-
Πιο χαζος κι απο τις πετρες ρε γμτ εισαι.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πιο χαζος κι απο τις πετρες ρε γμτ εισαι.ετσι να χαρακτηριζεις την οικογενεια σου ..........οχι εμενα
-
Οτιδήποτε εκτός απο γαλλικό έχει χάλια σαζμάν..
Tέρατα αξιοπιστείας η Γάλλοι -
Το atos εχει καλο σασμαν σε αισθηση και το χιλιαρι (αυτο που οδηγησα εγω) ειναι πολυ νευρικο. Ειχα γελασει πολυ με ενα φετος το καλοκαιρι στη Πατρα που ολοι οι δρομοι γλιστρανε!
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Tέρατα αξιοπιστείας η ΓάλλοιΔιαβασε τις τελευταιες σελιδες με το θεατρο του παραλογου πριν αρχισεις να ζοριζεσαι..
ετσι να χαρακτηριζεις την οικογενεια σου ..........οχι εμενα
Εισαι μακραν το πιο ελεεινο αποβρασμα εδω μεσα εκτος απο το χαμηλο iq που εχεις.. ειναι η 3η φορα (μαλιστα το εχεις κανει με αρκετα χειροτερο τροπο και με πμ αδυνατοντας να συγκρατησεις τον προβληματικο σου χαρακτηρα ξεσπωντας) που αναφερεσαι στην οικογενεια μου αντι για εμενα ακριβως επειδη εισαι ανανδρος και ελεεινος. Αφου εχεις κατι μαζι μου να με βρισεις με οποιον τροπο θελεις. Αναρωτησου ποση 'καρπαζια' εχεις φαει στη μιζερη ζωη σου λογω αμορφωσιας που εχεις φτασει '-αντα' με οικογενεια και παιδια δικα σου και βριζεις ξανα ξενες οικογενειες.
Θα ηθελα η διαχειριση να παρει θεση πλεον και φυσικα αναλαμβανω καθε ευθυνη για οτι εχω γραψει και ο ιδιος αν κρινετε οτι εγω ειμαι το προβλημα...
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Tέρατα αξιοπιστείας η ΓάλλοιΔιαβασε τις τελευταιες σελιδες με το θεατρο του παραλογου πριν αρχισεις να ζοριζεσαι..
ετσι να χαρακτηριζεις την οικογενεια σου ..........οχι εμενα
Εισαι μακραν το πιο ελεεινο αποβρασμα εδω μεσα εκτος απο το χαμηλο iq που εχεις.. ειναι η 3η φορα (μαλιστα το εχεις κανει με αρκετα χειροτερο τροπο και με πμ αδυνατοντας να συγκρατησεις τον προβληματικο σου χαρακτηρα ξεσπωντας) που αναφερεσαι στην οικογενεια μου αντι για εμενα ακριβως επειδη εισαι ανανδρος και ελεεινος. Αφου εχεις κατι μαζι μου να με βρισεις με οποιον τροπο θελεις. Αναρωτησου ποση 'καρπαζια' εχεις φαει στη μιζερη ζωη σου λογω αμορφωσιας που εχεις φτασει '-αντα' με οικογενεια και παιδια δικα σου και βριζεις ξανα ξενες οικογενειες.
Θα ηθελα η διαχειριση να παρει θεση πλεον και φυσικα αναλαμβανω καθε ευθυνη για οτι εχω γραψει και ο ιδιος αν κρινετε οτι εγω ειμαι το προβλημα...
δεν σου εχω προσαψει ποτε ΚΑΝΕΝΑ κοσμιτικο επιθετο
3 φορες μου εχεις κανει φραστικη επιθεση και τωρα η 4η και παντα σου επιστρεφω τις υβρεις και σε προτρεπω να τις χρησιμοποιεις προς τα προσωπα της οικογενειας σου και οχι σε μενα!!!ετσι λοιπον και τωρα καθαρματα και ελεεινα στους δικους σου......
πμ δεν σου εστειλα -
Το θεμα το αφηνω στη διαχειριση που ελπιζω να κανει το σωστο γιατι ΚΑΙ με ψευτη ο οποιος ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να κανει αυτο που θιγω δε θα βγει ακρη ποτε.
Κοιτάξτε να ησυχάσετε και οι δύο. Δυστυχώς φαίνεται ότι η έκφρασή του ενός πρόσβαλε τον άλλο περισσότερο από όσο προβλεπόταν και το ίδιο έγινε και με την έκφραση του δεύτερου.... Δεχτείτε ότι οι εκφράσεις που χρησιμοποιείτε μπορεί να ενοχλούν κάποιους και ας μην πατάτε ο ένας τον κάλο του άλλου. Ας το θεωρήσουμε racing incident και αν έχετε προσωπικά βρείτε τα αλλού. [mod]
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
το εταιρικο ατος παντως ειναι αψογο,και οχι μονο στο σαζμαν.171.000 χλμ.Και πολλες αλλαγες σε καθημερινη βαση ειναι χωρις την χρηση συμπλεκτη,απλα με συγχρονισμα των στροφων.οχι και οτι καλυτερο για συγχρονιζε/φουρκετες/κομπλερ.Όχι ρε καρφωτές στο Άτος
-
audi a3 tdi 1.6
στα πλαισια της εκθεσης στο Ελληνικο, το εβαλα στο χερι απο σποντα.
