-
το c30 1.6 με τις 17ρες που οδήγησα μου φάνηκε μια χαρά.
-
Ο χρήστης vrestas έγραψε:
Σε σχέση με τα 16'', όλους όσους ρώτησα (στο εξωτερικό) μου είπαν ότι είδαν σαφή βελτίωση της αίσθησης (φεύγει η κάπως 'λαστιχένια' αίσθηση του τιμονιού και δεν 'μαγουλιάζει'). Τωρα σε σχέση με τα 17'' δεν ρώτησα. Ξέρω όμως οτι με 17'' τα c30/s40/v50 έχουν άψογη ανεση, οπότε γνωρίζω εκ των προτέρων ότι θα θυσιαστεί λίγο. Αλλωστε έχω ρωτήσει και τον 'γκουρού' Steeg (του Top-Gear) (παρεμπιπτόντως ξέρετε ότι το προσωπικό του αυτοκίνητο είναι ένα c30 d5?) και αποκρίθηκε ότι το είδε βελτιωμένο στην αίσθηση.
Όσον αφορά τις τιμές που είπα, είναι με τα μεταφορικά παραδοτέα εδώ Ελλάδα, με φρέσκο dot (διότι πολλοί τα δίνουν με dot αρχές 2008-τελη 2007). Tα μεταφορικά κυμαίνονται από 100-150 ευρώ από Γερμανία συνήθως.
Αλήθεια, ποια άλλα αυτοκίνητα έχουν αυτή την διάσταση? Εγω κανένα δεν ξερωΦιλε μπορείς να στείλεις κανα link για λάστιχα απο Γερμανία η Αγγλία που έλεγες?Αν έχεις κανει αγορά απο κάπου πές μου.thanx
Στο ebay εχει
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Volvo-VI ... veQ5fTools
ΜΕ 100 ευρω παίρνεις σκέτο το dvd. Μήπως να βαλουμε απο 100 ευρώ ο καθένας να παρουμε το εργαλείο και να αρχήσει τα ΄΄μαστορέματα΄΄ ο Κωνσταντίνος?
Μήπως να βάλουμε όλοι, μερικά €€€ και να ανοίξουμε εξειδικευμένο συνεργείο volvo
-
@ fotis69
Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες είναι σε άριστη κατάσταση.@ jim_c30
Δημήτρη ευχαριστώ που με σκέφτεστε και εμένα τον Πατρινό. Το μπλόκο στο Αίγιο μας προέκυψε χθες και από ότι φαίνεται τα πράγματα αγριεύουν γύρο από το θέμα. Οπότε, για την ώρα και μέχρι να ανοίξουν οι δρόμοι, συναντήσεις μόνο σε τοπικό επίπεδο όπως το προηγούμενο ΣάββατοΜετά από αρκετά αστικά μόνο χιλιόμετρα η μέση κατανάλωση ανέβηκε στο 11
Επίσης πήρα στο αυτοκίνητό μου δώρο ένα MP3 το οποίο συνέδεσα με την AUX. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πρόσβαση στο μενού μέσω των χειριστηρίων του αυτοκινήτου παρά μόνο για την αυξομείωση του ήχου. Αυτό, όταν δεν έχεις συνεπιβάτη και εν κινήσει, κάνει το χειρισμό του MP3 δύσκολο. Έτσι το έχω στην τυχαία προσπέλαση και το αφήνω να παίζει τα κομμάτια που έχω βάλει σαν να είναι ένα τεράστιας χωρητικότητας CD. -
Ο χρήστης stavros1926 έγραψε:
παιδια να κανω μια ερωτηση χωρις να με βαρεσετε?
τεσπα θα παρω το ρισκο....αμα βαλω αυτην την ζαντα στο 1.6 θα το κουβαλαω στην πλατη μου????http://vccs.volvocars.se/accessories/ca ... 303250.htm
ή εστω αυτη?
http://vccs.volvocars.se/accessories/ca ... 404252.htm
Κανένα πρόβλημα, ειδικά με την 17' σίγουρα
-
Υπάρχουν ασύρματα χειριστήρια για Ipod από τη Zicplay αν το mp3 που αναφέρεις είναι ipod.
