-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Το καθε αμαξι εχει διαφορετικο προσανατολισμο...........
μην μπερδευεστε..........
το polo gti απλα τα κανει ολα κ συμφερει.........δεν σου δινει την σπορ αισθηση που σου δινουν τα αλλα αμαξια του συγκριτικου αλλα εκει που θα θελησεις να στριψεις θα το κανει χωρις πολλα πολλα.....
το αμαξι αυτο ειναι για να πας ατσαλακωτος στον προορισμο σου.........να βαλεις μουσικουλα κ να χαλαρωσεις.........αν θες σκληροπυρηνικα στροφιλικια κ κλπ ειναι προφανες οτι δεν κανει για σενα!
Απλα το βγαλανε καλυτερο γιατι εχει ολο το πακετο.......dsg που ειναι ολα τα λεφτα κ καλυτερο απ αυτο που εχει το ibiza cupra...πιο βελτιωμενο με πιο γρηγορες αλλαγες ειδικα στα κατεβασματα......βγαζει 190 αλογα δυναμομετρημενα 27 κιλα ροπη.......εχει πολυ δυνατα φρενα ισαξια της μιτο..(αν κ κουραζονται πιο ευκολα!).......κ τιμη 19.400!
Αλλο ενα θυμα του μαρκετινγκ; το πολακι ειναι 180 αλογα και 25 κιλα απο την εταιρια.Μπορει να τα κανει ολα αυτα που λες αλλα η μιτο τα κανει καλυτερα.Αμα φτασαμε να λεμε οτι το πολακι 'εκει που θα θελησεις να στριψεις θα το κανει χωρις πολλα πολλα.....' ενω η μιτο οχι ζητω που καηκαμε...σε λιγο θα μας πουλανε ντοματες για καρπουζια κι ο καρνεζης θα λεει ωραια γευση η ντοματα φετος.. Γενκως φιλε εισαι ο ιδανικος πελατης ενος πωλητη της vw..
το μιτακι ετσι οπως γραφεις πρεπει να ριχνει σε scuderia και στριβει με 10 χιλ παραπανω απο το πολο στις στροφες. απο την εμπειρια σου με τα 2 αυτοκινητα ενημερωσε μας για την ανωτερωτητα της μιτουλας.
εσυ μηπως εισαι σκετο πελατης και πινεις τσαι συνεχεια;
Απο τσαι αλλο τιποτα...το βλεπεις μισογεματο η μισοαδειο το ποτηρι σαν κλασσικος παπατζας (οπως λεει το νικ σου..οχι εγω.. ) που εισαι..Οδηγησε τα και τα δυο και ιδιαιτερα το πολακι (γιατι τη μιτο δε θες και πολυ να καταλαβεις τι οδηγας) και μετα ελα πες μας εσυ για την ανωτεροτητα του. Ρε κοιτα κατι πραματα,ολοι μηχανικοι εδω μεσα βγηκαμε..
-
η παρανοια σε ολο της το μεγαλειο
-
Δεν ηθελα να γινω κακος και εριστικος αλλα λυπαμαι.
μονο και μονο το signature που εχεις να δει καποιος θα καταλαβει το κομπλεξ που εχεις με τα vag.
προσπαθεις να πισεις ολους τους αλλους μαζι με εσενα για την τοοοοσο καλη και φοβερη μιτο.
ενταξει ρε φιλε και για εμενα ειναι ενα ασχημο ψευτομοντερνο και οριακα κιτς αμαξακι της αλφα .
αλλα δεν προσπαθω να το περασω σε κανεναν αυτο!
αληθεια τι κανουν απο πωλησεις τα μιτο; και μαλιστα το qv?
αληθεια γιατι εχουν τοσο αστεια αξια μεταπωλησης?
αληθεια που ειναι στα στεκια τα αλφα?
η αλφα σταματησε να φτιαχνει αμαξια με ψυχη εδω και χρονια! -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εδώ το καλό χοτ-ντογκ! Τσιπς-πατατάκια έχω, κόκα-κόλα, μπύρα-μπύρα-μπύρα, νερό παγωμένοοο!
