλα κάθε επόμενο χιλιόμετρο πραγματικά το μισούσα όλο και περισσότερο.
να ξεκαθαρίσω τα Specs του αυτοκίνητου όπου προφανώς παίζουν και αυτά το ρόλο τους :
mazda mx5 nbfl sporty 1.8, 50.000 χιλιόμετρα, λάστιχο : 205/40/17 από την λαϊκή, καινούργια τακάκια pagid (απλά), ευθυγράμμιση : μισή μοίρα καμπερ αρνητικό, 4.4 καστερ, 0.2 σύγκλιση μπροστά και 1 μοίρα καμπερ αρνητική, 0.4 σύγκλιση πίσω. όλα τα άλλα μαμά.
οκ, μέσα στα όρια της πόλης , κάθε στροφή και μια μικρή γιορτή, ξεκολλάει εύκολα στην γλιστερή άσφαλτο, μένεις στο γκάζι αναλόγως πόσο θέλεις να το τραβήξεις, δουλεύει το διαφορικό, όμορφος έλεγχος με το τιμόνι. κύριος. ο γαμιάς της γειτονιάς.
Σάββατο πρωί, βαλίτσα στο πορτ μπαγκαζ, φόρμα, κοντομάνικο, παπούτσι οδήγησης και βουρ για Καρδίτσα μέσω Γρεβενών / Καλαμπάκας. Με το που εμφανίστηκε ο ανοιχτός δρόμος της εθνικής ήρθε και το πρώτο πρόβλημα... ΘΟΡΥΒΟΣ (η elise είναι πιο ήσυχη). ΑΠΕΙΡΟΣ. δεξί φλας, ωτοασπίδες και συνεχίζουμε. δεν γίνεται αλλιώς. ανοιχτές καμπές και ευθυβολία, οκ δεν υπάρχει θέμα. θέση οδήγησης τουλάχιστον απαράδεκτη, κάθισμα που ούτε σε ζάσταβα θα έβαζα, γελοίο. Μετά λοιπόν από μία ώρα και κάτι μαρτυρίου, σκέφτομαι ότι ήρθε η στιγμή επιτέλους να δω αυτό το μαγικό ΜΧ 5 που άκουγα τόσα χρόνια. βγάζω ωτοασπίδες, ανασκουμπώνομαι, παίρνω θέση μάχης και έρχομαι αντιμέτωπος από τα πρώτα κιόλας μέτρα, με το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα του αυτοκινήτου. ΑΚΑΜΨΙΑ.
και στην παραμικρή κακοτεχνία / υποχώρηση / μπάλωμα του δρόμου,και σε κάθε στροφή με λίγη έως σεβαστή πίεση νιώθεις το αμάξωμα όχι απλά να δυσανασχετεί αλλά να ζορίζεται σαν να είναι ένα κλίκ πριν την αμολήσει μετά από 3 μέρες σοβαρής δυσκοιλιότητας. Η ανάρτηση δουλεύει καλά κατά βάση σε καλό οδόστρωμα, στα υπόλοιπα διαβάζει αρκετά και την πιάνει ένα άγχος. το πίσω μέρος για να φύγει και να σε βάλει λίγο στο παιχνίδι και να παίξεις θα πρέπει να έχεις σεβαστά χιλιόμετρα και ανεβασμένες στροφές. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι σε επαρχιακό δρόμο...όπως και να έχει με κούρασε το αυτοκίνητο σε τέτοιο βαθμό όπου βλέποντας την ταμπέλα για ακόμα 16 χιλιόμετρα για καλαμπάκα, πήρα βαθιά ανάσα και αναφώνησα : τόσο πολύ; φακ.
εν κατακλείδι :τιμόνι : σωστό βάρος, όσες στροφές πρέπει, αρκετή πληροφόρηση. καλό ( + )
φρένα : πολύ καλή αίσθηση του πεντάλ, δυνατά, σωστή απόσταση από το γκάζι για μύτη τακούνι ( + )
επιλογέας : εξαιρετικός αν και σπαστικός που κουνιέται σε κάθε πάτημα του του γκαζιού ( + )
ανάρτηση : όμορφη κύλιση, καλός έλεγχος του αυτοκινήτου, θα ήθελα πιο σκληρό ελατήριο ( + )
κουκούλα : πολύ καλή ( + )
θέση οδήγησης : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ελεεινή και τρισάθλια, φουλ ανασφαλής ( - )
ακαμψία : για γέλια ( - )
κινητήρας : άπειρος θόρυβος, δείχνει να συνδυάζεται με σωστή κλιμάκωση του κιβωτίου αλλά δεν ήταν σύμμαχος μου. σεβαστή κατανάλωση ( - )με άλλα λόγια, ο χρηστάρας έχει τουλάχιστον δίκιο και όσοι τρέξανε να τον ''φάνε'', ας αλλάξουν πλευρό γιατί ροχαλίζουν.
