-
@redmonster
Βρηκες QV να οδηγησεις με την απλη στανταρ αναρτηση?
Εχω ψαξει σε ολο το λεκανοπεδιο και μεχρι στιγμης δεν εχω βρει...Edit: Οταν αναφερομαι στην αισθηση, μιλαω και για το γκαζι, και για το
σαφεστερο με μικροτερες διαδρομες κιβωτιο, το ελαφρως καλυτερο τιμονι (σε σχεση με mito 08' ) αλλα και την αναρτηση, τουλαχιστον στην QV με ενεργητικη που οδηγησα. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μπορει να γινομαι κουραστικός αλλά είναι σημαντικο για μενα! τελικα θα κυκλοφορίσει και με χειροκινητο??
Δεν εχει ανακοινωθει τιποτα μεχρι στιγμης, τουλαχιστον δεν εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου, παροτι σε καθημερινη βαση ενημερωνομαι απο αρκετα ξενα τοπικα που αφορουν νεα
αυτοκινητα.
Απ' οσο θυμαμαι σε ενδιεφερε η Mito QV αρκετα. Την οδηγησες?
Ειναι πολυ πιο βελτιωμενη σε αποδοση αλλα και σε αισθηση σε σχεση με την 155αρα.χωρίς ενεργητική ανάρτηση έχει ίδια αίσθηση με την 155αρα ...
με αρκετά πιο γεμάτο μοτέρ και πιο κοντές σχέσεις
θα ψάξω να βρω και με ενεργητική για να εχω άποψηο σφακιανακης έχει μια...
-
Στον Κηφισσο?
Εχω φυγει... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Στον Κηφισσο?
Εχω φυγει...έχει έναν ΠΟΛΥ εξυπηρετικό πωλητή , σε αυτόν είχα κλείσει και τη δικιά μου ...
Γενικά Απο τις πιο εξυπηρετικες αντιπ που έχω παει -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Στον Κηφισσο?
Εχω φυγει...έχει έναν ΠΟΛΥ εξυπηρετικό πωλητή , σε αυτόν είχα κλείσει και τη δικιά μου ...
Γενικά Απο τις πιο εξυπηρετικες αντιπ που έχω παειΜεγαλος σε ηλικια? Μικρος? Χαρακτηριστικα?
-
Ξερουμε ποτε θα βγει κυκλοφορια?
-
Στον Κηφισσο?
Γενικά Απο τις πιο εξυπηρετικες αντιπ που έχω παειΜεγαλος σε ηλικια? Μικρος? Χαρακτηριστικα?
γιατι σκεφτεσαι να του κανεις προταση γαμου;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Στον Κηφισσο?
γιατι σκεφτεσαι να του κανεις προταση γαμου;
, γιατι οχι, αμα ειναι ωραιο παιδι...
Για να ξερω αμα ειναι να πρηξω αυτον στις ερωτησεις. -
μπορει να γινομαι κουραστικός αλλά είναι σημαντικο για μενα! τελικα θα κυκλοφορίσει και με χειροκινητο??
Δεν εχει ανακοινωθει τιποτα μεχρι στιγμης, τουλαχιστον δεν εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου, παροτι σε καθημερινη βαση ενημερωνομαι απο αρκετα ξενα τοπικα που αφορουν νεα
αυτοκινητα.
Απ' οσο θυμαμαι σε ενδιεφερε η Mito QV αρκετα. Την οδηγησες?
Ειναι πολυ πιο βελτιωμενη σε αποδοση αλλα και σε αισθηση σε σχεση με την 155αρα.
Αν δεν βγαλει τελικα manual κιβωτιο το polo και σου αρεσει γενικως να αλλαζεις γρηγορα ταχυτητες η Mito QV θα σε ικανοποιησει απολυτα τουλαχιστον σε αυτο το θεμα, λογω του νεου κιβωτιου που εχει...οχι δεν την εχω οδηγισει ακομα. ναι μου αρεσει πολύ δεν το κρυβω...αλλα βγηκε και το αβαρτη και αρχισα να τέινω προς τα εκει...! μου αρέσει ακομα πιο πολύ! για να πω ομως την αληθεια, λόγω επιδοσεων κυρίως, προσεξα και το πολο...βεβαια είναι πιο διακριτικο αλλα όμορφο... οποτε είμαι μεταξυ αβαρτη και πόλο.. το προβλημα ειναι οτι δεν γουσταρω το DSG και γενικοτερα μου την σπάει αυτη η παράλογη πολιτική (ιβιζα κουπρα) να βγαζοθν τα αμαξια σήμερα ΜΟΝΟ με DSG. μαλλον έχουν ξεχάσει οτι στην τελικη εμείς θα τα αγοράσουμε και όχι αυτοι....οπότε επρεπε να τα έχουν προαιρετικα και να εχεις την δυνατοτητα να διαλέξεις!