Mαστορα, πιασε ενα χοτ-ντογκ και μια Light!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εδώ το καλό χοτ-ντογκ! Τσιπς-πατατάκια έχω, κόκα-κόλα, μπύρα-μπύρα-μπύρα, νερό παγωμένοοο!
Mαστορα, πιασε ενα χοτ-ντογκ και μια Light!
Για σένα δεκαπέντε σεντ.Το ραντανπλάν θα τον φας εδώ ή να στον στείλω σπίτι;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απο τσαι αλλο τιποτα...το βλεπεις μισογεματο η μισοαδειο το ποτηρι σαν κλασσικος παπατζας (οπως λεει το νικ σου..οχι εγω.. ) που εισαι..Οδηγησε τα και τα δυο και ιδιαιτερα το πολακι (γιατι τη μιτο δε θες και πολυ να καταλαβεις τι οδηγας) και μετα ελα πες μας εσυ για την ανωτεροτητα του. Ρε κοιτα κατι πραματα,ολοι μηχανικοι εδω μεσα βγηκαμε..Πάσχο, νομίζω ότι το αδικείς το pol-άκι.προσωπικά το οδήγησα και μου φάνηκε πολύ ωραίο και θα ήταν ένα αμάξι που θα ήθελα να έχω. Η mito που με είχαν πάει βόλτα, δεν μπορώ να πω ότι με έπεισε ότι τα κάνει όλα το ίδιο καλά.ΟΚ, σίγουρα μπορεί να είναι πιο γρήγορη ή να μπαίνει στις στροφές πιο παιχνιδιάρικα αν το ζητήσεις, αλλά εν τέλει το overlall συναίσθημα ήταν ότι επειδή τα αμάξια αυτής της κατηγορίας είναι αμάξια 'για κάθε μέρα', το mito θα το απέρριπτα.προσωπική άποψη είναι βέβαια αυτή (και καμία σχέση δεν έχει με το αν έχω vag-group ή όχι).
Βέβαια αν μπορείς να ανεχτείς την 'σκληρότητα' της mito ή το φινίρισμα της, τότε γιατί όχι?πάρε Mito.
Τώρα...αν ψάχνεις αμάξι για κόντρα, και τα 2 είναι λάθος επιλογή.
-
Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν είναι αμάξι για Κάθε μέρα, το πρόβλημα είναι ότι παραείναι όμορφη για να την Παρκαρεις όπου να'ναι ... Ενώ με το πόλο δεν σε νοιάζει ... Είναι σαν τα γιαρις... Τα χωνεις όπου βρεις και στα @@σου...
Για Κάθε μέρα δεν είναι γιατί είναι δύσκολη για το μέγεθος της στο παρκάρισμα και γιατί δεν κόβει το τιμόνι της... Η ποιότητα της είναι ΠΟΛΥ καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για Κάθε μέρα δεν είναι γιατί είναι δύσκολη για το μέγεθος της στο παρκάρισμα και γιατί δεν κόβει το τιμόνι της... Η ποιότητα της είναι ΠΟΛΥ καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας
καλο ειναι το μεγεθος της..
οσο για το τιμονι της, μιας και στο shitroen μου εχω αντιστοιχα κοντο τιμονι (2.6) , θελει απλα συνηθεια
βεβαια καλυτερα να σε δυσκολευει λιγο παραπανω στο παρκαρισμα απο το να εχεις 3 στροφες..
αυτο για μενα ειναι το μεγαλο αρνητικο των vag -
Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν είναι αμάξι για Κάθε μέρα, το πρόβλημα είναι ότι παραείναι όμορφη για να την Παρκαρεις όπου να'ναι ... Ενώ με το πόλο δεν σε νοιάζει ... Είναι σαν τα γιαρις... Τα χωνεις όπου βρεις και στα @@σου...
Για Κάθε μέρα δεν είναι γιατί είναι δύσκολη για το μέγεθος της στο παρκάρισμα και γιατί δεν κόβει το τιμόνι της... Η ποιότητα της είναι ΠΟΛΥ καλή για τα δεδομένα της κατηγορίαςεμένα βασικά και τα 2 με ξυνίζουν στην ποιότητα, αλλά τι να κάνουμε?
