-
XC60 στο Essen λογικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
XC60 στο Essen λογικά.Ναι στην Essen ειναι, αλλα η photo ειναι απο album και οχι απο αρθρο σχετικα με το XC60, οποτε στοιχεια σχετικα με τους κινητηρες δεν βρηκα.
-
Το είδα σήμερα . Απαιχτο.
Αντε Ρεεεεεεεεεεεεε Πουνε 2λυτρος -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το είδα σήμερα . Απαιχτο.
Αντε Ρεεεεεεεεεεεεε Πουνε 2λυτροςστην αντιπροσωπεία;Έκανες test drive;
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
θα έχω το Barrents blue,Αυτό είναι μεταλλικό?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
θα έχω το Barrents blue,
Αυτό είναι μεταλλικό?
λέει, μεταλλικό περλέ
-
Μόνο το 'περλε' βλέπω στο site
-
πάντως μου χρέωσαν μεταλλικό χρώμα ... λες να μην είναι ??
-
Δεν ξέρω τσέκαρε λίγο στο site εδώ http://www.volvocars.com/gr/All-Cars-MY ... pment.aspx εκεί που λέει τα χρώματα σε άλλα αναφέρει μεταλλικό και σε άλλα όχι. Τί να πω.
-
To Barents Blue είναι περλέ και χρεώνεται στη Volvo όσο και το μεταλλικό,δηλαδή 700 ευρώ,όσον αφορά το S40...το μόνο μεταλλικό που υπάρχει είναι το Orinoco blue το οποίο είναι μπλεγαλαζοπράσινο..
τα περλέ χρώματα αλλάζουν πιο εύκολα απόχρωση ανάλογα με το περιβάλλον έτσι δεν είναι;
Πάντως είναι ένα πολύ επιτυχημένο χρώμα για τη Volvo και δεν το έχουν αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια. -
Έτσι είναι φίλε Σκανδιναυέ, αλλά αν θυμάμαι καλά (έχουν περάσει και 2,5 χρόνια) τα περλέ χρώματα χρεώνονται περισσότερο από τα μεταλλικά στη Volvo. Κι εγώ το barrents blue έχω και θεωρώ ότι του πάει πολύ, αλλά έχει παρακυκλοφορήσει. Το 70% από τα S40 φοράνε το barrents blue.
-
βασικα πολυ ωραιο χρωμα ειναι το Oyster Grey Pearl..τωρα δεν γνωριζω αν υπαρχει και στο s40,αλλα στο s80 του πηγαινει παρα πολυ!!αλλα και γενικα σαν αυτοκινητο ειναι φοβερο το s80.μακραν καλυτερο απο τους αντιστοιχους αντιπαλους τους στην κατηγορια.(και το εχω ψαξει αρκετα,για να το λεω!)
-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
Έτσι είναι φίλε Σκανδιναυέ, αλλά αν θυμάμαι καλά (έχουν περάσει και 2,5 χρόνια) τα περλέ χρώματα χρεώνονται περισσότερο από τα μεταλλικά στη Volvo. Κι εγώ το barrents blue έχω και θεωρώ ότι του πάει πολύ, αλλά έχει παρακυκλοφορήσει. Το 70% από τα S40 φοράνε το barrents blue.kαι το άλλο 30% είναι το titanium grey pearl
-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
Έτσι είναι φίλε Σκανδιναυέ, αλλά αν θυμάμαι καλά (έχουν περάσει και 2,5 χρόνια) τα περλέ χρώματα χρεώνονται περισσότερο από τα μεταλλικά στη Volvo. Κι εγώ το barrents blue έχω και θεωρώ ότι του πάει πολύ, αλλά έχει παρακυκλοφορήσει. Το 70% από τα S40 φοράνε το barrents blue.Ναι αλλά του πάει !!!
-
Το πρώτο χρώμα σε πωλήσεις στο S40 είναι το μαύρο μεταλλικό,ακολουθεί το Barents Blue,μετά το γκρι του γραφίτη,το ασημί,το Safari Green(σαν μπεζ), ενώ στις αρχές πούλαγε αρκετά το γαλάζιο και το Willow Green που τώρα έχουν αντικατασταθεί με άλλες αποχρώσεις.Kατ'εμέ οι πιο ωραίες αποχρωσεις είναι το Βarents blue,το βυσσινί,το Orinoco blue και το Safari green.
-
-
Αυτό είναι το Barents Blue...πάντως έκανες την καλύτερη επιλογή με το V50...ξεχωρίζεις και είναι πολύ πιο πρακτικό...αλλά τα κολλημένα μυαλά εδώ....
-
Κολλημένα ε; Nα σου φέρω και την μύγα;
-
Γεια σας. Προτιθεμενος να αλλαξω αυτ/το αρχισα τις επισκεψεις! Στην εδω (Λαρισα) αντιπροσωπεια της Βολβο το S60 απλο (2,0) παει στα 28000 με δυο χρονια εγγυηση. Η απορια μου ειναι γιατι θεωρειτε αυτο το μοντελο ως γηρασμενο τη στιγμη που το εσωτερικο του ειναι πολυ πιο μοντερνο απο πολλα μαυροχαχαλα καινουργια αλλα και το εξω μπορει να μηνε ειναι πχ Χοντα σιβικ αλλα ειναι αποδεκτο. Ο κινητηρας του 2,0 τουρμπο/177 ιπποι μεσα στον τρεχοντα αντγωνισμο, οποτε ...; Θα ηθελα την εμπεριστατωμενη αποψη σας μιας και κινουμαι σ΄αυτες τις τιμες (25-28000)
-
Επειδή το έχω εδώ και 1χρόνο και 9 μήνες ένα σου λέω .
Μην μασάς. Αν εξαιρέσεις σειρά Ε και 5άρα όλα τα άλλα τα έχει για πλάκα.
Ειδικά αν του βάλεις και τα xenon ρυθμιζόμενης δέσμης που βοηθούν το μειονέκτημα της μάσκας το αυτ/το δεν παίζεται .
Έιδικά η πίσω σχεδίαση είναι Super .
Προσωπικά μόνο στην 3Coupe , στο Α5 και στην 159 υπάρχει αντίστοιχα καλός σχεδιασμός.
Οσο για τον κινητήρα, θα σου πώ οτι ο πεντακύλινδρος έχει καταπληκτικές ροπές χωρίς να ακούγετε καθόλου. Ασε που με 1000 πάει στα 230hp με εγγύηση.
Να Πάς για το Momentum , καλός εξοπλισμός και καλή τιμή.,
Αν θές πληροφορίες για το 60άρι ρωτα άφοβα.
Εχεις κάνει κανα ταξιδάκι με S60 , Αν όχι κάνε οποσδήποτε , τέτοια καθίσματα ούτε στο σαλόνι σου.
VOLVO FORUM