-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εμένα ακυρώθηκαν σχεδόν όλες μου οι διακοπές για φέτος...
Τι να κάνουμε... του χρόνου...Γιατί έτσι ρε Θάνο?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εμένα ακυρώθηκαν σχεδόν όλες μου οι διακοπές για φέτος...
Τι να κάνουμε... του χρόνου...Γιατί έτσι ρε Θάνο?
Άστα, πολλες μαλακίες μαζεμένες... τι να κάνουμε...
-
Για τα αρκουδίσια (όντως δεν την παλεύουν, ακόμα πιασμένος είμαι) μια εξήγηση είναι πως αν έχει ζέστη μέσα, θα έχουν περισσότερες αναγούλες...
-
Aπ το να έχει ζέστη μέχρι να έχει πολικό ψύχος έχει και διαβαθμίσεις γαμώ το κέρατο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για τα αρκουδίσια (όντως δεν την παλεύουν, ακόμα πιασμένος είμαι) μια εξήγηση είναι πως αν έχει ζέστη μέσα, θα έχουν περισσότερες αναγούλες...Mια απο τα ιδια,στο Διαγορας η αρκουδα να δουλευει στο φουλ,και ολοι μεσα να ειναι κουκουλωμενοι με οτι ειχαν ευκαιρο,μπλουζες,κουβερτες,μπουφαν,
-
Καθε χρονο πηγαινα νησι φετος λογο του μωρου εκλεισα καπου σχετικα κοντα στο τολο.
Ωραιο δωματιο απο οτι δειχνει απο το ιντερνετ 120 την μερα -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Καθε χρονο πηγαινα νησι φετος λογο του μωρου εκλεισα καπου σχετικα κοντα στο τολο.
Ωραιο δωματιο απο οτι δειχνει απο το ιντερνετ 120 την μεραΟυαου,120Ε/ημερα για το Τολό
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ωραιο δωματιο απο οτι δειχνει απο το ιντερνετ 120 την μεραΟυαου,120Ε/ημερα για το Τολό
Εντυπωσιακό το δίχως άλλο!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εντυπωσιακό το δίχως άλλο!
Ξεχασα να αναφερω επειδη δεν εβρισκα δικληνο αυτο ειναι τρικληνο γιαυτο λιγο τσιμπημενο
Ξερω οτι αν πηγαινα ροδο εβρισκα με 90 100 ευρω πολυ καλο αλλα δεν γινεται ασε που φοβαμαι τα τουριστικα μερη λογο γριπης -
Γιατι το Τολο δεν ειναι τουριστικο μερος; Επειδη ημουν το Σαββατο,ο κοσμος ειναι πιο λιγος σε σχεση με περσυ αλλα και παλι αρκετος για την περιοχη. Οι τουριστες ειναι η πλειοψηφια αυτες τις μερες απο καθε λογης χωρα,ευρωπαικη και μη. Παντως και τα 120 ειναι πολλα,εκτος αν εκλεισες σε κανα αμαρυλλις..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατι το Τολο δεν ειναι τουριστικο μερος; Επειδη ημουν το Σαββατο,ο κοσμος ειναι πιο λιγος σε σχεση με περσυ αλλα και παλι αρκετος για την περιοχη. Οι τουριστες ειναι η πλειοψηφια αυτες τις μερες απο καθε λογης χωρα,ευρωπαικη και μη. Παντως και τα 120 ειναι πολλα,εκτος αν εκλεισες σε κανα αμαρυλλις..http://www.panoramatolo.gr/photos.php
Σε αυτο
Απο θαλασσα τι λεει εκει?
-
Εγω πιτσιρικας πηγαινα στο δρεπανο πολυ κοντα στο τολο..αν κρινω απο την παραλια εκει ,θα ευχαριστηθεις θαλασσα..
Υ.Γ.Φωτο την xm με φοντο θαλασσα ,ηλιοβασιλεμα ή ακομα και το ξενοδοχειο.. -
Για να μη φαίνονται οι σκουριές θέλεις τον χαμηλό φωτισμό?
όποιος έχει στο πρόγραμμα να έρθει λευκάδα για σκ ή για βόλτα το σκ ας το σκεφτεί.
Το μποτιλιάρισμα είναι τραγικό -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω πιτσιρικας πηγαινα στο δρεπανο πολυ κοντα στο τολο..αν κρινω απο την παραλια εκει ,θα ευχαριστηθεις θαλασσα..
Υ.Γ.Φωτο την xm με φοντο θαλασσα ,ηλιοβασιλεμα ή ακομα και το ξενοδοχειο..Για να μη φαίνονται οι σκουριές θέλεις τον χαμηλό φωτισμό?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για να μη φαίνονται οι σκουριές θέλεις τον χαμηλό φωτισμό?Aϊ στριψε κανα γιαπωνεζικο εσυ..
