-
Νομίζω ότι ξεκαθαρίστηκε το θέμα.
Το engine code που αναφέρουν τα specs αναφέρεται επακριβώς στην άδεια στο 'αναγνωριστικό κινητήρα'.
Οπότε έχω 225 μουλάρια. Καθόλου άσχημα αν σκεφτεί κανείς ότι το πήρα για 165... -
Ο χρήστης manosfp έγραψε:
Νομίζω ότι ξεκαθαρίστηκε το θέμα.
Το engine code που αναφέρουν τα specs αναφέρεται επακριβώς στην άδεια στο 'αναγνωριστικό κινητήρα'.
Οπότε έχω 225 μουλάρια. Καθόλου άσχημα αν σκεφτεί κανείς ότι το πήρα για 165...165kw μήπως τυχαίνει να είναι 225 μουλάρια ?
166 * 0.746 = 225.5
-
Λάθος ο πολλαπλασιασμός. Με 1.35 έπρεπε να είναι. Αλλά έτσι είναι, 225 άλογα βγαίνουν.
-
Λείπει ένα άλογο!
-
Εχεις δίκιο, το πήρε η κυρά να φέρει τα ξύλα!
Γελάω γιατί με τσιγκλούσε ο κολλητός να το πάμε μια ψιλή με το civic του κι εγώ το σκεφτόμουν!!!Δεν έχει κανείς το ίδιο ρε αδέρφια;;;
-
Δεν έχει κανείς το ίδιο ρε αδέρφια;;;
Θα έχουν καταθέσει πινακίδες οι περισσότεροι....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λάθος ο πολλαπλασιασμός. Με 1.35 έπρεπε να είναι. Αλλά έτσι είναι, 225 άλογα βγαίνουν.Το ίδιο είναι
-
Ε κι εγώ θα τις καταθέσω το Δεκέμβρη αλλά δεν πάει να πει ότι δεν θα το έχω!!!
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Λάθος ο πολλαπλασιασμός. Με 1.35 έπρεπε να είναι. Αλλά έτσι είναι, 225 άλογα βγαίνουν.
Το ίδιο είναι
Ε όχι δεν είναι το ίδιο.
166 χ 1.36 = 225,8
166 χ 0,746 = 123,8
Αν θες από τα KW να βγάλεις άλογα, πολλαπλασιάζεις με 1,36. Αν θες από άλογα να βρεις KW πολλαπλασιάζεις με 0,746. -
Διά εννοούσε.
-
Τόσο απλό ήταν τελικά;
1,36 το μαγικό νούμερο; -
Για μένα είναι σοβαρό το θέμα γιατί έχω πρόβλημα με την οδήγηση τη νύχτα. Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις λέγοντας να κάνω κάτι άλλο, π.χ. service. Εγώ την ορατότητα μου θέλω να βελτιώσω. Και κάτι άλλο, δώσε μου αν θέλεις κάποιο λινκ που να εξηγεί γιατί δεν βάζουμε xenon σε απλά φανάρια.Μή βάλεις xenon για να βελτιώσεις την ορατότητα! Πάρε απλά καλύτερες λάμπες. Αν το φανάρι δεν εχει ειδικά κάτοπτρα, όπως και αυτόματη ρύθμιση δέσμης (πάνω-κάτω) ανάλογα με το έδαφος, τότε το φώς θα σκορπίζει και θα στραβώνει και εσύ απλά δε θα βλέπεις. Την έχω πατήσει. Γι αυτό και τα εργοστασιακά xenon κοστίζουν κάτι παραπάνω.
-
Αυτόματη ρύθμιση έχει.
Πλυστικό σύστημα, αν εννοείτε το απ´έξω με τους υαλοκαθαριστήρες έχει. -
Το μεγάλο δίλημμα τέθηκε. Μου δίνουν σχεδόν τα τριπλάσια λεφτά απ ´όσο το πήρα. Τι κάνω;
-
Το μεγάλο δίλημμα τέθηκε. Μου δίνουν σχεδόν τα τριπλάσια λεφτά απ ´όσο το πήρα. Τι κάνω;ΤΟ μόνο δίλλημα είναι τι χρώμα κορδέλα θα του βάλεις!!!!!
-
Ακόμα κι αν το πήρα 500 και μου δίνουν 1200;;;
-
Ακόμα κι αν το πήρα 500 και μου δίνουν 1200;;;Μωβ τότε
Τόσο λίγα;
-
Και παλι...3πλασιασες τα χρηματα σου. Καλη επενδυση σε κατι που δεν ειναι επενδυση...Πουλα!
-
Δεν το πήρα για επένδυση, το πήρα για οικογενειακό. Μου κόστισε 2000 και μου δίνουν 5000. Ομολογουμένως δελεαστικότατη πρόταση. Τι να πάρω όμως μετά με το πεντοχίλιαρο;;;
-
Κάτι θα βρεις
Πουλα το λεμε και μη το σκέφτεσαι
VOLVO FORUM