-
Αφού έχει στάνταρ έξι αερόσακους γιατι στον προαιρετικό τους χρεώνει 550?
-
Και το media in τι είναι?
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Και το media in τι είναι?καλωδιο με usb......
-
Αφού έχει στάνταρ έξι αερόσακους γιατι στον προαιρετικό τους χρεώνει 550?4 αεροσακους νομιζω εχει στανταρ........οι αλλοι 2 πανε εξτρα!
-
Δεν μπορώ να καταλάβω πόσους αερόσακους έχει τελικά (αφού στο στάνταρντ εξοπλισμό οι πλαϊνοί αναφέρονται ως «νέου τύπου κεφαλής - θώρακα») αλλά στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι «κουρτίνες» μέχρι τα πίσω παράθυρα.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω πόσους αερόσακους έχει τελικά (αφού στο στάνταρντ εξοπλισμό οι πλαϊνοί αναφέρονται ως «νέου τύπου κεφαλής - θώρακα») αλλά στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι «κουρτίνες» μέχρι τα πίσω παράθυρα.αν θυμαμαι καλα εχει 2 πλευρικους κ 2 μετωπικους.........οι αλλοι 2 οροφης πανε εξτρα!
-
Πάντως στο άρθρο των 4 τροχών λέει 6 αερόσακοι στάνταρ......
-
Πάντως στο άρθρο των 4 τροχών λέει 6 αερόσακοι στάνταρ......δεν έχει αερόσακους γονάτων στον βασικό εξοπλισμό?
-
μηπως εχει 2 μετωπικους 2 πλευρικους 2 γονατων κ οι αλλοι 2 οροφης πανε εξτρα???
αυριο θα περασω απο την αντιπροσωπεια για να μαθω ινφος........
-
Παιδια δεν εχει γονατων οδηγου. Οι εξι ειναι 2 μετωπικοι 2 πλευρικοι και 2 τυπου 'κουρτινας' για τα εμπρος παραθυρα. Οι εξτρα ειναι αυτοι της οροφης.
-
Ειχα περασει απο την αντιπ/σωπεια προχθες, και ειχα την ιδια απορια για τους εξτρα αεροσακους.
Απ' οσο με ενημερωσε ο πωλητης, εχει 4 στανταρ αεροσακους, οδηγου, συνοδηγου, και πλευρικους οι οποιοι ειναι ΠΙΟ μεγαλοι ωστε να καλυπτουν θωρακα στο πλαι ΚΑΙ κεφαλι, και οι 2 εξτρα ειναι για τους ΠΙΣΩ επιβατες, οροφης...
Αρα αν βαζετε την πεθερα πισω, δεν ειναι αναγκη να τους συμπεριλαβετε... -
αφαιρωντας 2-3 στοιχεια εξοπλισμου προκυπτει και το 'χαμηλο κοστος'
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αφαιρωντας 2-3 στοιχεια εξοπλισμου προκυπτει και το 'χαμηλο κοστος'E είσαι λίγο υπερβολικός.Πολλά αμάξια δεν έχουν 6 αερόσακους.Αυτό που μου έκανε άσχημη εντύπωση είναι ότι χρεώνουν 40 ευρώ την απενεργοποίηση τη αερόσακου συνοδηγού.Τι γυφτειά.....Εγώ νόμιζα ότι σε όλα τα αμάξια ήταν στάνταρ.
-
E είσαι λίγο υπερβολικός.Πολλά αμάξια δεν έχουν 6 αερόσακους.Αυτό που μου έκανε άσχημη εντύπωση είναι ότι χρεώνουν 40 ευρώ την απενεργοποίηση τη αερόσακου συνοδηγού.Τι γυφτειά.....Εγώ νόμιζα ότι σε όλα τα αμάξια ήταν στάνταρ.
κανενα καινουργιο λουσατο 'σποριτφ' δε νομιζω οτι εχει πλεον 4 αεροσακους.
βαλε και το cc (που πχ στο cupra ειναι στανταρ) και θα δεις οτι η τιμη του αυτοκινητου γινεται πολυ πιο 'λογικη'. Δε λεω οτι δεν ειναι ηδη πολυ καλη, απλα εξηγω πως αυτη προεκυψε (εν μερη). -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
E είσαι λίγο υπερβολικός.Πολλά αμάξια δεν έχουν 6 αερόσακους.Αυτό που μου έκανε άσχημη εντύπωση είναι ότι χρεώνουν 40 ευρώ την απενεργοποίηση τη αερόσακου συνοδηγού.Τι γυφτειά.....Εγώ νόμιζα ότι σε όλα τα αμάξια ήταν στάνταρ.
βαλε και το cc (που πχ στο cupra ειναι στανταρ) και θα δεις οτι η τιμη του αυτοκινητου γινεται πολυ πιο 'λογικη'. Δε λεω οτι δεν ειναι ηδη πολυ καλη, απλα εξηγω πως αυτη προεκυψε (εν μερη).το cc τι ειναι??
-
cruise control
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
βαλε και το cc (που πχ στο cupra ειναι στανταρ) και θα δεις οτι η τιμη του αυτοκινητου γινεται πολυ πιο 'λογικη'. Δε λεω οτι δεν ειναι ηδη πολυ καλη, απλα εξηγω πως αυτη προεκυψε (εν μερη).Το άρθρο των 4τροχών λέει ότι έχει στανταρ 6 αεράσακους.Όπως είπε ένα φίλος πιο πριν οι έξτρα είναι στην οροφή.Εγώ πάντως πρώτη φορά τους ακούω.Αν ξέρει κάποιος κάτι για το τι είναι οι αερόσακοι οροφής ας μας πει.
Πάντως σαν έξτρα το κρους κοντρόλ κάνει γυρω στα 400 οπότε και πάλι η διαφορά με το κούπρα είναι τεράστια.Ασε που τρίθυρα αμάξια δεν τα μπορώ με την καμία.
Έχω περιέργεια να δω η Σκόντα πόσο θα χρεώνει της ΡΣ....
Και μιας και το έφερε η κουβέντα, και εγώ δεν πίστευα στα μάτια μου όταν η Άλφα ρομέο χρέωνε στη Giulietta qv(αμάξι 30.000) αισθητήρες φώτων και βροχής και το i30 μου τα είχε στάνταρ στα 15.000.....
-
Θα το ξανα πω: Μιλανε για 6 airbags επειδη υπαρχουν και για τα κεφαλια των εμπρος επιβατων περα απ'τους κλασικους πλευρικους. Τωρα αν ειναι ξεχωριστοι η ενας ενιαιος δεν το ξερω, αυτο που καταλαβαινω ειναι πως θελουν να δειξουν τη διαφορα σε σχεση με παλαιοτερα. Αυτη την εικονα βρηκα, αν ειναι με τους εξτρα η οχι δεν ξερω
YΓ Στο σαιτ της σεατ δεν αναφερεται το cc στο βασικο εξοπλισμο του cupra...
-
Στην εικόνα πάντως φαίνονται 6 αερόσακοι:
2 αερόσακοι οδηγού-συνοδηγού
2 πλευρικοί αερόσακοι ενσωματωμένοι στα μπροστινά καθίσματα
2 αερόσακοι τύπου οροφής ('αεροκουρτίνα')
VW Polo GTI (2010)