-
thanks ...μόλις κατέβασα το manual σε pdf του V50,
να μάθω να χρησιμοποιώ τα extra τρομάρα μου .....- στο Sum οι καθρέφτες πως αναδιπλώνουν, δεν βρίσκω το κουμπί στο manual .........
- μαζί με τις μνήμες του καθίσματος οδηγού, αποθηκεύονται και οι θέσεις των καθρεπτών?
- όταν βάζεις όπισθεν ο δεξής καθρέπτης πέφτει για να βλέπεις εύκολα το πεζοδρόμιο ?
- πλήκτρο απενεργοποίησης του ESP υπάρχει ? στο manual το βρίσκω, όχι όμως και στις pics.
http://fabiatou.com/uploaded_images/Vol ... 784649.jpg
άντε να το πάρω γιατί σας έπρηξα .....
-
εχεις κουμπί? ειναι εκει που ειναι το ραδιο πιο κάτω
-
ευχαριστω ολους,
FYI αν εχεις ετοιμη ipod θυρα, τοτε το ipod φορτιζει μεσα στη θηκη του τεμπελη, βλεπεις τα στοιχεια ονομα συγροτημα(ταg1,2,3), διαρκεια κλπ στο κεντρικο display. Επιπροσθετως χειριζεσαι πληρως το ipod απο το τιμονι. Μεγαλυτερο ατου η ασφαλεια. Δεν χρειαζεται να ψαχνεις το player κλπ. Το ειδα τακτοποιημενο σε θηκουλα μεσα στο τεμπελη τελεια. Το ειχε 1 χρονο μεσα και το ειχε σχεδον ξεχασει.
Μεγαλο Μειον: τα 650€Εγω, δοκιμασα το AUX με ενα samsung και δε γινεται φιλοι μου, το παιδι φωναζε για στρουμφακια και εγω να στριψω...! Μεχρι να σηκωσω το MP3 player (εχει και touch screen), να μπς στα μενου και να βρω τα στρουμφκια (μη ξεχνατε οτι τραβας και καλωδιο) εγινε της κακομοιρας. Χιλιες φορε καλυτερα CD audio απο το σπιτι οπως ειπε ο φιλος πριν.
Καταληγω ομως στη λυση: Apple ipod συνδεδεμενο με AUX και με αγορα τηλεκοντρολ σαν αξεσουαρ του ipod(ελπιζω για το τιμονι).
Καλο τηλεκοντρολ (χωρις παρεμβολες στον ηχο) κοστος 50 ευρωνια στο ebayΜε αυτη τη μεση λυση ομως, δε φορτιζω και δε βλεπω στοιχεια του τραγουδιου που παιζει.
-
Ο χρήστης error21 έγραψε:
...και δε γινεται φιλοι μου, το παιδι φωναζε για στρουμφακια και εγω να στριψω...! .
Yπάρχει τηλεκοντρόλ για ipod? Έχεις κανένα link?
-
Απο apple shop uk
The 2.4GHz wireless remote with optional steering wheel mount lets you play, pause and skip tracks on your iPhone or iPod, to ensure you stay in control and don’t have to reach down to change your music
http://store.apple.com/uk/product/TR951 ... MjIwMzE2Mw
Το προιον ειναι Kensington και λενε οτι παρεμβλεται με κινητηρες BMW..ετσι δημιουργει θορυβο. Αυτα στις BMW ομως.
Το παραδειγμα ειναι απο την Apple, υπαρχου πολλα OEM που μπρορεις να βρεις. Επισης εδω πωλειται με βαση και φορτιστη.
Νομιζω οτι βρηκα το καλυτερο οπως ισχυριζονται...θα σας ενημερωσω
-
Τι τα χρειάζεσαι τα στοιχεία του τραγουδιού . Ειδικά αν το έχεις ξεχάσει ένα χρόνο έχεις μάθει απέξω τα στοιχεία και την σειρά.
Εγώ έχω ένα Mp3 απλό μέσα στην θήκη συνδεδεμένο στην AUX.
Radio στην Αθήνα και mp3 για τα ταξίδια . Το βάζεις να παίζει και το ξεχνάς απολαμβάνοντας την διαδρομή. -
+1
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
thanks ...μόλις κατέβασα το manual σε pdf του V50,
να μάθω να χρησιμοποιώ τα extra τρομάρα μου .....- στο Sum οι καθρέφτες πως αναδιπλώνουν, δεν βρίσκω το κουμπί στο manual .........
- μαζί με τις μνήμες του καθίσματος οδηγού, αποθηκεύονται και οι θέσεις των καθρεπτών?
- όταν βάζεις όπισθεν ο δεξής καθρέπτης πέφτει για να βλέπεις εύκολα το πεζοδρόμιο ?
- πλήκτρο απενεργοποίησης του ESP υπάρχει ? στο manual το βρίσκω, όχι όμως και στις pics.
http://fabiatou.com/uploaded_images/Vol ... 784649.jpg' target='_blank
άντε να το πάρω γιατί σας έπρηξα .....
Για τα άλλα δε γνωρίζω αλλα το ESP (DSTC) απενεργοποιήται απο τα χειριστήρια πίσω απο το τιμόνι.απλα παρατεταμένη πίεση στο πλήκτρο λειτουργίας(απο το χειριστήριο υπολογιστή ταξιδίου)
-
thanks ....
