-
Προφανώς και είναι! Είναι μία κατηγορία πάνω!
-
Ο χρήστης Nikodimoz έγραψε:
Να ρωτήσω και κάτι άλω σαν ευρυχωρία το POLO GTI χωράει 5 άτομα η έχει 3 ζώνες πίσω για ομορφιά? Επίσης σε ύψος οι πίσω επιβάτες έχουν χώρο η θα πρέπει να σκύβουν όλη την ώρα? Το ρωτάω αυτό όχι γιατί έχω οικογένεια..... 19χρονον είμαι, αλλά γιατί θα ήθελα στην περίπτωση που χρειαστεί να μπουν οι κολλητοί μου μέσα( πράγμα το οποίο θα γίνετε πάρα πολύ συχνά) να μην ξελεμιαζοντε τα παλικάρια. Αν έχει κάποιος εμπιρεια παρακαλώ ας απαντήσει.Πρεπει να πας ΕΣΥ σε μια αντιπ/σωπεια να κατσεις μεσα και να κρινεις με βαση το σωματοτυπο σου, και τις αναγκες/προτεραιοτητες σου...
Αν σωνει και καλα θες μια εντυπωση απο καποιον τριτο, προσωπικα (με υψος 1.90, αδυνατος) βρηκα οκ τους χωρους και για πισω, τουλαχιστον για 2 ατομα. Τρια μαλλον θα ειναι αβολα για μετακινηση περα απο κατι συντομο.
Μπροστα, ομολογουμενως, μου φανηκε λιγο στενο μπροστα για τα γουστα μου, χωρις βεβαια ατο να σημαινει οτι δυσκολευε στην χρηστικοτητα/οδηγηση γενικα.
Η Mito αντιστοιχα πχ, (αλλα και το DS3), μου φανηκε -και ειναι- πιο ανετη μπροστα για οδηγο/συνοδηγο, αλλα αντιθετως, λιγο πιο στενη πισω και με χαμηλοτερη οροφη απο το Polo, η οποια περιοριζει λιγο το διαθεσιμο εσωτερικο υψος. -
Μια φορά μπήκαμε 3 άτομα στις πίσω θέσεις σε ένα polo 1.2 και δεν ήταν και ότι καλύτερο. Χωρέσαμε τελικά, αλλά ευτυχώς που ήταν μόνο για να μας πάει λίγο πιο κάτω...
Είναι καλύτερο από FIAT 500 η όχι?
Δεν έχω μπει ποτέ σε fiat 500, αλλά όπως σου απαντήσανε στάνταρ είναι πιο ευρύχωρο το polo από το 500. Αλλά όλα τα μοντέλα της κατηγορίας πάνω κάτω τα ίδια είναι. Πρέπει να ανέβεις μια κατηγορία για να χωρέσει 3ος άνετα πίσω. Τελευταία φορά που θυμάμαι να κάτσαμε 3 και να ήμασταν άνετα ήταν σε ένα Golf 5 ενός φίλου.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Να ρωτήσω και κάτι άλω σαν ευρυχωρία το POLO GTI χωράει 5 άτομα η έχει 3 ζώνες πίσω για ομορφιά? Επίσης σε ύψος οι πίσω επιβάτες έχουν χώρο η θα πρέπει να σκύβουν όλη την ώρα? Το ρωτάω αυτό όχι γιατί έχω οικογένεια..... 19χρονον είμαι, αλλά γιατί θα ήθελα στην περίπτωση που χρειαστεί να μπουν οι κολλητοί μου μέσα( πράγμα το οποίο θα γίνετε πάρα πολύ συχνά) να μην ξελεμιαζοντε τα παλικάρια. Αν έχει κάποιος εμπιρεια παρακαλώ ας απαντήσει.
Πρεπει να πας ΕΣΥ σε μια αντιπ/σωπεια να κατσεις μεσα και να κρινεις με βαση το σωματοτυπο σου, και τις αναγκες/προτεραιοτητες σου...
Αν σωνει και καλα θες μια εντυπωση απο καποιον τριτο, προσωπικα (με υψος 1.90, αδυνατος) βρηκα οκ τους χωρους και για πισω, τουλαχιστον για 2 ατομα. Τρια μαλλον θα ειναι αβολα για μετακινηση περα απο κατι συντομο.
Μπροστα, ομολογουμενως, μου φανηκε λιγο στενο μπροστα για τα γουστα μου, χωρις βεβαια ατο να σημαινει οτι δυσκολευε στην χρηστικοτητα/οδηγηση γενικα.
Η Mito αντιστοιχα πχ, (αλλα και το DS3), μου φανηκε -και ειναι- πιο ανετη μπροστα για οδηγο/συνοδηγο, αλλα αντιθετως, λιγο πιο στενη πισω και με χαμηλοτερη οροφη απο το Polo, η οποια περιοριζει λιγο το διαθεσιμο εσωτερικο υψος.Το θέμα είναι πως και εγώ είμαι 1,93μ και όχι πολύ αδύνατος άλλα όχι και σωματώδης. Η αλήθεια είναι πως το POLO GTI μου τράβηξε αμέσως την προσοχή λόγω τιμής αλά και επιδόσεων. Δεν θα ήθελα να πάρω ώμος ένα αυτοκίνητο το οποίο να μην καλύπτει τις ανάγκες μου.Το δύσκολο στην περίπτωση αυτή είναι πως το POLO GTI καλύπτει 3 από τα 4 βασικά κριτήρια που έχω για το αυτοκίνητο που θέλω.
