-
-
Είναι πολύ ωραίο χρώμα κατά τη γνώμη μου...αυτό και το cosmic white είναι τα καλύτερα...εντυπώσεις;
-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Γεια σας. Προτιθεμενος να αλλαξω αυτ/το αρχισα τις επισκεψεις! Στην εδω (Λαρισα) αντιπροσωπεια της Βολβο το S60 απλο (2,0) παει στα 28000 με δυο χρονια εγγυηση. Η απορια μου ειναι γιατι θεωρειτε αυτο το μοντελο ως γηρασμενο τη στιγμη που το εσωτερικο του ειναι πολυ πιο μοντερνο απο πολλα μαυροχαχαλα καινουργια αλλα και το εξω μπορει να μηνε ειναι πχ Χοντα σιβικ αλλα ειναι αποδεκτο. Ο κινητηρας του 2,0 τουρμπο/177 ιπποι μεσα στον τρεχοντα αντγωνισμο, οποτε ...; Θα ηθελα την εμπεριστατωμενη αποψη σας μιας και κινουμαι σ΄αυτες τις τιμες (25-28000)το S60 ένα απο τα ποιοτικότερα και πιο εργονομικά σαλόνια. το οτι είναι όμως σχετικά γερασμένο είναι αδιαμφισβήτητο.
πήγαινε δες το και δες και το Insignia (όπωςδήποτε) και το Passat/PassatCC και μετά βγάλε απόφαση. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Γεια σας. Προτιθεμενος να αλλαξω αυτ/το αρχισα τις επισκεψεις! Στην εδω (Λαρισα) αντιπροσωπεια της Βολβο το S60 απλο (2,0) παει στα 28000 με δυο χρονια εγγυηση. Η απορια μου ειναι γιατι θεωρειτε αυτο το μοντελο ως γηρασμενο τη στιγμη που το εσωτερικο του ειναι πολυ πιο μοντερνο απο πολλα μαυροχαχαλα καινουργια αλλα και το εξω μπορει να μηνε ειναι πχ Χοντα σιβικ αλλα ειναι αποδεκτο. Ο κινητηρας του 2,0 τουρμπο/177 ιπποι μεσα στον τρεχοντα αντγωνισμο, οποτε ...; Θα ηθελα την εμπεριστατωμενη αποψη σας μιας και κινουμαι σ΄αυτες τις τιμες (25-28000)
το S60 ένα απο τα ποιοτικότερα και πιο εργονομικά σαλόνια. το οτι είναι όμως σχετικά γερασμένο είναι αδιαμφισβήτητο.
πήγαινε δες το και δες και το Insignia (όπωςδήποτε) και το Passat/PassatCC και μετά βγάλε απόφαση.Το insignia μέσα-έξω είναι μεγάλο χρέπι όπως άλλωστε κάθε opel! Μην πας να το δεις θα χάσεις το χρόνο σου.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Γεια σας. Προτιθεμενος να αλλαξω αυτ/το αρχισα τις επισκεψεις! Στην εδω (Λαρισα) αντιπροσωπεια της Βολβο το S60 απλο (2,0) παει στα 28000 με δυο χρονια εγγυηση. Η απορια μου ειναι γιατι θεωρειτε αυτο το μοντελο ως γηρασμενο τη στιγμη που το εσωτερικο του ειναι πολυ πιο μοντερνο απο πολλα μαυροχαχαλα καινουργια αλλα και το εξω μπορει να μηνε ειναι πχ Χοντα σιβικ αλλα ειναι αποδεκτο. Ο κινητηρας του 2,0 τουρμπο/177 ιπποι μεσα στον τρεχοντα αντγωνισμο, οποτε ...; Θα ηθελα την εμπεριστατωμενη αποψη σας μιας και κινουμαι σ΄αυτες τις τιμες (25-28000)
το S60 ένα απο τα ποιοτικότερα και πιο εργονομικά σαλόνια. το οτι είναι όμως σχετικά γερασμένο είναι αδιαμφισβήτητο.
πήγαινε δες το και δες και το Insignia (όπωςδήποτε) και το Passat/PassatCC και μετά βγάλε απόφαση.εγώ προτείμησα το V50 σε σχέση με το S60 για τους παρακάτω λόγους.