βλέπεις ο error21, που σίγουρα ξέρει δεν απάντησε ....
ή
μήπως δες ξέρει ακόμα γιατί ασχολείται με τα στρουμφάκια ?αν είναι πάντως να βάλω ipod, τηλεκοντρολ, φορτιστες κτλ, θα το
σκεφτόμουν να βάλω τελικά την usb θύρα.μπορείς να την πάρεις σαν ανταλλακτικό και να την τοποθετήσεις μόνος σου ?
πόσα κερδίζεις έτσι ?http://vccs.volvocars.se/accessories/ii ... code=en-GB' target='_blank
-
Απο προσωπική εμπειρία χρήσης ipod στο αυτοκίνητο, η λύση είναι δημιουργία Playlists και ρυθμιση της φωτεινότητας στο minimum στο ipod, η οποία όμως είναι άκρως ικανοποιητικη στην εμφάνιση και ευκρίνεια.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
- στο Sum οι καθρέφτες πως αναδιπλώνουν, δεν βρίσκω το κουμπί στο manual .........
Απαντήσεις:
- Αναδιπλώνουν πατώντας ταυτόχρονα και τα δύο κουμπάκια (Right/Left) των καθρεπτών.
- Μόνο των εξωτερικών καθρεπτών, όχι του κεντρικού. Επίσης η θέση του καθίσματος αποθηκεύεται στο κλειδί. Άλλο κλειδί εγώ, άλλο η γυναίκα μου, και μόλις ξεκλειδώσεις τα καθίσματα φτιάχνονται στα μέτρα σου.
- Όχι.
- Υπάρχει. Σε μένα (S40 του 2006) είναι στη βάση του κιβωτίου ταχυτήτων.
-
thanks !!!!
πόσα κλειδιά σου δίνουν ? δύο με τηλεχειρισμό ?
-
Ναι, δύο.
-
Δες το κλειδί εδώ:
http://www.hojohnlee.com/weblog/wp-cont ... or-key.jpg' target='_blankΜέσα στο πλαστικό τηλεχειριστήριο-κλειδί, κρύβεται ένα μικρό μεταλλικό κλειδάκι, για την περίπτωση που σου μείνει από μπαταρία. Επίσης, μπορείς με αυτό να κλειδώσεις το ντουλαπάκι, να το πάρεις από το τηλεχειριστήριο και να παραδώσεις το κυρίως σώμα του τηλεχειριστηρίου στον παρκαδώρο, ώστε αυτός να μπορεί να κινεί το αυτοκίνητο, χωρίς να μπορεί να ανοίξει το ντουλαπάκι. Πολύ έξυπνο.
-
Παντως ενα εχω να πω, μετα την ερευνα αγορας που εκανα : εαν το S60 ειχε καλυτερο (μαλλον πιο μοντερνο κι ευχαριστο) εσωτερικο (κυριως ταμπλο) θα ηταν η πρωτη επιλογη μου λογω εμφανους κατασκευαστικης διαφορας απο τα νεα και μοντερνα ...'play mobil'. Αλλα μετρανε κι αλλα πραγματα στην επιλογη ενος αντικειμενου με το οποιο, μαλλον, θα ειμαι μια ζωη (την υπολοιπη δηλ) μαζι του
-
Περισσότερα εδώ.
-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Παντως ενα εχω να πω, μετα την ερευνα αγορας που εκανα : εαν το S60 ειχε καλυτερο (μαλλον πιο μοντερνο κι ευχαριστο) εσωτερικο (κυριως ταμπλο) θα ηταν η πρωτη επιλογη μου λογω εμφανους κατασκευαστικης διαφορας απο τα νεα και μοντερνα ...'play mobil'. Αλλα μετρανε κι αλλα πραγματα στην επιλογη ενος αντικειμενου με το οποιο, μαλλον, θα ειμαι μια ζωη (την υπολοιπη δηλ) μαζι τουσυμφωνώ ....
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Περισσότερα εδώ.
λες στο δικό μου να λέει ford ...
-
Μήπως αν ξύσω το δικό μου, γράφει Aston Martin???
-
Παιδιά έχω ένα volvo s40 1.6 kinetic 6/2006 μετά απο 2,5 χρόνια συμβίωσης είμαι πολύ ευχαριστημένος, ασφαλές, ωραίο ντιζάιν, ο κινητήρας ικανοποιητικός χωρίς να βάζει φωτιά στο δρόμο....
έχω 32000 χλμ...και σκέφτομαι να αλλάξω λάστιχα αλλά και ζάντες από 15'' 195/65 ρ15 λάστιχο να πάω σε 16'' 205/55....είμαι απο Κατερίνη, μηπως ξέρει κανείς πόσο πάνε οι ζάντες οι 16 οι εργοστασιακές ή αν μπορώ να βρω εργοστασιακές μεταχειρισμένες...πχ μπορεί κάποιος να τις άλλαξε και να τις πουλάει...
επίσης έχετε να προτείνετε κανα καλό λάστιχο 205/55 ή 195/65;;;
σκέφτομαι να βάλω και xenon γιατί τα φώτα του είναι απαράδεκτα .....
VOLVO FORUM