Εγώ δοκίμασα ένα αλλά δεν ήταν συμβατό με το iphone μου, μόνο με ipod προηγούμενης γενιάς.
Ψάξε κάτι αντίστοιχο. Το Zicplay είναι πάντως πολύ καλό, καθώς έχει κι οθόνη για να βλέπεις ποιο τραγούδι παίζει (ιδανικό και για το σπίτι, συνδέεις το mp3 σε παλιό συγκρότημα σε φέτες).
Η ένταση του ήχου ανεβαίνει σε ικανοποιητικά επίπεδα; -
Ο χρήστης deadp έγραψε:
Η ένταση του ήχου ανεβαίνει σε ικανοποιητικά επίπεδα;Μπορείς μέσω του μενού του αυτοκινήτου να αυξομειώσεις την ένταση του ήχου που λαμβάνει από την AUX και αποθηκεύει την ρύθμιση. Εγώ το έχω βάλει περίπου στο 3/4. Μετά στην καθημερινή χρήση το ρυθμίζεις κανονικά από τα χειριστήρια. Για το άλλο που λες με το χειριστήριο, πάλι δεν μου φαίνεται πολύ χρηστικό για τα γούστα μου. Γενικά είμαι της φιλοσοφίας όταν οδηγώ να μου αποσπούν την προσοχή όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα. Οπότε θα αρκεστώ στο 'τεράστιας χωρητικότητας CD'
-
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Μπορείς μέσω του μενού του αυτοκινήτου να αυξομειώσεις την ένταση του ήχου που λαμβάνει από την AUX και αποθηκεύει την ρύθμιση. Εγώ το έχω βάλει περίπου στο 3/4. Μετά στην καθημερινή χρήση το ρυθμίζεις κανονικά από τα χειριστήρια.Δηλαδή το mp3 ρύθμισες στα 3/4. Σε σχέση με το ραδιόφωνο τότε ή το CD υπάρχει μείωση στην ένταση;
Για να καταλάβεις, αν από aux περάσω σε radio, θα είναι τρομερή η διαφορά;Εσύ πάντως, αν έχεις θύρα usb, αν συνδέσεις ipod, θα μπορείς (κατά πάσα πιθανότητα) να το ελέγχεις από το τιμόνι. Τα kinetic δυστυχώς, δεν έχουν.
-
Ο χρήστης deadp έγραψε:
Μπορείς μέσω του μενού του αυτοκινήτου να αυξομειώσεις την ένταση του ήχου που λαμβάνει από την AUX και αποθηκεύει την ρύθμιση. Εγώ το έχω βάλει περίπου στο 3/4. Μετά στην καθημερινή χρήση το ρυθμίζεις κανονικά από τα χειριστήρια.
Δηλαδή το mp3 ρύθμισες στα 3/4. Σε σχέση με το ραδιόφωνο τότε ή το CD υπάρχει μείωση στην ένταση;
Για να καταλάβεις, αν από aux περάσω σε radio, θα είναι τρομερή η διαφορά;Εσύ πάντως, αν έχεις θύρα usb, αν συνδέσεις ipod, θα μπορείς (κατά πάσα πιθανότητα) να το ελέγχεις από το τιμόνι. Τα kinetic δυστυχώς, δεν έχουν.
