-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
α ρε φιλε εχει τη ζαντα που ηθελα!!!!πολυ ωραιος συνδυασμος ασπρο με ανθρακι ζαντεςειναι sportback??γιατι εχει τετοιους καθεφτες???
Όχι δεν είναι sportsback.Τις ζάντες τις έβαλε extra. Οι καθρέπτες έτσι ήρθαν 'μαμά'.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
α ρε φιλε εχει τη ζαντα που ηθελα!!!!πολυ ωραιος συνδυασμος ασπρο με ανθρακι ζαντες
ειναι sportback??γιατι εχει τετοιους καθεφτες???
Όχι δεν είναι sportsback.Τις ζάντες τις έβαλε extra. Οι καθρέπτες έτσι ήρθαν 'μαμά'.
θα ειναι ετσι γιατι ειναι το facelift τοτε,νομιζα οτι αυτοι οι καθεφτες μπαινουν μονο στο 5θυρο,οχι σε ολα τα καινουρια...
ο φιλος σου εδωσε 4-5Κ για τις ζαντες???πολλα ρε συ και δε νομιζω οτι αξιζουν...αλλα ειναι πολυ ομορφες!
-
Ναι 4 χιλιάρικα έδωσε. Σύνολο 47
-
και μενα τοσο μου πηγε,αλλα με εξτρα φουλ δερμα(διχρωμια) και ηλιοροφη και μεταλλικο(το δικο μου εκανε ενα χιλιαρικο κατω τιμη εκκινησης 1,5 χρονο πριν που το αγορασα)
και η μαμα ζαντα μια χαρα μου φανηκε για να την αλλαξω
ps:να πεις στο φιλο σου στα πρωτα χλμ να προσεχει πολυ τα λαδια.παιζει να καψει παρα πολυ στην αρχη,μην περιμενει αμεριμνος να φτασει στα 15Κ που λεει η αντιπροσωπεια! -
Και αυτός έχει ηλιοροφή. Δεν έχει όμως φουλ δέρμα έχει δερματάκι στα πλάγια μόνο και στη μέση έχει ύφασμα.
Θα του το πω ευχαριστώ! -
Με 57 χλμ και τάπα στο Sακι της παραλιακής;
-
Βρε εγκάθετε
Είχε ήδη αναπτύξει πριν στην ευθεία πολλά χωρις να σηκώσει τις στροφές πάνω από 4 και κάτι
-
Άλλο λέω ρε συ... Με αμάξι που δεν ξέρεις καν ακόμα εγώ το βρίσκω λίγο βλακεία να πατάς σε εκείνο το σημείο. Γενικά βασικά βρίσκω κάπως να πατάς χωρίς να το έχεις μάθει, αλλά τέλος πάντων, είμαι μεγάλος χέστης εγώ.
-
Αυτό είναι το 2ο s3 που έχει. Είχε και το προηγούμενο και του είχε πιεί το αίμα
Μέχρι να έρθει το καινούργιο έστιβε μια sl και μια 120 -
Το τιμόνι είναι ωραίο στο μάτι αλλά στην οδήγηση εμένα με ενοχλεί το επίπεδο κάτω μέρος....
θα ελεγα οτι ειναι συνηθεια,αν και δε θα προβληματιζε καθολου αν ειχε λιγοτερες στροφες
Tο flat bottom έχει νόημα μόνο σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει επαρκής χώρος για τα πόδια (βλ. μονοθέσια), και όπου οι στροφές από άκρη σε άκρη είναι ελάχιστες, ~1, ή και
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Το τιμόνι είναι ωραίο στο μάτι αλλά στην οδήγηση εμένα με ενοχλεί το επίπεδο κάτω μέρος....
θα ελεγα οτι ειναι συνηθεια,αν και δε θα προβληματιζε καθολου αν ειχε λιγοτερες στροφες
Tο flat bottom έχει νόημα μόνο σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει επαρκής χώρος για τα πόδια (βλ. μονοθέσια), και όπου οι στροφές από άκρη σε άκρη είναι ελάχιστες, ~1, ή και Και στην επαναφορά είναι εκνευριστικό, καθώς αφήνεις το τιμόνι να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σου, και στις μανούβρες με λίγα μέσα στην πόλη, και στην σχετικά σπάνια περίπτωση όπου θα χρειαστεί να δώσεις αρκετό ανάποδο.
