-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Aυτη ειναι εργοστασιακη εκδοση. Επισης τα υλικα και χωρους κλπ με βασει πιο αυτοκινητο την συγκρινες?
Διοτι η GT ειναι ενα C-seg coupe που μοιραζεται το ιδιο ταμπλω/υλικα με την 147 fl αρα μια κατηγορια κατω απο το δικο σου D-seg.
Το grip σε σχεση με το δικο σου σε τι επιπεδα το ειδες?Υλικά σε σχέση με το δικό μου, μιας και οι αξίες τους είναι σχεδόν παραπλήσιες.....
Χώρους σε σχέση με το ΤΤ που οδήγησα αλλά και με το δικό μου, δεν το είδα και πολύ μικρότερο το πορτ-μπαγκάζ απο το δικό μου...
Στην αμεσότητα στο τιμόνι, στην αίσθηση στις στροφές.....είναι φυσιολογικό μιας και αυτός είναι ο χαρακτήρας του αυτ/του.....
ΥΓ: Δεν κάνω άμεση σύγκριση με το δικό μου έτσι? Απλά την εμπειρία μου καταθέτω
-
για την κορη?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σήμερα την μέρα μου την πέρασα οδηγώντας ένα 500ράκι abarth.
Το αυτοκινητάκι είναι εξαιρετικό. Ιδιαίτερα στιβαρό ,ποιοτικό, σβέλτο (σαν Cayenne V6 θα έλεγα ) και με φρένα άγκυρες.. Πολύ ευχάριστο στην οδήγηση ,πραγματικά το καταευχαριστήθηκα.Μπορεί να είσαι και ο πρώτος Πανελληνίως που παρέλαβε 500αράκι Abarth, έ?
-
Ξέχασα το ποστ-έκκριση σιέλου- του Βασίλη μόλις διάβασα αυτό του άδη
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ford Mustang 4.0Αυτά είναι..
εδώ πάντως, μιας και έχει Αμερικανική Βάση τα βλέπω αρκετά συχνά, και ομολογώ ότι έχουν σφριγηλό ήχο και 'αντρικο' σχήμα!Βασίλη
-
θα τρελαθω...2 σελιδες πιο πριν εμεις νοικιασαμε κια πικαντο 1.0 στο κωλονησι και ο κυριος κυρ ΒΑΣΙΛΗΣ νοικιαζει mustang...μπορει και να δωσαμε και τα ιδια λεφτα...πονανε τα μυαλα μου...
θελω αμερικανικο διαβατηριο εδω και τωρα...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Τί γίνεται ρε με τους Αμερικάνους?
Από 4000cc βγάζουν 210 άλογα?
Πάνε καλά?To ίδιο λένε και οι Αμερικάνοι για μας,1400cc βγάζουν 200άλογα?
Πάνε καλά?Και κατά βάση έχουν δίκιο
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θα τρελαθω...2 σελιδες πιο πριν εμεις νοικιασαμε κια πικαντο 1.0 στο κωλονησι και ο κυριος κυρ ΒΑΣΙΛΗΣ νοικιαζει mustang...μπορει και να δωσαμε και τα ιδια λεφτα...πονανε τα μυαλα μου...θελω αμερικανικο διαβατηριο εδω και τωρα...
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ ... τι χαρά που έννιωσα όταν νοίκιασα καινούριο άστρωτο I10 και πόσο με εξυπηρέτησε στις διακοπές για περίπου 2000 χλμ, και τι καλές οι ποτυροθήκες και τι όμορφες οι ζάντες του και η διχρωμία στο ταμπλό του.
Του χρόνου ... Dodge Viper και ξερό ψωμί!!! -
Εγώ πάλι μια Alfa GT δίλιτρη του 2004 με 60000km που είχα αποπειραθεί να οδηγήσω την βρήκα ρημάδι. Μέσα το σαλόνι είχε φθαρεί (αλκανταρα), από δεξιά ο μπροστινός τροχός/δισκόφρενο κάτι δεν πήγαινε καλά, το κιβώτιο είχε πολύ περίεργη αίσθηση (ίσως να ήταν και πρόβλημα δίσκο-πλατώ) και ακουγόταν και ένας περίεργος θόρυβος στο εσωτερικό από το μοτέρ στο ρελαντί όταν έβαζες μπρος και τα είχες όλα κλειστά.
