-
κατεβάζω από torrent Volvo.VIDA.Edition.2007B.swedish-SLN 4.11GB. Για να συνδεθώ όμως με τους servers της Volvo δεν χρειάζομαι κάποιο user/pass ?
VolvoZeus έχεις κάποιο crack ή user/pass ? thanks.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
κατεβάζω από torrent Volvo.VIDA.Edition.2007B.swedish-SLN 4.11GB. Για να συνδεθώ όμως με τους servers της Volvo δεν χρειάζομαι κάποιο user/pass ?VolvoZeus έχεις κάποιο crack ή user/pass ? thanks.
Το ιδιο torrent κατεβασα κι εγω
Δεν το εχω εγκαταστησει ακομα (μαμημενα Pro ) αλλα βρηκα τα παρακατω στο site απ οπου το κατεβασα...All you do with the .rar files is open the first one of the group, not sure which one that is, what its called. Once that's open you should see the .iso file, just click extract and it'll pull all the necessary pieces from the other .rar files to make a complete, working, .iso file. I used UltraISO to open the dvd image files. Converted them to .iso so it was easy to mount the image.
Before installing, set your computer date to something in 2007 (i did July 2007). The error 'Användningstiden för VIDACERT-programmet hat överskridits. VIDACERT kommer att avbrytas.' will go away and it will install (long install).
You have to restart, and then you get 2 new icons in the task bar, one is the VIDA symbol, the other is MSSQL server icon. Both have to have the green 'play' symbol on them, like a VCR. You can then start VIDA All-in-one.
Συμφωνα με αυτο το pdf
http://www.efichip.com/get_file.php?file_id=379
to access the offline files you have to login as 'info-pc'
Καλωδιο εχεις?
-
όχι
-
Ο χρήστης mailon έγραψε:
ποιο χρώμα πιστεύετε του πάει του C30??
να θυσιάσω το μεταλλικό (σε απλό άσπρο ή μαύρο βγαίνει χωρίς μεταλλικό) για να αναβαθμίσω το στερεοφωνικό?http://www.volvocars.com/gr/All-Cars-MY ... fault.aspx
Eίναι δική σου επιλογή.Αν σου αρέσει ένα εκτων δύο μη μεταλλικών και προτιμάς να διαθέσεις τα χρήματά σου για ένα καλύτερο ηχοσύστημα προχώρα.Αρκεί να συγκρίνεις και να δεις αν πράγματι συμφέρει η επιπλέον δαπάνη για το ηχοσύστημα σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια. Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα το λευκό και αντί για άλλο ηχοσύστημα θα προτιμούσα να δώσω κάποια λεφτά για να βάλω body kit κτλ...Για ποιο ηχοσύστημα θέλεις να 'θυσιάσεις' το μεταλλικό;
-
η αναβάθμιση του ηχοσυστήματος είναι η εξής (εν ολίγης, 8 ηχεία αντί για 4, MP3 player και 4χ40W ενισχυτή)
Ηχοσύστημα High Performance
Το ηχοσύστημα High Performance είναι ένα ηχοσύστημα υψηλής κλάσης για τους απαιτητικούς λάτρες της φυσικής αναπαραγωγής του ήχου. Το σύστημα περιλαμβάνει 8 ηχεία High Performance τα οποία χρησιμοποιούν μεγαλύτερα πηνία και πιο ισχυρούς μαγνήτες. Ο χωριστός ενισχυτής 4x40 W προσφέρει πλήρη απόδοση σε όλο το ακουστικό φάσμα, σε οποιαδήποτε ένταση του ήχου. Το προηγμένο σύστημα ραδιοφωνικών δεδομένων (RDS) προσφέρει μια ευρεία γκάμα από πλεονεκτήματα, όπως η παροχή ενημερωμένων κυκλοφοριακών πληροφοριών, ενώ ο ραδιοφωνικός δέκτης εξασφαλίζει άψογη πολυζωνική λήψη. Υπάρχει επίσης και βοηθητική υποδοχή για την εξωτερική σύνδεση MP3 Player.Περιλαμβάνει: Ραδιόφωνο RDS, CD Player συμβατό με MP3 και WMA, ενισχυτή High Performance 4x40 W, 8 ηχεία High Performance, υποδοχή AUX.
Προαιρετικές επιλογές: Χειριστήρια ενσωματωμένα στο τιμόνι, 6-δισκο CD Changer με δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 και WMA (αντί του μονόδισκου CD Player) και υποδοχή iPod/USB.
