-
Παιδιά επειδή 1ος μου ξάδερφος κάνει αγροτικό...μπορώ να του ζητήσω ένα χαρτί για να μην έχω πρόβλημα αν βάλω μεμβράνες? τι να γράφει το χαρτί? ξέρει κάποιος να μου πει?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
@ kkkostas
Τι εγινε τελικα με τις ζαντες? Τις εβαλες? Ανεβασε καμια φωτο να το δουμε..
Ειδα χθες στον Καρεα ενα C30 R edition Κριμα που ηταν μονο 1.6...Φιλε VolvoZeus, όχι, δεν πήρα ακόμη τα λάστιχα. Τις έχω τις ζάντες και τις απολαμβάνω. Ειναι τόσο όμορφες που δεν λέω να τις βγάλω από το ...σαλονι! Ειναι σκέτο κόσμημα.
Προέχουν κάτι άλλα τωρα, όχι ότι δεν μπορώ να αγοράσω τα λάστιχα (450 ευρω περίπου βγαίνουν τα kumho ecsta spt ku31).
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον -
-
Ο χρήστης arist2 έγραψε:
Παιδιά επειδή 1ος μου ξάδερφος κάνει αγροτικό...μπορώ να του ζητήσω ένα χαρτί για να μην έχω πρόβλημα αν βάλω μεμβράνες? τι να γράφει το χαρτί? ξέρει κάποιος να μου πει?Δεν χρειαζεται καποιο χαρτι απο γιατρο. Ο νομος δεν επιτρεπει να τοποθετηθουν μεμβρανες στο παρμπριζ, και στα δυο μπροστινα παραθυρα να ειναι τετοιας σκουροτητας, ωστε να φαινονται οι επιβαινοντες. Τα μεσαια και τα χαμηλα ποσοστα σκουροτητας συνοδευονται απο γραπτη βεβαιωση του κατασκευαστη (3Μ, lumar κτλ) και του εφαρμοστη και σε καλυπτουν σε περιπτωση ελεγχου απο την τροχαια και απο ΚΤΕΟ...
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /91007.asp
έλα να αρχίσουμε τα virtual test drives !!!!
-
Ξεκαθαρη προθεση της εταιρειας να προσελκυσει νεο κοινο προωθοντας επιτελους και τα δυναμικα χαρακτηριστικα των αυτοκινητων της.....κρινοντας απο το XC60 το νεο S60 θα κλεισει πολλα στοματα!
Επιπλεον πληροφοριες
http://www.simbin.se/
Και ενα video
Youtube Video -
Η Simbin ειναι ο developer των racing sims GTR και RACE.
-
Επεσε κάτω, στα 50,000 euro το XC90 στην autopoint και με 10 χρόνια Δωρεάν service.
-
!
το xc60 πόσο ρώτησες?
προβλέπω και άλλες πτώσεις γενικότερα(ειδικά απο όσες δεν πουλάνε) -
Δευτερα ισως εχω ενα για πιο εκτεταμενο test drive 2 ημερων...
Στην πρωτη επαφη τον Ιανουαριο το αυτοματο με χαλασε αλλα εμαθα μετα οτι ηταν στο port/transfer mode οπως και περισσοτερα test drive τοτε ...θα μαθω πως γινετε να το καταλαβαινουμε/αλλαζουμε (γιατι ο πωλητης σιγουρα δεν ξερει τι του γινετε) αν και μαλλον ειναι ρυθμιση VIDA..
Ενα ειναι το σιγουρο....δευτερα αν ερθει εχει Σουνιο... -
**wannabe **το XC60 πουλάει και η τιμή του είναι στα 51,000 . Τιμή καλή θα δούμε μόλις έρθει το 2,0λιτρο.
VolvoZeus Αυτό με του ΑΣΧΕΤΟΥΣ πωλητές και τους πιο ΑΣΧΕΤΟΥΣ μαντράδες μου την σπάει φοβερά.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
**wannabe **το XC60 πουλάει και η τιμή του είναι στα 51,000 . Τιμή καλή θα δούμε μόλις έρθει το 2,0λιτρο.το πόσο πουλάει δεν το ξέρω, 1-2 έχω δει όλα και όλα σε αντίθεση με τα Q5 που φτάνουν με ρυθμό καταιγίδας.
