-
Eγώ μιά φορά με το παπί ή με το ποδήλατο κινούμαι και γελάω με την πάρτη σας Σαν τον άλλο το Σαλλλονικό με το cayenne τις προάλλες που λύσαξε να με περάσει με το παπί για να κολήσει μισή ώρα στην κίνηση για την παραλία παρακάτω
υγ. Η εύα αναπαύεται πλυμένη σερβιρισμένη έτοιμη για τα ξένα, εγκάθετοι
pub για τα υπόλοιπα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εμεινα εδω ολο τον Αυγουστο...πραγματικη μαγεια...τρεμω στην ιδεα οτι απο σημερα το βραδυ επιστρεφουν οι βαρβαροι
Σοφά έπραξες
Βλέποντας τί ζόρι τραβάνε αυτοί που ταξιδεύουν Αύγουστο στο δρόμο και δεί τριήμερα και πως συμπεριφέρονται εδώ, πραγματικά απορώ αν έχουν έρθει για διακοπές ή για να πλακωθούν στο ξύλοΚάνουν 8 ώρες να φτάσουν Λευκάδα, πληρώνουν τα κέρατά τους για μια τρύπα, το βράδυ για να κατέβουν στην πόλη και να παρκάρουν τους κάνει να αναπολούν την Κυψέλη, στριμώχνονται σε ό,τι τρύπα βρουν για ένα ποτό και μετά παραπονιούνται για την κακή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών
Το καλύτερο ήταν βέβαια ένα ζευγάρι χτες ανήμερα 15αυγουστο που σηκώθηκε με δυό μωρά να έρθει από Αθήνα χωρίς να έχει κλείσει δωμάτια και με σταμάτησε να με ρωτήσει αν ξέρω τπτ
Μόνο να ακούγατε τα μωρά να έχουν αφηνιάσει δε θέλατε τπτ άλλοΚαλα Λευκαδα απλα δεν παιζει...ειχα παει περισυ Ιουνιο καθημερινη και μονο ετσι την ειδα λιγο και πηγα και στο Πορτο Κατσίκι,και παλι βεβαια θεση για παρκαρισμα δεν υπηρχε στο κεντρο ουτε τοτε.
Αν πηγαινα διακοπες τετοια εποχη (extra super high season) μονο σε νησι με δυσκολη προσβαση θα πηγαινα ή σε μεγαλο νησι οπως η Κρήτη.
Οι βαρβαροι τελικα δεν επεστρεψαν,πολλοι λειπουν ακομα και μαλλον το ερχομενο ΠΣΚ θα γινει η μεγαλη επιστροφη.
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
...- Εχω πάει σε όλα τα επτάνησα (Κέρκυρα, Παξούς, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο και Κύθηρα) και η Λευκάδα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, τώρα πλέον έχω ολοκληρωμένη άποψη
Για μένα το νησί που τα συγκεντρώνει όλα είναι η Κεφαλλονιά και τα Κύθηρα και σίγουρα θα ξαναπάω, όσοι δεν έχετε πάει σπεύσατε
Κύθηρα δεν έχω πάει και για την Κεφαλλονιά συμφωνώ.
Φέτος πήρα Λέρο, για 5 μέρες πολύ καλά ήταν, το περίεργο ήταν πως η ανατολική πλευρά είχε κρύα νερά και η δυτική ... παγωμένα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει η παγωμένη θάλασσα αλλά σίγουρα δεν είναι για ... 'χόρταση' -
Η Λερος ειναι νησι εκπληξη..καποιος μου ειπε οτι εχει 8.000+ κατοικους και κουφαθηκα,εγω νομιζα οτι ειναι ακομα νησι καταραμενων.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η Λερος ειναι νησι εκπληξη..καποιος μου ειπε οτι εχει 8.000+ κατοικους και κουφαθηκα,εγω νομιζα οτι ειναι ακομα νησι καταραμενων.Έτσι ειναι, απο ότι εχω ακουσει δλδ....ειναι ολοι γαυροι και εχουν μονο ιταλικα αμαξια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Η Λερος ειναι νησι εκπληξη..καποιος μου ειπε οτι εχει 8.000+ κατοικους και κουφαθηκα,εγω νομιζα οτι ειναι ακομα νησι καταραμενων.
Έτσι ειναι, απο ότι εχω ακουσει δλδ....ειναι ολοι γαυροι και εχουν μονο ιταλικα αμαξια!
Σεμνααααά!!
-
-
Από τον Ωρωπό αν περάσω Εύβοια με την παντόφλα έχετε να προτείνετε τπτ για φαγητό/καφέ κτλ κτλ;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Έτσι ειναι, απο ότι εχω ακουσει δλδ....ειναι ολοι γαυροι και εχουν μονο ιταλικα αμαξια!
Δηλαδη ενα νησι που θα ειχε βαζελους με γερμανικα αμαξια (δηλαδη 0 κουπες σε ελληνικο πρωταθλημα και F1 τα τελευταια 200 χρονια) πως θα το χαρακτήριζες;
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από τον Ωρωπό αν περάσω Εύβοια με την παντόφλα έχετε να προτείνετε τπτ για φαγητό/καφέ κτλ κτλ;Εξαρτάται πόσο χρόνο / μέρες έχεις στην διάθεσή σου και αν θες να το συνδυάσεις με μπάνιο.