Και το momentum μόνο AUX έχει. Η ρύθμιση γίνεται από το μενού του αυτοκινήτου και αφορά μόνο τον ήχο που λαμβάνει από την AUX. Ο ήχος από το ράδιο και το CD δεν επηρεάζονται από την ρύθμιση. Έτσι όταν αλλάζω από AUX σε ράδιο ή CD δεν υπάρχει σημαντική διαφορά στην ένταση του ήχου. Πριν κάνω την εν λόγω ρύθμιση έπρεπε να δυναμώνω αρκετά τον ήχο όταν άκουγα από την AUX οπότε η αλλαγή σε ράδιο ή CD ήταν θορυβώδης
Όταν λέω 3/4 εννοώ ότι στην μπάρα ρύθμισης που βγαίνει στην οθόνη το έχω βάλει στα 3/4 αυτής ενώ η στάνταρ ρύθμιση είναι στο 1/2. -
Για να πω κι εγώ τώρα τα δικά μου:
Η καταρχήν συμφωνία της Ford για την πώληση της Geely στην κινεζική Geely δε φαίνεται να προχωρά όπως θα το επιθυμούσαν οι 2 πλευρές. Οι Κινέζοι εμφανίζονται πλέον διστακτικοί και προβαίνουν σε δεύτερες σκέψεις όσον αφορά την αγορά της Volvo. Όλα αυτά σύμφωνα με τον Jöran Hägglund, απεσταλμένο της σουηδικής κυβέρνησης στην Κίνα, ο οποίος και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Geely Li Shufu. Ο Σουηδός εξέφρασε σε δηλώσεις του και την απορία του για το αν και κατά πόσο πράγματα έχει λυθεί το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων όπως ανακοινώθηκε από τις 2 εταιρείες στις 23 Δεκεμβρίου αλλά και για το αν το κινεζικό κράτος είναι διατεθειμένο να προχωρήσει σε χρηματοδότηση της συμφωνίας μέσω των τραπεζών ακόμα περισσότερο δε που η Geely είναι μια μικρή αλλά η μόνη ιδιωτική εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων στην Κίνα η οποία παράγει 300.000 αυτοκίνητα ετησίως (μερίδιο μόλις 2% της κινεζικής αγοράς). Ακόμα και να πραγματοποιηθεί η πώληση από τη Ford στη Geely, έχει πολύ δρόμο μπροστά της, δήλωσε ο Jöran Hägglund καθώς μια σειρά από ζητήματα δεν έχουν ακόμα ρυθμιστεί με το βασικότερο αυτό της χρηματοδότησης. Χωρίς λεφτά δεν μπορεί να γίνει συμφωνία και μιλάμε για $2δις!!! Το μόνο απτό που υπάρχει είναι ότι η Geely παραμένει ο prefered bidder για την αγορά της Volvo. Aπό τις 23/12 φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν κολλήσει....
-
Ο χρήστης vrestas έγραψε:
Σε σχέση με τα 16'', όλους όσους ρώτησα (στο εξωτερικό) μου είπαν ότι είδαν σαφή βελτίωση της αίσθησης (φεύγει η κάπως 'λαστιχένια' αίσθηση του τιμονιού και δεν 'μαγουλιάζει'). Τωρα σε σχέση με τα 17'' δεν ρώτησα. Ξέρω όμως οτι με 17'' τα c30/s40/v50 έχουν άψογη ανεση, οπότε γνωρίζω εκ των προτέρων ότι θα θυσιαστεί λίγο. Αλλωστε έχω ρωτήσει και τον 'γκουρού' Steeg (του Top-Gear) (παρεμπιπτόντως ξέρετε ότι το προσωπικό του αυτοκίνητο είναι ένα c30 d5?) και αποκρίθηκε ότι το είδε βελτιωμένο στην αίσθηση.
Όσον αφορά τις τιμές που είπα, είναι με τα μεταφορικά παραδοτέα εδώ Ελλάδα, με φρέσκο dot (διότι πολλοί τα δίνουν με dot αρχές 2008-τελη 2007). Tα μεταφορικά κυμαίνονται από 100-150 ευρώ από Γερμανία συνήθως.
Αλήθεια, ποια άλλα αυτοκίνητα έχουν αυτή την διάσταση? Εγω κανένα δεν ξερωΦιλε μπορείς να στείλεις κανα link για λάστιχα απο Γερμανία η Αγγλία που έλεγες?Αν έχεις κανει αγορά απο κάπου πές μου.thanx
Στο ebay εχει
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Volvo-VI ... veQ5fTools
ΜΕ 100 ευρω παίρνεις σκέτο το dvd. Μήπως να βαλουμε απο 100 ευρώ ο καθένας να παρουμε το εργαλείο και να αρχήσει τα ΄΄μαστορέματα΄΄ ο Κωνσταντίνος?
Aριστες τιμες, πολυ γρήγορη εξυπηρέτηση, παραδοση με courrier στο σπιτι.
Γαμωτο, τωρα που διαβαζω το ανωτερω site, βλέπω οτι εχει τα ΦΟΒΕΡΑ Pirelli P-Zero σε τιμη παρα πολυ καλη (οταν εγω ειχα αγορασει τα toyo, δεν τα ειχε).