σου είπαν πότε αναμένεται το 2.0?πάντως και τι πιο παλιό στα ίδια χρήματα το xc90 θα έπαιρνα αβλεπί
στον 3,2 αναφέρεσαι έτσι? -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
**wannabe **το XC60 πουλάει και η τιμή του είναι στα 51,000 . Τιμή καλή θα δούμε μόλις έρθει το 2,0λιτρο.VolvoZeus Αυτό με του ΑΣΧΕΤΟΥΣ πωλητές και τους πιο ΑΣΧΕΤΟΥΣ μαντράδες μου την σπάει φοβερά.
+100 και να πεις ότι οι πωλητές των αντιπροσωπιών πρέπει να ξέρουν για πολλά προϊόντα .... 5-10 μοντέλα έχουν ....
-
Είχα ακούσει για καλοκαίρι για το 2,0 αλλά δεν εμαθα κάτι καινούργιο μέχρι σήμερα .
Ναι στο 3,2 αναφέρθηκα. -
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη
Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που υποσχέθηκα. Θα ακολουθήσουν και άλλες με το αυτοκίνητο πιο καθαρό και από όλες τις πλευρές.Οι φωτογραφιες δεν μου ανοιγουν...τα σπαει το κοκκινακι παντως !!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
**wannabe **το XC60 πουλάει και η τιμή του είναι στα 51,000 . Τιμή καλή θα δούμε μόλις έρθει το 2,0λιτρο.
το πόσο πουλάει δεν το ξέρω, 1-2 έχω δει όλα και όλα σε αντίθεση με τα Q5 που φτάνουν με ρυθμό καταιγίδας.
σου είπαν πότε αναμένεται το 2.0?πάντως και τι πιο παλιό στα ίδια χρήματα το xc90 θα έπαιρνα αβλεπί
στον 3,2 αναφέρεσαι έτσι?To Q5 πουλάει γιατί απλούστατα είναι 2λιτρο 4κύλινδρο και έχει τιμή έναρξης πολύ χαμηλότερη από το XC60. Μην ξεχνάμε ότι το XC60 εφοδιάζεται στη μία και μοναδική έκδοση βένζίνης με 6κύλινδρο turbo κινητήρα. Δεν διατίθεται σε άλλη έκδοση βενζίνης διότι στην ευρωπαϊκή αγορά πουλάει το diesel ενώ η έκδοση βενζίνης προορίζεται για την αγορά των ΗΠΑ και η Volvo δε θέλει να πουλήσει SUV στην αμερικανική αγορά με μικρό κινητήρα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στις ΗΠΑ το κύρος της Volvo είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Audi.Θα μπορούσε πάντως στις άλλες αγορές να διατεθεί και με τον 5κύλινδρο 2.5Τ, εκτός αν περιμένουν τον νέο 2λιτρο ecoboost.
-
Αυτό έχω μάθει και εγώ .
Για τον 2.0λιρτο πάμε ........... Υπομονή. -
Καλησπέρα ,
Ξέρει κανείς για τους κινητήρες diesel της volvo συγκεκριμένα τον 1.6D αν εισάγονται στο Ελλάντα και που μπορώ να βρώ τιμές πρόσφατες με το μειωμένο ΕΤΤ ? Στο site της εταιρείας δεν βρήκα κάτι.. -
Ο χρήστης muranomike έγραψε:
Καλησπέρα ,
Ξέρει κανείς για τους κινητήρες diesel της volvo συγκεκριμένα τον 1.6D αν εισάγονται στο Ελλάντα και που μπορώ να βρώ τιμές πρόσφατες με το μειωμένο ΕΤΤ ? Στο site της εταιρείας δεν βρήκα κάτι..μόνο με παραγγελία ...
-
μάλιστα.. οπότε σε αυτή την περίπτωση bye bye ΕΤΤ . Ξέρεις μήπως τιμές S40/V50 με το συγκεκριμένο κινητήρα?
VOLVO FORUM