-
Χρυσή ακτή, τι παίζει? έχω πάρα πολλά χρόνια να παω..
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Η ευκαιρία του φετινού καλοκαιριού! (λέμε τώρα...) Κεφαλλονιά, βαράνε μύγες! Περάστε κόσμε, ότι πάρεις τζάμπα!(τό' κανε και το 4αρακι του χτες..)
Ψηνομαι,εχει κανεις καμια συγκεκριμενη προταση για μερος στη Κεφαλλονια;
-
Χρυσή ακτή, τι παίζει? έχω πάρα πολλά χρόνια να παω..
-
Χρυσή ακτή, τι παίζει? έχω πάρα πολλά χρόνια να παω..σχετικα καλη πραλια αλλα τπτ το τρομερο
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η ευκαιρία του φετινού καλοκαιριού! (λέμε τώρα...) Κεφαλλονιά, βαράνε μύγες! Περάστε κόσμε, ότι πάρεις τζάμπα!
(τό' κανε και το 4αρακι του χτες..)
Ψηνομαι,εχει κανεις καμια συγκεκριμενη προταση για μερος στη Κεφαλλονια;
Εξαρτάται, από το αν έχεις σκοπο να το γυρίσεις, η θές να μείνεις κάπου και να μην το κουνάς, παρά μόνο για μπάνιο.
Γενικά το κεντρικό-νότιο τμήμα δίνει και τις περισσότερες επιλογές. Κεραμειές, Ντομάτα, από τους πιο περιποιημένους οικισμούς, σε ακτίνα βολής απο πολλές παραλίες. Μακριά από όλα (και πάντα ακριβότερα) στο Φισκάρδο. Όμορφο, αλλά προσωπικά δε θα έμενα για διακοπές εκεί παραπάνω από δυο-τρεις μέρες -είναι στην άλλη άκρη. Το δυτικό τμήμα (βλπ) Ληξούρι, παρόλο που έχει μερικές απίστευτες παραλίες (όχι το Ξι, να εξηγούμαστε) δεν μου πολυάρεσε ποτέ. Ξανα πίσω στο νότιο - νοτιοανατολικό, λοιπόν (δεν ξέρω για καταλύματα στα ανατολικά, από Σάμη, Αγ. Ευφημία, κλπ). Είναι γενικά καλή επιλογή, από την άποψη ότι μπορείς να πάς ευκολότερα σε διάφορα μέρη από εκεί.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Παιδια Αυριο παω Παρο για Σαββατοκυριακο!Περιμενω προτασεις για παραλιες και φαγητο!
Υπαρχει κατι που πρεπει να δω ?Παραλιες:
-πουντα: πολυ κοσμικα
-φαραγγας (καπως ετσι): για μενα απο τις ωραιοτερες παραλιες
-μοναστηρι: πολυς νεαροκοσμος
-κολυμπηθρες: πολυ καλα και εκειΣυμφωνώ για Κολυμπήθρες και Φάραγγα...
Κριός (Μαρτσέλο) : πολύ καλή η παραλία, νερά κρύσταλλο με το τεράστιο πλεονέκτημα ότι όταν φυσάει στις άλλες εκεί δεν έχει καθόλου κύμα, λάδι...Προσοχή : οι θερμοκρασίες του νερού είναι ΑΙΣΘΗΤΑ πιο χαμηλές από οπουδήποτε αλλού στην Πάρο...Τα νερά είναι πολύ απλά κρύα
Λάγγερη = κυρίως γυμνιστών, έχει 10λεπτο περπάτημα, 99% ξένοι, άψογη, ήσυχη αρκεί να μη φυσάει...
Λωλαντώνης : προσωπική προτίμηση, μικρή, με καλούτσικο εστιατοριάκι από πάνω, σκιά στα αρμυρίκια και κάτι λίγες δωρεάν ξαπλώστρες...
Σάντα Μαρία : ψιλο(εως χοντρο) κοσμική αλλά καλή θάλασσα...
-
Για δώστε info και για Σαντορίνη! Εστιατόρια, ταβέρνες, μπαράκια, παραλίες...
Θα πάμε για 5 μερούλες 2 ζευγάρια. -
Χρυσή ακτή, τι παίζει? έχω πάρα πολλά χρόνια να παω..Tην πρωτη φορα μου αρεσε πολυ...την 2η ετσι και ετσι.
