-
Eyxaristw paidia.... Kalhsperizw illy thn volvoparea....
-
γεια σας κυριοι! ειμαι 26χρ κ σκεφτομαι να παρω ενα καλο οικογενειακο αμαξι,με μικρη καταναλωση,αξιοπιστο κ με λογικο κοστος συντήρησης. εκανα ερευνα αγορας κ κατεληξα στο s40 drive με start stop κ μηδενικα τελη κυκλοφορίας (περιπου 19500). τι λετε να το παραγγειλω? ευχαριστω εκ των προτερων
-
Και εμένα είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές μου.
Θετικά:
• Πολύ καλή τιμή για το σχετικό premium του αυτοκινήτου, τον εξοπλισμό, την ποιότητα κατασκευής και την ύπαρξη ενός diesel κινητήρα.
• Τα χαμηλά έξοδα χρήσης του λόγω τελών και κατανάλωσης
• Το μέγεθος του αυτοκινήτου , ούτε μικρό χωρίς χώρους ούτε μαούνα με 4,80μΑρνητικά:
• Παλιό μοντέλο από τέλη του 2003 η αρχές 2004 νομίζω.( αν και δε θα αντικατασταθεί αλλά θα καταργηθεί μάλλον σε κανα δύο χρόνια)
• Κάποιες ενστάσεις για τις επιδόσεις ( αν και τον ίδιο κινητήρα τον βάζει η Volvo και στο νέο S60, αλλά και η ford στο νέο focus χρεώνοντας τον μάλιστα αρκετά ακριβά)
• Για μένα που μένω στη Δράμα η μη ύπαρξη αντιπροσωπείας κοντά παρά μόνο Θεσσαλονίκη για after sales υποστήριξη . -
Αυτο που με ανησυχει πολυ ειναι τα πολυ ακριβα ανταλλακτικα που λενε οτι εχει και τα κακης ποιοτητας καυσιμα που κυκλοφορουν (ειδικα πετρελαιο).Αν παθει ζημια η τρομπα πετρελαιου μαλλον πρεπει να πουλησω το αμαξι για να την αγορασω .(δευτερεουσες επιλογες μου ειναι το Auris k to civic 1.4 5d)
-
Μπορείς να ρωτήσεις ότι πληροφορία θέλεις εδώ : http://www.volvoclub.gr
Σχετικά με τα σχόλια 2 παρατηρήσεις :
Ο σχεδιασμός του s40 είναι ανάλογος της ποιότητας του . Εξαιρετικός . Ακόμα και σήμερα παραμένει το ομορφότερο μικρομεσαίο sedan .
Επιδόσεις δεν μπορείς να ζητάς από ένα κινητήρα με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας . Υπάρχει το T5 αν θέλεις . -
Αν στα 26 σου παρεις volvo... στα 46 σου τι θα πάρεις;
I am just asking -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αν στα 26 σου παρεις volvo... στα 46 σου τι θα πάρεις;
I am just askingΤι χαζη ερωτηση ρε φιλε. Ακομη εχεις μεινει στην εποχη του...Περικλη?
-
Ο χρήστης agathos έγραψε:
Αρνητικά:
...
• Για μένα που μένω στη Δράμα η μη ύπαρξη αντιπροσωπείας κοντά παρά μόνο Θεσσαλονίκη για after sales υποστήριξη .Στα πολύ αρνητικά αυτό. Καλό είναι να έχεις άμεση και εύκολη πρόσβαση στο aftersales.
Και ίσως να μην αποτελεί πρόβλημα σε κάτι προγραμματισμένο αλλά σε κάτι έκτακτο? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αρνητικά:
...
• Για μένα που μένω στη Δράμα η μη ύπαρξη αντιπροσωπείας κοντά παρά μόνο Θεσσαλονίκη για after sales υποστήριξη .Στα πολύ αρνητικά αυτό. Καλό είναι να έχεις άμεση και εύκολη πρόσβαση στο aftersales.
Και ίσως να μην αποτελεί πρόβλημα σε κάτι προγραμματισμένο αλλά σε κάτι έκτακτο?καταλοιπα απο εποχες με λαθους αντιπροσωπους ανα την Ελληνικη επικρατεια!!!!!
-
Καλησπέρα κ χρόνια πολλα σε όλους!!οδηγώ το Volvo 440 GLT injection του 1989!!!!ένα υπέροχο κ δυνατό αυτοκίνητο!!!το έιχανε αγοράσει τότε η γονείς μου απο τις Βρυξέλλες!!εχουμε μεγαλώσει μαζί γ αυτο κ το λατρευω τόσο!είχα αποφασίσει να παρω το s60 αλλα το ανεβαλα για λίγο καιρο!!τώρα τελευταία μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:μου σβηνει συνέχεια,δεν κρατάει στροφές!!ότι ανταλακτικο εχει χρειαστεί το έχω πάρει απο τη Volvo!είναι πολυ προσεγμένο κ δεν δείχνει καθόλου για τόσο χρόνων!!!αλλα αυτο το πρόβλημα είναι πολυ εκνευριστικο!!μου είπε ο μηχανικός να καθαρίσει τα μπεκ!!γνωρίζει κανείς κάτι;
-
Αν πατησεις γκαζι ανεβαζει ή ειναι αναισθητο??? Τσεκαρε επισης την πεταλουδα κ την εισαγωγη !!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Αν πατησεις γκαζι ανεβαζει ή ειναι αναισθητο??? Τσεκαρε επισης την πεταλουδα κ την εισαγωγη !!Πατώντας το γκάζι ανεβάζει!!!να φανταστείς όταν είμαι σε φανάρι με νεκρά ταχύτητα παταω λίγο το γκάζι γιατί μου σβήνει !!!όταν γυρναω το κλειδι στη μίζα αργεί να πάρει μπροστά!!! !!τι είναι η εισαγωγή?
