-
καποιος???
ενιουανννν????
-
- καλυτερα να ζητουσες εκπτωση στην τιμη παρα αυτα τα δυο υποτιθεμενα δωρα
- αν η επεκταση εγγυησης οριζει ακριβως τα ιδια πραγματα του εργοστασιου (ειδικα μαζι με τα υπολοιπα, περαν του κινητηρα) τοτε καντο. αν και νομιζω οτι μπορεις να το κανεις και μετα απο δυο χρονια , δεν ειναι αναγκη δηλαδη να τα σκασεις αυτη τη στιγμη. γενικως παντως ενα φανταστικο αξιοπιστο αυτοκινητο
- μεσα στην πολη κατω απο 9 λτ/100κμ λιγο δυσκολο. εκτος ναι, ανετα.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
- καλυτερα να ζητουσες εκπτωση στην τιμη παρα αυτα τα δυο υποτιθεμενα δωρα
- αν η επεκταση εγγυησης οριζει ακριβως τα ιδια πραγματα του εργοστασιου (ειδικα μαζι με τα υπολοιπα, περαν του κινητηρα) τοτε καντο. αν και νομιζω οτι μπορεις να το κανεις και μετα απο δυο χρονια , δεν ειναι αναγκη δηλαδη να τα σκασεις αυτη τη στιγμη. γενικως παντως ενα φανταστικο αξιοπιστο αυτοκινητο
- μεσα στην πολη κατω απο 9 λτ/100κμ λιγο δυσκολο. εκτος ναι, ανετα.
Μακάρι να μου βγει καλο διοτι το προηγουμενο που ειχα (ρενο κλιο) μετα τα 4-5 χρονια ζητουσε και ειναι και πανακριβη στα ανταλλακτικα της...
-
Για τον sotos81,
Φίλε Σώτο, μπορείς να την κάνεις όποτε θέλεις πριν τη λήξη όμως της κανονικής εγγύησης δηλαδή εσύ που πήρες τώρα ταμάξι μπορείς να την κάνεις ως το 2014 και θα ισχύει ως το 2017. Αν έχεις τα φράγκα κάντη τώρα. Ένας γρύλος να σου χαλάσει νατα τα 300 ευρώπουλα τουλάχιστον αμέσως αμέσως... -
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Για τον sotos81,
Φίλε Σώτο, μπορείς να την κάνεις όποτε θέλεις πριν τη λήξη όμως της κανονικής εγγύησης δηλαδή εσύ που πήρες τώρα ταμάξι μπορείς να την κάνεις ως το 2014 και θα ισχύει ως το 2017. Αν έχεις τα φράγκα κάντη τώρα. Ένας γρύλος να σου χαλάσει νατα τα 300 ευρώπουλα τουλάχιστον αμέσως αμέσως...Η εγγύηση της Volvo στην Ελλάδα είναι 2 χρόνια, άρα από πού προκύπτει το 2014; Αυτό για την επέκταση της εγγύησης αφορά όλους τους dealer της Volvo η κάποια συγκεκριμένη αντιπροσωπεία ;
-
-
Ο χρήστης agathos έγραψε:
Για τον sotos81,
Φίλε Σώτο, μπορείς να την κάνεις όποτε θέλεις πριν τη λήξη όμως της κανονικής εγγύησης δηλαδή εσύ που πήρες τώρα ταμάξι μπορείς να την κάνεις ως το 2014 και θα ισχύει ως το 2017. Αν έχεις τα φράγκα κάντη τώρα. Ένας γρύλος να σου χαλάσει νατα τα 300 ευρώπουλα τουλάχιστον αμέσως αμέσως...Η εγγύηση της Volvo στην Ελλάδα είναι 2 χρόνια, άρα από πού προκύπτει το 2014; Αυτό για την επέκταση της εγγύησης αφορά όλους τους dealer της Volvo η κάποια συγκεκριμένη αντιπροσωπεία ;
Για βελμαρ ξερω μονο οτι για 3 χρονια 600 ευρω η επεκταση... τωρα για τους αλλους ντιλερς δεν ξερω και να σου πω και την αληθεια δεν θελω να μπλεξω διότι απο οσα εχω ακουσει η βελμαρ ειναι πολυ καλη και δεν εχει ακουστει κατι... εδω μου εκανε και αλλη εκπτωση και απο την εκπτωση που συνηθως κανει στους πελατες...
-
προσοχή με τις εκπτωσεις .... γιατί παίζει και extra έκπτωση από την Volvocars.gr, που πολλοί έμποροι ή δεν την αναφάρουν καθόλου και την καρπόνωνται ή αναφέρουν ΜΟΝΟ ένα μέρος αυτής.
-
γεια σας
μια γνώμη για μτχ 850 station παρακαλώ? Αξίζει ή είναι καταστροφέας χρημάτων? Κάποια άλλη πρόταση για volvo? Με ενδιαφέρουν αξιοπιστία, οικονομία, χώροι.
Ευχαριστώ -
Απο τι αποψη καταστροφεας χρηματων? Ειναι πολυ παλιο αυτοκινητο πια (91-97), αποτελει οροσημο για την Volvo, και ειδικα σε Τ5 ηταν απιθανο και γενικα πολυ αξιοπιστο. Αλλα σε τι κατασταση θα ειναι αυτο που θα βρεις...