Αμα χωραει στο προγραμμα πηγαινε... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Για δώστε info και για Σαντορίνη! Εστιατόρια, ταβέρνες, μπαράκια, παραλίες...
Θα πάμε για 5 μερούλες 2 ζευγάρια.Παρτε μαζι σας μια μηχανη που κοβει ευρω και θα περασετε πολυ ωραια
-
Εξαρτάται, από το αν έχεις σκοπο να το γυρίσεις, η θές να μείνεις κάπου και να μην το κουνάς, παρά μόνο για μπάνιο.
Γενικά το κεντρικό-νότιο τμήμα δίνει και τις περισσότερες επιλογές. Κεραμειές, Ντομάτα, από τους πιο περιποιημένους οικισμούς, σε ακτίνα βολής απο πολλές παραλίες. Μακριά από όλα (και πάντα ακριβότερα) στο Φισκάρδο. Όμορφο, αλλά προσωπικά δε θα έμενα για διακοπές εκεί παραπάνω από δυο-τρεις μέρες -είναι στην άλλη άκρη. Το δυτικό τμήμα (βλπ) Ληξούρι, παρόλο που έχει μερικές απίστευτες παραλίες (όχι το Ξι, να εξηγούμαστε) δεν μου πολυάρεσε ποτέ. Ξανα πίσω στο νότιο - νοτιοανατολικό, λοιπόν (δεν ξέρω για καταλύματα στα ανατολικά, από Σάμη, Αγ. Ευφημία, κλπ). Είναι γενικά καλή επιλογή, από την άποψη ότι μπορείς να πάς ευκολότερα σε διάφορα μέρη από εκεί.
Σιγουρα δεν θελω να σαπίσω σε ενα σημειο,οσο καλο και αν ειναι,και θελω να εχω και σε λογικη αποσταση καποια πραγματα οπως παραλια-ταβερνακια κτλ αλλα κυριοτερα δεν θελω να υπαρχουν ορδες Αγγλων στην περιοχή με kid meal,mousaka και happy hour και ολες αυτες τις γυφτιες.Πες μου που δεν εχει ορδες Αγγλων.
-
Γενικά δεν παίζει πολύ Αγγλία(*) στο νησί (συγκριτικά με άλλα μέρη, εννοείται). Σε κάθε περίπτωση, αποκλείεις διαμονή στη Λάση (λίγα km) δυτικά του Αργοστολίου (έχει σειρά με μαγαζιά που ταιριάζουν στην περιγραφή του).
Η περιοχή νοτιοανατολικά του Αργοστολίου (Λειβαθώ) εχει πολλους οικισμούς (βλπ. χάρτη οι οποίοι είναι καθαροί, νοικοκυρεμένοι μέσα στο πράσινο και με πολλές επιλογές για ενοικιαζόμενα. Είναι κοντά στις δημοφιλέστερες (αμμώδεις) παραλίες του νησιού (Μακρύς & Πλατύς Γιαλός, Άβυθος).
Λίγο ανατολικότερα, κινούμενος πάντα στη νότια πλευρά του νησιού πηγαίνεις στο Τραπεζάκι και στο Λουρδά. Χωρίς να έχει την καλύτερη παραλία, υπάρχουν πολλές επιλογές διαμονής, συνήθως σε studios.
Ανεβαίνοντας κατηγορία τιμής, πηγαίνεις βόρεια, στην Ασσο. Λίγο πιο απομονωμένα, αλλά και πιο γραφικά. Ακόμα ψηλότερα (σε τιμές) είναι βέβαια το Φισκάρδο. Βέβαια, εκεί είσαι στο βορειότατο άκρο του νησιού (~50 km από Αργοστόλι, εκ των οποίων αρκετά σε στενό στροφιλικάτο δρόμο) και οι παραλίες δεν συγκρίνονται με τις 'καλές' του νησιού.
Πάλι πίσω στα νότια πάμε στο νοτιοανατολικό άκρο του νησιού, κοντά στον Πόρο, όπου πιάνει το καράβια από Κυλλήνη (της Πάτρας πιάνουν στη Σάμη). Εκεί κοντά είναι ο Κατελειός και η Σκάλα, που έχουν πολλά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα, αλλά η περσινή πυρκαγιά έχει κάψει μεγάλο μέρος της περιοχής και το τοπίο δεν είναι ότι το πιο ευχάριστο.