-
Ο χρήστης kkkostas έγραψε:
Γαμωτο, τωρα που διαβαζω το ανωτερω site, βλέπω οτι εχει τα ΦΟΒΕΡΑ Pirelli P-Zero σε τιμη παρα πολυ καλη (οταν εγω ειχα αγορασει τα toyo, δεν τα ειχε).Ένα πράγμα θα σου πω...ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!
Άκου εκεί, pirelli...Για ρώτα και κανέναν που είχε pirelli να σου πει... -
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
Γαμωτο, τωρα που διαβαζω το ανωτερω site, βλέπω οτι εχει τα ΦΟΒΕΡΑ Pirelli P-Zero σε τιμη παρα πολυ καλη (οταν εγω ειχα αγορασει τα toyo, δεν τα ειχε).
Ένα πράγμα θα σου πω...ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!
Άκου εκεί, pirelli...Για ρώτα και κανέναν που είχε pirelli να σου πει...Αυτά, δεν έχουν σχέση με τα P7 , αλλά βάζω εγώ pirelli , όσο καλά και να είναι .....
-
Άκου εκεί, pirelli...Για ρώτα και κανέναν που είχε pirelli να σου πει...P Zero, το καλύτερο σπορ λάστιχο στον κόσμο!
-
Άκου εκεί, pirelli...Για ρώτα και κανέναν που είχε pirelli να σου πει...Φιλε Δημητρη, χωρις καμια δοση ειρωνειας, μην το λες αυτο παραεξω γιατι..
Στις περισσότερες μετρήσεις και tests αριστευουν. Και ειδικα για τα δικα μας τα c30 είναι 'κουτι'. Ειναι απο τα καλύτερα ελαστικα (βλ.διεθνη forum).
To μονο μειονέκτημα: γρηγορη φθορα (περίπου 20.000-25.000 km και ειναι off).
Eιναι το ΤΕΛΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ.Φυσικα δεν εχει καμια σχεση με το P7 που προφανως ειχες και το συγκρινεις.
Φιλικα -
Όντως τα p 7 είναι απαράδεκτα κ πιστεύω είναι κ λάθος της Volvo που τα φοράει, όσο κι αν συμφέρουν, από οικονομικής απόψεως . Ανάμεσα στα sportcontact και τα p zero nero ποιά θεωρούνται καλύτερα - πιο ολοκληρωμένα; Γιατί είχα στο πρόγραμμα να βάλω τα πρώτα , αλλά με βάλατε σε σκέψεις.
-
Εντάξει παιδιά ίσως έχετε δίκιο αλλά μη βαράτε όλοι μαζί... Στην τελική στο θέμα των ελαστικών ο καθένας έχει διαφορετική άποψη. Υπάρχουν όντως φόρουμ στα οποία τα pirelli παρουσιάζονται τέλεια! Επειδή η εμπειρία μου έχει να κάνει με τα P7 όντως, είναι το χειρότερο λάστιχο που έχω δει μακράν! Οπότε ίσως είμαι λιγάκι περισσότερο προκατειλλημένος από όσο θα έπρεπε με τα pirelli λόγω αυτού!
