-
10 μέρες στην Πάρο!
Στις τουριστικές επιχειρήσεις επικρατεί μεγάλος ερασιτεχνισμός.Eπιπλέον τι καινούργιο φρουτο είναι αυτό? Reserve σε ταβέρνες! ΕΛΕΟΣ!
Να πηγαίνω σε ταβέρνα στις 8 η ώρα μετά το μπανάκι μου και να μου λέει ο τύπος 'δΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΆΘΗΣΕΤΕ'
όλη η ταβέρνα στην μέση του πουθενά είναι reserve ΗΜΑΡΤΟΝReserve εισιτήρια
Reserve δωματιο
Reserve αυτοκίνητο
Reserve ξαπλώστρα
Reserve ταβερνα
Reserve εφημερίδα
Reserve ταβλιΕίμαστε ξεφτύλες!!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Minimum 8 ώρες για Ηγουμενίτσα ?Αν είναι έτσι τη γ@μησ@, εγώ έβαζα MAXIMUM 7 ελπίζοντας σε λιγότερο, κάτι προς 6 δηλ...Τόσο πολύ ρε παιδιά?
Όχι ρε σεις, το παρατραβήξατε. Όχι και 6 ώρες Αντίρριο-Ηγουμενίτσα (αν υπολογίσουμε ένα 2ωρο για Αθήνα-Ρίο)...
-
Εαν ξέρεις το δρόμο κουτσάν, είναι από Αντίριο, με κίνηση σκάρτο δίωρο μέχρι την Αμφιλοχία. Το οποίο όμως παίζει αναλόγως της κίνησης.
Προσοχή στα μπλόκα σε αυτό το δρόμο, μας έχουν ξεσκίσει. Μετά πας δεξιά για Άρτα, όπου αν πετύχεις κίνηση πάλι μπορείς να αργήσεις.
ΑΝ θες 2 ώρες για Πάτρα, το 7ωρο είναι λογικός χρόνος, προς το γρήγορο...Βασικά δεν είναι παρασκευή ή Κυριακή αύριο, οπότε είανι εφικτό.
Μην ποντάρεις όμως στο να τρέξεις, γιατί μπορεί να μη σου βγει... -
Minimum 8 ώρες για Ηγουμενίτσα ?Αν είναι έτσι τη γ@μησ@, εγώ έβαζα MAXIMUM 7 ελπίζοντας σε λιγότερο, κάτι προς 6 δηλ...Τόσο πολύ ρε παιδιά?
Για Γιαννενα κανω λιγο πανω απο 6, οποτε, λογικα, για Ηγουμενιτσα, δε σου φτανουν 7....
-
Δεν τον ξέρω το δρόμο, δεν είχα πρόθεση να τρέξω για να προλάβω (τρέχω έτσι κι αλλιώς ), ξέρω ότι έχει πολλούς μπάτσους οπότε θα ήμουν γενικώς συγκρατημένος...Σκεφτόμουνα να φύγω 06.00 οπότε - όπως τα έβλεπα - maximum 7ωρο -> 13.00 θα ήμουν εκεί, 13.30 φεύγει...
Έτσι όπως τα λέτε όμως θα φύγω 05.00, το κεράτό μου
-
Εγω παίδες τισ δυο φορές που έχω πάει Κέρκυρα έχω πάει παραλιακά από
Αιτωλικό - Αστακο - Μύτικα - Παλαιρο - Ακτιο - Υποθαλάσια κλπ κλπ
Τρομερή διαδρομή με θεα θάλασσα, γρήγορη θα έλεγα, χωρίς πολλά αυτοκίνητα και εύκολες προσπεράσεις -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τρομερή διαδρομή με θεα θάλασσα, γρήγορη θα έλεγα, χωρίς πολλά αυτοκίνητα και εύκολες προσπεράσειςΓια πες μας και χρόνους όμως που έγραψες γιατί το 'γρήγορη' είναι κάπως αόριστο
-
Μετράει αυτή η διαδρομή, ειδικά για τις απροοπτες εμφανίσεις ζώων (γουρουνάκια, αγελαδίτσες, προβατάκια) που την κάνουν πιο πικάντικη.
Σε συνθήκες πολλής κίνησης συμφέρει, αλλιώς όχι.
Ειδικά τώρα που έχει ανοίξει και το λιμάνι του αστακού, μπορείς να φάς τρελή φόλα με τις νταλικες στις στροφές πριν τον Αστακο.Και ποτέ βράδυ αυτό το δρόμο.
Τα κοπάδια αράζουν στη μέση του δρόμου και μπορείς να τα πετύχεις πάνω σε στροφή... Επιπλέον δεν συντηρείται, και φυτρώνουν λακούβες -
Aν δεν συναντησεις κινηση τοσο θα κανεις ,τον χειμωνα ,εκτος εποχης τοσο ακριβως κανω κ εγω 6+.
Το μοναδικο σημειο για καφε ,ειναι μετα την αμφιλοχια ,στα 500μ περιπου (δεν θυμαμαι ονομα)κ φαγητο στο ΛΙΜΝΑΙΑ .
Υγ δεν βγαινει η διαδρομη μονορουφι ,ειναι κουραστικη . -
Που να δεις αν έχεις και κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου
Ελπίζω να μη φτάσω στους Παξούς σαν 'ς' -
Τρομερή διαδρομή με θεα θάλασσα, γρήγορη θα έλεγα, χωρίς πολλά αυτοκίνητα και εύκολες προσπεράσειςΓια πες μας και χρόνους όμως που έγραψες γιατί το 'γρήγορη' είναι κάπως αόριστο
Σε χρόνο θα σε γελάσω αν θυμάμαι καλά την τελευταία φορά έφυγα με το CLS 0900 το πρωί και μπήκα στο φερρυ 1430 ή 1500 .............. αυτο το παραλιακό κομμάτι που σου λέω έχει κατι ωραίες στρφούλες-ευθείες που είναι ότι πρέπει για να να βρυχάται ο κινητήρας μεταξύ 3η-4ης
-
Το ποντίκι (Punto ) που βρυχάται (The Mouse that roared ) με τον Peter Sellers το έχεις δει ?