-
Τιμη 22.500ευρω στην Γερμανικη αγορα με standard το DSG7 (και μοναδικη επιλογη νομιζω... ). Καποιος που γνωριζει Γερμανικα, ας μας διαφωτισει περαιτερω...
http://www.autobild.de/artikel/fahrberi ... now=73#mmg
0-100km/h ανακοινωνει 6,9sec !!!
-
Τιμη 22.500ευρω στην Γερμανικη αγορα με standard το DSG7 (και μοναδικη επιλογη νομιζω... ). Καποιος που γνωριζει Γερμανικα, ας μας διαφωτισει περαιτερω...http://www.autobild.de/artikel/fahrberi ... now=73#mmg
Πολύ αισιόδοξη μέτρηση, όταν για το αδερφάκι του το Fabia RS έχει ανακοινωθεί 7,3.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τιμη 22.500ευρω στην Γερμανικη αγορα με standard το DSG7 (και μοναδικη επιλογη νομιζω... ). Καποιος που γνωριζει Γερμανικα, ας μας διαφωτισει περαιτερω...
http://www.autobild.de/artikel/fahrberi ... now=73#mmg
Πολύ αισιόδοξη μέτρηση, όταν για το αδερφάκι του το Fabia RS έχει ανακοινωθεί 7,3.
Πραγματι, και το Cupra που στο βαρος μεταξυ τους, λογικα δεν πρεπει να εχουν διαφορες πανω απο 15-30κιλα max , κατεβαινει οριακα κατω απο τα 8sec (7,6-7,7sec) συμφωνα με καποια περιοδικα, φυσικα με το dsg στην θεση S.
Εκτος αν οι Γερμανοι εχουν 'γαργαλησει' λιγο το dsg και εχει μεγαλυτερη αμεσοτητα-ταχυτερη αποκριση, ή εχουν 'ανοιξει' την δυνατοτητα του Launch control...
Το θεμα (για εμενα βασικα... ) ειναι , ΕΑΝ θα προσφερεται αργοτερα ΚΑΙ με manual κιβωτιο, και οχι αναγκαστικα μονο με dsg οπως στα Ibiza.
Εαν ναι, θα ειναι πιο συμμετοχικο, και η τιμη του θα ξεκιναει απο -1300ευρω περιπου που εχει το dsg , στα 21κ περιπου, (στην Γερμανια, και πιθανοτατα επειδη ΔΕΝ εμπιπτει σε φορο πολυτελειας, μαλλον σε πολυ κοντινη τιμη και στην χωρα μας), η οποια ειναι ακρως ανταγωνιστικη. -
Το +- στο λεβιέ το έχουν πάει δεξιά...? Ουάι...?
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Το +- στο λεβιέ το έχουν πάει δεξιά...? Ουάι...?Ετσι ηταν/ειναι τα DSG...Aπο την θεση D, κανεις το λεβιε λιγο δεξια, και πας
σε χειροκινητο Mode με +/- . H ενσταση αρκετων (και εμενα μαζι) εχει να κανει με την
αναποδη φορα του +/- , αφου οπως στους αγωνες ( ), απ' οπου προερχεται και η συγκεκριμενη δυνατοτητα επιλογης, μετακινεις προς τα κατω για να ανεβασεις και προς τα πανω για να κατεβασεις, ενω εδω ακριβως το αντιθετο.
Ευτυχως βεβαια που υπαρχουν και τα paddles...Γιατι, στα s-tronic ειναι διαφορετικα?
Πανε και σχεδον δυο χρονια που ειχα κανει test drive ενα TT S-tronic, αλλα δεν θυμαμαι
κατι διαφορετικο απο την διαταξη του dsg... -
Έχεις απόλυτο δίκιο, μπέρδεψα τα διπλοσύμπλεκτα...
Επειδή στο Ρόκκο δεν το βάζω ποτέ σε manual mode, σε αντίθεση με το DCT της Ζέτας (στο οποίο και είναι απο την άλλη, όπως και τα +- είναι ανάποδα) μου καρφώθηκε πως είναι και στο vw ετσι...
Και όντως βολεύει καλύτερα να είναι κάτω το + ... όπως βολεύει καλύτερα σε αριστεροτίμονο να είναι αριστερά η θέση του manual... anyway... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκιο, μπέρδεψα τα διπλοσύμπλεκτα...
Επειδή στο Ρόκκο δεν το βάζω ποτέ σε manual mode, σε αντίθεση με το DCT της Ζέτας (στο οποίο και είναι απο την άλλη, όπως και τα +- είναι ανάποδα) μου καρφώθηκε πως είναι και στο vw ετσι...