Τέλος πάντων, καλό σας απόγευμα φίλοι μου! -
24 ώρες vol (v) idas! Καταγραφή πρώτων εντυπώσεων:
Θετικά:
ηχομόνωση, απόκριση και ήχος κινητήρα, ποιότητα και φινίρισμα πλαστικών, αίσθηση διακοπτών, αυτοματισμοί (όπως ο εντυπωσιακός αισθητήρας ηλιακής ακτινοβολίας που μου άλλαξε φωτισμό στο ταμπλό μόλις βγήκα από στενό σκοτεινό στενάκι σε φαρδύ ηλιόλουστο δρόμο!), θέση και στάση οδήγησης (αρχοντική, έως παρεξηγήσιμη για ψώνισμα στα μάτια 3ων), αίσθηση χειρόφρενου και κιβωτίου, εργονομία, η ψηφιακή βελόνα στο ραδιόφωνο (απίστευτη ευκολία), το σύστημα κλιματισμού στην αυτόματη ρύθμιση, το φίλτρο καμπίνας το οποίο δεν σε προβληματίζει ακόμη και όταν σταματάς πίσω από λεωφορείο! τα σποτ ανάγνωσης μπρος πίσω αεροπορικού τύπου καθώς και η ένδειξη για τις ζώνες που παραπέμπει επίσης σε άλλο μεταφορικό μέσο, το αμορτισέρ στο καπώ, το διάφανο κλιπ κάτω αριστερά στο παρπρίζ, η κρεμάστρα για το σακάκι φυσικά,Αρνητικά:
μικρός κεντρικός καθρέπτης σε αντιδιαστολή με τα κτήνη τους πλαϊνούς, περιορισμένοι χώροι επιβατών, το κεφάλι των πίσω επιβατών βρίσκει ταβάνι από τα 181εκ+, το κεφάλι του οδηγού πλησιάζει αρκετά εύκολα επίσης ταβάνι από τα 185εκ+ ακόμη και με το κάθισμα χαμηλωμένο (volvozeus πως την παλεύεις εσύ με τα εκατοστά σου?), απουσία μηνύματος για στάθμη νερού υαλοκαθαριστήρων (άκου απαιτήσεις θα πει κάποιος, έλα όμως που θα μου κακοφανεί γιατί τα προηγούμενα 9 χρόνια δεν είχα κοιτάξει ποτέ και δεν είχα μείνει επίσης ποτέ από νερό στα πλυστικά μου), απουσία βομβητή στα ξεχασμένα αναμμένα φώτα, απουσία ένδειξης ημερομηνίας για να ξέρεις αν κυκλοφορείς δακτύλιο, κατανάλωση (11,3+ εντός πόλης με ηπιότατη οδήγηση σε ισάδη, Καλλιθέα-Αμπελοκήπους ώρες αιχμής, και αλλαγές σχέσεων πέριξ των 3000στροφών), απουσία ελληνικής γλώσσας στα μνμτα,Περιέργεια επίσης μου προκλήθηκε από:
την αίσθηση του τιμονιού που παραείναι ελαφρύ στις χαμηλές ταχύτητες, σε σημείο να κάνω ελαφριά ζιγκ ζαγκ στην παραλιακή προκειμένου να διατηρήσω την λωρίδα μου. σε υψηλότερες ταχύτητες δεν πρόλαβα να δω πως είναι, οπότε επιφυλάσσομαι για το επόμενο ριπορτ.
την απουσία πίσω υαλοκαθαριστήρα (έψαχνα ενστικτωδώς να τον βρω και να τον ενεργοποιήσω καθώς έβρεχε χθες μετά την παραλαβή μου!)
την αίσθηση των φρένων στο απότομο πάτημα, όταν και αυξάνεται ελεγχόμενα η διαδρομή στο αντίστοιχο πεντάλ και μένεις αρχικά με την απορία για το αν θα σταματήσει! τελικά σταματάει μαλακά χωρίς την αίσθηση εμπλοκής abs.overall:
δεν θέλεις να πατήσεις το γκάζι, θες να περάσεις περισσότερη ώρα μαζί του. την ένταση στο ηχοσύστημα την διατηρείς κοντά στο μιν για να απολαμβάνεις την ηχομόνωση επί της μεσογείων (κεντρικής λεωφόρου για τους εκτός αθηνών αναγνώστες)
το αυτοκίνητο με έκανε από την πρώτη μέρα να χαμογελάσω, καιρό είχα να το νιώσω, ελπίζω να διατηρηθεί καιρό αυτή η αίσθηση και να μην χαθεί παρέα με την μυρωδιά του καινούριου..!ευχαριστώ για την ανάγνωση και κατανόηση!
@Φώτη καλορίζικο, έχω δίχρονο υιό κούκλο, η κόρη σου έχει προίκα?!
@αγρότες, φίλοι ανοίξτε τους δρόμους μου γιατί δεν μπορώ να μπω στα χωράφια σας (έχω και κουάρτζ σαλόνι!)
@άντε να πιούμε κάνα καφέ στον Ωρωπό! -
το δικό μου ΜΥ08, βγάζει μήνυμα όταν η στάθμη του υγρού υαλοκαθαριστήρων πέσει. Αν έχεις αναμμένα τα μεσαία φώτα και σβήσεις το μοτέρ, σβήνουν και αυτά αυτόματα. Τα φώτα θέσης, έχουν την έννοια του Parking και δεν σβήνουν, ακόμα και αν κλήσεις το μοτέρ.