-
Ξέχασα να αναφέρω ότι πατώντας το γκάζι απο την εξατμιση βγαίνει μαύρος καπνός!!!όχι πάντα βέβαια!!
-
η μαυριλα ειναι βενζινη
εχει τουπμπινα? αν ναι ελεγξε καλα τα ''κολαρα'' του αερα μηπως εχουν πουθενα κανενα σκασιμο -
Ο χρήστης skyrianos έγραψε:
γεια σας κυριοι! ειμαι 26χρ κ σκεφτομαι να παρω ενα καλο οικογενειακο αμαξι,με μικρη καταναλωση,αξιοπιστο κ με λογικο κοστος συντήρησης. εκανα ερευνα αγορας κ κατεληξα στο s40 drive με start stop κ μηδενικα τελη κυκλοφορίας (περιπου 19500). τι λετε να το παραγγειλω? ευχαριστω εκ των προτερωνΣκυριανέ, καλό αμάξι το s40 αλλά ρίξε μια ματιά και στο v50. Είναι μόλις 5 πόντους μακρύτερο, έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και πιο ευμετάβλητο, κοστίζει λίγο παραπάνω και στην υπόλοιπη ευρώπη πουλάει πολύ περισσότερο. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι υπόλοιποι ευρωπαίοι που το προτιμούν απ'το σεντάν. Ενδεικτικά σου αναφέρω ότι στην ιταλία που σπούδασα δεν είχα δει ούτε ένα s40! Ήταν όλα v50 diesel... Καλή τύχη στην αγορά σου...
-
Ρε παιδιά έχω μια απορία. Κοιτάζω στους καταλόγους τις τιμές των Volvo και παρατήρησα το εξής. Στο S40 έχουν βάλει 2 diesel κινητήρες. Ο ένας με 109 ίππους και 5άρι κιβώτιο και ο άλλος (D2) με 115 ίππους και 6άρι. Στο V50 έχουν βάλει μόνο τον κινητήρα με τους 109 ίππους και βέβαια το 5άρι. Γνωρίζετε κάτι γιατί γίνεται αυτο?
-
Ο χρήστης Evelin έγραψε:
:yahoo:Καλησπέρα κ χρόνια πολλα σε όλους!!οδηγώ το Volvo 440 GLT injection του 1989!!!!ένα υπέροχο κ δυνατό αυτοκίνητο!!!το έιχανε αγοράσει τότε η γονείς μου απο τις Βρυξέλλες!!εχουμε μεγαλώσει μαζί γ αυτο κ το λατρευω τόσο!είχα αποφασίσει να παρω το s60 αλλα το ανεβαλα για λίγο καιρο!!τώρα τελευταία μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:μου σβηνει συνέχεια,δεν κρατάει στροφές!!ότι ανταλακτικο εχει χρειαστεί το έχω πάρει απο τη Volvo!είναι πολυ προσεγμένο κ δεν δείχνει καθόλου για τόσο χρόνων!!!αλλα αυτο το πρόβλημα είναι πολυ εκνευριστικο!!μου είπε ο μηχανικός να καθαρίσει τα μπεκ!!γνωρίζει κανείς κάτι;Δοκιμασε την βαλβιδα του ρελαντι....
-
Εκανα test drive το s40 diesel ,πολυ καλο γκαζι.Δεν βιαζομαι ομως
θα το ψαξω λιγο ακομα( ευχαριστω φιλε nikolas74) -
Βαλβίδα του ρελαντί εννοείς αυτο που είναι σαν φις? αν ναι το έχω αλλάξει!!βασικά σε μένα είναι λίγο διαφορετικά απο τη φωτογραφία που μου εδειξες!!!σε ευχαριστω πολυ παντως που ασχοληθηκες με την ερώτηση μου!!
-
ψαξε να βρεις νοτια προαστια ενα συνεργειο κωστοπουλος βολβο αν υπαρχει ακομα
καποτε ηταν παραδρομο βουλιαγμενης και πηγαινε εκει το βολβο του ο πατερας μου επι20χρονια (144)
στα παλια μοντελα ειναι αλλου ο ανθρωπος...περασε πριν 1 μηνα απεξω και ειδα οτι εχει κλεισει. δε ξερω αν εχει παει αλλου ή βαρεσε κανονι
απο καινουργια δε ηξερε πολλα και το s40 το πηγαιναμε στην autoforum κηφισιας...
VOLVO FORUM