Πρέπει να διαλέξω αναγκαστικά ανάμεσα στα 2 αυτά (για χάρη του topic). -
**Το θέμα ονομάζεται VW Polo GTI. **
-
Ρε παιδιά άμα δεν είναι η Mito και το Polo για καθημερινή χρήση λόγο μεγέθους... ποιά είναι? Σιγά τα μακριά μεταξόνια. Ξαφνικά τα μινι έγιναν για ταξίδια και εκδρομές που δεν έχουν χώρους για πάνω απο 3 ενήλικες φυσιολογικού μεγέθους με τις αποσκευές τους?
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Ρε παιδιά άμα δεν είναι η Mito και το Polo για καθημερινή χρήση λόγο μεγέθους... ποιά είναι? Σιγά τα μακριά μεταξόνια. Ξαφνικά τα μινι έγιναν για ταξίδια και εκδρομές που δεν έχουν χώρους για πάνω απο 3 ενήλικες φυσιολογικού μεγέθους με τις αποσκευές τους?+1
Απλά μάλλον κάποιοι έχουν μόνο στο μυαλό τους τους 18άριδες 'κ@υλωμένους' πιτσιρικάδες που θα πάνε εκδρομή.Αλλά και πάλι κι αυτοί κάθε μέρα δε θα το χρησιμοποιούν και απλώς ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα το παίρνουν και στις εκδρομές τους?
(αν και κάποιοι τυχεροί μπορεί να παίρνουν την 'κούρσα' του μπαμπά τους ) -
Ρε παιδιά άμα δεν είναι η Mito και το Polo για καθημερινή χρήση λόγο μεγέθους... ποιά είναι? Σιγά τα μακριά μεταξόνια. Ξαφνικά τα μινι έγιναν για ταξίδια και εκδρομές που δεν έχουν χώρους για πάνω απο 3 ενήλικες φυσιολογικού μεγέθους με τις αποσκευές τους?φίλε μου διάβαζε λίγο πιο προσεκτικά...
το έχω ξαναγράψει, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ με το μεγεθος της η μίτο είναι άβολη σε αναστροφές, παρκαρίσματα κλπ ...
και αυτό γιατί1)αφενώς έχει τιμόνι που δεν κόβει και αφετέρω...
έχει μικρά παράθυρα και δεν μπορείς να έχεις πλήρη αντίληψη για το τι συμβαίνει γύρο σου...
-
Δεν λέω, τα αμάξια κατηγορίας Mito και Polo είναι οτι πρέπει για all around αμάξια μιας και τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας που έχουν στους ανοιχτούς δρόμους με υψηλές ταχύτητες καμία σχέση δεν έχουν με αυτά μιας δεκαετίας πριν, αλλά για την πόλη είναι ταμαμ. ΟΚ υπάρχουν και τα ματιζ αλλά αυτά είναι μόνο για την πόλη.
Το σκέφτομαι μάλιστα το επόμενο αμάξι μου να είναι αυτής της κατηγορίας βλέποντας οτι το 90% της ζωής του το περνάει στους γαμ@δρομους της Αττικής. Άντε να είναι και γρήγορο μιας και θα βρω δρόμο μία στις 10 να το ανοίξω πριν με πιάσει το επόμενο φανάρι η μ@λ@κ@ς που θα έχει πιάσει αριστερή για να μιλάει στο κινητό... άσχετο αλλά κάθε μέρα με πιάνει όλο και περισσότερη απελπισία με την κίνηση και την κατάσταση των δρόμων και σκέφτομαι δεν αξίζει πλέον να έχεις αμάξι στο κωλοχανείο που ζούμε με λάστιχο κάτω απο 65αρι προφίλ και εμείς μιλάμε για αίσθηση και τιμόνια…
-
Ρε παιδιά άμα δεν είναι η Mito και το Polo για καθημερινή χρήση λόγο μεγέθους... ποιά είναι? Σιγά τα μακριά μεταξόνια. Ξαφνικά τα μινι έγιναν για ταξίδια και εκδρομές που δεν έχουν χώρους για πάνω απο 3 ενήλικες φυσιολογικού μεγέθους με τις αποσκευές τους?
