-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αντε φευγω τωρα...εχω αγωνα σημεραΛοιπον...δυο ανοιγματα με Α4 2.0 TFSi allroad S-tronic...ρολαριστες 2ερες και απο σταση....τα βιντεο δεν ειναι τοσο καλα, τραβηγμενα απο Οκταβια κοντα στα 320 αλογα...το αναφερω γιατι μενει πολυ πισω στην επιταχυνση στις μικρες ταχυτητες λογω ακατασχετου σπινιαρισματος στη βροχη(πατιναριζε ο συμπλεκτης υστερα απο δυο ανοιγματα ), αλλα μετα μας μαζευει για πλακα
Την επομενη φορα το Α4 θα φοραει προγραμμα, οποτε θα δουμε τη διαφορα του πριν και μετα....(οπως ειχε γινει και με το Οκταβια)Και πριν προλαβουν να πουν μερικοι τιποτα για κουλαμαρες του οδηγου, το παλικαρι με το Α4 τρεχει σε αναβασεις, πολλα χρονια τωρα......
-
ποσο ζυγιζει το allroad ειναι σημαντικα πιο βαρυ απο το απλο Α4?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ποσο ζυγιζει το allroad ειναι σημαντικα πιο βαρυ απο το απλο Α4?1600 λεει και το δικο μου 1545....και 10 κιλα εις βαρος μου η διαφορα βαρους του οδηγου...50 κιλα πιο βαρυ το Αουδι....παντως το S-Tronic κερδιζει πολυ εδαφος σε σχεση με τα χειροκινητα.
-
Το βιντεάκι από στάση δεν έχει και μεγάλη σημασία αφού το ρημάδι το Audi δεν μπορεί να κάνει εκκίνηση με το s-tronic. To Volvo είναι 220hp?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το βιντεάκι από στάση δεν έχει και μεγάλη σημασία αφού το ρημάδι το Audi δεν μπορεί να κάνει εκκίνηση με το s-tronic. To Volvo είναι 220hp?Ακριβως....αν και το ψαξαμε λιγο δεν βγαλαμε ακρη...και η μ$@^α οταν πηγαμε να ανοιξουμε 3ες εκανε kick down....
Το Volvo ειναι 230. -
230 περικαλω και παει πολυ καλα, τα εχουμε ανοιξει με το volvo-δια
-
Και εγώ που ήμανε ?
Ρίξε σύρμα και έφτασα -
εσυ δεν ησανε, πριν ερθει στο φορουμ ειχε γινει αυτο
τυχαιοι καγκουρες στο δρομο
-
Το βιντεάκι από στάση δεν έχει και μεγάλη σημασία αφού το ρημάδι το Audi δεν μπορεί να κάνει εκκίνηση με το s-tronic. To Volvo είναι 220hp?
Ακριβως....αν και το ψαξαμε λιγο δεν βγαλαμε ακρη...και η μ$@^α οταν πηγαμε να ανοιξουμε 3ες εκανε kick down....
Το Volvo ειναι 230.Έκανε kick down από 3η?? Μα καλά με 40χλμ πήγατε να ανοίξετε? Δεν το είχε στο S το s-tronic?
Πάντως το Volvo φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά...αν ξεκ@λιάζει έτσι το Allroad εμένα με το ίδιο μοτέρ και καμιά 200αρια κιλά παραπάνω πρέπει να μου ρίχνει στα αυτιά! -
ανετα σου ριχνει, εγω για να τον περασω ξεκαθαρα πρεπει να παμε στα πολλα
σκεψου οπως ενα gti , και ισως λιγο καλυτερα
-
Αντε φευγω τωρα...εχω αγωνα σημερα
Λοιπον...δυο ανοιγματα με Α4 2.0 TFSi allroad S-tronic...ρολαριστες 2ερες και απο σταση....τα βιντεο δεν ειναι τοσο καλα, τραβηγμενα απο Οκταβια κοντα στα 320 αλογα...το αναφερω γιατι μενει πολυ πισω στην επιταχυνση στις μικρες ταχυτητες λογω ακατασχετου σπινιαρισματος στη βροχη(πατιναριζε ο συμπλεκτης υστερα απο δυο ανοιγματα ), αλλα μετα μας μαζευει για πλακα
Την επομενη φορα το Α4 θα φοραει προγραμμα, οποτε θα δουμε τη διαφορα του πριν και μετα....(οπως ειχε γινει και με το Οκταβια)Και πριν προλαβουν να πουν μερικοι τιποτα για κουλαμαρες του οδηγου, το παλικαρι με το Α4 τρεχει σε αναβασεις, πολλα χρονια τωρα......