-
Καλημέρα Κων/νε. Επειδή είχαμε μια συζήτηση χθες με τον Ποπ, μπορείς να μας λύσεις μια απορία; Το νέο S60, σε τι πάτωμα βασίζεται; Συγγενεύει με το νέο Focus μήπως;
-
-
Cheers mate!
-
Ειναι λιγο μπερδεμα...
Η EUCD αποτελει εξελιξη, απο την Volvo, της P1 πανω στην οποια βασιζετε το Focus/Mazda 3 (C1) και τα S40/V50/C30 (η οποια εξελιχθηκε απο κοινου απο τις 3 εταιρειες και διαφερει κτλ κτλ)...
Ειδικα τα δυο αυτα μοντελα (S60/Focus) δεν εχουν σχεση, αφου το S60 διαφερει κατα πολυ σε σχεση με το S80, το πρωτο μοντελο στην EUCD, και το νεο Focus ειναι πανω στην C1, οπως και το προηγουμενο δηλαδη...Και on a side note, η Volvo εχει ηδη ανακοινωσει οτι θα παει σε 2 νεες δικες της πλατφορμες, μια για C ισως και B (MCA αγνωστων στοιχειων) η οποια θα κανει ντεμπουτο με τα νεα V30/XC30/C30 (ισως και στην Φρανκφουρτη φετος, μαζι και με τα νεα μοτερ 1.6/2.0), και μια για D/E (SPA την λεει) οπου τα πρωτα μοντελα θα ειναι μαλλον το νεο S80 και το ΧC90..
-
Αυτό είναι το λίγο μπέρδεμα; Το πολύ πως θα ήταν δηλαδή;
Thanks!
-
Καλησπέρα τελικά ο ρυθμιστής πίεσης της βενζίνης έφταιγε!!!πήρα τη Volvo και μου είπαν ότι εχει 313€ κ θα ρθει απο Σουηδία!!!23 χρόνων αυτοκίνητο κ τα ανταλακτικα του είναι τόσο ακριβά???δηλαδή στο s60 που θέλω να αγοράσω πόσο θα είχε??
-
Καλησπέρα σας , έχει κανείς άποψη για τους κινητήρες πετρελαίου του S60 ? μιλάω για τον 1,6D 115HP DRIVe και τον 2.0D 163HP. Σαφώς και ο 1,6 είναι κορυφαίος για την κατηγορία του (οικονομικότατος , χαμηλές εκπομπές, start&stop κτλ) , αλλα ίσως σε επιδόσεις δε δω και τόσο μεγάλη διαφορά απο το focus 1,6 που έχω τώρα .Απο την άλλη ο 2.0D σαφέστατα είναι ισχυρότατος (40 κιλά ροπή!) σχετικά οικονομικός (κατανάλωση, τέλη 139 €) αλλα ίσως το γενικότερο κόστος χρήσης (ασφάλεια, service) είναι σχετικά μεγάλο. Απο την άλλη η διαφορά τιμής με απόσυρση για την έκδοση kinetic είναι σχετικά μικρή:
*S60 1.6 DRIVe Start/Stop FWD Manual Kinetic=26.470,00
*S60 2.0 D3 Start/Stop FWD Manual Kinetic=28.600,00!! + τα επιπλέον έξοδα και για τα 2 ( τέλη -πινακίδες κτλ) , για χρώμα σκέφτομαι το απλό λευκό.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά κάποιο diesel για test drive ? (Μένω στη Λαμία,εδώ δεν υπάρχει ούτε το βενζινοκίνητο).φαντάζομαι επίσης λίγο δύσκολο να υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα .
Επίπλέον μήπως γνωρίζει κανείς αν ο D3(5κύλινδρος ) της Volvo είναι καινουριος? και αν έχει σχέση με αυτούς που φοράνε και τα νέα focus diesel 2.0( 163 HP και αυτά ).
ευχαριστώ , θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια και άποψη !!!!g
-
-
Ο χρήστης gioge έγραψε:
Σαφώς και ο 1,6 είναι κορυφαίος για την κατηγορία του (οικονομικότατος , χαμηλές εκπομπές, start&stop κτλ) , αλλα ίσως σε επιδόσεις δε δω και τόσο μεγάλη διαφορά απο το focus 1,6 που έχω τώραΘα δεις, πως δεν θα δεις; Χειρότερος θα είναι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σαφώς και ο 1,6 είναι κορυφαίος για την κατηγορία του (οικονομικότατος , χαμηλές εκπομπές, start&stop κτλ) , αλλα ίσως σε επιδόσεις δε δω και τόσο μεγάλη διαφορά απο το focus 1,6 που έχω τώρα
Θα δεις, πως δεν θα δεις; Χειρότερος θα είναι...
Αυτό πώς βγαίνει ? εγω εκτιμούσα πως θα έχει τουλαχιστον λίγο καλύτερες επιδόσεις απο εναν 1,6 βενζινοκινητήρα(focus MKI ,100HP)της προηγούμενης δεκαετίας .Οσον αφορά diesel μοτερ , έκανα ενα test drive to c4 hdi 1.6,110HP(αντίστοιχη ιπποδύναμη ,ροπή με το s60 1,6D), και η αισθηση που μου δόθηκε (γενικά δυναμη , απόκριση κτλ ) ήταν ότι πραγματικά οι σύγχρονοι diesel δεν παίζονται .Προσωπικά ενθουσιαστηκα . Καμμά σχέση με το focus .
VOLVO FORUM