το οδηγησε φιλος που ειχε το 'εισιτηριο' και καπακια εγω χατηρικα απο τον 'συνοδο' μιας και δεν ειχε καποιον αλλον στο προγραμμα μετα απο εμας.
μιας και ηταν 3πορτο διπλωσα 5 φορες για να μπω πισω και 10 για να βγω (1.96 γαρ)
το μοτερ αρκετα καλο τραβαγε πολυ ωραια μετα τις 1500 και χορταστικοτατα μετα απο τις 1800-1900.
ψηλα το περιμενα πιο ψοφιο αλλα κρατησε -σχετικο- χαρακτηρα. σημειωση πως ο φιλος μου το εσκισε, εγω το πηγαινα με την ροπη-φορα.
το σασμαν γρηγορο και ακριβες.
το τιμονι αρκετα βαρυ. σε συγκριση με την τιμονιερα του δικου μου megane II βεβαια, ολα μου φαινονται ασηκωτα.
η αναρτηση πισω κοπανουσε στις εγκαρσιες. οχι ενοχλητικα, απλα το περιμενα καπως μαλακοτερο στην αποσβεση.
γενικη αισθηση στιβαρου γεροδεμενου αμαξιου. οτι περιμενεις δηλαδη.
bonus στην ολη...εμπειρια ο νυχτερινος εσωτερικος φωτισμος, μιας και η ολη φαση εγινε βραδυ.
η καταναλωση στο trip στα 6 λιτρα με την χρηση να μην ειναι και η καλυτερη μιας και το καβαλανε καμποσοι μεσα σε μια ημερα. και δεν του φερονται και με τα καλυτερα...να σημειωσω δε, πως το test drive ηταν ψιλο...ατελειωτο μιας και κανεις καμποσα χιλιομετρα μεχρι να κανεις σχεδον ολο το αεροδρομιο γυρω και να επιστρεψεις πισω. καμια σχεση με τις αντιπροσωπειες που σε ξεπετανε με 2-3 τετραγωνα γυρω γυρω και δεν σου μενει σχεδον τιποτα.
-
Seat Leon mk3 1,6 tdi.
Ναι ενα λευκο στην εκθεση αυτοκινητου! Μπαινω μεσα και δηλωνω εντυπωσιασμενος απο τη θεση οδηγησης!! Επισης επιτελους ο σχεδιασμος του εσωτερικου βελτιωθηκε θεαματικα!! Βαζω μπροστα και μου κανει εντυπωση η απουσια θορυβου στο εσωτερικο απο το tdi οπως και η ελλειψη τριγμων απο τον κινητηρα! (οπως ακριβως και στο Golf 7 1,6 tdi που χα δοκιμασει τον Μαρτη). Απο αποψη οδηγησης ο κινητηρας προσφερει σχετικα καλες επιδοσεις αλλα δεν το αναδεικνυει το αυτοκινητο. Θελει σιγουρα τον 120αρη ή ακομα καλυτερα τον 140αρη βενζινης. Καπως πιο σκληρο απο το Golf (λογικο) αλλα δεν κοπαναει!Θα τ'αγοραζα αλλα μαλλον οχι με τον ντιζελ.
-
Τι ζάντες φορούσε θυμάσαι;
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Τι ζάντες φορούσε θυμάσαι;Ιδιες μ'αυτο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3538646/Α! Να αναφερω οτι στα πλαισια της οικολογικης οδηγησης, στην κεντρικη οθονη στο ταμπλο προβαλλονται διαφορες συμβουλες. (πχ. οταν κατεβαζω ταχυτητα να μην ειναι κατω απο τις 1.300 σαλ.)
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Τι ζάντες φορούσε θυμάσαι;άσχημες. Όπως όλα τα λεον mk3
-
Εμείς ψηθήκαμε για το FR 1.4 140ps με 17.900
Καιμετα είχε με τον ίδιο κινητήρα το polo gt στα 17χιλιαρικα -
ο ελληνας ξερει να πεταει τα λεφτα του.
-
Μόνο βολβο
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ο ελληνας ξερει να πεταει τα λεφτα του.enlighten me please
Μόνο βολβο
Έχεις ιδέα πόσο πάει ένα αξιοπρεπές με 150 αλογα;
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
ο ελληνας ξερει να πεταει τα λεφτα του.
enlighten me please
Μόνο βολβο
Έχεις ιδέα πόσο πάει ένα αξιοπρεπές με 150 αλογα;
Δενεχεισημασιαμονοβολβοκαιασμηνγαμησειοποπόαροσποτε...
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Εμείς ψηθήκαμε για το FR 1.4 140ps με 17.900
Καιμετα είχε με τον ίδιο κινητήρα το polo gt στα 17χιλιαρικατο leon εχει το σύστημα act?
Οδήγησα....