Το 'Ληξουριούτικο' (δυτικό) τμήμα του νησιού, δεν το ξέρω, από πλευράς καταλυμάτων. Στις βόλτες που εχω κάνει από εκεί, πάντως, δεν ενθουσιάστηκα.Επίσης, να ξέρεις ότι η περιήγηση στο νησί σημαίνει πολλά χιλιόμετρα. Μπορείς κάθε μέρα να διαλέγεις διαφορετική παραλία -και είναι πολλές οι αξιόλογες, τις έγραφα σε κάποιο ποστ μερικές σελίδες πιο πριν). Ο πολυδιαφημισμένος Μύρτος πήζει τέτοια εποχή, δυστυχώς, ενώ ο καιρός (βορειάδες) κάνουν τη θάλασσα ομορφότερη να τη βλέπεις, παρά να μπαίνεις. Στην ίδια φάση παραλίας, προσωπικά προτιμώ τους Πετανούς (δυτικά από το Ληξούρι).
(*) νεοτερα δεδομένα μιλάνε για φετινή εισβολή Ρώσων...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
δεν θελω να υπαρχουν ορδες Αγγλων στην περιοχή με kid meal,mousaka και happy hour και ολες αυτες τις γυφτιες.Πες μου που δεν εχει ορδες Αγγλων.Kαμία σχέση, ευτυχώς!
-
Ευχαριστω για τις info,να δουμε τι θα βρω γιατι ηδη δυο ξενοδοχεια που καλεσα ηταν full μεχρι τις 19/8
-
Για Σκύρο καμια προταση για μασα, μπανιο και ψαρεμα;
-
Θα 'ναι κανενας στις παραλιες της Καβαλας μεσα Αυγουστου ?
Αντε να 'ρχετε ο Αυγουστος
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
4 κοπέλες 30something στην Ίο ;;;OMG
Oι 30something κοπέλες επέστρεψαν απο την Ιο... Καλά ήταν... Όντως χύμα στο κύμα, **όντως πολύ πιπινοκατάσταση**, όντως πολύ ξεραϊλα, ρε παιδιά!!!
Ξεκουραστήκαμε όμως...μια χαρά!
Και μάθαμε και το 'r u available?' σε όλες τις γλώσσες!!!!!!!!!!!........
Σε αυτό κόλλαγε το 30something... Ειδάλλως, η 30something ηλικία μου είναι απολύτως συμπαθής (προσωπικά)
-
Απο αυριο θα ειμαι Καστροσυκια Πρεβεζης οποιος θα ειναι εκει και θελει να βρεθουμε ας στειλει μηνυμα!!
Με την οικογενεια ,,,,,,,για τους γκει αυτο ,,,,,,,,,,,,,ωχ αμαν!!! -
Μια απορία.
Ακούω όποτε πέφτω σε κανένα δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση για τον κόσμο που λόγω καύσωνα 'κατακλύζει τις παραλίες'. Βλέπω δε χιλιάδες άτομα να κάθονται κάτω από τον ήλιο, χωρίς ομπρέλα, με τις ΩΡΕΣ (σχετικό αυτό, ρίχτε μια ματιά, ειδικά στο τέλος).
Συγνώμη δηλαδή, αλλά...- Πώς αντέχουν;;; Εγώ πάνω από μισή ώρα κάτω από τον ντάλα ήλιο αρχίζω να αισθάνομαι σαν κοτόπουλο στη σούβλα.
- Πόση λογική έχει το 'πάω να δροσιστώ αράζοντας στην καυτή παραλία κάμποσες ώρες';;;
- Οι προειδοποιήσεις που ακούμε τα τελευταία 25 χρόνια για τον φονικό, λόγω της τρύπας του όζοντος, ήλιο δεν είναι γνωστές;
-
συμφωνω απολυτα με τον manosk.
Πηγα χτες στον αστερα Βουλιαγμενης στις 10 και 10 και με ενημερωσαν οτι δεν υπηρχαν ξαπλωστρες / ομπρελλες διαθεσιμες απο τις 9 το πρωι,
tks but no tks, παρολα αυτα μου εκανε τρομερη εντυπωση ποσοι δινανε ευχαριστως τα 25 ευρω εισοδο ενω μπορουσανε καλλιστα να περασουν απεναντι τον δρομο και να στησουν την πετσετουλα τους τσαμπα στην ελευθερη παραλια.
απανω τους αδερφια, πουλ μουρ και ζητω η ελλας
-
Ναι, αλλά εσύ δεν θα τα έδινες, αν υπήρχαν διαθέσιμες ομπρέλες?
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009