-
ευχάριστο θα ήταν να βγάζει σχετικό μνμ, πάραυτα δεν το εντόπισα στα μνμτα του πίνακα οργάνων που περιγράφει στο μάνουαλ, ούτε γίνεται πουθενά αναφορά στο βιβλιαράκι. όπως και ναχει σε κάνα μήνα το πολύ θα γνωρίζω αν ενημερώνει ή όχι
-
@ iatroud
Συνονόματε καλορίζικο το αυτοκίνητο, με υγεία πάνω από όλα για εσένα και την οικογένεια, να ειστε γεροί να το χαρείτε...
Αναφορικά με το ποστ που παρέθεσες!- Υπάρχει μήνυμα για το πλυστικό υγρό των υαλοκαθαριστήρων στο καντράν το οποίο εμφανίζεται όταν η στάθμη του υγρού πέσει αρκετά! Συγκεκριμένα ανάβει το κίτρινο θαυμαστικό στο κέντρο του πίνακα οργάνων το οποίο συνοδεύεται με το μήνυμα 'fill washer fluid' στην οθόνη ενδείξεων! Θα το διαπιστώσεις όταν πέσει αρκετά η στάθμη! Φαντάσου ότι εγώ γέμισα προχθές καθώς είχε πέσει τόσο χαμηλά ώστε σε πολλές στροφές με απότομες κλίσεις στην Αττική Οδό, μου εμφάνιζε διαρκώς το προαναφερθέν μήνυμα! Κανένα πρόβλημα, ρίχνε εσύ νεράκι κάργα και θα το διαπιστώσεις λείαν συντόμως...
- Τα σεντάν αυτοκίνητα δεν έχουν υαλοκαθαριστήρα πίσω! Συνεπώς και το S40 ως σεντάν δεν έχει...Αν δεν κάνω λάθος (ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά) κανένα σεντάν αυτοκίνητο δεν έχει πίσω υαλοαθαριστήρα.
- Τα φρένα είναι λογικό να έχουν περίεργη αίσθηση καθώς είναι ακόμα άστρωτα! Όταν άλλαξα τακάκια στο δικό μου είχα μια περίεργη αίσθηση στα πρώτα 500 χλμ. Μέτα όπως είναι φυσικό στρώνουν δίνοντας μία πιο γλυκιά αίσθηση, γεμίζοντας σε με περισσότερη σιγουριά!
- Η κατανάλωση είναι φυσιολογική αν κινήθηκες αποκλειστικά μέσα στην Αθήνα! Στο πρώτο σου ταξίδι εκτός των τειχών της πόλης τούτης θα τη δεις να μειώνεται ευχάριστα! Εντός πόλης, πρώτη-δευτέρα διαρκώς σε συνδυασμό με τα αρκετά κιλά του αμαξώματος, τους λίγους ίππους και τις κοντές σχέσεις, μοιραία η κατανάλωση αυξάνεται.
- Φώτα... Στη μεσαία σκάλα όπως προανέφερε πολύ σωστά ο Γιάννης σβήνοντας τη μηχανή, σβήνουν μόνα τους. Τα φώτα θέσεως στα δικά μας αυτοκίνητα παίζουν το ρόλο φώτων σταθμεύσεως και για το λόγο αυτόν δε σβήνουν! Προσοχή βέβαια γιατί δεν υπάρχει υπενθύμιση με αποτέλεσμα αν μείνουν ανοιχτά άθελα να ξοδευτεί μπαταρία!
- Το τιμόνι στο δικό μου τουλάχιστον, δε θα το έλεγα ιδιαίτερα ελαφρύ... Με τον καιρό ίσως να το συνηθίσεις!
Όσο για την εκδρομούλα η πρόταση φυσικά και ισχύει για Κυριακή 31/1/2010. Μένει να απαντήσουν johnkyr, VolvoZeus, georgosk (μπλόκα ), Vrestas, sprsk, Dikastis φυσικά, eu8ymis και όποιος άλλος από την παρέα μας φυσικά επιθυμεί να έρθει!
VOLVO FORUM