φίλε μου διάβαζε λίγο πιο προσεκτικά...
το έχω ξαναγράψει, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ με το μεγεθος της η μίτο είναι άβολη σε αναστροφές, παρκαρίσματα κλπ ...
και αυτό γιατί1)αφενώς έχει τιμόνι που δεν κόβει και αφετέρω...
έχει μικρά παράθυρα και δεν μπορείς να έχεις πλήρη αντίληψη για το τι συμβαίνει γύρο σου...
Δεν ξέρω τις ιδιαιτερότητές της γιατί δεν την έχω οδηγήσει, κρίνω μόνο απο το μέγεθός της.
-
απο αποψη ανεσης τα μικρα ζμπορ αυτοκινητα για μενα ειναι κουραστικα παντως
αν ειναι να εχεις μονο ενα μικρο για ολες τις δουλειες (και σε νοιαζει φυσικα να τρεχεις) οκ , αλλα αν καποιος ειναι σαν εσενα που εχει κι ενα rx να ξεκαβλωνει, ενα 1400αρι κορσα το παρα πολυ για μες στη πολη ειναι υπεραρκετο..
το δικο μου ζμπορ μικρο (βεβαια αυτο ειναι μια κατηγορα κατω κι απο το polo), μου εχει σπασει τη μεση
ωρες ωρες προτιμω να καιω τη βενζινη του audi, παρα να τρωω στη μαπα το κουτσουρο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
απο αποψη ανεσης τα μικρα ζμπορ αυτοκινητα για μενα ειναι κουραστικα παντωςαν ειναι να εχεις μονο ενα μικρο για ολες τις δουλειες (και σε νοιαζει φυσικα να τρεχεις) οκ , αλλα αν καποιος ειναι σαν εσενα που εχει κι ενα rx να ξεκαβλωνει, ενα 1400αρι κορσα το παρα πολυ για μες στη πολη ειναι υπεραρκετο..
το δικο μου ζμπορ μικρο (βεβαια αυτο ειναι μια κατηγορα κατω κι απο το polo), μου εχει σπασει τη μεση
ωρες ωρες προτιμω να καιω τη βενζινη του audi, παρα να τρωω στη μαπα το κουτσουρο
Δεν το έκανα σαφές... αντικαταστάτη του ρχ8
Έκανα πριν μερικές μέρες ένα test drive (της πλάκας βέβαια που ούτε αξίζει αναφοράς) το Ibiza Cupra... αν είναι έτσι σκληρό και θορυβώδες και το Polo... με την καμία δεν είναι για μέσα στην πόλη.
-
s3 θες εσυ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
s3 θες εσυWish... αλλα άλλο τι θέλω και άλλο το τι μπορώ να πάρω. Μπορώ βέβαια να κάνω το A3 look S3 και μετά ticket χωρις επιστροφή για Αυστραλία μεριά
Πέρα απο την πλάκα τα γρήγορα μικρά είναι μια πολύ ολοκληρωμένη λύση για την εποχή μας... Χρήση στην πόλη (όχι όλα βέβαια) σχετική οικονομία καυσίμου, ταχύτητα και ορισμένα δίνουν και χώρους. Το Polo ακούγεται σαν μια λύση που τα συνδυάζει αυτά, όπως και το DS3 που έχω οδηγήσει. Για Mito δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
-
Έκανα πριν μερικές μέρες ένα test drive (της πλάκας βέβαια που ούτε αξίζει αναφοράς) το Ibiza Cupra... αν είναι έτσι σκληρό και θορυβώδες και το Polo... με την καμία δεν είναι για μέσα στην πόλη.
Δεν έχω οδηγήσει το GTi αλλά δε το κόβω να είναι τόσο σκληρό όσο το cupra. Πάντως έχω το tsi και (παρα)είναι μαλακό για την πόλη (με 60άρι προφίλ λάστιχα, γιατί έχω μια τάση να πεφτω συνέχεια σε λακούβες )
Πάντως ένα test drive θα σου λύσει τις απορίες και εκεί θα δεις αν 'κάνει' για σένα το αυτοκίνητο. Όλα είναι θέμα γούστου.
VW Polo GTI (2010)