για να πει να γίνει ένα μη αυτοκίνητο για κομμώτριες σίγουρα θα πρέπει να μπει roll bar, ενισχυτικό ακαμψίας στα μπροστινά φτερά, ένα σοβαρό κάθισμα με χαμηλές βάσεις, 15άρες ζάντες με ενα ΜΗ semi λάστιχο (002 για παράδειγμα), θερμομονωτικό στο τούνελ μετάδοσης, 100 κιλά κάτω με κάποιο τρόπο; (dimsabbas mini edition?)
θα του έδινα πάντως μια δεύτερη ευκαιρία με αυτές τις αλλαγές (ξέρω, μεγάλη καρδιά). -
επόμενο αυτοκίνητο :
porsche 911 (997) 2S cabrio tiptronic
δυο λόγια για να μην μακρηγορήσω
τιμόνι : πάρα πολύ καλό. σωστή πληροφόρηση και βάρος, ωραία διάμετρος
κινητήρας : φανταστικός, the end.
κιβώτιο : ο SV2 έχει τουλάχιστον δίκιο. τα κουμπιά θέλουν συνήθεια.
ακαμψία : αναλογικά πάρα πολύ καλή, κάνει μπαμ όμως ότι είναι cabrio.
ηχομόνωση : αποκάλυψη. δεν το περίμενα.
θέση οδήγησης : άριστη αν και το κάθισμα ήταν λίγο σκληρό (δεν ξέρω αν θα κουράσει σε μεγάλη απόσταση)
ανάρτηση : μικρές διαδρομές, σωστός έλεγχος του αμαξώματος , το κουμπί που την ''σκληραίνει'' χρήσιμο μάλλον ΜΟΝΟ σε φλατ οδόστρωμα. οι ανωμαλίες δυσχεραίνουν την εμπειρία οδήγησης
φρένα : σοκαριστικά δυνατά, με προβληματίζει για δεύτερη φορά η αίσθηση του πεντάλ (όπως έγραψα και στο ανάλογο θέμα) όπως είχε γίνει πριν από μερικά χρόνια με μια 911 coupe.με μία λέξη : ΩΡΑΙΟ
-
popol@aros, κάπως έτσι είναι το Mazda...
Είναι μόνο για πόλη και πίστα, όπου στην πίστα με απλές παρεμβάσεις είναι πολύ καλό.
Για εμένα, το MR2 είναι καλύτερο, δεν θα έπαιρνα ποτέ το Μχ5.
Δεν κάνει κανένα από τα δύο για πρώτο αμάξι, εκτός και αν είναι το επόμενο αμάξι μετά από 106 Ραλί πρώτης γενιάς (και πάλι, δεν είμαι σίγουρος). -
ποιες ειναι οι παρεμβάσεις που αναφερεις;
MR2 δεν εχω οδηγησει αν και θα το ηθελα πολυ. ισως να ηταν υποψηφιο για 1ο μου αυτοκινητο ΑΛΛΑ το @@@νο δεν εχει ουτε χωρο για μια οδοντοβουρτσα. απο την αλλη στο μχ 5 ανετα βαζεις δυο σακους
-
@popol@ros
...μηπως το MX-5 του φιλου ηταν ταλαιπωρο? Μηπως οι αναρτησεις ηταν 'τελειωμενες'? Το αυτοκινητο, το προσεχει, ή πχ καβαλαει οτι πεζοδρομιο βρει και δοκιμαζει καθε φορα τα -μετρια- επιπεδα ακαμψιας του?
Η κουκουλα ηταν σε καλη κατασταση, ή το συγκεκριμενο εχει 'φαει' ατελειωτο ηλιο τα καλοκαιρια?
Ολα αυτα μαζι, παιζουν το ρολο τους, παροτι σε γενικες γραμμες δεν μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση, η αρνητικη σου εμπειρια με αυτο...P.S ...αν οδηγουσες την 997 2S σε κλειστη με χειροκινητο, πιστευω θα καταλαβαινες οτι 'ετσι' ειναι το 'σωστο', το 'απολυτο', ισως και για καθε μερα(?), αυτο που τελικα κανει ευτυχισμενο εναν ανησυχο -ακομα και περιστασιακο- οδηγο πισω απο το τιμονι της...