Όπως κίνησα να την πάω μια βόλτα και βλέποντας όλα αυτά, αναστροφή, την πάρκαρα, κλείδωσα και πραγματικά μου έφυγε κάθε διάθεση να οδηγήσω.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εγώ πάλι μια Alfa GT δίλιτρη του 2004 με 60000km που είχα αποπειραθεί να οδηγήσω την βρήκα ρημάδι. Μέσα το σαλόνι είχε φθαρεί (αλκανταρα), από δεξιά ο μπροστινός τροχός/δισκόφρενο κάτι δεν πήγαινε καλά, το κιβώτιο είχε πολύ περίεργη αίσθηση (ίσως να ήταν και πρόβλημα δίσκο-πλατώ) και ακουγόταν και ένας περίεργος θόρυβος στο εσωτερικό από το μοτέρ στο ρελαντί όταν έβαζες μπρος και τα είχες όλα κλειστά.Όπως κίνησα να την πάω μια βόλτα και βλέποντας όλα αυτά, αναστροφή, την πάρκαρα, κλείδωσα και πραγματικά μου έφυγε κάθε διάθεση να οδηγήσω.
με 60000χλμ και 'ηταν στην κατασταση που περιέγραψες???
ποιος κανίβαλος το είχε το κακόμοιρο... -
...μάλλον έτσι θα είναι όπως το περιγράφει ο teo.....
Αυτή που δοκίμασα εγώ είχε 48000χλμ, αλκαντάρα άψογο, στερεοφωνικό Alpine (Συνολικού κόστους 1250€), και γενικώς ήταν σε άριστη κατάσταση.....ο δε κάτοχός της Ιταλός ψωνάρα με το αμάξι αλλά το βγάζει προς πώληση διότι έχει ήδη παραγγείλει το Α5 2.0 TFSI (211HP).....
ΥΓ: Πόσο κοστίζει άραγε ένα τέτοιο στην Ελλάδα? (Alfa GT 1.9 JTD με 48000Km, tuned to 170HP από την Alfa Romeo IT, εργοστασιακή μετατροπή).......μη σας πω πόσα ζητάει εδώ ο τύπος για να το δώσει διότι θα ξετρελαθείτε και θα μου ζητάτε τηλέφωνα.....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
To πρώτο η Ευρώπη το κάνει αν θέλει,
το δεύτερο η Αμερική το κάνει? -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
το δεύτερο η Αμερική το κάνει?τα αμερικανάκια λένε...V8 block RULES...και τους φτάνει..
και το κακό είναι οτι αυτα τα αδηφάγα μοτέρ στην περίπτωση της ΖΟ6 ριχνουν σφαλιάρες και στην F430.. -
Βασικά οι Αμερικάνοι δεν βγάζουν 200 άλογα από 1,4 λίτρα, γιατί δεν θέλουν. Δεν νομίζω ότι όλα τα μυαλά του κόσμου είναι μαζεμένα στην Ευρώπη και την Ιαπωνία και δεν ξέμεινε κανένα στις ΗΠΑ... Απλά είναι οι συνθήκες και οι απαιτήσεις των αγοραστών εκεί διαφορετικές, οπότε αρκούνται (τουλάχιστον μέχρι τώρα) σε απλές και φθηνές λύσεις...
Γι' αυτό και ένα σπορ κουπέ με V8 κινητήρα κοστίζει λιγότερο απ' ότι ένα GTI ακόμα και εκεί...
Και εάν κινείσαι με 1500 σαλ και 50 μίλια στον αυτοκινητόδρομο, ούτε οι V8 καίνε τόσο πολύ...
Εξάλλου, συχνά με πολύ απλές λύσεις καταφέρνουν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα... Και συνήθως το πιο απλό είναι πιο αξιόπιστο...
Δεν λέω ότι είναι καλύτερα αυτοκίνητα, απλά ότι χρησιμοποιούνται λύσεις που ταιριάζουν στην αγορά τους!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θα τρελαθω...2 σελιδες πιο πριν εμεις νοικιασαμε κια πικαντο 1.0 στο κωλονησι και ο κυριος κυρ ΒΑΣΙΛΗΣ νοικιαζει mustang...μπορει και να δωσαμε και τα ιδια λεφτα...πονανε τα μυαλα μου...θελω αμερικανικο διαβατηριο εδω και τωρα...
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
θα τρελαθω...2 σελιδες πιο πριν εμεις νοικιασαμε κια πικαντο 1.0 στο κωλονησι και ο κυριος κυρ ΒΑΣΙΛΗΣ νοικιαζει mustang...μπορει και να δωσαμε και τα ιδια λεφτα...πονανε τα μυαλα μου...
o adis4gr πηγε διακοπες στην Στελλα?
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
-
-
Προσωρινό λουκετάκι, να μεταφέρω τα ποστ.
έντιτ: Οκ, συνέχεια στο λινκ του G60.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
το δεύτερο η Αμερική το κάνει?Ναι, αν θέλει.
Οδήγησα....