-
δε στρίβω κανα γάρο καλύτερα
-
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Γιατι το Τολο δεν ειναι τουριστικο μερος; Επειδη ημουν το Σαββατο,ο κοσμος ειναι πιο λιγος σε σχεση με περσυ αλλα και παλι αρκετος για την περιοχη. Οι τουριστες ειναι η πλειοψηφια αυτες τις μερες απο καθε λογης χωρα,ευρωπαικη και μη. Παντως και τα 120 ειναι πολλα,εκτος αν εκλεισες σε κανα αμαρυλλις..
http://www.panoramatolo.gr/photos.php
Σε αυτο
A οκ τοτε καλη τιμη για την περιοδο.. Εισαι ελαχιστα εξω απ το 'κεντρο κεντρο' του χωριου και με το αμαξι 5 λεπτα απ τις παραλιες.Απο νερα αρκετα καλα. Ο δρομος παραλληλα με την παραλια την χωριζει σε 2 κομματια.Προεσφερεται για περπατημα μιας και ολοι απο κει περνανε,ενα ειδος πασαρελας με λιγα λογια ( ) ενω παλιοτερα εκλεινε το βραδυ.Γενικα η παραλια ειναι μεγαλη σε εκταση αλλα δυστυχως (για μενα,για σενα δεν ξερω) ισα που χωρανε οι ξαπλωστρες καθως τα ενοικιαζομενα δωματια ειναι κυριολεκτικα πανω στην αμμουδια.Οπως κοιτα το Πανοραμα στο τελος του δρομου που σου λεω μπορεις να νοικιασεις και βαρκα (9 ατομων )και να πας σε οποια παραλια γουσταρεις περιμετρικα του κολπου.Υπαρχουν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ παραλιες (και απομονωμενες αν το ζητησεις),κατι που για μενα αξιζει μιας και το χω ξανακανει.Αυτα για το τολο.Σε κοντινη αποσταση (διπλα δλδ ) ειναι η πλακα,το βιβαρι (ωραια παραλια ο Αγ.Νικολας και πιο κει η Καντια) και το δρεπανο. Εκει θα ευχαριστηθεις μπανιο και θεα. Ολα αυτα ειναι απο τη μια πλευρα του Ναυπλιου.Απο την τελειως αντιθετη (απο Ν.Κιο και μετα δλδ) την οποια προτιμω,εχει τους μυλους που θα πας κλασσικα για σουβλακι το κιβερι και φυσικα το αγαπημενο μου Ξηροπηγαδο,στο οποιο θα ειμαι και για 10 μερες οποτε αμα θες κανα ραψιματακι μου το λες..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
http://www.panoramatolo.gr/photos.php
Σε αυτο
A οκ τοτε καλη τιμη για την περιοδο.. Εισαι ελαχιστα εξω απ το 'κεντρο κεντρο' του χωριου και με το αμαξι 5 λεπτα απ τις παραλιες.Απο νερα αρκετα καλα. Ο δρομος παραλληλα με την παραλια την χωριζει σε 2 κομματια.Προεσφερεται για περπατημα μιας και ολοι απο κει περνανε,ενα ειδος πασαρελας με λιγα λογια ( ) ενω παλιοτερα εκλεινε το βραδυ.Γενικα η παραλια ειναι μεγαλη σε εκταση αλλα δυστυχως (για μενα,για σενα δεν ξερω) ισα που χωρανε οι ξαπλωστρες καθως τα ενοικιαζομενα δωματια ειναι κυριολεκτικα πανω στην αμμουδια.Οπως κοιτα το Πανοραμα στο τελος του δρομου που σου λεω μπορεις να νοικιασεις και βαρκα (9 ατομων )και να πας σε οποια παραλια γουσταρεις περιμετρικα του κολπου.Υπαρχουν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ παραλιες (και απομονωμενες αν το ζητησεις),κατι που για μενα αξιζει μιας και το χω ξανακανει.Αυτα για το τολο.Σε κοντινη αποσταση (διπλα δλδ ) ειναι η πλακα,το βιβαρι (ωραια παραλια ο Αγ.Νικολας και πιο κει η Καντια) και το δρεπανο. Εκει θα ευχαριστηθεις μπανιο και θεα. Ολα αυτα ειναι απο τη μια πλευρα του Ναυπλιου.Απο την τελειως αντιθετη (απο Ν.Κιο και μετα δλδ) την οποια προτιμω,εχει τους μυλους που θα πας κλασσικα για σουβλακι το κιβερι και φυσικα το αγαπημενο μου Ξηροπηγαδο,στο οποιο θα ειμαι και για 10 μερες οποτε αμα θες κανα ραψιματακι μου το λες..
Εγω θα βρισκομαι εκει 17 με 24 αυγουστου αν εισαι εκει αυτες τις ημερομηνιες στειλε με π.μ. το τηλ. να τα πουμε
Παιζει καμμια καλη ευθεια εκει?
-
Παιζει ο περιφερειακος για Αργος οπως επισης κι η παραλιακη του ναυπλιου που ειναι επικινδυνος δρομος βεβαια για αμαξια που δεν στριβουν και γενικα δεν πανε... Α επισης σε περιπτωση που εχεις αθηναικες πινακιδες φροντισε να κρυψεις καλα το αμαξι,να εχεις μαζι σου κουκουλα ακομα κι αν πας στο περιπτερο ( ) και να μην προσπερνας με διπλη διαχωριστικη γιατι τα στρουμφακια την εχουνε στημενη σχεδον ΠΑΝΤΟΥ...
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009