-
ρε τις ζάντες είδες εσύ?? ολόκληρο σηματάκι !!!!! χαχαχα
τώρα σχετικά με τα P7 pirelli που θα μου έρθει το δικό μου, στο νετ δεν έχω βρεί καλές κριτικές .....
μην σου πω το αντίθετο μάλλον ... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ρε τις ζάντες είδες εσύ?? ολόκληρο σηματάκι !!!!! χαχαχατώρα σχετικά με τα P7 pirelli που θα μου έρθει το δικό μου, στο νετ δεν έχω βρεί καλές κριτικές .....
μην σου πω το αντίθετο μάλλον ...Σαν απομιμηση ferrari ειναι...ορθιος ταρανδος...πως λεμε ABIDAS ή FUMA
-
ρε τις ζάντες είδες εσύ?? ολόκληρο σηματάκι !!!!! χαχαχατώρα σχετικά με τα P7 pirelli που θα μου έρθει το δικό μου, στο νετ δεν έχω βρεί καλές κριτικές .....
μην σου πω το αντίθετο μάλλον ...Εμείς έχουμε πάρει το Kinetic και ο πατέρας μου ανακουφίστηκε όταν άκουσε ότι είναι Michelin...δεν ήθελε με τπτ Pirelli...τώρα το γιατί...και μάλιστα το Pirelli μπαίνει στις πιο ακριβές εκδόσεις...μεγαλύτερες διαστάσεις κτλ
-
Παιδιά, τα Pirelli P7 είναι σχεδόν άψογα. Σε στεγνή άσφαλτο 'κολλάνε'-'βεντουζώνουν'. Τώρα, ίσως δεν 'πολυσυμπαθούν' βρεγμένο οδόστρωμα, αλλά γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ καλά ελαστικά. Προειδοποιούν χαρακτηριστικά (σφυρίζουν) όταν επέρχεται το (υψηλό) όριο πρόσφυσης, άριστη αίσθηση στο τιμόνι. Γνώμη μου πάντα.
-
σε τι αυτοκίνητο -? ...
-
http://www.adac.de/Tests/Reifentests/So ... eID=174023
-
Το έχω οδηγήσει το 1,8 αρκετές φορές και μπορώ να πώ ότι είναι ικανοποιητικό .
Εχει νεύρο και σε αυτό συμβάλει το κιβώτιο συμβάλει σε αυτό . Επίσης καλή είναι και η ποιότητα κύλισης.
Οικονομικά η διαφορά με το 1,6 δεν είναι μεγάλη και πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά.
Διαφορά δεν υπάρχει ούτε στο κόστος συντήρησης. -
τώρα σχετικά με τα P7 pirelli που θα μου έρθει το δικό μου, στο νετ δεν έχω βρεί καλές κριτικές .....
μην σου πω το αντίθετο μάλλον ...Εγώ στο S40 1,8 (διάσταση 205 55 16) αντικατέστησα πριν μια βδομάδα τα Pirelli P7 της μαμάς του με Michelin Exalto, στην ίδια διάσταση. Απλά άλλαξα τον δείκτη ταχύτητας από τον (υπερβολικό) W στο πιο λογικό V.
Πιστεύω καλύτερα. Βέβαια, όταν αλλάζεις λάστιχα είσαι πάντα άδικος με τα παλιά, γιατί κανείς δεν θυμάται πως ήταν τα παλιά όταν ήταν καινούργια, αλλά συγκρίνεις τα φθαρμένα που οδηγούσες χθες με τα καινούργια που οδηγείς σήμερα.
-
Στην πλατφορμα s40/c30/v50 τα ελαστικα της Pirelli (P7) είναι πολύ καλά. Κρατάνε πολύ καλά, είναι προβλέψιμα και φαίνεται ν'αντέχουν. Στην βροχή δεν είναι ιδιαίτερα καλα.
-
Ο χρήστης kkkostas έγραψε:
...φαίνεται ν'αντέχουν...Εμένα στα 32000 χλμ (2 χρόνια και κάτι) είχαν γίνει τελείως άχρηστα.
-
Εγώ 40.000 χλμ.και υπάρχει λίγο πέλμα ακόμα. Καλα 32000 χλμ. είναι λίγα, με τις πόρτες πήγαινες καθόλη την διάρκειά τους?
-
Εγώ 40.000 χλμ.και υπάρχει λίγο πέλμα ακόμα. Καλα 32000 χλμ. είναι λίγα, με τις πόρτες πήγαινες καθόλη την διάρκειά τους?
-
παιδιά η κατάσταση των ελαστικών δεν έχει να κάνει μόνο με το πέλμα ...
αλλά με το αν έχουν ξεραθεί ή όχι ..... και πέλμα να έχουν, αν είναι πέτρες, είναι ΑΧΡΗΣΤΑ ... -
-
-
-
Πανέμορφο! Τι ακριβώς είναι αυτό? Υπάρχουν κάποια στοιχεία ?
-
Τι ξερετε για τις προσφορες; Ισχυουν ακομη ή αναμενονται νεες και...βαρυτερες;
-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Τι ξερετε για τις προσφορες; Ισχυουν ακομη ή αναμενονται νεες και...βαρυτερες;εξαρτάται τι θα γίνει στο μέλλον....μην ξεχνάμε ότι και τώρα είμαστε στο τέλος του έτους και έτσι παραδοσιακά γίνονται προσφορές...αλλά όσο η παγκόσμια ύφεση εντείνεται όσοι έχουν ρευστό ωφελούνται....έιναι δική σου επιλογή... σίγουρα ισχύουν οι προσφορές εκτός αν θέλουν να αυτοκτονήσουν....
είδα και C30 optimum(με τάσια) και body kit στην Κηφισιά σήμερα ...άρα...συνεχίζονται -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Πανέμορφο! Τι ακριβώς είναι αυτό? Υπάρχουν κάποια στοιχεία ?Eίναι ένα από τα Hot Rod;Είναι το Hot Rod Jacob...ένα από όλα...
Δες εδώ
http://www.autoblog.com/2008/02/28/hot-rod-jakob-a-stunning-tribute-to-first-volvo/και εδώ
http://www.classicnation.com/2008/04/17/hot-rodvolvo/
Eίναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα και έχει το μικρότερο κινητήρα από τα άλλα Hot Rods,το T6 Roadster και το V8 Speedster.
VOLVO FORUM