- πολλά χρόνια στην αγορά .... βέβαια παραμένει όμορφο, ειδικά από πίσω
- αν τα λεω καλά έχει 4 αστέρια στο crash test
- κατανάλωση
- μέγεθος για την χρήση που θα κάνω
- τέλη 2.0000cc
ΑΛΛΑ..... η ποιότητα κύλισης όπως λένε και οι άλλοι.... είναι ποοοολλλλυυυυ καλή.
νομίζω ότι μπορείς να πετύχεις και καλύτερες τιμές
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κολλημένα ε; Nα σου φέρω και την μύγα;δεν το κατάλαβα το σχόλιο 100% .....
προσωπικά αν εξαιρέσουμε την πρακτικότητα ακόμα και σαν σχήμα
μου αρέσει περισσότερο από το S40.To νέο V50 λέει, ότι θα βασίζεται στο πάτωμα του νέου S60
-
Ούτε και εγώ αυτό, γιαυτό και το ρίχνω στην πλάκα.
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
αλλά τα κολλημένα μυαλά εδώ.... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε και εγώ αυτό, γιαυτό και το ρίχνω στην πλάκα.αλλά τα κολλημένα μυαλά εδώ....
Ευχαριστώ που το διευκρινίσατε για εμένα...
κολλημένα μυαλά εννοούσα στην Ελλάδα ή στις ΗΠΑ,με τα station...δεν εννοούσα κάποιον συγκεκριμένα,προς θεού...αλλά περί γούστου...ο καθένας αγοράζει αυτό που τον 'φτιάχνει'...δηλ. αν ήμουν εγώ δε θα αγόραζα station στην ηλικία μου αλλά ένας οικογενειάρχης γιατί όχι;Το V50 είναι πολύ ωραίο σε αντίθεση με πολλά άλλα στην αγορά ενώ στο πίσω μέρος είναι σίγουρα πιο όμορφο από π.χ. το V70
-
Όσον αφορά το S40/V50, εγώ χαλαρότατα επέλεγα το V από τα δύο. Το S μου φαίνεται λίγο ατσούμπαλο, δεν ξέρω. Το V είναι αρκετά κομψό.
-
Μόνο στην Ελλάδα έχουν κολλήσει τα μυαλά του κόσμου με τα στέισον με αποτέλεσμα αυτά να είναι μόλις το 2,5% της αγοράς.
Στο εξωτερικό και ευρώπη και ΗΠΑ το νούμερο αυτό είναι ΠΟΛΥ υψηλότερο.
Εν τω μεταξύ το παράδοξο είναι ότι ο έλληνας με το εξοχικό, το σπίτι στο χωριό και τη μανία του να παίρνει μαζί του το μισό σπίτι όταν εκδράμει, είναι αυτός που το θέλει πιο πολύ αλλά δεν το έχει καταλάβει ακόμη. -
Στις ΗΠΑ εδώ και πολλά χρόνια δεν υπάρχουν SW (μόνο ευρωπαϊκά-ιαπωνικά).
Οι Αμερικάνοι αγοράζουν SUV.
-
pantos να πω την αληθεια και εγω ημουν κατα των στεισιον ή τεσπα μου φαινοντανα αδιαφορα
αλλα ζωντας μερικες μερες με ενα v50 + ενα v70
αναθεωρησα......
το να κοιτας το χαος πισω σου και να ξερεις οτι μπορεις να κουβαλησεις τη πεθερα σου οριζοντιομενη κατευθειαν στο νεκροτομειο για να εισαι σιγουρος οτι πεθανε ειναι μεγαλο συν....χαχαχαχα
-
ποιο V70 οδήγησες ... για πες εντυπώσεις ....
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
...... να ξερεις οτι μπορεις να κουβαλησεις τη πεθερα σου οριζοντιομενη κατευθειαν στο νεκροτομειο για να εισαι σιγουρος οτι πεθανε ειναι μεγαλο συν....
χαχαχαχαόπως λέω και εγώ . πορτμπαγκαζ για 3 πτώματα παρακαλώ. !!!
-
τα facelift s40 v50 έχουν πίσω φώτα Led ?
-
γιες
-
-
Tarantino rampante???
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Παντως δν ξερω αν το εκαναν επιτηδες αλλα μοιαζουν με κερατα ελαφιου
-
Οι ζάντες ωραίες,αλλά Kumho;
Η Volvo πάντως βάζει Μichelin και Pirelli.
VOLVO FORUM