Και όντως βολεύει καλύτερα να είναι κάτω το + ... όπως βολεύει καλύτερα σε αριστεροτίμονο να είναι αριστερά η θέση του manual... anyway...Mιας και εισαι κατοχος του rocco dsg7, θα μου λυσεις μια απορια ( τρεις βασικα... ) που απο συντομες επαφες, ξεχασα να εστιασω, στο +/- mode, η αμεσοτητα στις αλλαγες πανω-κατω, ειναι ιδια, καλυτερη ή χειροτερη απο το S mode?
Και σου κανει heel and toe σε καθε κατεβασμα ηλεκτρονικα (να ανεβαζει πριν το κατεβασμα στροφες κινητηρα) οπως στο Cupra πχ, ή λειτουργει πιο χαλαρα οπως στο Golf 6 DSG 160?
Eπισης εχεις δοκιμασει να κανεις εκκινηση 'τσιμπωντας' λιγο χειροφρενο , και πατωντας γκαζι ταυτοχρονα για να ανεβαζει εστω λιγες στροφες πριν ξεκινησεις?, μιας και δεν λειτουργει στο 7αρι launch control? -
Mιας και εισαι κατοχος του rocco dsg7, θα μου λυσεις μια απορια ( τρεις βασικα... ) που απο συντομες επαφες, ξεχασα να εστιασω, στο +/- mode, η αμεσοτητα στις αλλαγες πανω-κατω, ειναι ιδια, καλυτερη ή χειροτερη απο το S mode?
Και σου κανει heel and toe σε καθε κατεβασμα ηλεκτρονικα (να ανεβαζει πριν το κατεβασμα στροφες κινητηρα) οπως στο Cupra πχ, ή λειτουργει πιο χαλαρα οπως στο Golf 6 DSG 160?
Eπισης εχεις δοκιμασει να κανεις εκκινηση 'τσιμπωντας' λιγο χειροφρενο , και πατωντας γκαζι ταυτοχρονα για να ανεβαζει εστω λιγες στροφες πριν ξεκινησεις?, μιας και δεν λειτουργει στο 7αρι launch control?Φοβάμαι πως δεν θα σου λύσω καμία αφού όταν χρησιμοποιώ το ρόκκο το απολαμβάνω σαν καθαρό αυτόματο και δεν το 'ταλαιπωρώ' (γι'αυτή τη δουλειά υπάρχει η Τέτα και η Ζέτα με manual και DCT* αντίστοιχα )...
Στο +/- μπήκε κανα-δυο φορές στην αρχή και έκτοτε είμαι μόνιμα στο S με την ανάρτηση να εναλλάσεται μεταξύ normal και sport...
Πάντως μου φάνηκε το ίδιο σε απόκριση αλλά θέλεις πραγματικά μεγάλο δείγμα για να το δείς αυτό αφού ο χρόνος (ειδικά στο κατέβασμα) ποικίλλει ακόμα και στο ίδιο mode ανάλογα το τι έχει προεπιλέξει...
Για το ηλεκτρονικό h&t τι εννοείς...? Οτι στο golf σε 'ψιλοκόβει' ενώ στο cupra στις συγχρονίζει πιο γλυκα...? Γιατί και πάλι οι διαφορές είναι μικρές, αφού το βαρβάτο κόψιμο του manual δεν τον βρίσκεις σε καμία περίπτωση...
Χειροφρενάκι δεν δοκίμασα (αν και μου φαίνεται χλωμό να ανεβάζει) οταν διαπίστωσα οτι δεν έχει launch control ξενέρωσα και το άφησα στην ησυχία του... αλλά όλο και κάποιον ιδιοκτήτη θα βρείς που θα τα έχει δοκιμάσει αυτά... και εγώ αν οδηγούσα μόνο αυτό, απο την ανία και μόνο θα δοκίμαζα διάφορα...*το οποίο είναι σαφώς πιο 'ακονισμένο' απο τo DSG
-
Πρωτη επαφη απο το Autotriti:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /95845.asp
Βαρυ το βγαζουν, 1184κιλα...
(Oλες οι ξενες πηγες, εδω του προσεθεσαν αλλα 10κιλα... ) -
...και απο τους 4τροχους...
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11292
-
'Το νέο Polo GTI το περιμένουμε στην Ελλάδα περί τα τέλη Ιουνίου με τιμές που γίνονται προσπάθειες για να συγκρατηθούν ίσως και κάτω από τις 20.000 ευρώ.'
Φθηνοτερο κατα 2500euro σε σχεση με τη Γερμανια...μπααα
VW Polo GTI (2010)