Πρόχειρα γρήγορα θα έλεγα Κάλαμος Ευβοίας, http://www.infocenterevia.gr/index.php? ... Itemid=107, διαδρομή Κύμη-Χιλιαδού που έχει τρομερή θέα όσο πλησιάζεις Χιλιαδού. Επιστροφή μέσω Στενής-Αρτάκης.Εναλλακτικά, για κάτι ποιο σύντομο και βουνίσιο μπορείς να πας προς Άνω Σέτα. pm για περισσότερα.
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Κύθηρα δεν έχω πάει και για την Κεφαλλονιά συμφωνώ.
Τα Κύθηρα είναι ένας άλλος προορισμός χαμηλού προφίλ. Λόγω του ότι υπάρχει σπίτι διαθέσιμο έχω πάει 3-4 φορές όπου πέρασα από καλά έως εξαιρετικά, μάλλον θα ξαναπάω του χρόνου. Το βασικότερο είναι πως έχει πράγματα να δεις και πολύ ωραίες θάλασσες/παραλίες.
Το μόνο πρόβλημα είναι της λίγο δύσκολης πρόσβασης από Γύθειο, τα τελευταία 2 χρόνια τα έχουν κάνει σαλάτα με τα πλοία που πιάνουν στο νησί, ενώ από Νεάπολη είναι πιό συχνά
Τα συνιστώ ιδιαίτερα -
Από τον Ωρωπό αν περάσω Εύβοια με την παντόφλα έχετε να προτείνετε τπτ για φαγητό/καφέ κτλ κτλ;
Εξαρτάται πόσο χρόνο / μέρες έχεις στην διάθεσή σου και αν θες να το συνδυάσεις με μπάνιο.
Πρόχειρα γρήγορα θα έλεγα Κάλαμος Ευβοίας, http://www.infocenterevia.gr/index.php? ... Itemid=107, διαδρομή Κύμη-Χιλιαδού που έχει τρομερή θέα όσο πλησιάζεις Χιλιαδού.** Επιστροφή μέσω Στενής-Αρτάκης.**
....................Μου ειπαν για ενα καινουργιο δρομο (δεν τον εκανα) απο Ερετρια που βγαινει κοντα στη Στενη παρακαμπτοντας Χαλκιδες ,Βασιλικους και δυοσμους.......Ρωτα στην Ερετρια.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εξαρτάται πόσο χρόνο / μέρες έχεις στην διάθεσή σου και αν θες να το συνδυάσεις με μπάνιο.
Πρόχειρα γρήγορα θα έλεγα Κάλαμος Ευβοίας, http://www.infocenterevia.gr/index.php? ... Itemid=107, διαδρομή Κύμη-Χιλιαδού που έχει τρομερή θέα όσο πλησιάζεις Χιλιαδού.** Επιστροφή μέσω Στενής-Αρτάκης.**
....................Μου ειπαν για ενα καινουργιο δρομο (δεν τον εκανα) απο Ερετρια που βγαινει κοντα στη Στενη παρακαμπτοντας Χαλκιδες ,Βασιλικους και δυοσμους.......Ρωτα στην Ερετρια.
Σωστά, τον έκανα και ξέχασα να το αναφέρω. Γλυτώνεις και πιθανή κίνηση στο κομμάτι Χαλκίδα-ΕΟ.
Με βοήθησε το destinator -
Προσοχή μόνο σε αυτό τον δρόμο, γιατί σε 1-2 σημεία έχει χαλάσει αρκετά. Η ανηφόρα πάνω από την Ερέτρια έχει συγκλονιστική θέα τα βράδια και προσφέρεται για 'ρομαντικές' καταστάσεις.
-
Σημερα πηγαμε για μπανιο στο κονδυλι
Απιστευτη παραλια -
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... Σημερα ελεγα να παω απο τολο που ησουν χτες αλλα βαρεθηκα.Χτες πηγα κονδυλι κι εσυ πηγες σημερα; Μα τι λεμεδες που ειστε εσεις οι shitroeνακηδες...
Υγ: Πιστευω οτι οι συμβουλες μου επιασαν τοπο..
-
-
Σωστά, τον έκανα και ξέχασα να το αναφέρω. Γλυτώνεις και πιθανή κίνηση στο κομμάτι Χαλκίδα-ΕΟ.
Με βοήθησε το destinatorTελικά έφαγε άκυρο το εγχείρημα, προτιμήσαμε να αράξουμε για έναν τελευταίο καφέ...
Ευχαριστούμε πολύ το ζεύγος mesastou για το κάλεσμα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... Σημερα ελεγα να παω απο τολο που ησουν χτες αλλα βαρεθηκα.Χτες πηγα κονδυλι κι εσυ πηγες σημερα; Μα τι λεμεδες που ειστε εσεις οι shitroeνακηδες...Υγ: Πιστευω οτι οι συμβουλες μου επιασαν τοπο..
Kαι αυριο και μαλλον καθε μερα και απογευμα κονδυλι θα ειμαι γιατι παιζει πολυ
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009