- Να έχει λογική τιμή αγοράς και κόστος χρίσης
- Να έχει καλές επιδώσεις
- να έχει μια αξιοπρεπή ποιότητα εσωτερικού
- να έχει μια μια καλή ευρυχωρία στο εσωτερικό του.
Η αλήθεια βεβαία είναι πως το POLO GTI έχει πολύ καλούς χώρους για την κατηγορία του.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το θέμα είναι πως στο site της VW στην Ελλάδα ο βασικός εξοπλισμός αλλά και ο εξτρα δεν αναφέρει πουθενά την ύπαρξη χειριστηρίων στο τιμόνι. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι τα μισά αυτοκίνητα έχουν και τα άλλα μισά όχι.Να πάρω να μου πουν τι? Να μου επιβεβαιώσουν αυτό το οποίο βλέπω από το ίντερνετ και ακούω από εσάς.Αυτό στο οποίο ελπίζω είναι μήπως γίνει αυτό το οποίο έγινε δυστυχώς και στο scirocco δηλαδή μήπως πάνω στο εξάμηνο αναβαθμίσουν το εσωτερικό του μαζί με τον εξτρά εξοπλισμό. Δεν ξέρω τι να πω με αυτήν την VW, Τι να κάνω ώμος που μου αρέσει τρελά το POLO GTI και σε τιμή και σε επιδόσεις.
Φίλε μου αυτά τα περί εξοπλισμού αλλάζουν από μέρα σε μέρα στις αντιπροσωπείες. Πάνε μια βόλτα στο πλησιέστερο vagελάδικο και θα δεις. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει ως έξτρα αυτό που ζητάς και να κοστίζει 200-300€...σιγά το πράμα!
τα χειριστηρια στο τιμονι ειναι αχρηστα
-
ώμος = άρθρωση μεταξύ βραχίονα και θώρακα
όμως= αλλά ,δηλώνει αμφισβήτηση -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
όμως= αλλά ,δηλώνει αμφισβήτηση -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το θέμα είναι πως στο site της VW στην Ελλάδα ο βασικός εξοπλισμός αλλά και ο εξτρα δεν αναφέρει πουθενά την ύπαρξη χειριστηρίων στο τιμόνι. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι τα μισά αυτοκίνητα έχουν και τα άλλα μισά όχι.Να πάρω να μου πουν τι? Να μου επιβεβαιώσουν αυτό το οποίο βλέπω από το ίντερνετ και ακούω από εσάς.Αυτό στο οποίο ελπίζω είναι μήπως γίνει αυτό το οποίο έγινε δυστυχώς και στο scirocco δηλαδή μήπως πάνω στο εξάμηνο αναβαθμίσουν το εσωτερικό του μαζί με τον εξτρά εξοπλισμό. Δεν ξέρω τι να πω με αυτήν την VW, Τι να κάνω ώμος που μου αρέσει τρελά το POLO GTI και σε τιμή και σε επιδόσεις.
Φίλε μου αυτά τα περί εξοπλισμού αλλάζουν από μέρα σε μέρα στις αντιπροσωπείες. Πάνε μια βόλτα στο πλησιέστερο vagελάδικο και θα δεις. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει ως έξτρα αυτό που ζητάς και να κοστίζει 200-300€...σιγά το πράμα!
Τσιφούτηηηηηηηηηηηη....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
όμως= αλλά ,δηλώνει αμφισβήτησηΗ αλήθεια είναι πως δεν είμαι και μεγάλος ορθογράφος.
-
όμως= αλλά ,δηλώνει αμφισβήτησηΗ αλήθεια είναι πως δεν είμαι και μεγάλος ορθογράφος.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/
-
Μην το λες αυτό. Είναι πολύ βολικά.
-
Εγώ και που τα Έχω δεν τα πολυχρησιμοποιω ...
Δεν ξερω γιατί τα Έβαλα... -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/
Το χρησιμοποιώ ήδη.
-
Σε αυτό το αυτοκίνητο αξίζουν τα δερμάτινα καθίσματα η όχι?
-
κάπου διάβασα για μικρή αύξηση στο polo της τάξης των 170 περίπου ευρώ...
-
[quote='lalakis13']κάπου διάβασα για μικρή αύξηση στο polo της τάξης των 170 περίπου ευρώ...[/quote
Αυτό είναι αληθές και πάρα πολύ αστείο καθώς με την οικονομική κρίση οι εταιρείες στην κυριολεξία βαράνε μύγες.Εδώ παρακαλάνε για πελάτες και κάνουν οτι μπορούν για να τον βρουν με δώρα και η VW μου κάνει αυξήσεις στα αυτοκίνητα.Μόνο στην ελλαδα θα μπορούσε να γίνει αυτό. -
Πλακα κανω επειδη δεν εχω εγω
Αν και δε μου λειπουν, καλο ειναι να υπαρχουν
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Αν και δε μου λειπουν, καλο ειναι να υπαρχουν
Οτι και να κάνουμε ειναι μια παραπάνω ευκολία χωρις ομως αυτο να σημαίνει πως η μη ύπαρξη τους συνεπ;aγετε λόγο απόρριψης αυτοκινήτου.Στην συγκεκριμένη περίπτωση το POLO GTI εχει πολλά αλα καλα.0-100 σε 6,9sec -
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το POLO GTI εχει πολλά αλα καλα.0-100 σε 6,9sec
Αυτό κι' αν είναι χρήσιμο...
-
πιο χρησιμο απο τα χειριστηρια στο τιμονι παντως
VW Polo GTI (2010)