-
johnkyr τι εγινε τελικα με το VIDA? Δουλεψε?
-
κατέβασα ... 40-50 αρχεία ... rar .... τα αποσυμπίεσα
και έγιναν 4αρχεία του 1Gb το καθένα ..... κατάληξης 001 002 003 004.
Δεν μπορώ να βρω όμως τρόπο για να τα κάνω ISO και να το κάψω -
Δεν μπορώ να βρω όμως τρόπο για να τα κάνω ISO και να το κάψωδοκιμασε να ανοιξεις ενα με το winrar και ξανα αποσυμπιεση. ειναι πιθανον διπλοσυμπιεσμενα
-
Δεν μπορώ να βρω όμως τρόπο για να τα κάνω ISO και να το κάψωΑκολουθησε τις οδηγιες απο πανω. Μην το καψεις αλλα καντο mirror. Κατεβασε το ultraiso
-
Ο χρήστης παπ73 έγραψε:
Aπορία:μου είπαν το πρώτο servise μετα από 20000km ή ένα χρόνο (οποιο έρθει πρώτο).
Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλα το αμάξι θα αλλάξει λάδια μετα από 20000km;
Χωρίς να είμαι ειδικός , μήπως είναι πολλά;Έτσι λέει η Volvo αλλά και η Ford της οποίας δικός της κινητήρας είναι ούτως ή άλλως. Κι εγώ στο Focus τα πρώτα λάδια τα άλλαξα στις 20000 χιλιόμετρα. Τώρα έχω 122000 χιλιόμετρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο κατασκευαστής ξέρει τι λέει!
-
Από την στιγμή που στρώθηκε και μετά δεν έχει κάψει λάδι (στα 10,000 χιλιόμετρα απλά χρειάστηκε να συμπληρώσω... φυσιολογικό αυτό για καινούριο μοτέρ). Απο εκεί και πέρα δεν έχει χρειαστεί να συμπληρώσω ποτέ και απλά τα αλλάζω κάθε 20,000 χιλιόμετρα στο καθιερωμένο σέρβις. Λάδι ως τώρα βάζω το Motorcraft 5-30 W που είναι το λάδι που βάζει η αντιπροσωπεία και σε πολύ καλή τιμή. Ο κινητήρας μετά από τόσα χιλιόμετρα δεν μπορεί να είναι καθαρός σαν καινούριος καθώς σίγουρα θα υπάρχουν επικαθήσεις από την καύση. Αλλά αυτό έιναι θέμα βενζίνης και όχι λαδιού (από την στιγμή που δεν καίει λάδια). Μερικά γεμίσματα με 100στάρα που έχει καθαριστικά μέσα και φεύγουν σε μεγάλο βαθμό οι επικαθήσεις.
-
Ο χρήστης teodor_ch έγραψε:
Επίσης η Volvo car Hellas εγγυάται για τη καταβολή του μειωμένου ΕΤΤ αν τα κλείσεις πριν τις 7 Αυγούστου.
αυτό ισχύει και για ειδικές παραγγελίες (ένα $#@#%#$ MP3 player θέλω!!!) μέχρι πρίν τις 7 Αυγούστου?
για το C30 μιλάωΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟ Τ5 ΕΚΔΟΣΗ SUMMUM KAI EIXE TA ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΜΡ3 ΚΑΙ
ΥΠΟΔΟΧΗ USB! ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ.
ΓΙΑ AUX ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑΚαλως ηλθες στο φορουμ! Γραφε με μικρα ομως γιατι τα μεγαλα δηλωνουν οτι φωναζεις!
Mod Bill33 -
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Η αρχική τιμή προ της μειώσεως του τέλους ήταν 56900 ευρώ για το 3.0Τ... με τη μείωση του ΕΤΤ πήγε στα 51500 και με την έκπτωση της αντιπροσωπείας των 2975 ευρώ πάει στα 48525,άντε κάνει καιμία επιπλέον έκπτωση η αντιπροσωπεία...
Πού την είδατε την επιπλέον έκπτωση των 10000 ευρώ; Η μείωση των 10000 ευρώ είναι κατά 1/2 λόγω του μειωμένου ΕΤΤ και κατά 1/2 λόγω της έκπτωσης αντιπροσωπείας και dealer...Πολύ Σωστά
Πολυ σωστοι και οι δυο σας....τελικα ηταν 37000 και το αυτοκινητο πεταξε.......