Κερασες τσαγακι?
Κωνσταντινε το A4 Allroad ειναι 'γοριλας' το μετρησαν στην ζυγαρια των 4τροχων
1787κιλα...
Οχι οτι και το δικο δεν θα ειναι λιγα περισσοτερα σε πραγματικο ζυγισμα σε σχεση με τις εργοστασιακες τιμες, αλλα... -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Και εγώ που ήμανε ?
Ρίξε σύρμα και έφτασαNext time Σπυρο....
Εντωμεταξυ στο 1ο ανοιγμα επειδη ειμαι τοσο δεξια και οι δυο δεξιες πατανε την διαγραμμιση και γλυστραει ολη η μερια....ειχα ξεχασει και το αντισπιν ανοιχτο...
-
1787
το γ@μησαν το θεμα
μιλας για dsg ή οχι?
-
ανετα σου ριχνει, εγω για να τον περασω ξεκαθαρα πρεπει να παμε στα πολλασκεψου οπως ενα gti , και ισως λιγο καλυτερα
Γιωργο απο μαμα GTi DSG ημουν αν οχι πιο μπροστα τουλαχιστον το ιδιο....Αλλα μη λες χαζα...με σενα δεν εχω καμια τυχη, ουτε στα λιγα...εκτος αν εννοεις πολλα μετα τα 100 (αν θυμαμαι μεχρι εκει εκατσα κοντα, μετα το χαος...)
Γρηγορη, ενδεικτικα τα ειπα τα κιλα...σιγουρα θα ειναι και τα δυο παραπανω...το δικο μου με φουλ εξοπλισμο κιολας....
-
ναι μεχρι τα 110-120 οπως και το gti πανω κατω , μετα υπαρχει διαφορα σημαντικη
μεχρι εκει ομως δεν ειναι πανω απο 1-1.5 αυτοκινητοαρα καλα εκτιμησα οτι πατε πανω κατω το ιδιο, ουτε οργανο να ημουν
-
ναι μεχρι τα 110-120 οπως και το gti πανω κατω , μετα υπαρχει διαφορα σημαντικηαρα καλα εκτιμησα οτι πατε πανω κατω το ιδιο, ουτε οργανο να ημουν
Αν οχι πιο μπροστα τουλαχιστον το ιδιο σε σχεση με τη διαφορα με το Αllroad...και το GTi μενει πολυ πισω. Το παιδι με το Α4 εχει και ενα V GTi DSG του 2006 το οποιο πλεον παιζει στα 270 (προγραμμα, εξατμιση, ιντερκουλερ). Πριν απο την αναβαθμιση ειχαμε ανοιξει...επισης εχει κι αλλος φιλος ενα ακομα του 2008...τα ιδια αποτελεσματα, οπως και με το Οκταβια RS...
-
1787το γ@μησαν το θεμα
**μιλας για dsg **ή οχι?
Nαι. (με full extra δερματινα, ηλιοροφη, 18αρες...)
Ενδεικτικα για να εχει μια ιδεα περιπου ο Volvozeus
τι 'τσαγιασε' στο περιοδικο δινουν 16,3sec/143/km/h
το 400αρι και 29,3/184 το χλμ.
Οι ρεπριζ ειναι με Kickdown ολες... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
1787
το γ@μησαν το θεμα
**μιλας για dsg **ή οχι?
Nαι. (με full extra δερματινα, ηλιοροφη, 18αρες...)
Ενδεικτικα για να εχει μια ιδεα περιπου ο Volvozeus
τι 'τσαγιασε' στο περιοδικο δινουν 16,3sec/143/km/h
το 400αρι και 29,3/184 το χλμ.
Οι ρεπριζ ειναι με Kickdown ολες...Γρηγορη το V Gti το Octavia RS και το S3 ποσο του δινουν?
-
Θα σου πω...Μισο να τα βρω, την επομενη φορα θελω να ειμαι παρον σε τετοια σκηνικα,
κανονισε. -
εγω εχω ξερο 14' για το 400αρι
VOLVO FORUM