-
Nα δώ πως θα πολεμήσεις
-
Το ποντίκι (Punto ) που βρυχάται (The Mouse that roared ) με τον Peter Sellers το έχεις δει ?Διακοπές πας φίλε... μην πας από την περπατημένη, βάλε action......
από το να κάτσω πίσω από το λεωφορείο που πάει Αλβανία κομβοι 10 αυτοκίνητα και να με τσιμπήσουν οι τσέοι........... πάω παραλία, 'μόνος' μου,
όντως όπως λέει ο RΧ8-drifter μην το κάνεις βράδυ,θα χάσεις σίγουρα το φερυ αφου θα στρίβεις στην είσοδο στο λιμάνι και θα σηκωνει μπουκαπόρτα!
-
Θα συμφωνησω ,οτι η διαδρομη ειναι πιο ενδιαφερουσα ,αν εχει κινηση ομως η κατασταση μπορει να χειροτερεψει κ απο αποψης κουρασης κ χρονου .
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
10 μέρες στην Πάρο!
Στις τουριστικές επιχειρήσεις επικρατεί μεγάλος ερασιτεχνισμός.Eπιπλέον τι καινούργιο φρουτο είναι αυτό? Reserve σε ταβέρνες! ΕΛΕΟΣ!
Να πηγαίνω σε ταβέρνα στις 8 η ώρα μετά το μπανάκι μου και να μου λέει ο τύπος 'δΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΆΘΗΣΕΤΕ'
όλη η ταβέρνα στην μέση του πουθενά είναι reserve ΗΜΑΡΤΟΝReserve εισιτήρια
Reserve δωματιο
Reserve αυτοκίνητο
Reserve ξαπλώστρα
Reserve ταβερνα
Reserve εφημερίδα
Reserve ταβλιΕίμαστε ξεφτύλες!!
Αυγουστο σε τετοια νησια χανεται η μπαλα...μεχρι και ο Αλογοσκουφης εκει ειναι...
-
Χανια...δεν εχω ξαναματαδει τετοιες γυναικες!!!
Καθε μερα, παντου καλλιστεια... -
Έχει πάει κανείς Καράβι σχινιά;;;
Αυτό το πληρώνεις 4 ευρώ κατανάλωση το άτομο απο το μπάρ + 4 ευρώ οι ξαπλώστρες είναι τραγελαφικό!
Δηλαδή πληρώνεις είσοδο στον χώρο (τα 4 ευρώ που πρέπει να καταναλώσεις στο μπάρ) και οι ξαπλώστρες έξτρα;; (και όλα αυτά το 1 άτομο)
Αίσχος!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Έχει πάει κανείς Καράβι σχινιά;;;Αυτό το πληρώνεις 4 ευρώ κατανάλωση το άτομο απο το μπάρ + 4 ευρώ οι ξαπλώστρες είναι τραγελαφικό!
Δηλαδή πληρώνεις είσοδο στον χώρο (τα 4 ευρώ που πρέπει να καταναλώσεις στο μπάρ) και οι ξαπλώστρες έξτρα;; (και όλα αυτά το 1 άτομο)
Αίσχος!
Έχω να πάω αρκετό καιρό αλλά μέχρι πριν 3-4 χρόνια η είσοδος ίσχυε ΜΟΝΟ για τα αυτοκίνητα. Πεζός μπορούσες να μπεις ελεύθερα... Λογικό αφού από την πλευρά της παραλίας έτσι κι αλλιώς είναι ελεύθερη η πρόσβαση.
Τα 4 ευρώ είσοδος είναι ανά αμάξι; Αν ναι, δύο άτομα θα κληθούν να πληρώσουν 6 (4 + 4/2) ευρώ έκαστος για parking, ομπρέλα, ξαπλώστρα και φαγώσιμα αξίας 6 ευρώ. Κάνω κάποιο λάθος στο συλλογισμό μου; Αν όχι, μια χαρά μου φαίνεται για όποιον θέλει να πάει σε οργανωμένη παραλία.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σε χρόνο θα σε γελάσω αν θυμάμαι καλά την τελευταία φορά έφυγα με το CLS 0900 το πρωί και μπήκα στο φερρυ 1430 ή 1500 .............. αυτο το παραλιακό κομμάτι που σου λέω έχει κατι ωραίες στρφούλες-ευθείες που είναι ότι πρέπει για να να βρυχάται ο κινητήρας μεταξύ 3η-4ης
Σκέφτομαι και την ενδιάμεση λύση Αμφιλοχία-Ακτιο-Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα...Να πάω δηλ. μέχρι Αμφιλοχία (και όχι μέσω Αιτωλικού-Αστακού) και μετά όχι μέσω Άρτας - Φιλιππιάδας (και μετά υπάρχει ερώτημα : προς Λούρο ή προς Γιάννενα - Εγνατία ? ) αλλά αριστερά στην Αμφιλοχία για Βόνιτσα...Έτσι ελπίζω βασικά να γλυτώσω μπάτσους και να απολαύσω (έστω και τη μισή) διαδρομή...(οι περισσότεροι μπάτσοι είναι μέχρι την Αμφιλοχία ή μετά προς Άρτα ? )
Τεράστια τα διλήμματά μου
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009