Γενικα πρεπει να εχουν αρχισει να ερχοντε οι παραγγελιες γιατι βλεπω αρκετα πλεον στο δρομο. Σημερα στο δρομο ερχομουν παρεα με ενα μπρονζε και ενα μαυρο..... -
Βλεπω εχουμε μεγαλωσει αρκετα....τι θα λεγατε απο Σεπτεμβρη για καμια συναντηση?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Βλεπω εχουμε μεγαλωσει αρκετα....τι θα λεγατε απο Σεπτεμβρη για καμια συναντηση?Από ότι είδα και παλαιότερα είχε πέσει η ιδέα για Volvo Club αλλά δεν προχώρησε ...
Αν είναι να ξαναγίνει προσπάθεια εγώ μέσα
Επίσης στο περιβάλλον μου ξέρω άλλους πέντε με Volvo (εγώ έχω το παλαιότερο, λέτε να τους επηρέασα και να ζητήσω ποσοστά επί των πωλήσεων... )
Δεν ξέρω αν θα ενδιαφέρονταν όλοι για το club αλλά νομίζω αξίζει να το δούμε το θέμα ξανά. -
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Βλεπω εχουμε μεγαλωσει αρκετα....τι θα λεγατε απο Σεπτεμβρη για καμια συναντηση?
Από ότι είδα και παλαιότερα είχε πέσει η ιδέα για Volvo Club αλλά δεν προχώρησε ...
Αν είναι να ξαναγίνει προσπάθεια εγώ μέσα
Επίσης στο περιβάλλον μου ξέρω άλλους πέντε με Volvo (εγώ έχω το παλαιότερο, λέτε να τους επηρέασα και να ζητήσω ποσοστά επί των πωλήσεων... )
Δεν ξέρω αν θα ενδιαφέρονταν όλοι για το club αλλά νομίζω αξίζει να το δούμε το θέμα ξανά.Η αληθεια ειναι οτι οσο περναει ο καιρος ολο και περισσοτερους ιδιοκτητες βλεπω εδω μεσα..Καλο θα ηταν να αρχιζαμε με καποια συναντηση και μετα βλεπουμε αν υπαρχει η θεληση και η δυνατοτητα για την δημιουργια ενος club...αυτα βεβαια μετα τα μπανια του λαου!
Για πες τι μοντελα να σου πω τα ποσοστα σου...
-
-
http://www.reuters.com/article/rbssCons ... 6720090724
http://www.mediargus.be/flanderstoday.a ... anguage=en1ον - Εξασφαλισαν κεφαλαια
2ον - Volvo V30 το 2011-2012 στη θεση του S40 στο Ghent
3oν - Volvo V60 στη θεση του V50 και αμεσα ανταγωνιστικο για 3/Α4/C απο το εργοστασιο του Torslanda (XC90/70/V70/S80)
4ον - Απο MY11 το νεο S60 στο Ghent (το project ΧC60 καθυστερησε υπερβολικα την αντικατασταση του) -
- το δάπεδο του S60/V60 το έχει εξελίξει μόνη της η volvo ή μαζί με την ford/mazda ?
- η ίδια ερώτηση και για το V30
- θα υπάρχει ταυτόχρονα και το υπάρχον C30 ?
- φαντάζομαι δεν θα υπάρχει S30
-
- το δάπεδο του S60/V60 το έχει εξελίξει μόνη της η volvo ή μαζί με την ford/mazda ?
- η ίδια ερώτηση και για το V30
- θα υπάρχει ταυτόχρονα και το υπάρχον C30 ?
- φαντάζομαι δεν θα υπάρχει S30
To νέο S60 βασίζεται στην πλατφόρμα EUCD η οποία εξελίχθηκε εξολοκλήρου από τη Volvo στη Σουηδία.Θα κατασκευάζεται όπως και το τωρινό στη Γάνδη του Βελγίου όπου παραγόταν μέχρι και σήμερα όπως και το Amazon που αποτελεί και τον πρόγονό του. Σε ένα χρόνο από τώρα θα είναι διαθέσιμο στην αγορά...
Στην πλατφόρμα EUCD βασίζονται τα S80,V70,XC70,XC60 ενώ τη δανείστηκαν το Land Rover Freelander, το Ford Mondeo,S-max και Galaxy. Προτιμήθηκε δε αυτή η πλατφόρμα από τη Ford Ευρώπης παρά η πλατφόρμα της Mazda για το 6άρι.
VOLVO FORUM