-
50.000 χιλιομετρα εχει το αμαξι με bilstein πανω (μαμα). καθολου ταλαιπωρημένο... παμε παρακατω.
η κουκουλα που κολαει;
ασχετο, αλλα ειναι καινουργια.εχω οδηγησει την εν λογω 911
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
50.000 χιλιομετρα εχει το αμαξι με bilstein πανω (μαμα). καθολου ταλαιπωρημένο... παμε παρακατω.η κουκουλα που κολαει;
ασχετο, αλλα ειναι καινουργια.
... στο θορυβο. Οι ενωσεις με το αμαξωμα πχ. Συνεχης εκθεση στον ηλιο τα καλοκαιρια, ακομα και σε 3-4 χρονια κτησης μπορει να δημιουργησει θεμα. Αλλα αμμα ειναι προσεγμενο γενικως το αυτοκινητο, παω πασσο.
Παντως ηδη μια φορα που καθισα σε ενα τετοιο (το fl) , και διεπιστωσα οτι τριβω το κεφαλι μου στην κουκουλα, ακολουθησε αμεση, εστω και θεωρητικα απορριψη.
Για την ιστορια, το αυτο συνεβη και με το Nissan 370Z. Απαραδεκτη θεση οδηγησης...Οσοι ειναι 1.90 το ξεχνουν...P.S2 ...και τα περιπτερα ειναι αναγκαια στην ζωη, για καποιους, ειδικα στις πολεμικες εποχες που ζουμε...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
MR2 δεν εχω οδηγησει αν και θα το ηθελα πολυ. ισως να ηταν υποψηφιο για 1ο μου αυτοκινητο ΑΛΛΑ το @@@νο δεν εχει ουτε χωρο για μια οδοντοβουρτσα.Εχει χωρο για παρα πολλες οδοντοβουρτσες και μαλιστα 1 μεγαλουτσικο σακ βουαγιαζ (ή 2 μικρα) το χωραει ανετα στο ντουλαπι πισω απ τα καθισματα
Μεσα εχει αρκετες επισης θηκες για μικροαντικειμενα, μεχρι και 3 ποτηροθηκες υπαρχουν
Σκεφτεσαι roadster και σε νοιαζει το πορτ μπαγκαζ? Τοτε μαλλον δεν κανει για σενα εξ αρχηςΠερα απ αυτο το αμαξι ειναι οδηγικα ανωτερο του mx5 και αν το οδηγησεις αυτα που εγραψες ως μειονεκτηματα στο mx5, στο mr2 απλα δεν υφιστανται !
-
Nai ok για mr2.
Αλλα ταξιδι ειναι εξισου παναθλιο.
Τρομερος θορυβος απο κουκουλα μοτερ κλπ.
Πηρα ντεπον στο πρωτο ταξιδι με χαρντ τοπ μαλιστα....
Ομως μετα απο 20μηνες καθε βολτα ειναι μια νεα εμπειρια (οχι απαραιτητα ευχαριστη)
οταν το μιατα στη 8η στροφη νομιζεις οτι
το οδηγεις χρονια.
Ολα αυτα ΜΟΝΟ για μαμα αναρτηση κ πολιτικα απλα λαστιχα αν εισαι ανω των 35. -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
Ομως μετα απο 20μηνες καθε βολτα ειναι μια νεα εμπειρια (οχι απαραιτητα ευχαριστη)
οταν το μιατα στη 8η στροφη νομιζεις οτι
το οδηγεις χρονια.H μεγαλυτερη αληθεια οσον αφορα τη συγκριση αυτων των 2 αυτοκινητων. Το επιβεβαιωνω ως πρωην κατοχος και των 2
-
...επισης mx5 NBFL + 17αρες με κακο λαστιχο=τρελο fail
Θα διαφωνησω και στη θεση οδηγησης,που εμενα βολευει,και συμφωνω στα πιο πολλα...ΔΕΝ κανει για ταξιδι,οπως οποιοδηποτε roadster 10ετιας+...δεν ειναι ανετο,και ειναι θορυβωδες...ωστοσο δεν σχεδιαστηκε γι αυτο...
-
είναι άτοπο να λέμε οτι ενα 1.8 δεν σχεδιάστηκε για ταξίδι...........
-
Τι σχεση έχει η αποδοση του κινητηρα ,αμα δεν υπαρχει επαρκης ηχομόνωση και η αναρτηση δεν είναι άνετη?
Οδήγησα....