Δεν φτάνανε δηλαδή τα κουσούρια που έτσι κι άλλιως έχει το σύστημα διεύθυνσης (κατά βάσιν υπερβολική υποβοήθηση μέχρι κάποια ταχύτητα), το flat bottom τους μάρανε. Για μένα, κλασικό κυκλικό, ασυζητητί, που είναι και στάνταρ.
Δεν είσαι καλά πληροφορημένος.
Στο facelift στάνταρ είναι το flat-bottom το οποίο κάνει το εσωτερικό πιο σπορ και πιο όμορφο. Δεν έχει κάποιο πρακτικό λόγο.
-
Α, έκαναν τέτοια χοντράδα; Θα παράγγελνα το προηγούμενο τιμόνι τότε... Το πιο 'σπορ και όμορφο' - που για μένα ούτε καν αυτά τα δύο είναι- αν είναι να εκνευρίζομαι κάθε φορά που στρίβω το τιμόνι, ας θυσιαστεί...
-
δε ξερω αν ειναι σπορ και ομορφο, στα ματακια μου τα ομορφα λιγο εκτρωμα μου κανει...και η πρακτικοτητα του μαλλον τρελα αμφισβητουμενη...
ωραιο το s3! και τα 47 βεβαια δεν ειναι καθολου λιγα οταν θα μπορουσε να παει σε αλλες επιλογες εστω και ελαφρα μτχ..
καλα χιλιομετρα και προσοχη πεστου!
-
Κούκλα το s3!
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ναι 4 χιλιάρικα έδωσε.Καλά μπουλόνια ασφαλείας έχει; Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη προτίμηση στα audi αλλά τα smart δεν προλαβαίνουν να τα κατεβάζουν από τους τάκους (όποιος είναι τυχερός και του βάλουν).
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Α, έκαναν τέτοια χοντράδα; Θα παράγγελνα το προηγούμενο τιμόνι τότε... Το πιο 'σπορ και όμορφο' - που για μένα ούτε καν αυτά τα δύο είναι- αν είναι να εκνευρίζομαι κάθε φορά που στρίβω το τιμόνι, ας θυσιαστεί...παραγγελνεις οποιο τιμονι θες(flat ή στρογγυλο) χωρις καμια απολυτως χρεωση η αντιπροσωπεια φερνει και τα 2,απλα τα επιπεδα ειναι τα περισσοτερα που κυκλοφορουν γιατι ειναι πιο ομορφα στο ματι.
συμφωνω οτι δεν εχουν καποιο λογο υπαρξης,αλλα ουτε και στις lambo εχουν(γιατι και κει εχουν ακριβως τα ιδια),ομως εκει δεν ειδα κανεναν να παραπονιεται..
στην επαναφορα συγκεκριμενα ειναι οντως σπαστικο(εως επικινδυνο) αλλα συνηθιζεται το πολυ σε κανα μηνα..ηδη μετα απο τη πρωτη βδομαδα σπανια θα σε ενοχλησει.
εγω επιμενω οτι αν το αυτοκινητο ειχε το πολυ 2.5 στροφες δε θα ενοχλουσε ποτε
και να επισημανω οτι επικινδυνο ειναι οταν θες να πετας κωλους,οχι στη γρηγορη οδηγησηαληθεια ποσες στροφες απο ακρη σε ακρη εχει πχ η gallardo???
-
Το επίπεδο τιμόνι σαφώς και έχει λόγο ύπαρξης σε μερικά σπορ αμάξια μιας και πολύ απλά χωρίς αυτό δεν ...χωράνε τα πόδια του οδηγού! Φυσικά δεν πιστεύω ότι δεν θα χωράς χωρίς αυτό στη λάμπο που έχει φτιαχτεί για δυσκίνητους λεφτάδες ή ακόμη περισσότερο στο Α3 αλλά πρέπει να το δεχτούμε σαν ακόμα μία αντιπρακτική μόδα όπως παλαιότερα τα 'φτερα' στις αμερικανιές ή πιο πρόσφατα τα αναδιπλούμενα φανάρια ...
-
Το S3 εχει 6πιστονα?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Το S3 εχει 6πιστονα?μονοπιστονα
-
6πίστονες μου είπε ο δικός μου. Λαθος θα έκανε μάλλον.
-
Το S3 εχει 6πιστονα?
μονοπιστονα
Λαθος. Διπιστονα κλασσικα εμπρος και μονοπιστονα πισω
Ο φιλος ΚV εγραψε οτι εχει 6πιστονα.
Οδήγησα....